default

Dimensiune font:

Revoluţie în baschetul ieşean!

| 23-08-2016 05:25

 Echipa feminină Politehnica-Naţional va fi condusă de un antrenor grec ce vine de la vicecampioana Spaniei, cu care a evoluat în Euroligă! * au fost deja perfectate transferurile a cinci baschetbaliste americance * formaţia masculină Politehnica Iaşi va fi antrenată de un sârb trecut prin Liga Naţională, pe la Piteşti şi Craiova * el ajunge astăzi la Iaşi împreună cu un pivot sârb înalt de 2,06 metri, aflat acum doi ani în vizorul celor de la Partizan Belgrad * se reîntoarce americanul Jermale Jones * jucătorii români, inclusiv cei care au încheiat ultimul sezon la Iaşi, vor da probe pentru a-şi câştiga locul în lot!

 

Acum câteva săptămâni v-am informat că Saşa Şestopal urma să fie prezentat ca noul antrenor principal al echipei feminine de baschet Politehnica Naţional Iaşi, însă fostul mare baschetbalist s-a sucit la doar câteva zile după ce bătuse palma cu responsabilii grupării ieşene. Aceştia au schimbat din mers strategia ce vizează şi echipa masculină a grupării din Copou şi cu sprijinul Fundaţiei Sportului Ieşean, mai precis cu sprijinul direct al primarului Mihai Chirica, au decis că este momentul potrivit pentru a revoluţiona baschetul ieşean.

Se pare că în sfârşit Chirica a înţeles că baschetul feminin poate ajunge cel mai repede în cupele europene dintre echipele ce joacă în Sala Polivalentă, aşa că mai întâi a fost obţinută semnătura antrenorului grec Ioannis Tsirogiannis (52 de ani), cel care vine de la Uni Girona, vicecampioana Spaniei, echipă cu care a evoluat în Euroligă! Tsirogiannis a ajuns deja acum o săptămână la Iaşi şi de atunci susţine câte două antrenamente pe zi cu jucătoarele care au promovat în Liga Naţională sub conducerea Soranei Gavrilescu Nănescu, cea care va fi antrenor secund. „N-am venit la Iaşi doar să cer foarte mult de la jucătoare, ci în primul rând am venit să ofer tot baschetul pe care-l ştiu pentru a putea crea o echipă competitivă”, a fost auzit spunând antrenorul grec, cel care se va putea baza în viitorul sezon şi pe cinci jucătoare americance: Jasmine Johnson, Corine Adams, Angie White, Troy Melton şi Amanda Frost. „Doar Frost a mai jucat în România, la Galaţi, dar toate sunt jucătoare foarte bune. Echipa va ava nevoie de o perioadă pentru omogenizare, dar la cum l-am văzut pe antrenorul grec aş vrea să avertizez echipele din Liga Naţională, indiferent de nume, să nu-şi treacă deja meciul de la Iaşi ca şi câştigat că le aşteaptă mari surprize”, a declarat Petre Măgurean, cel care va fi director tehnic al ambelor formaţii de baschet de la CS Politehnica Iaşi, club care va avea şi o a doua echipă feminină, ce va activa în Liga I Tineret. Team-manager va fi Marius Cosoi, în timp ce Răzvan Tomozei va răspunde de pregătirea fizică.

Americancele sunt aşteptate la Iaşi în cursul acestei săptămâni, iar pe 1 şi 2 septembrie, la Cluj, cu Universitatea, sunt programate primele meciuri amicale, ce vor fi urmate după o săptămână de o „dublă” la Galaţi, cu Phoenix, o ală colegă din Liga Naţională. Debutul oficial va avea loc la Iaşi, pe 15 septembrie, cu Sirius Tg. Mureş, în manşa-tur a primei faze din Cupa României, iar studentele vor debuta în campionat, pe 23 septembrie, tot la Iaşi şi tot cu Sirius, între aceste două dispute, pe 19, fiind programată manşa-retur din Cupă. „Obiectivul echipei va fi menţinerea în Liga Naţională, iar orice loc ocupat mai în faţă va fi un bonus. Formaţia beneficiază de condiţii foarte bune, cu implicare deosebită din partea conducerilor Universităţii Tehnice şi a CS Politehnica”, a adăugat Măgurean.

Condamnaţi la promovare!

Astăzi este aşteptat la Iaşi şi noul antrenor principal al echipei masculine de la Politehnica, formaţie ce a capotat lamentabil la ultimul turneu final de promovare. Sârbul Andelco Mandic (40 de ani) a antrenat la Piteşti şi la Craiova după ce a jucat în campionatul României la Oradea şi vine să promoveze cu Poli în Liga Naţională. Unul din cei doi jucători străini va fi sârbul Nikola Siladi (24 ani), înalt de 2,06 metri, baschetbalist care acum doi ani a fost în atenţia celor de la Partizan Belgrad! Cel de-al doilea străin va fi americanul Jermale Jones, aşteptat în România pe 8 septembrie.

Reunirea echipei va avea loc săptămâna aceasta, dintre jucătorii care au încheiat ultimul sezon la Iaşi doar Liviu Rotariu părăsind echipa cu destinaţia BCM Baia Mare. Pe ei îi aşteaptă însă o surpriză, ca de altfel şi pe alţi jucători români ce vor fi aduşi la Iaşi. „Mandic va supune toţi jucătorii români la probe de joc, iar el va decide lotul cu care va trebui să promoveze. Mai vin doi jucători de la Mobitelco Cluj, unul din ei, Szabo, fiind anul trecut component la reprezentativei Under 20 a României, precum şi Bratoloveanu, de la Tg. Jiu, şi Andrieş, trecut pe la Timba Timişoara şi Mediaş. Şi ei vor susţine probe pentru a-şi câştiga un loc în lot”, a mai spus Petre Măgurean. Antrenor secund va fi Viorel Nănescu, iar preparator fizic rămâne prof. Grigore Ursanu. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

Aş vrea să avertizez echipele din Liga Naţională feminină, indiferent de nume, să nu-şi treacă deja meciul de la Iaşi ca şi câştigat, că le aşteaptă mari surprize”

Petre Măgurean,

director tehnic baschet CS Politehnica Iaşi

Comentarii

cunoscatorul

Aug 24, 2016

suprafata de joc de la sala sporturilor trebuie rezolvata prima data pentru ca nu poate fi omologata pt jocurile din prima liga. meritorie initiativa primarului dar, atat timp cat de destinele acestui sport se vor ocupa oameni care nu au treaba cu managementul , si ma refer aici la d-nii cosoi si magurean, rezultate nu se vor obtine ci se va continua cu " tocarea " banilor publici. vad ca staff-urile incep sa se ingroase, semn ca vor fi bugete generoase dar la nivelul jucatorilor ce se aude ? strainii par ok si andries e decent dar bratoloveanu asta cat a jucat la tg. jiu ? cu juniorii cum stam ? s-a rezolvat colaborarea cu cssunirea sau iar aducem " sperante " de la husi si focsani ?

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE S.C. VARA MR S.R.L. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, str.7 Oameni, nr.23, jud. Iaşi, C.U.I. RO4615947, O.R.C.J22/1478/1993, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iaşi, conform Sentinței civile nr. 698/18.04.2012, pronunţată de Tribunalul Iaşi – Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ, în dosarul nr. 4938/99/2010, anunţă scoaterea la vânzare în data de 17.12.2018, ora 11.00, prin licitaţie publică cu strigare a următoarelor active: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de piață evaluare (lei, fără T.V.A.*) – Preț de pornire a licitației (lei, fără T.V.A. ) Activ 1 – Clădire hală producție țevi (Corp C1) cu sc. 866,61 mp și st. utilă de 773,76mp împreună cu teren intravilan curți construcții cu st. 1971mp înscrise în CF61393/Rediu, nr.cad.1690, nr. parcelă 1(42/13), amplasată în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – echipament tehnologic producere ţevi ce include linia de producţie (include linie de calibrare, sudare şi linie de formare) – Bunuri mobile: Unitate centrala Forte Quattro, Generator LX 3000, Instalație de redresare – 1.196.900,00 lei – 718.140,00 lei Activ 2 – Clădire hală (Corp C1) cu sc. 862,37 mp și st. utilă de 773,76mp împreună cu teren intravilan curți construcții cu st. 1952mp înscrise în (CF61394/Rediu, nr.cad.1691, nr.parcelă 1(42/14), amplasată în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi; - Clădire hală (Corp C1) cu sc. 883,57 mp și st. utilă de 798mp împreună cu teren intravilan curți construcții cu st. 1970 mp înscrise în (CF61396/Rediu, nr.cad.1962, nr.parcelă 1(42/15), amplasată în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iasi. – 425.200,00 lei – 223.500,00 lei Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 14.12.2018, ora 11.00, la sediul Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, documentele necesare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud.Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 9.00–16.00, până pe data de 14.12.2018, ora 11.00 (după o programare prealabilă, de 24 de ore) sau pe site-ul www.insolventa.ro secțiunea Portofoliu. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. 0232/243864, 0758049901, 0755132474.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitorului SC BART LIV COM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 3157/103/2013 aflat pe rolul Tribunalului Neamț – Secția II Civilă, în temeiul dispozițiilor Legii 85/2006, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raportului de evaluare al bunurilor mobile – stoc de marfă compus din echipamente electrice, echipamente sanitare, instalații electrice, feronerie etc., situate în mun. Roman, jud. Neamț, astfel: a. Preț de pornire 75% din valoarea de piață (netă) stabilită prin raportul de evaluare: 52.019 Lei (exclusiv TVA) - licitațiile vor avea loc în data de 04, 11, 18 și 25.01.2019, ora 12.00; b. Preț de pornire 65% din valoarea de piață (netă) stabilită prin raportul de evaluare: 45.083 Lei (exclusiv TVA) - licitațiile vor avea loc în data de 01, 08, 15 și 22.02.2019, ora 12.00; c. Preț de pornire 55% din valoarea de piață (netă) stabilită prin raportul de evaluare: 38.147 Lei (exclusiv TVA) - licitațiile vor avea loc în data de 01, 08, 15 și 22.03.2019, ora 12.00. Licitațiile vor avea loc la data și ora stabilită, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Peneş Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, Complex de Birouri NH BUSINESS, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 100 lei; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector nr.RO26PIRB2900710925003000 deschis pe numele debitorului la First Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul: RO33PIRB2400738563001000, deschis pe numele lichidatorului judiciar la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în preziua licitaţei, ora 16.00. Lista completă a bunurilor mobile precum și alte informaţii suplimentare pot fi oferite la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, Etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, sau tel: 0744520508,0744994490, fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com
ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. – Filiala Suceava, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Samyx Forest S.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la data de 20.12.2018, ora 12.00, a următorului activ: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) – Valoare de pornire licitație (lei, fără T.V.A.*) Activ 1 – Proprietate imobiliară situată în sat Calafindești, com. Calafindești, jud. Suceava, inscrisă în Cartea Funciară nr.30010/Calafindesti, cu nr. cad. 30010, ce include: teren intravilan cu categoria de folosință Curți Construcții cu suprafața de 982 mp pe care sunt amplasate corp C1 – Clădire Brutărie cu suprafața construită de 216 mp, regim înălțime P și corp C2 – Clădire Magazie cu suprafața construită de 46 mp, regim înălțime P. Proprietatea dispune de utilități și are deschidere frontală la drumul comunal DC39, asfaltat. Terenul este dobândit în baza CVC nr. 3138/2008. Clădirile Corp C1 și C2 au fost dobândite în baza Sentinței civile nr. 2818/16 iunie 2008. – 85.910,00 lei – 85.910,00 lei Pentru participarea la licitaţie, potenţialii cumpărători trebuie să depună la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, până la data de 19.12.2018, ora 12.00, documentele aferente. Bunurile se vând libere de sarcini. Tel: 0755132475; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231, e-mail: vanzari@insolventa.ro.
Rafael Nadal, huiduit la Australian Open
18/01/2019 17:02

 Rafael Nadal a fost huiduit in timpul interviului pe care l-a acordat dupa ce l-a eliminat pe favoritul gazdelor, Alex de Minaur, in turul trei la Australian Open 2019. Intrebat de John McEnroe ce a si ...

VIDEO Primul succes în Antalya, primul gol semnat de Burlacu
18/01/2019 15:27

  Trupa lui Flavius Stoican a susţinut ieri cel de-al doilea meci amical din cantonamentul din Antalya, impunandu-se cu 2-1 (0-0) in faţa prim-divizionarei iraniene Esteghlal. CSM Poli a inceput partida ...

Rezultatele inregistrate vineri la Australian Open: Iata cum s-au descurcat Angelique Kerber, Petra Kvitova si Sloane Stephens
18/01/2019 14:35

 Vineri s-au disputat primele meciuri pe tabloul feminin de simplu din turul trei de la Australian Open. Surprizele n-au lispit in cea de-a 5-a zi de la Melbourne, campioana de anul trecut, Carolin ...

Simona Halep, in turul 3 la Australian Open: Iata ora de start a meciului cu Venus Williams VEZI AICI TABLOUL TUTUROR PARTIDELOR
18/01/2019 14:11

 Organizatorii turneului de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand va avea loc si meciul Simona Halep - Venus Williams, din turul 3. Conform unui comunic ...

Caroline Wozniacki, eliminata de Maria Sharapova de la Australian Open
18/01/2019 09:31

    Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul trei de la Australian Open de Maria Sharapova. Ocupanta locului 30 WTA s-a impus dupa un meci spectaculos cu 6-4, 4-6, 6-3. VEZI AICI TABLOUL ...

Ce scrie presa americana inaintea meciului dintre Simona Halep si Venus Williams
18/01/2019 08:10

 Presa americana a comentat partida dintre Simona Halepsi Venus Williams, dar si felul in care au reusit sa ajunga cele doua sportive in turul trei de la Australian Open. Publicatia New Y ...

Scandal in Spania: Barcelona risca sa fie exclusa din Cupa Regelui
17/01/2019 22:47

  FC Barcelona risca sa fie exclusa din Cupa Regelui daca se va dovedi ca a folosit in competitie un fotbalist ce nu avea drept de joc. Intreg scandalul a izbucnit dupa ce jurnalistii spanioli au descope ...

Simona Halep vine cu vesti excelente de la Australian Open
17/01/2019 22:45

 Simona Halep ne aduce vesti bune de la Australian Open, chiar inaintea duelului de foc cu Venus Williams din turul III. Chiar daca a acuzat usoare probleme medicale, numarul 1  ...

 LIVE   Simona Halep avanseaza la Australian Open dupa o victorie dramatica
17/01/2019 22:10

 Desfasurarea partidei Simona Halep - Sofia Kenin din turul doi de la Australian Open 2019.   HALEP - KENIN 6-3, 6-7 (5)  6-4 VEZI AICI TABLOUL TUTUROR MECIURILOR  ...

Invazie spaniolă la CSM Politehnica Iaşi!
17/01/2019 21:38

După cooptarea in vară a fundaşului dreapta Gallego, CSM Poli Iaşi se orientează in această iarnă cu predilecţie spre fotbalişti spanioli. Formaţia ieşeană a anunţat astăzi pe site coopta ...