1poli

Dimensiune font:

Spun unii că vin vremuri grele! Al treilea meci consecutiv fără victorie!

| 17-09-2019 14:45

 

Întreruperea Ligii 1 pentru a face loc programului echipelor naţionale a venit atunci când rezultatele trupei lui Mihai Teja nu mai erau deloc cele dorite: 2-2 acasă cu Chindia Târgovişte şi 2-3 în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, menţiunea esenţială fiind aceea că în ambele dispute CSM Poli a condus cu 2-0! Însuşi Teja spunea la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Hermannstadt, din etapa a IX-a, că pauza a fost de bun augur pentru echipa sa, că băieţii au muncit foarte bine. Cât de bine s-a văzut în meciul încheiat 0-0 şi desfăşurat la Botoşani, fiind primul dintr-o serie de jocuri acasă disputate în „exil” pentru că la Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi au început lucrările de refacere a suprafeţei de joc.

Din start trebuie spus că meciul cu Hermannstadt poate candida lejer la statutul de „cel mai slab al sezonului”, având toate şansele să-l depăşească pe cel de la Voluntari, la celălalt 0-0 înregistrat de CSM Poli în actualul campionat. Teja nu i-a putut folosi pe Breeveld, indisponibil din cauza intervenţiei chirurgicale suferite la mâna stângă, şi A. Cristea, din cauza unor probleme musculare. L-a trimis pe Mihalache în faţa liniei de patru fundaşi în care a revenit stoperul Diallo lângă Frăsinescu, iar în atac a mizat pe Bălan. L-a inclus în lot pe tânărul portar Târnovanu, dar tot n-a avut curaj să-l şi titularizeze pentru a câştiga un om mai incisiv pe faza de atac în locul unuia din cei doi jucători Under 21.

 

Citeşte şi: Concluzia nerostită de Mihai Teja: lucraţi de mântuială!

 

A încercat să surprindă cu folosirea lui Devesa în rol de cap limpede, dar spaniolul a greşit mai toate pasele în loc să-şi pună în valoare colegii. E drept că nici nu avea pe cine să pună în valoare, Bălan preferând să aştepte centrări în careu de la fundaşul stânga A. Radu sau pase în gura porţii după incursiunile pe stânga ale lui Horşia în loc să coboare pentru a-şi face rost de mingi, aşa cum obişnuieşte A. Cristea. Pe flancul drept, Haţiegan a rămas la fel de discret pe ambele faze ale jocului, „închizătorul” Loshaj n-a fost prea inspirat în prima repriză, aşa că jocul a curs fără niciun sens, fiind practic la întâmplare.

Sugestivă este şi promiţătoarea fază de atac când Devesa a preferat să paseze în stânga într-o zonă atât de liberă de parcă ar fi fost contaminată chimic, dar au trecut secunde bune până când a apărut fundaşul stânga A. Radu, cel care avusese până atunci multe urcări în jumătatea adversă, iar Hermannstadt a avut timp suficient să se replieze. O centrare a lui A. Radu a ajuns pe finalul primei reprize la Mihalache, dar şutul acestuia a fost respins de Opruţ, fundaşul stânga advers.

Fără gafe majore în apărare

Una din preocupările lui Teja a fost să dea o siguranţă mai mare fazei defensive, să elimine cât mai multe din gravele gafe care au tot fost văzute în ultimele partide. L-a ţinut pe Mihalache aproape de stoperi, deşi Hermannstadt nu a etalat un potenţial ofensiv de speriat, fiind de ajuns ceva mai multă atenţie la conducătorul de joc Caiado şi eventual la mijlocaşul stânga Cordea. Gafe în apărare n-au apărut pentru că Frăsinescu a jucat practic fără greşeală, dar au apărut câteva momente bune în atac din primele secunde ale actului secund, când Platini a fost trimis pe teren în locul lui Haţiegan. Driblingurile sale au creat panică printre adversari, stoperul Luchin abia l-a deposedat în minutul 48, dar i-a pus mingea pe tavă la 16 metri lui Devesa, aceasta a încercat s-o plaseze lângă bară din poziţie centrală, dar şutul său a trecut la un metru de poarta sibiană! Şi Bălan a abuzat de driblinguri în careu în loc să găsească pasa decisivă pentru un coleg şi tot el n-a fost în stare să treacă mingea de zid la o lovitură liberă din poziţie favorabilă, iar fazele ieşene s-au stins la fel de repede ca şi în primul act!

 

Citeşte şi: Ieşeanca Amalia Stan continuă să impresioneze!

 

Devesa a fost chemat pe bancă după o oră de joc, Popadiuc a debutat ca mijlocaş stânga pentru CSM Poli, Horşia a trecut în centru, dar a apărut doar un şut al lui Platini, de la 23 de metri, reţinut fără emoţii de portarul advers. O fază fierbinte a apărut însă la poarta lui Rusu, când Diallo nu l-a putut deposeda pe atacantul central Debeljuh, acesta i-a pasat în dreapta lui Caiado, avea colţul scurt pentru a finaliza, dar a ezitat, a încercat să-i retrimită mingea colegului său, liber în centrul careului, dar abilul Frăsinescu a anticipat şi a respins.

Nici apariţia fundaşului dreapta Onea ca mijlocaş nu putea influenţa soarta disputei încheiate fără gol, a doua pentru CSM Poli în acest sezon, echipă care a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie şi care va închide de pe loc de play-off etapa viitoare în deplasare, cu FC Viitorul. Dragoş GAŞPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iaşi

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE - LICITAŢIE UNICĂ - Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 04.11.2019, ora 13.00, a următorul activ: Nr. activ - Descrierea comercială - Valoare de evaluare (lei, fără T.V.A.) - Valoare de pornire (lei, fără T.V.A.) Activ 11 - Fosta Fabrică de nutreţuri combinate, situată în sat Cătămărăşti Deal, str. Mobilei, nr. 8, jud. Botoşani, St teren: 28.665,12 m.p., împrejmuit, betonat (aprox. 95%), St construită: 6.875,73 mp, cu echipamente, deschidere frontală: str. Mobilei, pretabilă pentru activităţi industriale – depozitare, productie, etc. Identif. imobil: CF nr. 53921, nr. cadastral 1891. - 6.525.800,00 lei - 1.300.000,00 lei Publicaţia de vânzare în format extenso poate fi descărcată de pe site-ul www.insolventa.ro Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 01.11.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 01.11.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro şi la numerele de telefon: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: E-mail: secretariat@insolventa.ro fax: 0232/212231; tel.: 0232/243864, 0755132473, 0758049904. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Rafael Nadal s-a căsătorit cu iubita din copilărie. Primele imagini de la nuntă
20/10/2019 18:28

  Jucătorul de tenis Rafael Nadal, care a caştigat 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit sambătă cu partenera lui de viaţă, Maria Francesca “Mery&rdqu ...

Mihai Teja: „Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm!”
20/10/2019 12:45

  Conferinţa de presă de ieri din Copou, dedicată meciului de luni (ora 20:30), de „acasă”, organizat la Botoşani, cu... FC Botoşani, in inchiderea etapei a XIII-a a Ligii 1, ultima a re ...

Politehnica Iaşi este din nou campioana României la senioare!
20/10/2019 12:39

  Etapa a VII-a a Campionatului Naţional feminin de rugby 7 s-a desfăşurat sambătă pe Stadionul CFR din Paşcani şi a lămurit definitiv situaţia in privinţa titlului de campioană naţională a s ...

Final aurit de juniorat pentru ieşeanca Laura Aniţei! Rezultate bune şi pentru Andreea Verdeş
20/10/2019 12:37

  Ieşeanca Laura Aniţiei, pregătită de antrenorii Constantin Radu şi Cătălina Radu la CSS „Unirea” Iaşi, a incheiat junioratul cu rezultate remarcabile la Campionatele Naţionale de gi ...

 

Nominalizare surpriză la șefia Ministerului Sportului!
19/10/2019 09:02

 Gabriel Toncean (44 de ani) conduce de sase ani Federatia Romană de Culturism si Fitness. A absolvit Liceul de Telecomunicatii „George Baritiu” din Cluj-Napoca si Facultatea de Educatie Fizic ...

UPDATE Vestea momentului, aşteptată de toţi suporterii: meciul cu CFR Cluj se joacă la Iaşi!
18/10/2019 15:39

  Preşedintele executiv Adrian Ambrosie a anunţat astăzi in deschiderea conferinţei de presă dedicată jocului de luni de la Botoşani, cu FC Botoşani, că formaţia ieşeană va reveni pe Stadionul ...

Frăsinescu a devenit incert pentru meciul cu FC Botoşani! Astăzi aflăm unde se joacă meciul cu CFR Cluj
18/10/2019 11:25

  Revenirea lui Nicandro Breeveld pare sigură in formula de echipă a CSM Politehnica Iaşi cu care antrenorul Mihai Teja va aborda meciul de luni, de la ora 20:30, in inchiderea ultimei etape a turului ...

Liga 1: Programul si televizarile ultimei etape a turului
18/10/2019 10:09

 In acest weekend e programata etapa cu numarul 13 a Ligii 1, ultima din turul sezonului regulat. Cel mai asteptat meci al rundei va avea loc sambata seara la Cluj, unde campioana CFR va primi vizita Un ...

Final de tur! Începe etapa a XIII-a în Liga 1 de fotbal
18/10/2019 00:00

  Ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 de fotbal, care urmează unei intreruperi, totuşi, neconcludente datorată meciurilor naţionalei, aduce in prim-plan două partide: derby-ul de clasament C ...

Un fotbalist esenţial pentru Teja n-a jucat deloc în amicalul cu Foresta, 6-1 pentru CSM Politehnica Iaşi după doar 2-1 la pauză!
17/10/2019 15:02

  Trupa lui Mihai Teja a susţinut ieri pe terenul II din Copou un meci de verificare cu Foresta Suceava, locul 6 in Seria I a Ligii a III-a, amical pe care antrenorul şi l-ar fi dorit la sfarşitul săp ...