Ce ecran are iPhone 13?

iphomesite

Dimensiune font:

| 19-01-2022 11:05

 

Ce ecran are iPhone 13?

iPhone 13 a fost unul dintre cele mai așteptate telefoane din anul 2021, iar popularitatea lor nu scade nici în anul actual. Vei găsi cu ușurință în portofoliul Apple un smartphone de ultimă generație, cu ultimele performanțe disponibile pe piață, care să fie potrivit nevoilor și dorințelor tale inclusiv în ceea ce privește caracteristicile ecranului.

 

Ești în căutarea unui smartphone performant care să dispună obligatoriu de un anumit tip de ecran? Fie că preferi ecranele mici, fie că îți dorești un display impunător, cu siguranță iphone 13 nu a trecut neobservat.  

 

Seria iPhone 13 și ecranele disponibile

Telefoanele din seria iPhone 13 se împart din punct de vedere al ecranului în 3 opțiuni:

Seria iPhone 13 mini care dispune de cel mai mic ecran, cu un display de 5.4”;

Seria iPhone 13 - varianta clasică care are un display de 6.1”;

Și nu în cele din urmă, seria iPhone Pro și Pro Max în variantele cu display de 6.1”, respectiv 6.7”.

 

Toate acestea au și câteva aspecte în comun, dar și câteva diferențe notabile. Ca de exemplu, pe toate aceste modele iPhone 13 vom regăsi prezente marginile curbate și designul slim de ansamblu care asigură o ergonomie desăvârșită în momentul în care acesta este operat. Totodată am putea spune că marginile curbate sunt de folos în ceea ce privește impactul la șocuri și accidente neprevăzute, având capacitatea de a atenua din efectele neplăcute. Bineînțeles, ecranul se împarte în partea propriu-zisă de vizualizare și marginea exterioară ce acoperă o arie mai mare la partea superioară a ecranului pentru prezența senzorului infraroșu și a camerei frontale (0.02 inch margine pentru versiunile mini și aproximativ 0,04 mm la versiunile de 6.1”). 

 

Fiecare ecran dispune de altfel de o rezoluție diferită, chiar dacă la prima vedere acest lucru nu pare impunător sesizabil pentru o persoană oarecare. De exemplu, pe modelele iPhone 13 mini vom regăsi o rezoluție perfectă de 2340 x 1080 pixeli, la versiunile iPhone 13 și iPhone 13 Pro rezoluția este de 1170 x 2532 pixeli in timp ce, variantele Pro dispun de o densitate a pixelilor de 1284 x 2778. Raportând rezoluția la dimensiunea ecranului, putem afirma că toate îți vor pune la dispoziție culori clare și luminoase, detalii conturate perfect, un contrast tipic telefoanelor mobile cu raport 2 M:1, cu o luminozitate ce atinge 1200 niți pentru versiunile cu funcție HDR, respectiv 800 niți la cele clasice. 

 

Indiferent de modelul care ți-a atras deja atenția, toate prezintă ultima tehnologie la capitolul ecran. Așa că poți dispune de un ecran OLED spre deosebire de cele LCD sau IPS care se fac remarcate printr-o acuratețe maximă ce poate imita cu succes realitatea. 

 

Înainte de a-ți alege modelul preferat îți sugerăm inclusiv să arunci un ochi și pe celelalte specificații tehnice. Dar poți avea în vedere caracteristicile ecranului și să investești în telefonul mobil ideal în funcție de activitățile esențiale pe care preconizezi că le vei efectua prin intermediul său. De exemplu, un ecran mai mare cum sunt cele dispuse pe modelele Pro și Pro Max pot fi exact ceea ce ai nevoie dacă nu vei ezita să-ți folosești telefonul pentru jocuri, editare materiale pentru Social Media sau citit, ori pur și simplu dacă ai mania ecranelor generoase. Sigur, poți avea nevoie de ambele mâini ca să poți opera un astfel de telefon. Însă, dacă pui accentul cu precădere pe fiabilitate, un smartphone cu display redus precum iPhone 13 mini, va fi mai ușor de operat cu o mână, cât și de introdus în buzunarele unei jachete sau într-o geantă de dimensiuni reduse. 

 

Ce alte performanțe trebuie să mai ai în vedere când vine vorba de ecranul iPhone 13

 

Dacă la capitolul display, respectiv dispunere, contrast, luminozitate și experiență de vizualizare în ansamblu, te-a cucerit deja, trebuie să-ți mai aducem în atenția ta încă 3 aspecte importante care îți vor influența relația cu smartphone-ul pe termen lung.

 

Un lucru demn de menționat la acest capitol este prezența certificării dată de standardul IEC 60529 care stabilește în domeniul tehnologiei acele dispozitive ce se bucură de o rezistență sporită la apă, umiditate, respectiv praf. În urma testelor efectuate de către specialiști s-a dovedit că iPhone dispune de clasificare IP68 și, ca prin urmare, te vei bucura de toate aceste avantaje. 

De exemplu, în cazul în care îți lași telefonul în medii extrem de umede sau se întâmplă, din nefericire, să-l scapi în apă, nu va mai trebui să te îngrijorezi și să te reorientezi către un nou smartphone dacă acesta atinge o adâncime de până la 6 m, timp de 30 minute. Știm că incidentele neplăcute nu pot fi prevenite uneori în ciuda atenției maxime. Așa că acest aspect se va dovedi extrem de util și pentru tine. 

 

 

 

Nu lipsește de altfel și protecția Gorilla Glass care asigură de această dată și protecție în ceea ce privesc zgârieturile sau loviturile. În mod cert și tu ai scăpat un telefon din mână cel puțin o dată! Sigur, e mai bine să previi și să te asiguri că dispui de măsuri de precauție, mai ales când investești o sumă considerabilă într-un telefon. 

 

 

 

Cei de la Apple au mai luat în vedere un considerent important și des întâlnit astăzi la majoritatea gadgeturi - rezistența la murdărie și respectiv, la amprente. Așa că au îmbrăcat display-ul, dar și carcasa din spate, într-un înveliș care previne depunerea acestora. Corpul din aluminiu prevăzut cu sticlă elegantă va oferi posibilitatea ca ecranul tău să fie prin urmare, mai curat și mai clar, cu fiecare utilizare.

 

 

Funcții impresionante care-ți vor atrage atenția la iPhone 13

 

Display-ul prezintă numeroase beneficii dintre care sigur cel puțin unul ți-a atras atenția. Dar nu e singurul lucru pentru care iPhone 13 este atât de popular. Producătorii au avut în vedere de-a lungul timpului și alte funcții care îți asigură o experiență de neuitat cu fiecare gest.

 

 

 

De exemplu, vei remarca prezența procesorului Apple A15 Bionic prevăzut cu 6 nuclee, care este în mod evident o creație proprie a companiei pe toate modelele sale. Acesta crește capacitatea de răspuns al telefonului în operare, fiind printre puținele mărci de telefoane cu care nu vei experimenta blocaje sau întreruperi indiferent de lucrurile pe care le desfășori cu ajutorul telefonului mobil. Procesorul este completat și de o varietate de capacități de stocare, respectiv memorie RAM. O parte din competitorii de pe piață pun accent pe prezența creșterii capacității de stocare prin extensia cu ajutorul cardului microSD, fapt care nu este disponibil pentru telefoanele Apple. Așadar, este ideal să-ți raportezi alegerea ținând cont inclusiv de acest aspect. Pentru uz clasic o versiune cu o memorie de stocare redusă poate fi arhisuficient, dar dacă urmează să descarci și să operezi aplicații care necesită mai mult spațiu, poți alege variantele cu minim 256 MB și inclusiv 1 TB, pentru care va trebui evident să investești un buget considerabil mai mare. 

 

iPhone 13 - cea mai bună cameră de pe un smartphone, la ora actuală?

 

Nu e o noutate că tot mai multe persoane văr smartphone-ul drept un instrument extrem de fiabil prin intermediul căruia pot întreprinde numeroase activități. Excepție nu face nici partea de creație unde, o cameră performantă poate reprezenta elementul decizional în alegerea unui telefon nou. Iar iPhone, respectiv ultima generație lansată sau iPhone 13, în general pare să fie conform zvonurilor unul dintre cei mai mari competitori de la ora actuală la acest aspect. Dar pe ce se bazează acest lucru?

 

 

 

Dacă vei analiza numărul camerelor și performanțele lor în materie de megapixeli este foarte probabil ca nici iPhone 13, ca multe dintre modelele precedente, să nu te dea pe spate. Cu atât mai mult când, există smartphone-uri care dispun de 4-5 camere ce prezintă un număr mai mare de megapixeli. Aici se face remarcați senzorii prezenți pe camerele iPhone care, dispun de senzori biometrici, distanță focală cu valoare numerică redusă, ceea ce determină o mai bună optimizare a acestora în momentul utilizării. Aceasta este și explicația pentru care performanțele telefoanelor iPhone la capitolul cameră nu sunt ușor de combătut de către alte branduri. 

 

 

 

Totodată, iPhone 13 vine și cu un upgrade important din acest punct de vedere. Senzorul captează mai multă lumină, ceea ce înseamnă că te vei bucura de fotografii mai detaliate și mai clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Funcția Cinematic, alături de sistemul LiDAR, modulul de noapte optimizat, efecte variate pe funcția de portret la care se adaugă efectul avansat de bokeh, zoom-ul optic îmbunătățit și multe altele, transformă iPhone 13 într-un înlocuitor perfect al camerei foto-video clasice. Sigur, noutățile prezente la noua versiune se vor face remarcate în linii mari cu precădere pe modelele Pro și Pro Max. 

 

 

iPhone 13 sau iPhone 12?

 

Analizând performanțele în ansamblu s-a afirmat în nenumărate rânduri că, iPhone 13 pare a fi de fapt un iPhone 12 într-o variantă ușor îmbunătățită. Ca prin urmare, dacă ești posesorul unui iPhone 12 și vrei să faci un upgrade, te poți întreba dacă merită să faci trecerea către un iPhone 13. 

 

În cazul în care bugetul nu reprezintă un impediment și vrei să dispui de ultima tehnologie disponibilă pe piață, alegerea unui iPhone 13 poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care s-o iei la momentul actual. La fel ca și în cazul în care vrei să faci trecerea la un alt telefon, la unul de ultimă generație.

 

 

· Telefon Mobil Apple iPhone 13 mini, Super Retina XDR OLED 5.4", 128GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Albastru) = 4099 lei

 

· Telefon Mobil Apple iPhone 13 mini, Super Retina XDR OLED 5.4", 128GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Negru) = 3999 lei

 

 

La ce preț se găsește iPhone 13?

 

Costul de achiziție iPhone 13 este influențat de performanțele pe care dorești ca acesta să ți le ofere, dar și de locul achiziției. De exemplu, online nu doar că e mai simplu și mai ușor să găsești telefonul potrivit, într-o varietate largă de modele, specificații sau variante de culoare, dar te poți bucura în același timp și de oferte speciale și/sau cadouri, la achiziția unui iPhone 13. 

 

La evoMAG, reseller autorizat iPhone, acest smartphone pornește aproximativ de la costul de 4000 lei pentru versiunile mini, care poate ajunge până la aproximativ 10.000 lei pentru variantele de top precum modelul iPhone 13 Pro Max ce dispune de ecran OLED de 6.7”, sistem quad-camera, memorie internă de 1 TB, la care se adaugă o parte din cele mai ample specificații discutate pe parcurs (sau toate funcțiile inovatoare prezentate).

 

 

 

· Telefon Mobil Apple iPhone 13 Pro, Super Retina XDR OLED 6.1", 128GB Flash, Camera Quad 12 + 12 + 12 MP + TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 5G, iOS (Auriu) = 6299 lei

 

 

 

iPhone 13 sau iPhone 14?

 

În cazul în care timpul nu te presează,, poți alege inclusiv să mai aștepți și lansarea noului iPhone 14 despre care există zvonuri că va apărea la sfârșitul anului 2022. Zvonurile afirmă că noul concept va dispune de sistem dual de camere frontale, alături de 4 GB RAM și 64 GB memorie internă minimă pentru varianta clasică de iPhone 14, alături de un display de 6.1”. În ceea ce privește celelalte aspecte tehnice este posibil ca modificările să fie unele minore. Dar toate acestea rămâne să fie  Costul se estimeazăîn jurul sumei aproximative de 1000$. 

 

Ca prin urmare, putem afirma că iPhone 13 rămâne în continuare, cel puțin până în 2023 când este foarte probabil ca noul iPhone 14 să se afirme și în piața românească, una dintre cele mai bune opțiuni de luat în considerare, pe care o poți avea chiar acum.

 

 

 

· Telefon Mobil Apple iPhone 13 mini, Super Retina XDR OLED 5.4", 128GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Rosu) = 4099 lei 

 

· Telefon Mobil Apple iPhone 13 mini, Super Retina XDR OLED 5.4", 256GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Albastru) = 4549 lei

 

 

iPhone 13 - telefonul anului 2022?

 

Făcând o retrospectivă a informațiilor prezentate, putem afirma fără a sta prea mult pe gânduri că, la ora actuală, iPhone 13 este unul dintre telefoanele care se fac cu ușurință remarcate, cel puțin în prima decadă a anului. 

 

Camerele mai puternice, optimizarea sistemului pentru un răspuns rapid la comenzi, cât și ecranele impunătoare de pe iPhone 13 Pro și Pro Max, transformă această linie în device-uri pe care oricine își dorește să le aibă, cu atât mai mulți cei care s-au convins deja de experiența oferită de produsele marca Apple. 

 

Ca prin urmare, indiferent de motivul pentru care iPhone 13 ți-a atras atenția sau scopul pentru care dorești să-ți achiziționezi acest telefon, suntem ferm convinși că o să fii pe deplin încântat de decizia aleasă. 

 

Analizează acum portofoliul evoMAG unde vei descoperi în detaliu tehnologia pe care ți-o pun la dispoziție, alături de o serie oferte competitive față de mediul offline sau multe alte magazine online. 

 

Tu ai decis deja care este modelul care ți se potrivește cel mai bine? 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:57

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Primaria Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani, telefon 0231/561.946, fax 0231/561.936, e-mail: primariacotusca@ yahoo.com, cod fiscal 3372157. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: a) teren in suprafata de 7.900 mp, din Parcela Cadastrala 677, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; b) teren in suprafata de 680 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; c) teren in suprafata de 7.210 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 1, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; conform H.C.L. nr. 22/08.04.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Primariei Comunei Cotusca. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei, se achita numerar la Casieria institutiei sau in contul concedentului: RO60 TREZ 1195 006X XX00 0330, deschis la Trezoreria Saveni, cod fiscal al concedentului 3372157. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.05.2022, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2022, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2022, ora 12.00, la sediul Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Botosani, oras Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, e-mail: tr-botosani-reg@ just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.05.2022.
Administratorul judiciar desemnat prin Sentinţa civilă nr. 76/F/12 aprilie 2022, pronunţată de Tribunalul Vaslui în dosarul nr. 454/89/2022, privind debitoarea S.C. SOPHPANIS S.R.L. Vaslui, având C.U.I. 28957084, sediul social în mun. Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr. 275, corp clădire C3, spaţiul 1, jud. Vaslui, înscrisă la O.R.C. Vaslui sub numărul J37/313/2011, notifică deschiderea procedurii generale a insolvenţei, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 20.05.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitorului. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 03.06.2022. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 28.06.2022. Adunarea creditorilor va avea loc în data de 09.06.2022, ora 1200 la sediul administratorului judiciar din mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la administratorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
1.Informatii generale privind locatorul: Primaria Comunei Voinesti, cu sediul in satul Voinesti, str.Principala, nr.153, comuna Voinesti, judetul Iasi , telefon/fax: 0232/294755 2.Informatii generale privind obiectul inchirierii : inchiriere pe o perioada de 7 ani a unor suprafete de pasuni aflate in domeniul privat al UAT Comuna Voinesti, conform caietului de sarcini. Pretul de inchiriere stabilit conform HCL nr.74 /23.04.2021 , HCL nr.80/28.05.2021 si HCL nr.14/24.03.2022 este de 120 lei/ha/an. 2.1. Procedura aplicata : atribuire directa conform HCL nr.74 /23.04.2021 3. Informatii privind documentatia de inchiriere: 3.1.Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de inchiriere. Documentatia de atribuire se poate obtine de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iasi. 3.2. Denumirea si adresa Compartimentului din cadrul locatorului de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de inchiriere. Documentatia de inchiriere se poate obtine de la Compartimentul Registru agricol din cadrul Primariei Comunei Voinesti, persoana de contact: inspector Marcoci Irina – membru comisie 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar. Documentatia de atribuire se poate obtine contra sumei de 100 lei de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iaşi. Suma se achita la casieria institutiei. 4. Informatii privind cererile de inscriere 4.1. Data limita de depunere a cererilor de inscriere la sedinta publica de atribuire directa Dosarele de inscriere se depun la registratura Primariei Comunei Voinesti, pana la data de 16.05.2022 ora 1500. Documntele necesare in vederea intocmirii dosarului de inscriere sunt mentionate in caietul de sarcini. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de atribuire directa Sedinta publica de atribuire directa va avea loc in data de 19.05.2022 ora 0900 la sediul Primariei Comunei Voinesti. 6. Denumirea instantei competente in solutionarea litigiilor Judecatoria Iasi, str.Anastasie Panu, nr.25
Pentagonul avertizează că tot mai multe OZN-uri apar pe cer. Piloţii militari nu pot explica fenomenele
18/05/2022 08:51

Un "număr tot mai mare" de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer in ultimii 20 de ani, a indicat marţi, 17 mai, un responsabil al Pentagonului in faţa congresmenilor americani, fără a aju ...

Amfore antice, scoase la lumină de soldații ucraineni care săpau tranșee în Odesa
17/05/2022 20:12

Soldatii din cadrul Batalionului 126 de Apărare Teritorială ucrainean au descoperit amfore antice in timp ce săpau transee in Odesa, in vederea pregătirii pentru o nouă agresiune rusă. Amforele sunt reci ...

Olanda vrea să înlocuiască muncitorii sezonieri cu roboți
17/05/2022 09:38

În Olanda, devine din ce in ce mai dificilă in Olanda recrutarea de muncitori sezonieri care să poată face o bună muncă de recoltare. Cererea de personal adecvat este mare in aproape toate sectoarele ...

Intestinul, al doilea creier?
12/05/2022 17:30

Suntem convinsi ca centrul de comanda al organismului nostru se afla la nivelul creierului, ca reteaua neuronala de acolo stie tot si controleaza fiecare dintre miliardele de reactii care au loc la nivelul co ...

Google a anunțat lansarea primul său smartwatch
12/05/2022 08:46

  Google a anuntat că va lansa mai multe gadgeturi, printre care ceasul Pixel Watch, un nou telefon Pixel 6a si căsti. Pe de altă parte, a fost prezentat si telefonul Pixel 7, cel care va apărea pe pi ...

10 lucruri interesante și mai puțin cunoscute despre Titanic
07/05/2022 12:01

 Povestea scufundării Titanicului a rămas in memoria multor oameni, fiind una dintre marile tragedii navale din secolul XX. În acest articol aruncăm o privire asupra acestui eveniment, trecand in ...

Primul hotel de lux din spațiu. Cum va arăta - FOTO în articol
06/05/2022 17:32

Primul hotel din spatiu va fi deschis in 2027. Trezitul intr-o cameră de lux dintr-un hotel cu vedere la sistemul solar ar putea fi viitorul călătoriilor. Compania spatială Orbital Assembly, cu sediul in ...

Whatsapp are acum REACȚII. Poți să închei o conversație cu un simplu ”haha”
06/05/2022 00:20

Asemenea altor aplicatii de la Meta, Whatsapp are acum optiunea de reactii la mesaje. Reactiile sunt de joi disponibile in Whatsapp. Anuntul a fost făcut de către Mark Zuckerberg, pe conturile sale de soc ...

Pădurea Hoia-Baciu, cel mai bântuit loc din lume
02/05/2022 13:30

Denumită Triunghiul Bermudelor din Romania, această vastă pădure transilvăneană este plină de mister si continuă să starneacă interesul celor pasionati de senzatii tari. Notorietatea celui mai mist ...

Lista site-urilor pe care rușii vor să le atace
30/04/2022 17:17

 Grupul de hackeri pro-ruşi Killnet ameninţă că va ataca aproape 300 de site-uri din Romania, pe listă fiind mai multe ministere, redacţii de presă, instituţii publice, site-uri de turism şi hotel ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei