Reprize prea diferite în același meci, din nou!

142475131_2501923946776481_1053376113749430727_o

Dimensiune font:

| 26-01-2021 15:56

Trupa lui Daniel Pancu a pierdut la limită, 1-2 în deplasare cu Gaz Metan Mediaș în contul etapei a XVIII-a a Ligii 1, dar a bifat o nouă prestație modestă, cu prea puține momente convingătoare. Totuși, ca și în prima etapă a anului și prima a returului, la precedenta deplasare, pe terenul neutru de la Buftea, când a remizat cu Chindia deși a avut ocazii chiar să câștige, și la Mediaș a beneficiat de două bune situații pe final de joc pentru a obține punctul care s-o scape de ultimul loc al clasamentului.

Pancu nu a avut la Mediaș câțiva jucători de bază, precum A. Cristea, Platini, Calcan și De Iriondo, și a decis să-l avanseze pe R. Popa în fața liniei de patru fundași în care revenise Baxevanos. N-a avut curaj să-l titularizeze pe muntenegreanul Duranovic și a avut un atac bont, cu Zajmovic încadrat de Vanzo și Popadiuc. Vanzo a dezamăgit de fiecare dată când a evoluat atât de avansat, iar R. Popa pe faza ofensivă arăta precum un junior apelând la tot felul de mișcări inutile mai degrabă pentru a-și impresiona prietena decât adversarii.

Adversari care nu s-au lăsat deloc impresionați de șutul lui Passaglia din afara careului, respins de portarul Pleșca, și au așteptat până când formația ieșeană s-a descoperit copilărește în minutul 20. Contraatacul demarat de gazde a fost mutat de Chamed pe partea dreaptă lăsată liberă de Bușu și Vanzo, nici Passaglia n-a fost prea atent, așa că Horșia a intrat în careu, a trecut de Baxevanos și, din unghi, a centrat perfect peste portarul Brănescu ieșit neinspirat din cadrul porții, iar Nițu, nemarcat, a reluat cu capul în poarta goală! Încă o mențiune: R. Popa nu a putut bloca mutarea jocului pe dreapta și nici nu prea s-a sinchisit să ajungă la timp pentru ca Nițu să nu finalizeze nestingherit!

Golul al doilea a picat după doar trei minute, când Valente s-a distrat cu întreaga apărare ieșeană. A recepționat cu spatele la poartă o aruncare de la margine, Popadiuc n-a considerat că Frăsinescu ar avea nevoie de susținere, Valente a trecut elegant de căpitanul ieșean, apoi l-a depășit și pe Baxevanos și, din unghi, a șutat la colțul scurt, sub transversală, surprinzându-l pe Brănescu!

 

Citește și: V-ați trezit prea târziu!

 

O surpriză plăcută

CSM Poli Iași a acuzat din plin șocul și abia în ultima parte a primei reprize a părut că s-a mai trezit din „pumnii” încasați. În minutul 28 fusese înlocuit Passaglia, din motive medicale, în locul său fiind trimis Mihalache, așa că Pancu avea patru stoperi pe teren și un atac la fel de bont! A luat la pauză decizia de a-l arunca în joc pe Duranovic în locul inexistentului Vanzo, dar și pe Cană, în locul lui Frăsinescu, motivând că experimentatul stoper avea deja un cartonaș galben și era suspendat pentru următorul joc. R. Popa a fost retras lângă Baxevanos, Duranovic intrase al doilea atacant lângă discretul Zajmovic, iar Cană a jucat fundaș dreapta cu Onea în fața sa. Gaz Metan redusese din turație, iar F. Cristea a avut inspirația să-l angajeze pe Duranovic la marginea careului. Muntenegreanul, cu spatele la poartă, a agățat balonul cu vârful bocancului, s-a întors cu Baco în spate, dar șutul său cu dreptul, de la 12 metri, a fost deviat de stoperul medieșean în afara cadrului porții. Același Duranovic a deviat după două minute, cu capul, o minge trimisă în adâncime de echipa ieșeană care cam sărea faza de construcție, minge care a ajuns la Onea, dar șutul bun al acestuia, din colțul careului, a trecut puțin pe lângă poarta lui Pleșca. Duranovic a arătat o bună mobilitate, un bun control al balonului, un bun joc aerian, dar mai ales o tehnică bună, atuuri care l-ar fi recomandat pentru un post de titular.    

Brănescu și-a mai spălat din păcate!

Gaz Metan a reacționat la timp și imediat a început să-și vadă din nou de treabă, mutând jocul în jumătatea adversă. Și-a creat măcar cinci bune situații de gol, la patru dintre ele Brănescu intervenind salutar, iar la cea din minutul 73 portarul de la CSM Poli a fost salvat de bară la șutul plasat al lui Deaconu! Formația ardeleană a considerat jocul ca și încheiat cu zece minute înainte de final, pe când cea ieșeană nu mai avea ce pierde. Fuseseră operate și ultimele două modificări, cu Onea trecut pe stânga după ce Mensah intrase în locul lui Popadiuc, iar Gaitan a fost al treilea debut după cele ale lui Duranovic și Cană, argentinianul intrând în locul lui F. Cristea. Onea a fost lăsat prea ușor de Butean să intre în careu în minutul 83 și i-a pasat bine lui Duranovic, nemarcat în centrul careului la o fază cu superioritate ardeleană, iar muntenegreanul a reluat plasat, cu stângul, de la 8 metri, în plasă.

Ultimele faze notabile s-au petrecut tot în careul medieșean, dar Baxevanos a reluat cu capul pe lângă poartă dintr-o poziție bună centrarea lui Bușu, iar Cană a fost mai precis în minutul 90+3 la cornerul executat de Mensah, dar lovitura sa cu capul, din colțul careului mic, a fost reținută de Pleșca.

Pancu ar cam trebui să știe ce are de făcut pentru meciul de mâine (ora 17:30), din Copou, cu UTA, mai ales că formația adversă vine la Iași după punctele pierdute acasă cu FC Argeș. O nouă misiune delicată, dar nicidecum imposibilă. Dragoș GAȘPAR

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Unde va fi construit viitorul stadion al Iașului și care este noua capacitate propusă
27/03/2024 11:29

  Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a anuntat că noul stadion al orasului va fi construit in zona Cicoarei, in apropierea viitoarei Autostrăzi A8, “Autostrada Unirii” Această deci ...

România, învinsă de Columbia în cel mai important test înainte de EURO 2024 - Cinci goluri pe stadionul din Madrid
27/03/2024 00:25

 Nationala Romaniei a fost dominată de Columbia timp de 80 de minute, dar schimbările făcute de Edi Iordănescu au fost inspirate si „tricolorii” au reusit să marcheze două goluri care dau ...

Şahista Irina Bulmaga, comportare excelentă într-o competiţie cu 30 de mari maeştri!
26/03/2024 18:42

Trei şahiste de la CSM Iaşi 2020 au luat parte timp de două zile, la Bucureşti, la un puternic turneu de şah rapid, primul din circuitul Grand Prix Romania 2024 – Campionatul Internaţional al Romani ...

Handbal la ,,Polivalentă”, ca în vremurile bune!
26/03/2024 18:41

Sala Polivalentă ,,Dan Constantin Irimiciuc” a fost neincăpătoare pentru publicul dornic să urmărească o partidă de handbal de calitate. CSM Iaşi 2020 şi CSM Galaţi au reuşit să ofere acest lu ...

Iașul stă mai bine la handbal decât Galațiul!
25/03/2024 16:03

Sfarsitul săptămanii trecute a consemnat un atractiv duel intre Iasi si Galati printr-o dublă confruntare handbalistică. Prima dintre ele s-a desfăsurat sambătă, la Galati, intre două echipe studentesti ...

 Gala Laureaţilor Sportului Ieşean – un eveniment sub semnul pasiunii şi performanţei
25/03/2024 06:04

Sala Unirii de la Cinema Victoria din Iaşi a găzduit Gala Laureaţilor Sportului Ieşean pentru anul 2023. Cu acest prilej, au fost premiaţi performerii anului trecut la sporturi olimpice, sporturi neolimpic ...

 Și am trecut pe locul I!
24/03/2024 22:01

* CSM Iasi 2020-CSM Galati 21-19 (10-9) Handbalistele iesene au obtinut o victorie meritată in fata a peste 1500 de spectatori, după un meci palpitant cu spectaculoase răsturnări de scor. CSM Iasi 2020 a i ...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Anunţ clar al americanilor. Ruptura totală este evidentă
24/03/2024 09:57

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Anunţ clar al americanilor. Ruptura totală este evidentă. Totul a devenit public in urmă cu puţin timp. Fostul lider mondial WTA şi fostul antrenor, Patrick Mo ...

Formula 1: Dublă Ferrari în Australia - Abandonuri pentru Verstappen și Hamilton
24/03/2024 08:34

Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu două abandonuri de marcă: Max Vestappen si Lewis Hamilton. Grand Prixul de pe circuitul Albert Park a adus o dublă neasteptată pentru Scu ...

Bomba momentului în Formula 1! Cum poate fi oprit Max Verstappen. Marcedes pune la cale o mutare uriaşă
24/03/2024 00:20

Bomba momentului in Formula 1! S-a aflat cum poate fi oprit Max Verstappen. Marcedes pune la cale o mutare uriaşă. asta după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari din sezonul viitor. Max Verstappen ar putea ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei