1poli

Dimensiune font:

Dulăul şi căţeluşii

| 12-08-2019 14:38

 

Antrenorul Mihai Teja a operat o singură modificare pentru meciul cu Dinamo (scor 2-0), din Copou, în contul etapei a V-a a Ligii 1, faţă de echipa care lunea trecută remiza fără gol în deplasarea de la Voluntari. Apatia din jocul ieşean a fost dată atunci de ineficienţa mijlocaşilor centrali, dar şi pentru că Horşia (18 ani) a părut obosit după ce fusese folosit toate minutele de când a început campionatul. Ei bine, Teja i-a trimis pe toţi pe teren cu Dinamo, dar, în premieră în acest sezon, l-a titularizat pe A. Cristea în locul atacantului Bălan.

Faţă de jocul de la Voluntari, Horşia a început în banda stângă, iar Haţiegan pe dreapta, în timp ce mijlocaşii centrali Breeveld şi Loshaj, iar Passaglia ceva mai în faţă, au arătat o cu totul altă determinare faţă de cea etalată la Voluntari. Ei au acoperit cu mult simţ de răspundere terenul, au jucat repede şi precis, au fost primii la minge, au recuperat mult şi cu folos, practic au dominat copios mijlocul terenului, dominare ce a permis ca echipa lui Teja să susţină un veritabil spectacol în faţa unui public numeros (circa 6.000 de spectatori).

Cristea putea deschide scorul încă din minutul 5, când balonul plasat de el cu capul din centrarea lui Horşia a întâlnit bara, şi s-a dovedit foarte activ, încercând să intre în combinaţii pe toată lăţimea terenului. Dinamo a reuşit să păstreze tabela intactă până în minutul 22, când echipa ieşeană a fructificat dintr-o fază fixă. Ea şi-a blocat adversarii la lovitura liberă executată de pe stânga de A. Cristea în afara cadrului porţii, iar acolo a apărut Breeveld, care, din careul mic, i-a luat faţa lui Sin şi a trimis în plasă imparabil, cu capul!

Sin a pierdut în minutul 31 balonul în faţa lui Passaglia, acesta a jucat frontal spre Cristea, atacantul a deviat subtil spre Haţiegan, mijlocaşul a profitat de revenirea greoaie a lui Sin în dispozitiv, l-a aşteptat pe Horşia să ajungă în preajma careului mic şi a trimis pe jos în faţa porţii, de unde celălalt jucător Under 21 a trimis în plasă dintre ezitantul Klimavicius şi spectatorul Moura.

Ciolan savuros

Jocul consistent s-a mai diluat până la pauză, Dinamo a început să apară în jumătatea ieşeană, iar la singura fază pe care defensiva de la CSM Poli a tratat-o cu superficialitate s-a remarcat portarul Rusu, care a scos şutul lui D. Popa din careu.

Haţiegan îşi făcuse datoria şi l-a lăsat din primul minut al actului secund în locul său pe Platini, cel care trebuia să urce scorul la 3-0 în urma unei faze de manual. Mijlocaşii centrali ieşeni au mai recuperat un balon în propria jumătate şi cu jocul lor precis de pase au declanşat un contraatac pe care A. Cristea l-a făcut fulgerător cu o pasă perfectă, în adâncime, pentru Platini. Acesta l-a depăşit în viteză pe portarul Straton în afara careului, a ezitat să trimită în poarta goală cu dreptul, dar Sin, venit din spate, i-a suflat balonul chiar când voia să finalizeze cu stângul! Sin şi-a mai spălat astfel din păcate, dar aşa o prestaţie ştearsă din partea sa n-am văzut în cele două sezoane jucate pentru CSM Poli!

Platini a făcut schimb de benzi cu Horşia şi a mai ratat o ocazie până la final, Devesa a primit la debut o jumătate de oră în locul lui Passaglia, dar a stricat mai toate mingile pe care le-a atins, iar echipa ieşeană s-a mulţumit, ca un dulău veritabil, doar să-şi savureze ciolanul câştigat încă din prima repriză. Era suficient doar să mârâie un pic, adică să încerce un presing ceva mai consistent, pentru ca adunătura de căţeluşi ce dădea târcoale osului să se împrăştie ca nişte potârnichi nevinovate.

A intrat şi Bălan, în locul lui A. Cristea, dar totul era deja rezolvat, iar CSM Poli a acumulat 11 puncte, a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără gol primit şi, poate cel mai important, jocul a fost pe măsura rezultatului şi a locului fruntaş ocupat în clasament. Nu trebuie însă uitat că Dinamo nu i-a avut la mijloc pe Nistor şi Mrzljak, Răuţă şi Bru fiind surclasaţi de Breeveld şi Loshaj, iar de aici încolo spectacolul ieşean a fost asigurat... Dragoş GAŞPAR

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Schimbare de antrenor la FCSB? Cine i-ar putea lua locul lui Bogdan Vintila
30/05/2020 10:16

 Bogdan Arges Vintila ar putea fi indepartat de la FCSB daca nu va castiga titlul, iar una dintre variantele pe care Gigi Becali le ia in considerare pentru inlocuirea lui tocmai a devenit liber de contrac ...

Transfer spectaculos reusit de PSG
30/05/2020 10:12

 Paris Saint Germain a dat o prima lovitura pe piata transfeurilor. Campioana Frantei a ajuns la un acord cu Inter pentru transferul lui Mauro Icardi, care in acest sezon a evoluat sub forma de imprumut ...

ULTIMA ORĂ Simona Halep anunță că SE RETRAGE, dacă iese din Top 10: 'Am 24 de ani de tenis...'
29/05/2020 20:39

Simona Halep, numărul 2 in clasamentul WTA, a anunţat intr-un interviu că se va retrage din activitate in momentul in care va ieşi din top 10 mondial, dar a subliniat faptul că 2-3 ani va mai putea să joa ...

Planul UEFA pentru incheierea sezonului in Champions League
29/05/2020 16:40

 UEFA analizeaza posibilitatea finalizarii actualei editii a Ligii Campionilor in Germania, dupa ce competitia fanion a cluburilor europene a fost intrerupta in luna martie, in faza optimilor de final ...

Optimism într-un club sufocat de datorii!
29/05/2020 12:11

La o săptămană după ce a organizat, in aer liber, conferinţa de presă ce a prilejuit prelungirea contractului antrenorului Mircea Rednic pană la finalul actualului sezon, gruparea ieşeană a fost reprez ...

Rasturnare de situatie in cazul Ianis Hagi: Anuntul facut de Gica Popescu
29/05/2020 09:14

 Gica Popescu a vorbit despre situatia transferului lui Ianis Hagi. Desi in presa s-a scris faptul ca, dupa acest transfer, la Viitorul Constanta vor ajunge 680 de mii de euro, prese ...

Doar o secţie de la cluburile ieşene de seniori reia antrenamentele pe 1 iunie!
28/05/2020 11:19

Mult discutatele eliminări de restricţii incepand cu 1 iunie sunt aşteptate cu sufletul la gură de intreaga mişcare sportivă. În afară de formaţiile de fotbal din Liga 1 şi cateva din eşalonul s ...

Alte patru prelungiri în Copou! Neclaritate în privința lui Omoh
27/05/2020 20:20

Citeste si: Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada in Copou!   Asa cum deja v-am mai informat, imprumuturile lui Tarnovanu, Horsia si Serban, toti de la FCSB, erau rezolvate de cateva zile, ...

Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada în Copou!
27/05/2020 18:13

Antrenorul Mircea Rednic a tot spus de cateva săptămani că are nevoie de incă un antrenor secund care să-l ajute la pregătirile efectuate in grupuri de cate patru jucători, iar acum cateva zile, cu prile ...

Milioanele de la Consiliul Local Iași nu pot fi folosite pentru actualele restanţe salariale de la CSM Politehnica Iași!
26/05/2020 15:32

Antrenorul Mircea Rednic a semnat la mijlocul săptămanii trecute prelungirea contractului scadent la 30 iunie 2020 pană la sfarşitul actualului sezon, dar n-a ezitat să precizeze ce anume l-ar determina s ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!