1Adrian Ambrosie, Mihai Teja, Andrei Cristea

Dimensiune font:

Mihai Teja: „Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm!”

| 20-10-2019 12:45

 

Conferinţa de presă de ieri din Copou, dedicată meciului de luni (ora 20:30), de „acasă”, organizat la Botoşani, cu... FC Botoşani, în închiderea etapei a XIII-a a Ligii 1, ultima a returului, a fost marcată de prezenţa preşedintelui executiv Adrian Ambrosie, cel care a anunţat că formaţia ieşeană va reveni pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi începând cu runda inaugurală a returului, când va găzdui pe 28 octombrie disputa cu campioana en-titre CFR Cluj. Preşedintele ieşean s-a referit însă şi la meciul cu FC Botoşani: „Vreau să le mulţumesc conducerilor FC Botoşani şi Primăriei Botoşani pentru jocurile în care ne-au găzduit cu generozitate. Sperăm să avem mulţi suporteri de la Iaşi la meciul de luni. Consider că suntem favoriţi să cucerim toate cele trei puncte puse în joc”, a declarat Ambrosie, „ştafeta” fiind preluată de antrenorul Mihai Teja: „Ne aşteaptă un meci dificil, jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Am încredere în echipă, băieţii s-au pregătit foarte bine, sper să prindă o zi bună. Pentru mine nu este un derby, este un meci greu, cu o echipă bună”.

Antrenorul nu se va putea baza pe Frăsinescu, căpitanul formaţiei urmând să fie menajat pentru jocul cu CFR Cluj, iar Breeveld nu este sută la sută pregătit din punct de vedere fizic. Alţi doi jucători, Onea şi Assulin, sunt şi ei indisponibili tot din cauza unor probleme medicale.

 

Citeşte şi: Frăsinescu a devenit incert pentru meciul cu FC Botoşani! Astăzi aflăm unde se joacă meciul cu CFR Cluj

 

Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au fost reprezentaţi la conferinţa de presă de Andrei Cristea, cel care a mulţumit celor de la FC Botoşani pentru cum au primit formaţia ieşeană. „Va fi un meci important, sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Jucăm oarecum acasă şi aş vrea să le mulţumesc celor de la FC Botoşani pentru cum ne-au primit şi cum ne-au pregătit terenul de joc. Au trecut însă câteva etape de când noi n-am mai câştigat şi a cam sosit timpul să întrerupem această serie mai puţin fastă privind rezultatele. Suporterii vor fi de partea echipei botoşănene, dar sper să terminăm cu bine meciul”, a menţionat Andrei Cristea.

 

Citeşte şi: UPDATE Vestea momentului, aşteptată de toţi suporterii: meciul cu CFR Cluj se joacă la Iaşi!

 

Croitoru îl laudă...

FC Botoşani a organizat încă de joi conferinţa de presă dedicată partidei de luni. „Va fi un meci destul de dificil, vom întâlni o echipă bine aşezată, cu jucători cu experienţă, dar şi cu tineri buni, cu un antrenor foarte bun, o echipă care a demonstrat până acum că îşi merită locul ocupat în clasament. Este un derby al Moldovei, dar numai pe teren. Am recuperat toţi jucătorii care au fost accidentaţi, nu avem suspendaţi, iar fotbaliştii care au venit mai târziu s-au acomodat la rigorile noastre. Joc acasă, pregătesc meciul ca pe unul jucat acasă! Mă aştept să vină multă lume, dar mă aştept ca oamenii să încurajeze jucătorii, au nevoie de încurajările lor. Jucătorii nu sunt perfecţi, lumea trebuie să înţeleagă că numai împreună putem reuşi. Ei nu sunt duşmanii publicului şi nici invers. Obiectivul nostru nu este calificarea în play-off. Este un sezon în care trebuie să alcătuim un lot numeric şi valoros pentru a ataca anul viitor play-off-ul. Acum trebuie să ne creăm o identitate de joc, un stil”, a declarat Marius Croitoru, care a avut cuvinte de laudă la adresa lui A. Cristea: „Îi respectăm pe cei de la Iaşi, cum şi ei cred că ne apreciază pentru tot ce am făcut noi de când am intrat în Liga 1. Noi suntem oaspeţi, tratăm echipa Iaşului ca echipă gazdă, ne vom schimba în vestiarul oaspeţilor. Vom avea o atenţie sporită pentru A. Cristea, mulţi n-au la antrenamente câte goluri a dat el în meciurile oficiale!”.

... Miron îl provoacă!

Marius Croitoru a fost însoţit la conferinţa de presă de fundaşii Alexandru Ţigănaşu, fost jucător la CSM Politehnica Iaşi, şi George Miron. „Este un meci ca oricare alt meci. Noi jucăm acasă, aşa trebuie să vedem lucrurile, nu trebuie să fim consideraţi oaspeţi. Este un derby şi trebuie să-l câştigăm. Trebuie să fim aceeaşi echipă care a început cu foarte mare încredere campionatul. Pe parcurs, rezultatele ne-au mai domolit, nu ne-au căzut bine, dar eu zic că luni vom face un meci foarte bun. Cheia meciului suntem noi, jucătorii, trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din Moldova şi să câştigăm meciul”, a declarat Ţigănaşu, în timp ce Miron a precizat: „Am avut o problemă mai veche la menisc, dar m-am recuperat foarte bine şi sunt apt de joc. Va fi un meci important, mai ales pentru că toate echipele de la mijlocul clasamentului suntem valoric egale. Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante. Vom aborda meciul la victorie. Jucăm acasă cu o echipă zic eu egală valoric cu noi şi trebuie să câştigăm. Avem o echipă foarte bună, ne vom bate pentru a obţine rezultate care să ne ducă în primele şase. Din punctul meu de vedere, în momentul de faţă Bălan este mai periculos decât A. Cristea...”. Răspunsul lui Andrei Cristea nu s-a lăsat aşteptat: „Miron să se uite foarte atent la Bălan şi pe mine să mă lase să-mi fac jocul...”. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Rusii lanseaza acuzatii grave dupa retragerea Mariei Sharapova
25/05/2020 20:40

Fostul tenismen rus Andrei Chesnokov a lansat acuzatii grave la adresa Agentiei Mondiale Anti-Doping, dupa ce Maria Sharapova s-a retras. Cesnekov acuza WADA ca o protejeaza pe Serena Williams si ca ii permite ...

Avertismentul unui fost conducator de la Rangers dupa anuntul transferului lui Ianis Hagi
25/05/2020 20:37

 Fostul fotbalist si director sportiv al lui Glasgow Rangers, Gordon Smith, spune ca gruparea de pe Ibrox face o mutare riscanta prin transferul lui Ianis Hagi. Smith spune ca Ianis nu este inca un ...

Milioanele de la Consiliul Local Iași nu pot fi folosite pentru actualele restanţe salariale de la CSM Politehnica Iași!
25/05/2020 19:40

Antrenorul Mircea Rednic a semnat la mijlocul săptămanii trecute prelungirea contractului scadent la 30 iunie 2020 pană la sfarşitul actualului sezon, dar n-a ezitat să precizeze ce anume l-ar determina s ...

Autoritatile din SUA iau o decizie care o poate ajuta si pe Simona Halep
25/05/2020 14:59

 Autoritatile din SUA au luat o decizie care ii poate permite Simonei Halep sa revina in competitii. Aceasta tara este cea care organizeaza cele mai importante competitii de tenis de antrenament din ace ...

A doua săptămână de chin la CSM Politehnica Iași!
25/05/2020 11:06

Trupa lui Mircea Rednic intră de astăzi in a doua săptămană de pregătire şi de stat in cantonament la hotelul „Il Primo”. Rezultatele celei de-a doua testări pentru COVID-19, desfăşurată ...

Bianca Andreescu face o dezvaluire neasteptata
25/05/2020 08:45

 Bianca Andreescu a facut o dezvaluire neasteptata despre unele situatii care apar inaintea meciurilor. Tanara sportiva a marturisit ca uneori nu isi doreste sa faca incalzirea inaintea partidelor, ...

Situația la zi în fotbalul european: Ce campionat nu s-a întrerupt deloc în timpul Covid-19 și ce urmează în cele mai importante țări
24/05/2020 18:59

Campionatul de fotbal din Belarus a fost singurul din Europa care s-a disputat neintrerupt, in ciuda pandemiei de coronavirus. Celelalte ţări au preferat să suspende competiţiile şi unele chiar să le anul ...

Premierul Spaniei a anuntat data la care va fi reluata La Liga
23/05/2020 20:24

 Prima divizie a campionatului de fotbal al Spaniei, La Liga, va fi reluata pe 8 iunie, cand majoritatea provinciilor spaniole vor fi in ultima etapa a restrictiilor impuse in conditiile pandemie ...

Bundesliga: Programul meciurilor și al televizărilor
23/05/2020 11:18

 În Bundesliga, singurul campionat important de fotbal care s-a reluat, se va disputa in acest weekend o nouă etapă (desigur, fără spectatori). Patru meciuri vor avea loc de la ora 16:30, in timp ...

Naomi Osaka a devenit cea mai bine platita sportiva din lume
22/05/2020 20:19

 Naomi Osaka a devenit cea mai bine platita sportiva din lume, potrivit Forbes. Cu cele 37,4 milioane de dolari incasate in ultimele 12 luni, sportiva din Japonia a stabilit si recordul pentru cea mai m ...