ATENTIE LA WINDOWS 10 !!! - cititi cu atentie

default

Dimensiune font:

| 15-05-2016 14:13

 

Practic, posibilitatea de accesare există și la celelalte sisteme de operare. Depinde de interesul pe care îl prezintă utilizatorul ca persoană, firmă, etc.
Mai intervine și comerțul cu adrese datorită faptului că nu se folosește Bcc-ul la transmitere sau retransmitere. Mi-am schimbat adresa deoarece ajunsesem să primesc zilnic oferte  pentru diverse tipuri de diplome sau să fiu felicitată pentru câștigarea unor sume cu șase zerouri.

 
 
 
 
 
PUTINTICA  ATENTIE, VA ROG!!!
 

Experții avertizeaza: WINDOWS 10 GRATUIT, iar CALCULATORUL TAU DEVINE SPIONUL LOR. Ba mai vad si ce faci prin casa …  
https://vimeo.com/151774895
 
Iată si transcriptul celui ce a postat înregistrarea: 
 
Pe 29 iulie 2015 s-a ajuns la următoarea decizie: concernul miliardar Microsoft a început, după cum a fost anunțat, să distribuie în mod gratuit noul lui sistem de operare Windows 10. Toți utilizatorii sistemelor de operare Windows 7 și 8 primesc oferta generoasă să instaleze Windows 10 ca și upgrade, GRATIS.
Mulți proprietari ai computerelor Windows găsesc pe tastatură, în partea dreaptă jos, un mic simbol în forma logoului Windows. Apeși pe acesta cu mouse-ul, și vei fi ghidat și motivat pentru actualizarea computerului: ”Primiți Windows 10, în valoare de 135 de Euro, în mod gratuit”. ”Acest computer este compatibil”. Acest  nou sistem de operare strălucește în primele momente cu multe funcții noi, care ușurează viața: Windows 10 conține o platformă unitară pentru toate accesoriile. Totul poate fi sincronizat unul cu celălalt, fie smartphone-uri, tablete, computere desktop sau console. În plus, Microsoft promite o siguranță mai mare cu privire la amenințările internetului ș.a.m.d.
La prima vedere, o adevărată evoluție, și asta fără costuri!Ne punem astăzi întrebarea: Ce se ascunde cu adevărat în spatele cadoului de la Microsoft? Puteți să vă încredeți orbi în acest upgrade, sau Microsoft se încrede în orbirea dumneavoastră?
 
 Rezumatul cercetărilor și testelor din practică sunt înfricoșătoare. La instalare, cine nu apasă orb pe ”înainte” – “înainte”, ci parcurge politica de confidenţialitate de la Microsoft, întâlneşte repede fraze ca acestea: “Noi vom avea acces la datele personale, să le dezvăluim şi să le păstrăm, inclusiv conţinuturile private (cum ar fi conținutul e-mailurilor si alte confidente sau fişiere din directoare personale), dacă suntem de părere că acest lucru este necesar, pentru respectarea legilor în vigoare sau pentru a răspunde procedurilor juridice, inclusiv ale autorităților, pentru urmărirea penală sau a altor acțiuni de stat.
Această frază nu are nevoie de nici o interpretare. Ea spune clar că fișierele personale, cum ar fi documente word, e-mailuri, imagini ş.a.m.d, le sunt la dispoziție, după bunul plac, pentru zisa aplicare a legilor în vigoare.
Sunt enumerate și alte puncte, care clarifică faptul că Windows 10 este un mijloc intenționat de supraveghere și control total al cetățenilor și face pe consumator tot mai transparent. Microsoft nu evaluează numai datele personale, ci, de exemplu, tot ce se tipărește cu mâna, locația aparatelor, adrese și site-uri apelate, termene căutate, contacte cu celelalte persoane și articolele cumpărate, ca muzică sau filme.
Mai departe, Microsoft are posibilitatea să conducă din afară microfonul sau camera care este integrata în computer. Pe lângă altele, așa cum confirmă Centrul pentru protecția consumatorului din Rheinland-Pfalz, noul sistem de operare transformă PC-ul într-o „stație privată de supraveghere.” Chiar dacă utilizatorul are posibilitatea să preia în Windows 10 câteva măsuri de siguranță, cele mai importante părți vor fi ignorate.
 
Pentru ce colectează Microsoft toate aceste date? Potrivit Microsoft, toate aceste date servesc pentru îmbunătățirea tehnică a sistemului. Pe lângă toate acestea, cu datele consumatorilor, Microsoft obține câștiguri financiare imense. Acestea sunt dovedite, pe lângă alți experți de marketing și drept, și de Christian Gollner, referent de drept al Centralei pentru protecția consumatorului din Rheinland-Pfalz.   
El spune: „Utilizatorii aparatelor digitale devin tot mai mult ca o marfă de vânzare.” Din datele consumatorilor se poate citi, de exemplu, ce fel de obișnuințe, nevoi și câtă putere de cumpărare au. Cu aceasta se poate, potrivit fiecăruia, ca reclamele să fie distribuite la țintă.
În afară de aceasta se poate ca datele să fie date mai departe la a treia persoană, după cum spune Gollner.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Mexicanii au descoperit un străvechi palat mayaș
10/08/2021 13:30

Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni, construit cu peste 1000 de ani in urmă. Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni ce era utilizat cel mai probabil de eli ...

8 curiozități despre porci, animalele pe care le-am domesticit de două ori
21/12/2019 10:53

 Te-ai intrebat vreodată cand a devenit mistretul animalul docil din cotet pe care il stim cu totii astăzi? Sau cat de tare poate răcni un porc? În acest articol trecem in revistă mai multe curio ...

VIDEO – Animale inteligente care ne fură premiul întâi la testele IQ
21/12/2019 07:49

 Să vorbim despre animale inteligente. Care este cea ma inteligentă specie din lume? Ati putea fi foarte tentati să spuneti că oamenii, dar realitatea este ceva mai complicată. În cartea „ ...

7 adevăruri ascunse despre Roma Antică, pe care nu le găsești în manuale
21/12/2019 07:37

 Roma Antică a fost o fortă civilizatoare si o societate ideală pentru dezvoltarea artelor, filosofiei si stiintei. Romanii erau constructori excelenti, iar armata lor neinfricată era temută de o ...

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat
21/12/2019 06:00

 Un studiu recent a arătat că aproximativ jumătate dintre romani cred că au telefonul ascultat. Cu zecile de programe de interceptare, care pot fi achizitionate chiar de pe internet, la un pret accesib ...

Capacitățile noastre nebănuite: 6 simțuri „supraomenești”
20/12/2019 06:34

 Oamenii au abilităti foarte diferite. Unii dintre noi compun cantece care emotionează pană la lacrimi, altii aleargă ca vantul si altii inventează tehnologii noi care schimbă lumea. Însă aces ...

Tunelul Laerdal: cel mai lung tunel rutier din lume
20/12/2019 06:28

 Unde crezi că se află cel mai lung tunel rutier din lume? În Norvegia, tara in care este imposibil să mergi cu masina dintr-un loc in altul fără să treci printr-o trecătoare montană sau să ...

VIDEO- SUPER OAMENI
20/12/2019 06:12
VIDEO – 5 locuri misterioase și încărcate negativ, care-ți vor da fiori
18/12/2019 09:40

 Există cateva locuri in lume care captivează imaginatia si interesul celor pasionati de mistere. De unele dintre ele se leagă sinucideri de animale, disparitii fără urmă, fenomene ciudate sau traged ...

Există viață după moarte. Mii de gene din corp funcționează chiar și la patru zile după deces
18/12/2019 07:36

 Viată după moarte – acesta nu e doar un concept, ci o realitate. Un studiu publicat de doi cercetători americani dovedeste că, in cazul animalelor, unele gene continuă să functioneze pană la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei