1poli luni ok

Dimensiune font:

Negativ pe linie! Inițiativă ce trădează disperarea!

| 18-05-2020 11:08

Cincizeci de persoane de la CSM Politehnica Iaşi, în serii de câte zece, au participat sâmbătă dimineaţă la testarea pentru COVID-19, obligatorie înainte de reluarea antrenamentelor şi intrarea în cantonament, intrare care se va petrece abia astăzi, după vizita medicală. Primul care a intrat la testarea ce a costat 250 de lei de persoană la cabinetele ce poartă numele unuia dintre cei mai simpatizaţi fotbalişti din trupa lui Mircea Rednic a fost vicepreşedintele Mircea Ursu, urmat de Leonid Antohi, preşedintele Consiliului Director. Ambii au ieşit cu lacrimi în ochi şi destul de îmbujoraţi, semn că sonda căutătoare de coronavirus introdusă adânc prin fiecare nară nu era prea prietenoasă. „Doare, nu este prea plăcut, dar este mult, mult mai dureros când pierdem un meci”, ar fi spus managerul executiv Adrian Ambrosie după ce a ieşit de la test. „Mi-au dat lacrimile instantaneu. Nu este deloc o experienţă plăcută, deocamdată nu-s prea convins că aş repeta-o”, a fost auzit spunând Anton Heleşteanu, şeful Departamentului de Scouting, cel care va fi administrator-delegat la echipa a II-a înscrisă în Liga a IV-a a judeţului Iaşi.

Testarea de sâmbătă, rezultatul fiind negativ la toate persoanele testate, a costat în jur de 3.000 de euro, o cheltuială foarte importantă la clubul care a ajuns practic să nu prea aibă după ce bea apă de când banii vin de regulă din împrumuturi, cu antrenorul Mircea Rednic pe post de creditor principal. Testarea va fi repetată după şapte zile, dar se pare că doar la jucători şi staff va fi tot Real Time - PCR, pe când la celelalte persoane ce vor fi testate este posibil să se apeleze la varianta testului rapid. O a treia treia sesiune de teste este obligatorie după paisprezece zile.

 

Citește și: Rază de speranţă pentru Concord Iaşi Open! Fără spectatori, flexibilitate pentru reprogramare

 

Conducerea formaţiei ieşene a menţionat că au fost prezenţi toţi jucătorii aflaţi la Iaşi, inclusiv Narcis Bădic, în cazul căruia pandemia împiedicase în martie rezilierea contractului scadent la 30 iunie 2020. Au lipsit cei cinci jucători care n-au rămas în România în cele două luni de pauză forţată: Breeveld, Luckassen, Lopes Cabral (care vor veni Olanda), Assulin (Anglia) şi Klimavicius (Lituania), ei urmând să rateze perioada de pregătire de patru săptămâni în cazul în care Liga 1 va fi reluată începând cu 12 iunie. „Sunt din nou zboruri anulate din Olanda şi Anglia. Vom face tot posibilul să-i aducem, vor intra două săptămâni în carantină. Îmi pare rău cu nu putem fi cu toţii împreună. Vor fi multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă, probabil vor apărea accidentări, avem nevoie de toţi jucătorii. Suntem puternici, ne vom descurca”, este convins team-managerul Marius Onofraş.

Iniţiativă ce trădează disperarea!

Iniţiativa lansată vineri de gruparea ieşeană pentru îngheţarea play-out-ului, se spune că de preşedintele executiv Ciprian Paraschiv, dar pe documentul trimis la Liga Profesionistă de Fotbal nu apare semnătura sa, ci doar însemnele clubului din Copou, a primit o reacţie dură din partea conducerii LPF şi a deţinătorului drepturilor de televizare. Atenţia pentru sănătatea jucătorilor şi calitatea spectacolului fotbalistic oferit, asezonată cu bezele către spectatori, lasă din păcate să se întrevadă gravele probleme financiare la clubul din Copou, probleme cărora Paraschiv, care se vede în „Top 3 manageri din ţară”, se pare că nu le mai dă de capăt. Salvarea de moment o aşteaptă cu mâna întinsă din Copou până la Palatul Roznovanu de la primarul Mihai Chirica, cel care, tot la instalare, i-a promis un „cec în alb”, altfel promisul management de top probabil se va duce de tot pe apa sâmbetei.

Terenuri senzaţionale în Copou!

Aşadar, astăzi, după vizita medicală, CSM Poli intră în cantonament la un hotel din zona Tudor Vladimirescu. „Vom rămâne cel puţin paisprezece zile în cantonament, unde nu vom avea contact cu absolut nimeni din exterior, doar cu cei care au făcut testele şi iau parte la ceea ce înseamnă fotbal în Iaşi. Avem de respectat condiţii draconice, dar trebuie să ne descurcăm. Masa va fi asigurată pe bază de catering, persoane ce stau în cantonament vor lua parte la acest proces. Echipamentul va fi dus la spălătorie, sunt foarte multe de respectat, deşi noi nu am ajuns la condiţiile echipelor din străinătate. Încercăm să protejăm pe toată lumea, avem şi noi familii. Trebuie însă să fim înţeleşi că suntem şi noi oameni...”, a menţionat Onofraş, care a precizat că terenurile cu iarbă din Copou arată excelent. „Ne vom pregăti la început în grupuri de câte 3-4, apoi pe măsura eliminării restricţiilor vom ajunge să ne antrenăm împreună. Terenurile sunt senzaţionale, oamenii care s-au ocupat de ele şi-au făcut pe deplin datoria. Terenul II este într-o stare excepţională, chiar mi-e dor să joc pe un asemenea teren”, a mai spus team-managerul formaţiei ieşene. Dragoş GAŞPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iași

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Bianca Andreescu face o dezvaluire neasteptata
25/05/2020 08:45

 Bianca Andreescu a facut o dezvaluire neasteptata despre unele situatii care apar inaintea meciurilor. Tanara sportiva a marturisit ca uneori nu isi doreste sa faca incalzirea inaintea partidelor, ...

A doua săptămână de chin la CSM Politehnica Iași!
25/05/2020 00:00

Trupa lui Mircea Rednic intră de astăzi in a doua săptămană de pregătire şi de stat in cantonament la hotelul „Il Primo”. Antrenorul principal de la CSM Poli Iaşi şi-a prelungit angajamentu ...

Situația la zi în fotbalul european: Ce campionat nu s-a întrerupt deloc în timpul Covid-19 și ce urmează în cele mai importante țări
24/05/2020 18:59

Campionatul de fotbal din Belarus a fost singurul din Europa care s-a disputat neintrerupt, in ciuda pandemiei de coronavirus. Celelalte ţări au preferat să suspende competiţiile şi unele chiar să le anul ...

Premierul Spaniei a anuntat data la care va fi reluata La Liga
23/05/2020 20:24

 Prima divizie a campionatului de fotbal al Spaniei, La Liga, va fi reluata pe 8 iunie, cand majoritatea provinciilor spaniole vor fi in ultima etapa a restrictiilor impuse in conditiile pandemie ...

Bundesliga: Programul meciurilor și al televizărilor
23/05/2020 11:18

 În Bundesliga, singurul campionat important de fotbal care s-a reluat, se va disputa in acest weekend o nouă etapă (desigur, fără spectatori). Patru meciuri vor avea loc de la ora 16:30, in timp ...

Naomi Osaka a devenit cea mai bine platita sportiva din lume
22/05/2020 20:19

 Naomi Osaka a devenit cea mai bine platita sportiva din lume, potrivit Forbes. Cu cele 37,4 milioane de dolari incasate in ultimele 12 luni, sportiva din Japonia a stabilit si recordul pentru cea mai m ...

Rednic este al Iaşului doar până la finalul sezonului! Ce vrea ca să semneze mâine pentru măcar încă un sezon!
22/05/2020 12:08

Antrenorul Mircea Rednic a semnat joi prelungirea contractului său cu CSM Politehnica Iaşi pană la sfarşitul actualului sezon, aşa cum in precedentele două zile iscăliseră Frăsinescu şi A. Cristea, re ...

Un stadion legendar, pe punctul de a fi demolat
22/05/2020 10:22

 Comisia regionala pentru patrimoniu cultural din Lombardia nu a avut obiectii legate de demolarea celebrului stadion San Siro, cunoscut oficial drept "Giuseppe Meazza", pe care isi disputa meciu ...

Griji noi în lupta pentru promovare. Liderul Ligii a IV-a a judeţului Iaşi ar prefera reluarea competiţiei
21/05/2020 10:53

Liga a IV-a a judeţului Iaşi este şi ea cuprinsă de amorţeala pauzei forţate pe care fotbalul romanesc a luat-o la jumătatea lunii martie. Liderul Unirea Mirceşti (49 de puncte, fără nicio infrangere ...

Mihalache și Rusu au semnat „la buturugă”!
20/05/2020 19:32

CSM Politehnica Iasi a anuntat miercuri pe pagina oficială de pe o retea de socializare că Marius Mihalache si Denis Rusu au semnat prelungirea contractelor pană la sfarsitul actualului sezon. Ca si in cazur ...