1poli

Dimensiune font:

Treziţi-vă! Dunărea Călăraşi - CSM Politehnica Iaşi (ora 13:00)

| 16-03-2019 11:06

 

Antrenorul Flavius Stoican a deplasat ieri nouăsprezece jucători pentru disputa de astăzi cu Dunărea Călăraşi, din contul etapei a II-a a play-out-ului Ligii 1. Ambele formaţii au început cu stângul partea a doua a campionatului. CSM Poli a cedat în Copou cu 0-2 în faţa celor de la FC Voluntari, în timp ce Dunărea s-a înclinat la Bucureşti, tot cu 0-2, în disputa cu Dinamo.

Gruparea ieşeană se va prezenta la meci fără atacanţii centrali Garros şi Enoh. Spaniolul n-a jucat deloc nici etapa trecută, în timp ce Enoh a solicitat schimbarea după o oră de joc. Nici Qaka n-a efectuat deplasarea, Stoican vorbind la conferinţa de presă că jucătorul s-a confruntat în ultimele zile cu probleme medicale, posibil din cauza unei indigestii. Gallego a fost lăsat acasă în urma nefericitei reveniri cu Voluntari după ce absentase câteva etape, Zaharia şi Mihăescu n-au primit nici pentru această etapă avizul medicilor, pe lista absenţilor adăugându-se Chelaru, Semedo şi Kizito (plecat la probe în Kazahstan).

Aşadar opt jucători au rămas acasă, dar au efectuat deplasarea Ştefan Popescu şi juniorul F. Cristea. Stoican spunea joi că încă nu sosise cartea verde pentru Popescu şi dacă nu va putea fi legitimat în timp util atunci al optsprezecelea pe foaia oficială va fi mijlocaşul central Cristea.

 

Citeşte şi: Ultima şansă înainte de a trage linie!

 

Portar va fi ales dintre Mino şi Rusu, iar atacant central va fi unul dintre mijlocaşii Burlacu, Platini sau Sanoh. Platini se pare că nu este complet refăcut, Sanoh n-a dat randament pe amintitul post, aşa că mari şanse de a fi titularizat le are Burlacu. Prestaţia bună a lui Panţîru ca fundaş stânga în meciul cu Voluntari, revenirea lui Sin după suspendarea de o etapă şi revenirea lui Bădic consemnată runda precedentă înseamnă tot atâtea soluţii în flancul stâng, deşi Sin ar putea juca şi pe dreapta dacă Bosoi iar va fi ţinut pe bancă şi nu se va insista cu Rus ca fundaş pe acea parte.

În centrul apărării sigur de post este stoperul Frăsinescu, urmând să vedem dacă lângă el va apărea Mihalache sau Gardoş. Este posibil ca Mihalache să joace în faţa apărării, iar în centrul liniei de patru mijlocaşi să fie distribuiţi Cioinac şi Nascimento sau Teixeira. Mijlocaşul dreapta va fi ales între Sanoh şi Platini, iar în discuţie pe stânga s-ar putea amesteca şi P. Petre. Popescu a fost între timp legitimat şi ar putea juca la închidere, deşi Stoican îl vede şi în sistemul cu trei stoperi.

Am început un nou campionat, jucătorii trebuie să conştientizeze acest lucru. Dunărea stă foarte bine pe teren şi este foarte greu de desfăcut, are puţine goluri primite. Trebuie să facem totul pentru a ne crea ocazii şi să marcăm. Avem nevoie de luciditate, de atitudine, echipa trebuie să arate ca o familie”, a declarat Flavius Stoican la conferinţa de presă din Copou dedicată meciului de astăzi.

Cred că ar fi mult mai bine dacă ar exista o perioadă de pauză între sezonul regular şi partea a doua a campionatului. S-ar putea programa etapele astfel încât această pauză să coincidă cu perioada în care Liga 1 oricum se întrerupe pentru acţiunile loturilor naţionale. Ar fi benefic pentru ca echipele să se poată organiza cât mai bine pentru a doua parte a sezonului”, a menţionat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

După această etapă, campionatul Ligii 1 se întrerupe pentru a face loc programului echipelor naţionale, CSM Poli urmând să joace din nou pe 31 martie, de la ora 17:30, acasă, cu Gaz Metan Mediaş. Pentru această pauză nu este prevăzut niciun meci amical, însă este posibil ca trupa lui Stoican să plece o săptămână în cantonament. Dragoş GAŞPAR

 

 

ÎN ETAPA A II-A (PLAY-OFF / OUT)

Astăzi
Dunărea - CSM Poli Iaşi	13:00, Digi/Telekom/Look
Viitorul - CFR Cluj	20:30, Digi/Telekom/Look

Mâine
Gaz Metan - Dinamo	17:30, Digi/Telekom/Look
Astra - FCSB	20:30, Digi/Telekom/Look

Luni
Chiajna - Hermannstadt	18:00, Digi/Telekom/Look
Voluntari - Botoşani	20:30, Digi/Telekom/Look


 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Gică Hagi, dorit la Ministerul Tineretului şi Sportului
04/06/2020 21:27

 Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce are nevoie de expertiza lui Gheorghe Hagi in ceea ce priveşte dezvoltarea sportului romanesc, preciza ...

Celebru fotbalist a fost CONDAMNAT definitiv
04/06/2020 15:30

 Jucătorul a recunoscut faptele care ii sunt imputate de fisc şi va achita acum o amendă pe 12 luni de 100 de euro pe zi, adică 36.000 de euro. Brazilianul a fost acuzat că nu a declarat 5 milioane de ...

Trupa lui Rednic mai are zece zile până la reluarea campionatului! Amicalul cu FC Botoșani a fost anulat! Nou proiect de finanțare depus la Consiliul Local
04/06/2020 12:20

Trupa lui Mircea Rednic era miercuri la antrenament in Copou cand a aflat că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul etapei a III-a a play-out-ului Ligii 1, prima de cand campionatul a fost in ...

Arcaşii şi-au trimis săgeţile pe urmele fotbalului
04/06/2020 12:19

Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au fost primii care au reluat antrenamentele in cadru organizat, respectand un protocol draconic pe care nicio altă disciplină sportivă nu s-a incumetat să-l adopte. ...

Cum ar reacţiona Consiliul Local la o nouă cerere de finanţare pentru CSM Politehnica Iași
03/06/2020 11:08

Trupa lui Mircea Rednic a bifat marti al doilea antrenament normal după aproape trei luni in care a fost nevoită să se pregătească online sau in grupuri de cel mult patru fotbalişti. Din păcate au apăru ...

Ajutor neaşteptat pe perioada stării de alertă pentru CSM Politehnica Iași! „Ar fi prea frumos...”
02/06/2020 14:27

Trupa lui Mircea Rednic a susţinut ieri primul antrenament normal după aproape trei luni in care a fost nevoită să se pregătească online sau in grupuri de cel mult patru fotbalişti. Şedinţa de pregăti ...

Simona Halep: „Nu mi-am luat nici mașină scumpă, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine”
02/06/2020 11:33

 Justine Henin, Rafael Nadal, Andrei Pavel, Gheorghe Hagi si Cristian Chivu sunt modele pe care Simona Halep le-a avut in carieră si despre care sportiva vorbeste, printre altele, in podcastul BT Tal ...

Pas consistent spre normalitate la CSM Politehnica Iași
01/06/2020 15:36

Trupa lui Mircea Rednic va relua de astăzi antrenamentele colective şi nu va mai reveni in cantonament, insă gruparea ieşeană va trebui să işi asume răspunderea legală in acest sens, după cum se arat ...

VIDEO Cât să te chinui pentru a rata dintr-o asemenea poziție?
31/05/2020 10:54

 Asa cum există cărti si analize despre cum poti marca in fotbal, ar trebui să existe si un manual al ratărilor, acolo unde o asemenea fază ar trebui să ocupe un loc de cinste. S-a petrecut ...

Optimism într-un club sufocat de datorii!
29/05/2020 12:11

La o săptămană după ce a organizat, in aer liber, conferinţa de presă ce a prilejuit prelungirea contractului antrenorului Mircea Rednic pană la finalul actualului sezon, gruparea ieşeană a fost reprez ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!