Mielușeii din Copou!

160899353_10157493016346205_8473169008026179739_o

Dimensiune font:

| 16-03-2021 10:27

Antrenorul Nicolo Napoli a ajuns prima dată la Iași în octombrie 2014, iar în noiembrie o conducea pe CSMS în meciul din deplasare cu CFR Cluj, încheiat cu 4-0 în favoarea formației ardelene. La șase ani distanță, Napoli a avut parte de un meci de debut infernal duminică, tot cu CFR Cluj, tot în deplasare. Statisticile vremii indică faptul că în 2014 echipa ieșeană avea jucători precum Caparco, Bosoi, Munteanu, Fl. Plămadă, VoicuOlah, Creţu, Bole, Novac (Bădic), CiucurDobre (Crengăniş), iar cele pentru 2021 vor rămâne cu același scor, dar și cu multe nume care probabil că peste șase ani nu ne vor mai spune nimic!

Ajuns joi noapte la Iași, Napoli a avut două zile la dispoziție pentru a pregăti jocul cu CFR Cluj, iar în stabilirea primei echipe a mers probabil mai mult pe mâna staff-ului găsit în Copou. Portar și linie de fundași deja cunoscute, R. Popa și Vanzo în centrul liniei de patru mijlocași (Calcan pe dreapta, deși până acum fusese folosit pe stânga, iar pe cealaltă bandă a jucat Vega), iar Flores în apropierea atacantului Duranovic. Formulă destul de corectă, semnele de întrebare fiind ce tot caută R. Popa la mijloc și de ce a primit încredere Flores când se știa că nu putea face față contactelor aspre cu jucătorii de la CFR? Poate a vrut să se convingă el însuși de limitele celor doi, iar Duranovic s-a convins din plin că n-a fost deloc de glumă cu Burcă, Vinicius și nici nu mijlocașii cu care a fost nevoit să se intersecteze.

Simple jaloane, parteneri modești de antrenament

Cum era de așteptat, CFR a presat de la început, a avut o posesie superioară, a câștigat foarte ușor balonul pentru că formația ieșeană nu era în stare să lege patru-cinci pase, dar nu și-a creat foarte multe ocazii clare în prima repriză din cauza propriului gazon, cam la fel de prost precum cel din Copou, dar și din cauza propriei suficiențe, fiindu-i evident însă că tot va înscrie atunci când va apăsa un pic pe accelerație.

CSM Poli s-a grupat în fața propriului careu și a așteptat scurgerea timpului, având o singură zvâcnire, prin Calcan, care a luat o cursă pe cont propriu, dar după un sprint de 40 de metri n-a găsit și soluția optimă pentru a finaliza. A fost însă ca un răcnet de frustrare al singurului transfer reușit în campania din vară că nu prea are cu cine juca la Iași, iar socotelile lui Napoli, de a merge la cabine fără gol primit, s-au potrivit până în minutul 44, când Păun a combinat cu Chipciu sub privirile lui R. Popa și Vanzo. Chipciu a șutat de la marginea careului, portarul Brănescu, cel care avusese câteva bune intervenții până atunci, a respins, dar balonul s-a dus în bară și de acolo în plasă!

Frustrarea lui Calcan și a celor câtorva fotbaliști din lotul ieșean a atins iar cote maxime în minutul 45+2, când Păun a combinat pe dreapta cu Itu în fața lui Flores, lăsat singur de Bușu, aflat în colțul careului. Itu a trimis pe jos, iar Omrani, nemarcat la 7 metri sub privirile câtorva jucători de la CSM Poli, ce parcă prinseră rădăcini în fața porții, a reluat sub transversală pentru 2-0.

Două minute, două faze

Napoli a efectuat două schimbări la pauză, el care abia făcea două schimbări în tot meciul când erau permise trei înlocuiri. Evident, i-a scos de pe teren pe R. Popa și Flores și i-a introdus pe Acosta, respectiv Platini. Platini a jucat pe dreapta, Calcan a trecut pe stânga, iar Vega a acoperit zona centrală. CFR s-a retras deliberat, CSM Poli, având ceva mai multă libertate de exprimare, a început să lege pasele, dar s-a văzut cam repede stăpâna jocului. În minutul 61, pe contraatac, Omrani l-a găsit bine pe Deac, iar acesta l-a executat pe Brănescu.

De Iriondo a fost trimis pe teren în locul lui Vega în minutul 69 și a jucat lângă Acosta, iar Vanzo a fost avansat. CSM Poli Iași a avut două minute mai consistente, când șutul lui Calcan din lovitură liberă de la 23 de metri a fost respins de portarul advers peste transversală, iar din cornerul rezultat De Iriondo a apărut bine la prima bară, dar lovitura sa cu capul a trecut puțin peste poartă.

Acosta a lăsat, după debutul jenant din urmă cu o etapă, senzația că ar vrea și ar putea să fie al treilea transfer reușit al iernii, după Brănescu și Duranovic, dar a beneficiat de multă îndurare din partea celor de la CFR, care au jucat în actul secund mai mult cu gândul la derby-ul de vineri, cu FCSB. Meciul însă nu s-a încheiat până când defensiva ieșeană n-a mai fost încă o dată umilită, același Deac stabilind scorul final la 4-0.

Napoli n-a schimbat mai nimic în joc de la venirea sa, el fiind nevoit, fără mănuși, să scoată din cuptorul încins tava cu pizza ce a fost plămădită de alții cu o umplutură din care până și cei deloc pretențioși ar refuza să se înfrupte! Dragoș GAȘPAR

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Momente dramatice la EURO 2020. Un alt fotbalist, aproape de o tragedie FOTO
16/06/2021 21:36

 Clipe incredibile petrecute la EURO 2020. Dupa ce danezul Eriksen a fost aproape de moarte la meciul cu Finlanda, un alt jucator a fost la un pas de tragedie. Fundasul nationalei Rusiei, Mario Fer ...

Euro 2020: Țara Galilor, lider provizoriu în Grupa A (2-0 vs Turcia)
16/06/2021 21:08

 Tara Galilor a invins Turcia, scor 2-0, la Baku, si a urcat provizoriu pe prima pozitie in Grupa A a Campionatului European de fotbal. Pentru galezi au inscris Ramsey '42 si Roberts '90+5. În ...

VIDEO De câtă îndemânare este nevoie pentru un asemenea autogol?
16/06/2021 15:34

 Portarul Josue Duverger a reusit să devină cunoscut la nivel mondial, dar nu pentru vreo paradă fantastică, ci pentru un autogol antologic. Totul s-a intamplat in timpul meciului dintre Canada si Hait ...

CFR Cluj, adversară din Gibraltar sau Luxemburg dacă trece de primul tur preliminar al Champions League
16/06/2021 13:58

Dacă va trece de campioana Bosniei, FK Borac Banja Luka, in primul tur preliminar al Champions League, CFR Cluj va intalni castigătoarea meciului dintre Fola Esch (Luxemburg) şi Lincoln Red Imps (Gibraltar). ...

Campionatul Mondial de judo a consfințit ce deja știam: ieșeanul Vlăduț Simionescu este calificat, direct, la Jocurile Olimpice de la Tokyo!
16/06/2021 12:11

Campionatul Mondial de judo pentru seniori de la Budapesta a adus sambătă confirmarea că Vlădut Simionescu (31 de ani), pregătit la CS Politehnica Iasi de antrenorul Costel Năftică, a obtinut calificarea ...

Euro 2020: Franța vs Germania 1-0 / Autogolul lui Mats Hummels, decisiv la Munchen
16/06/2021 00:07

Jucătorii Frantei au trimis de două ori mingea in poarta lui Manuel Neuer, dar reprezentativa pregătită de Didier Deschamps s-a impus in fata Germaniei gratie unui autogol. Campioana mondială en-titre a ca ...

Saucă și Săcăleanu au țintit în plin la Cupa României și etapa a VI-a a Campionatelor Naționale de tir sportiv
16/06/2021 00:00

Cupa Romaniei si etapa a VI-a a Campionatelor Nationale de tir sportiv, desfăsurate la Bucuresti, a insemnat un bun prilej pentru pistolarii pregătiti de antrenorul Ioan Săcăleanu si pentru puscasii pregăt ...

Euro 2020: Portugalia lui Ronaldo a evitat rusinea la debut. Campioana Europei a suferit cumplit la Budapesta
15/06/2021 21:17

Reprezentativa Portugaliei, detinatoarea trofeului, a invins marti, la Budapesta, cu scorul de 3-0, selectionata Ungariei, intr-un meci din grupa F a Campionatului European, conform news.ro. Au marcat Guerreir ...

Cine este adversara lui CFR Cluj în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
15/06/2021 15:16

 În urma tragerii la sorti efectuate marti la Nyon, campioana Romaniei CFR Cluj va intalni formatia bosniacă FK Borac Banja Luka in primul tur preliminar al Ligii Campionilor.   CFR Cluj, cam ...

EURO 2020: Statistica uluitoare la meciul Spania - Suedia! Ce s-a intamplat in primele 20 de minute ale partidei
15/06/2021 13:20

 Spania si Suedia au terminat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci care a generat o statistica incredibila. In primele douazeci de minute ale meciului, spaniolii au avut o posesie zdrobitoare, tinand mi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei