Vlăduț Simionescu: „Am pierdut pe mâna mea. Sunt și mai motivat să duc la bun sfârșit calificările la Jocurile Olimpice. Sunt mândru că la Iași vin din urmă copii talentați și bine pregătiți!”

1judo

Dimensiune font:

| 27-09-2020 11:30

Ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de judo pentru seniori s-a încheiat sâmbătă, la Poiana Braşov, în plină anchetă după descoperirea focarului de coronavirus la loturile naţionale masculine de judo pentru seniori şi tineret, aflate în cantonament la Poiana Braşov. Federaţia Română de Judo (FRJ) a avut curajul să organizeze competiţia chiar în Sala NATO, în care s-au pregătit cei nouăsprezece judoka descoperiţi pozitiv! Fără componenţii lotului naţional, nivelul valoric al concursului a avut foarte mult de suferit, însă nici numeric n-a stat prea bine pentru că fiecare participant a putut intra pe tatami doar cu test negativ pentru COVID-19.

 

Citește și: Vlăduţ Simionescu s-a decis să concureze la Naţionalele de judo cu doar câteva ore înainte de efectuarea deplasării!

 

Printre participanţi s-a aflat şi ieşeanul Vlăduţ Simionescu (categoria de greutate +100 kilograme), care s-a decis să concureze cu doar câteva ore înainte de a efectua deplasarea! Valorosul judoka ieşean, singurul român ca şi calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a concurat sâmbătă alături de alţi patru judoka, printre care şi tradiţionalul său rival, Daniel Natea (Dinamo Bucureşti). Partida dintre ei a fost practic finala categoriei, câştig de cauză având Natea. „Eu am pierdut meciul, nu Natea l-a câştigat. Am condus bine partida, deşi cu indulgenţă pot spune că mă situez cam la jumătatea din potenţialul meu real. Am iniţiat însă un atac pe care l-am abordat cam larg, poate n-am fost nici suficient de concentrat deoarece întreg concursul mai mult eram cu gândul să nu mă infectez cu noul coronavirus, iar adversarul m-a prins în fixare. A fost însă un bun prilej după unsprezece luni fără competiţie să văd cam la ce nivel mă aflu şi pot spune că mă întorc acasă şi mai motivat să continui pregătirea pentru a duce la bun sfârşit calificările pentru Jocurile Olimpice. De fapt nu mă întorc acasă, ci, aşa cum am mai spus, voi sta într-un apartament, mă voi testa de două ori şi abia când voi avea rezultatele negative mă voi întoarce cu adevărat acasă, unde locuiesc împreună cu părinţii mei”, ne-a declarat Vlăduţ Simionescu.

Surpriză plăcută

Vlăduţ n-a fost însă singurul medaliat ieşean la individual, juniorul Cosmin Bucătaru (81 kg, 19 ani), campion balcanic anul trecut, concurând la cea mai populată categorie din tot concursul masculin. Ghinionul său s-a numit David Mitran (Universitatea Craiova), pe care l-a întâlnit în turul al doilea şi în faţa căruia a pierdut în unul din cele două meciuri care nu s-au încheiat prin ippon. Mitran a devenit campion naţional, în timp ce Cosmin a intrat în recalificări şi a câştigat mai întâi cu Gabor Gergely („U” CSM Cluj Dinamo Bucureşti), iar în meciul decisiv pentru medalia de bronz s-a impus, tot prin ippon, în faţa lui Robert Gheorghe (CSM Bucureşti).

Copii talentaţi şi bine pregătiţi

A treia medalie ieşeană, tot de bronz, a venit în concursul pe echipe unde s-au prezentat patru formaţii, Politehnica înregistrând următoarele rezultate: 1-4 (victorie Simionescu) cu CSM Miercurea Ciuc (locul 2 în final), 5-0 cu „U” CSM Cluj Dinamo şi 0-5 cu CSM Piteşti (locul 1), meci în care Vlăduţ a intrat doar să dea mâna cu adversarul său. „Patru din componenţii echipei noastre sunt nişte copii. Copii foarte buni, foarte talentaţi, care s-au prezentat foarte bine. Le mai trebuie experienţă, le mai trebuie concursuri şi vom alinia o echipă foarte puternică. În sală mai sunt şi alţi băieţi foarte talentaţi, dar care n-au riscat să efectueze deplasarea din cauza noului coronavirus. Sunt mândru că vin din urmă asemenea copii talentaţi şi bine pregătiţi”, a adăugat Vlăduţ Simionescu.

Iaşul s-a prezentat cu şase sportivi la Poiana Braşov, de la CS Politehnica-CSS „Unirea”, pregătiţi de antrenorii Costel Năftică şi Ioana Babiuc, şi n-a avut vineri reprezentat la categoria de greutate 60 kilograme, aşa că primul intrat pe tatami a fost Sorin Coţofrei la 66 kg, categorie care, ca şi precedenta, a adunat doar şase sportivi. Coţofrei este preparatorul fizic al lui Vlăduţ Simionescu, concurează de regulă la veterani şi a pierdut ambele meciuri disputate. La 73 kg au fost tot şase concurenţi, dintre care ieşenii Valentin Simion şi Silviu Panaite (ambii au 17 ani, nici n-au atins vârsta junioratului), dar şi ei au pierdut toate meciurile susţinute, tot învins ieşind de pe tatami şi Alexandru Panaite (90 kg, 19 ani), unde a concurat alături de trei adversari. La 100 kg, unde s-au prezentat doar doi judoka, Iaşul n-a avut concurent. Dragoş GAŞPAR

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Euro 2020: Olanda vs Ucraina 3-2 / Spectacol la Amsterdam
14/06/2021 00:21

 Egalată de Ucraina după ce a condus cu 2-0, reprezentativa Olandei a reusit să isi revină la timp si a obtinut prima victorie la Campionatul European de fotbal, scor 3-2. Meciul din Grupa C a avut loc ...

Încă o convocare
14/06/2021 00:00

Adunarea Generală a membrilor asociati ai Asociatiei „Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iasi” a fost convocată si pentru astăzi după ce sedinta de vineri a fost amanată. Se astepta atunci co ...

Nume uriaș pe lista de înscrieri! O lună până la „Concord Iași Open”, cel mai important turneu ATP din România!
14/06/2021 00:00

Doar o lună a mai rămas pană la primele schimburi de mingi de pe tabloul principal al „Concord Iasi Open” 2021, cel mai important turneu ATP din Romania si in acest an! Editia a II-a a competitie ...

BREAKING Istorie pe Arena Națională: Austria a câștigat în fața Macedoniei de Nord cu 3-1
13/06/2021 21:48

Austria a inceput cu dreptul aventura la Campionatul European! Macedonia de Nord a pierdut cu scorul de 1-3 pe Arena Natională. Gregoritsch si Arnautovic au punctat in ultimul sfert de oră, iar Austria a obti ...

Euro 2020: a intrat in scena cea mai
13/06/2021 19:33

Reprezentativa Angliei, una dintre marile favorite de la Euro 2020, a jucat primul meci in Grupa D, in compania Croatiei. Partida a avut loc duminica, pe stadionul Wembley din Londra, si s-a terminat cu scorul ...

Zi de cosmar la Euro 2020. Un jucator al Belgiei a suferit o fractura dubla la cap. Fotbalistul va fi trimis acasa
13/06/2021 16:25

Dupa meciul disputat impotriva Rusiei, sambata seara, selectionerul belgian Roberto Martinez a declarat ca pentru Timothy Castagne, "victima unei fracturi duble" la cap, Euro 2020 s-a incheiat. Accide ...

Perfomanță URIAȘĂ - A câștigat Roland Garros la simplu și la dublu fiind pe locul 33 WTA
13/06/2021 16:06

Un nou trofeu pentru jucătoarea cehă de tenis Barbora Krejcikova la actuala ediţie a turneului de la Roland Garros. După ce s-a impus la simplu, Krejcikova a caştigat şi proba de dublu.in echipă cu compa ...

Moment istoric - Primul meci de la Euro 2020 la București (programul zilei)
13/06/2021 10:15

 Bucurestiul este aproape să intre in istorie, Austria - Macedonia de Nord fiind prima partidă ce se va disputa la Euro 2020, pe National Arena. Ziua incepe insă cu un duel de gală, intre Anglia si Cro ...

Euro 2020: Belgia, primul loc în Grupa B (3-0 vs Rusia) /
13/06/2021 00:08

 Reprezentativa Belgiei a urcat pe primul loc in Grupa B, după ce a invins selectionata Rusiei, sambătă, la Sankt Petersburg, scor 3-0. Golurile au fost inscrise de Lukaku ('10, '88) si Meunier ('34) ...

Euro 2020: Danemarca, marcată de prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren, a fost învinsă de Finlanda
12/06/2021 23:21

 Vizibil marcati de momentul dramatic petrecut in prima repriză (prăbusirea lui Christian Eriksen pe teren), jucătorii Danemarcei au pierdut primul meci disputat la Campionatul European, sambătă, la C ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei