1poli

Dimensiune font:

Punct şi de la capăt!

| 16-05-2019 15:21

 

Trupa lui Stoican a trecut din nou de partea rezultatelor pozitive, ajungând după egalul înregistrat în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a III-a a play-out-ului Ligii 1, la a treia partidă consecutivă fără înfrângere. S-a terminat 1-1 după ce CSM Poli Iaşi a deschis scorul imediat ce Olaru fusese eliminat în minutul 52

 

Citeşte şi: Politehnica Iaşi domină campionatele feminine de rugby în 7! În competiţia junioarelor activează încă două formaţii din judeţul Iaşi!

 

Antrenorul formaţiei ieşene a decis să-i lase acasă pe Frăsinescu, Platini, Qaka şi Gallego, dar şi în afara lotului de 18 pe Gardoş şi Panţîru. A lăsat pe banca de rezerve un singur jucător Under 21, l-a titularizat din nou pe Chelaru ca fundaş central şi a surprins cumva prin trimiterea „închizătorului” Cioinac pe post de al doilea stoper, în timp ce Mihalache a jucat în faţa apărării. Nu este exclus ca Stoican să nu fi uitat cele petrecute la meciul din turul play-out-ului, câştigat în Copou de Gaz Metan, şi poate că l-a lăsat mai avansat pe Mihalache pentru a-l prelua el pe atacantul central Rondon când acesta cobora pentru a-şi face rost de mingi. În prima echipă a revenit Sanoh, ca mijlocaş dreapta, Zaharia a fost trimis pe stânga unde în ultimele etape a evoluat Semedo, atacant central a fost folosit Enoh, iar Rus a fost preferat fundaş dreapta în dauna lui Bosoi.

Cum era de aşteptat, Gaz Metan a avut un plus de determinare, de posesie, dar acţiunile sale n-au avut şi plusul obligatoriu de viteză pentru a putea surprinde apărarea bine condusă de Mihalache şi în care Chelaru a jucat, din nou, simplu şi eficient, lăsând impresia că poate acoperi şi acest post. Cioinac este tot mai sigur pe el, dar acţiunile ieşene în atac au fost palide până când echipa a realizat că poate lega mai multe pase pentru a reuşi să ajungă în preajma porţii lui Pleşca. N-au ajuns însă prea multe mingi la Nascimento pentru a încerca să le distribuie eficient, Teixeira fiind destul de rar liantul dintre cele două faze ale jocului, dar arată că ar putea găsi drumul cel bun. Un contraatac bine purtat de Sanoh şi Enoh a însemnat singura prezenţă ceva mai periculoasă în careul gazdelor, iar lovitura liberă din finalul primei reprize a fost executată destul de bine de Nascimento, dar Pleşca a respins peste transversală.

1-0 şi om în plus...

Actul secund a început practic din minutul 52, când Olaru a fost eliminat, iar la următoarea fază am consemnat deschiderea scorului, când echipa ieşeană s-a năpustit asupra porţii adverse. Mingea a ajuns la Zaharia, care din colţul careului a şutat plasat, la colţul scurt, Pleşca n-a avut reacţie, dar balonul a întâlnit bara şi a ricoşat la Sanoh, care de la 6 metri a reuşit să-l trimită în plasă cu toată opoziţia portarului. 1-0 şi om în plus mai mult de jumătate de oră era scenariul ideal pentru CSM Poli Iaşi, dar Stoican a dat apă la moară celor care-l consideră un antrenor fricos. L-a scos repede pe Teixeira şi l-a trimis pe teren pe Mihăescu, mutare evident defensivă, care a fost efectuată cam devreme! Schimbarea a fost însă mai degrabă un imbold pentru Gaz Metan de a se apropia de poarta apărată de spaniolul Mino, după ce în ultimele două meciuri Rusu nu primise gol. Scopul gazdelor era să obţină cornere sau lovituri libere din apropierea careului, una dintre acestea fiind executată de Caiado spre poartă în minutul 60. Stoperul Larie a venit singur din spate, singura sa grijă fiind să nu se împiedice sau să se ciocnească de vreun alt jucător până să ajungă la 6 metri pentru a lovi el mingea cu capul. Dar pentru a o lovi n-a câştigat vreun duel aerian, ci s-a aplecat, şi e mult spus că a lovit-o, ci mai degrabă mingea i-a şters ceafa şi s-a dus în plasă pentru 1-1!

 

Citeşte şi: Ruginoasa va fi talismanul României în Norvegia! Şansa pe care Ionuţ Panţîru n-a avut-o! De ce campionii României nu au vreo şansă la Iaşi!

 

A doua mutare a lui Stoican a fost retragerea lui Sanoh, care rămânea la fel de energic în contactele cu adversarii deşi avea deja un cartonaş galben, şi a fost trimis Semedo ca mijlocaş stânga, aşa că Zaharia s-a mutat pe dreapta. Jocul ambelor echipe intrase însă într-un ritm de conservare, Bădic a primit şi el ultimul sfert de oră în locul lui Sin, dar mulţumirea combatantelor că nu vor pierde era deja evidentă.

CSM Poli a revenit la Iaşi imediat după meci şi a început pregătirea jocului de sâmbătă, când Copoul va fi vizitat de FC Hermannstadt în contul etapei a IV-a a returului, joc pentru care Semedo va fi suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Schimbare de antrenor la FCSB? Cine i-ar putea lua locul lui Bogdan Vintila
30/05/2020 10:16

 Bogdan Arges Vintila ar putea fi indepartat de la FCSB daca nu va castiga titlul, iar una dintre variantele pe care Gigi Becali le ia in considerare pentru inlocuirea lui tocmai a devenit liber de contrac ...

Transfer spectaculos reusit de PSG
30/05/2020 10:12

 Paris Saint Germain a dat o prima lovitura pe piata transfeurilor. Campioana Frantei a ajuns la un acord cu Inter pentru transferul lui Mauro Icardi, care in acest sezon a evoluat sub forma de imprumut ...

ULTIMA ORĂ Simona Halep anunță că SE RETRAGE, dacă iese din Top 10: 'Am 24 de ani de tenis...'
29/05/2020 20:39

Simona Halep, numărul 2 in clasamentul WTA, a anunţat intr-un interviu că se va retrage din activitate in momentul in care va ieşi din top 10 mondial, dar a subliniat faptul că 2-3 ani va mai putea să joa ...

Planul UEFA pentru incheierea sezonului in Champions League
29/05/2020 16:40

 UEFA analizeaza posibilitatea finalizarii actualei editii a Ligii Campionilor in Germania, dupa ce competitia fanion a cluburilor europene a fost intrerupta in luna martie, in faza optimilor de final ...

Optimism într-un club sufocat de datorii!
29/05/2020 12:11

La o săptămană după ce a organizat, in aer liber, conferinţa de presă ce a prilejuit prelungirea contractului antrenorului Mircea Rednic pană la finalul actualului sezon, gruparea ieşeană a fost reprez ...

Rasturnare de situatie in cazul Ianis Hagi: Anuntul facut de Gica Popescu
29/05/2020 09:14

 Gica Popescu a vorbit despre situatia transferului lui Ianis Hagi. Desi in presa s-a scris faptul ca, dupa acest transfer, la Viitorul Constanta vor ajunge 680 de mii de euro, prese ...

Doar o secţie de la cluburile ieşene de seniori reia antrenamentele pe 1 iunie!
28/05/2020 11:19

Mult discutatele eliminări de restricţii incepand cu 1 iunie sunt aşteptate cu sufletul la gură de intreaga mişcare sportivă. În afară de formaţiile de fotbal din Liga 1 şi cateva din eşalonul s ...

Alte patru prelungiri în Copou! Neclaritate în privința lui Omoh
27/05/2020 20:20

Citeste si: Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada in Copou!   Asa cum deja v-am mai informat, imprumuturile lui Tarnovanu, Horsia si Serban, toti de la FCSB, erau rezolvate de cateva zile, ...

Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada în Copou!
27/05/2020 18:13

Antrenorul Mircea Rednic a tot spus de cateva săptămani că are nevoie de incă un antrenor secund care să-l ajute la pregătirile efectuate in grupuri de cate patru jucători, iar acum cateva zile, cu prile ...

Milioanele de la Consiliul Local Iași nu pot fi folosite pentru actualele restanţe salariale de la CSM Politehnica Iași!
26/05/2020 15:32

Antrenorul Mircea Rednic a semnat la mijlocul săptămanii trecute prelungirea contractului scadent la 30 iunie 2020 pană la sfarşitul actualului sezon, dar n-a ezitat să precizeze ce anume l-ar determina s ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!