Cele mai bune telefoane mobile Oppo

Fără titlu (1) (1)

Dimensiune font:

| 13-05-2022 12:16

 Telefoanele din ziua de azi au devenit cele mai folositoare gadgeturi. Datorită evoluţiei rapide din ultimii ani, tot mai multe persoane le folosesc zi de zi la job sau pentru distracţie.

Telefoanele sunt mici calculatoare, pe care le poţi lua oricunde cu tine şi te pot ajuta în orice domeniu ai activa. Unele dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piaţa sunt cele de la Oppo. Acestea au apărut pe piaţă nu de mult timp, dar s-au calificat repede în topul marilor producători de telefoane.

 

Cine produce telefoanele Oppo? 

Vrei sa cumperi un telefon oppo? Acestea sunt produse de compania Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp Ltd, este o firmă chinezească care a reuşit performanţa de a intra puternic pe piaţa în cel puţin 50 de ţări într-un timp foarte scurt. Aceştia nu produc doar telefoane, ci şi căşti, baterii externe şi alte produse de natură electronică.

Compania a înregistrat brandul Oppo în anul 2001 şi abia în 2004 au lansat primele produse pe piaţa locală.

În iunie 2016 au devenit cei mai mai producători din China, având un număr mare de vânzări încă de la început. În 2019 şi-au câştigat locul în top 5 cele mai multe vânzări pe plan mondial, astfel reuşind să ne prezinte de fiecare dată modele care mai de care, mai performanţe la preţuri accesibile. 

 

Telefoane Oppo păreri 

La prima vedere părerile şi review-urile sunt pozitive pentru toată gamă de electronice pe care aceştia le oferă. Sunt dispozitive puternice cu rezoluţii foarte bune cât şi performanţele unui telefon mult mai scump. Au reuşit să creeze telefoane foarte bune care pot fi folosite atât pentru gaming, cât şi pentru a lucra pe ele, asemenea unui laptop. Preţul foarte accesibil, având în vedere raportul de calitate preţ, te va face cu siguranţă să te îndrepţi către ei pentru a fi în pas cu tehnologia şi cu performanţele cerute de ultimele aplicaţii sau jocuri.

 

Cel mai bun telefon Oppo

 

 

Dacă sunteţi în căutarea unui telefon foarte performant, cât şi la un preţ modic atunci Oppo te poate ajuta să le ai pe toate oriunde te-ai duce.

Cel mai bun telefon de la Oppo este Telefonul Mobil Oppo Find X5.

Acesta te poate ajuta să realizezi toate proiectele şi să joci toate jocurile pe care intotdeuna ţi-ai dorit.

Datorită procesorului mare octa-core cât şi a memoriei Ram de 8 GB, el cu siguranţă va putea fi mai bun chiar şi decât calculatorul tău de acasă.

Diagonala ecranului este de 6.55 inch, fiind perfect pentru a viziona filmele preferate sau jocurile online atunci când eşti cu prietenii tăi.

Foto/video – are o cameră frontală de 32 MP fiind una dintre cele mai puternice de pe piaţă la ora actuală, iar pe spate ne surprinde cu o cameră triplă de 50+13+ 50 MP, putând realiza chiar şi fotografii profesionale cu puţină imaginaţie.

Baterie puternică de 4800 mAh este realizată să te ţină toată ziua şi are o greutate redusă de doar 196g.

Şi dimensiunile lui sunt impresionante având 160.3 x 72.6 x 8.7 mm cu un ecran care se întinde pe toată suprafaţa acestuia.

Poţi edita clipuri video, edita fotografii şi poţi vorbi linsitit cu toţi prietenii tăi live cu o claritate ireproşabilă şi cu un semnal foarte bun datorită plăcii de reţea pe care o are.

 

Vezi si telefoanele oppo a15, oppo a94, oppo find x3 neo, oppo reno6 5g, oppo find x5 lite, oppo reno5 5g. 

Ce telefoane mobile Oppo există pe piaţă 

Aceştia au o gamă largă de produse care se diferenţiază uşor ca preţ, dar mai mult în performanţe. Îţi voi arăta doar câteva modele care merită să le achiziţionezi şi să îţi formezi o părere cu privire la telefoanele din gama Oppo: 

1.  Telefon Mobil Oppo A73 

Telefonul de la Oppo A73 ne încântă cu un procesor puternic octa – core cu un chipset Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 şi are o memorie RAM de 4 GB.

Ecranul AMOLED are o rezoluţie foarte bună, de până la 2400 x 1080 astfel jocurile cât şi filmele vor fi mult mai clare.

Nici la capitolul camere nu stă rău fiind dotat cu 5 astfel de obiective, una pe faţă de 16 MP şi 4 pe spate de 16 + 8 + 2 + 2 MP.

Dispune de blitz încorporat, cât şi de posibilitatea înregistrărilor video la o calitate excepţională.

Funcţionează împreună cu un sistem de operare Android 10, iar bateria mare de 4015 mAh te va ajuta să te joci sau să lucrezi mult mai mult timp.

Încărcarea telefonului şi transferul datelor se realizează prin USB Type C 2.0, cât şi prin bluetooth.

Wi-fi-ul încorporat de tip 802.11 a/b/g/n/ac în care te vei putea foarte uşor şi rapid conecta la orice reţea de internet, având o viteză mare pentru a te bucura pe deplin de experinta pe care acesta ţi-o oferă. 

Recomandam si telefon mobil oppo a16s, oppo reno6, oppo a53, oppo reno5, telefon mobil oppo a74. 

2. Telefon Mobil Oppo Reno 4 Pro

 

Oppo Reno 4 Pro a fost lansat în anul 2020, dar încă face furori datorită performanţelor sale crescute, cât şi a preţului foarte accesibil.

La fel ca şi Oppo A73 acesta are un procesor tot octa – core, dar se diferenţiază prin tipul de chipset acesta având Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G.

Mai mult, telefonul are o memorie RAM de invidiat de 12 GB şi o memorie internă de până la 256 GB, putând astfel instala toate aplicaţiile pe care ţi le doreşti şi vei putea lucra cu acestea fără nici un pic de lag.

Are patru camere, una în faţă şi trei pe spate, de 48 + 13 + 12 MP, cu posibilitate de înregistrare video şi blitz încorporat pe spate, pentru a face faţă oricărei provocări. 

Are Bluetooth încorporat versiunea 5.1 A2DP aptX HD LE şi o varinata de trasmitere a datelor prin USB Type C.

Bateria este de 4000 mAh şi este de tip Lithium Polymer.

Vine pe culoarea neagră care se va asorta perfect cu orice stil vestimentar şi cu o greutate redusă de doar 172 g.

Dimensiunile acestuia nu depăşesc 159.6 x 72.5 x 7.6 mm având un display de 6.55 inch de tip AMOLED. 

 

3. Telefon Mobil Oppo Find X3 Pro 

Oppo Find X3 Pro este ceva ai mare decât variantele de mai sus. Acesta are un ecran de 6.7 inch de tip LTPO AMOLED. Rezoluţia acestuia este şi ea la fel de impresionanata de 1440 x 3216 px având o protecţie Corning Gorilla Glass.

Procesorul telefonului Oppo Find X3 Pro este octa – core (8 nuclee), iar împreună cu memoria RAM de 12 GB veţi avea posibilitatea utilizării nenumăratelor aplicaţii necesare pentru job sau distracţie.

Memoria internă este de 256 GB, putând stoca uşor toate pozele şi clipurile pe care le vei realiza cu ajutorul celor 5 camere performante pe care Oppo ţi le oferă. Camera din faţă are 32 MP, iar cele patru din spate au 50 + 13 + 50 + 3 MP, astfel vei putea crea opere fotografice foarte clare şi vei suprinde culorile naturale ale mediului pe care îl fotografiezi sau îl înregistrezi.

Bateria de 4500 mAh de tip Lithium Polymer te va ajuta întreaga zi, putând fi încărcată uşor prin cablul de tip USB Type C.

Sistemul de operare este Android 11 şi reţeaua în care îl poţi folosi este de până la 5G.

 Vine pe culoarea neagră şi are o greutate de numai 193g.

Dimensiuni reduse - 163.6 x 74 x 8.3 mm.

 

4. Telefon Mobil Oppo Reno 5 

Telefonul Mobil Oppo Reno 5 a fost lansat în vara anului trecut, făcând furori şi la ora actuală. Este un telefon la un preţ foarte accesibil având performante mari aproape ca şi în cazul celor mai de sus menţionate.

Procesorul este octa – core tip Snapdragon 765G ai are o memorie RAM de 8 GB.

 

Este un telefon dual sim fiind un avantaj al celor care vor să combine două numere de telefon, cel personal şi cel de serviciu. Astfel nu trebuie să mai porţi după ţine două telefoane, cu unu singur vei putea realiza exact la fel ca în cazul în care ai avea două.

Rezoluţia eranului este de 2400 x 1080 px, iar diagonală acestuia este de 6.43 inch.

 

Memoria internă este de 128 GB, în care poţi trasnfera uşor toate datele prin wi-fi, bluetooth sau prin cablul de date USB Type C.

Dispune de 5 camere încorporate, una în faţă de 32 MP, iar pe spate cele patru camere de 64 + 8 + 2 + 2 MP, putând astfel realiza poze calitative, cât şi înregistrări video.

 

Are încorporat un GPS de tip A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS, iar capacitatea bateriei este e 4300 mAh.

Greutatea este mică de doar 172 g, iar dimensiunea este de 159.1 x 73.4 x 7.9 mm.

 

5. Telefon mobile Oppo Find X2 Neo 

Oppo Find X2 Neo este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri care a fost lansat în anul 2020.

Procesorul octa – core Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G cu 8 nuclee împreună cu cei 12 GB de RAM îţi vor oferi performanţele mult aşteptate. Este puternic, iar cu ajutorul lui randarile video se vor realiza cât ai clipi.

 

Are 16 milioane de culori, o rezoluţie de 2400 x 1080 mp şi o dimensiune a ecranului de 6.5 inch, aceasta având o claritate mult mai mare.

Filmele, jocurile şi editările video ţi se vor părea o joacă de copii. Are 5 camere încorporate una în faţă de 44 MP, iar celelalte 4 camere de pe spate au 48 + 13 + 8 + 2 MP. Este perfect pentru pozele din vacanţe, cât şi pentru înregistrările video pe care le vei crea împreună cu familia ta.

Memoria internă este de 256 GB şi versiunea de operare a sistemului este Android 10.

Autonomia bateriei este şi ea mare de până la 4025 mAh de tip Li - Polymer.

Greutatea telefonului este mică în comparaţie cu celelalte modele, având doar 171 g, iar dimensiunile sunt de doar 159.4 x 72.4 x 7.7 mm, putând fi astfel transportat mai uşor, dar având caracteristici performante la îndemână oricând.

 

Transferul de date se poate realiza prin cablu USB Type C sau prin bluetooth 5.1, A2DP, aptX HD, LE. 

 

6. Telefon mobile Oppo Find X2 Liţe 

Acesta a fost lansat în anul 2020 şi poate să îşi facă datoria foarte bine datorită caracteristicilor foarte bune pe care le are.

Chip-ul Snapdragon 765G octa – core are o viteză mare de procesare, datorită celor 8 nuclee, cât şi a memoriei RAM de 8 GB.

Dimensiunea display-ului este de 6.4 inch şi este de tip AMOLED, cu o rezoluţie maximă de 2400 x 1080 px.

Memoria internă este de 128 GB în care are instalată o versiune de tip Android 10.

Cele 5 camere vor face diferenţa atunci când vrei să filmezi sau să înregistrezi momentele unice din viaţa ta. Camera din faţă are 32 MP, iar cele patru din spate au 48 + 8 +2 + 2 MP. Are blitz încorporat, cât şi boxe şi un bluetooth versiunea v5.1.

Autonomia bateriei este de 4025 mAh, nu este detaşabila şi este de tip Li – Polymer.

Greutatea, cât şi dimensiunile sunt de 180 g, respectiv 160.3 x 74.3 x 8 mm şi vine pe culoarea albă.

Transferul de date se poate realiza prin cablu de tip USB Type C, fiind foarte folositor atunci când vrei să îţi muţi pozele sau fişiere în calculator. 

De unde poţi să cumperi telefoane oppo la preţ bun?

 Preţurile sunt diferite în funcţie de furnizor, însă cele mai bune preţuri pe care le poţi găsi la ora actuală sunt de la Evomag. Aceştia au multe modele din care poţi alege în funcţie de buget, cât şi de performanţele de care ai nevoie.

 Poţi accesa site-ul să vizualizezi ofertele, cât şi gama de telefoane Oppo pe care o au sau dacă nu mai ai răbdare câteva zile până îţi va ajunge comanda, poţi să te duci în unul din magazinele acestora şi să îl achiziţionezi pe loc. Îl vei putea testa şi cere informaţii suplimentare dacă ai nevoie.

 

Telefoanele Oppo sunt o alegere foarte bună atunci când vrei să îţi schimbi telefonul. Nu trebuie să dai o avere pentru a avea performante mari. Te pot ajuta să îţi îndeplineşti toate proiectele de zi cu zi, iar la Evomag vei găsi cele mai bune oferte. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
 Marketingul digital. Dinamica inovației în era informației
18/04/2024 15:43

Marketingul digital a revolutionat modul in care companiile interactionează cu consumatorii, transformand strategiile de publicitate si de vanzare intr-un peisaj in continuă schimbare. Într-o lume domin ...

Academia Română: Țara noastră deţine rezerve minerale şi energetice considerabile. E necesară reactivarea industriei extractive şi de prelucrare
12/04/2024 00:10

Academia Romană afirmă că ţara noastră deţine resurse şi rezerve minerale şi energetice considerabile, divers şi relativ uniform distribuite in teritoriu, subliniind necesitatea valorificării acestora ...

SUA testează avioane pilotate de inteligeța artificială, iar secretarul forțelor aeriene va fi pasager
11/04/2024 17:05

Fortele aeriene americane testează un avion de luptă F-16 care zboară singur si sunt atat de increzătoare in tehnologie incat isi trimite seful ca pasager. Associated Press informează că secretarul Forte ...

Ecou din adâncuri. Misterul memoriei apei
11/04/2024 15:12

Apa, acest element vital, omniprezent pe Pămant, detine in esenta sa mai mult decat o simplă necesitate pentru viată; ascunde un mister ce isi asteaptă răspunsul de secole. Printre teoriile stiintifice si ...

Digi RCS&RDS dispare! Reprezentanții companiei discută despre schimbarea oficială a denumirii gigantului din telecomunicații
11/04/2024 14:26

Digi RCS&RDS va dispărea din luna mai a acestui an! Compania ia in discutii schimbarea oficială a denumirii pe care o poartă colosul de telecomunicatii. Dacă in urmă cu ceva timp, pe toate materiale p ...

Sarea de Himalaya, o mare minciună: ce au arătat ultimele studii despre
11/04/2024 11:52

Sarea de Himalaya se găseste azi pretutindeni: in masinile de măcinat sare, in lămpile cu aspect stancos, in plăcile de culoarea apusului de soare concepute pentru a găti friptură si chiar in "camere ...

Uriașa clădire din București construită la ordinul lui Ceaușescu, lăsată în paragină. „E jenant, a ajuns o ruină” FOTO
10/04/2024 21:26

 Multe dintre clădirile importante ale Bucurestiului zac in paragină. Este si cazul unui imobil-mastodont amplasat aproape de Parlament, deci in zona centrală a Capitalei, Casa Academiei. Aici isi desf ...

NASA va lansa 3 rachete de cercetare pentru a studia atmosfera superioară la Eclipsa de Soare din 8 aprilie
08/04/2024 09:40

NASA va efectua mai multe experimente ştiinţifice pentru a studia atmosfera superioară in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi văzută in unele zone din Mexic, Statele Unite şi ...

8 aprilie, Eclipsă totală de Soare
08/04/2024 08:37

Pe 8 aprilie, o eclipsă totală de soare spectaculoasă va intuneca cerul Americii de Nord, urmandu-si traseul pe coastele Mexicului pană in Canada, trecand prin Statele Unite. Acest fenomen ceresc, in care L ...

Fenomenul din Cluj-Napoca ce pare rupt de realitate. ce este „Norul Ozn”
06/04/2024 00:09

Natura poate să fie surprinzătoare! In Cluj-Napoca a fost fotografiat un fenomen rar, si anume „norul OZN”. Fenomenul format pe cer a fost unul spectaculos, fiind rapid capturat in fotografii. Insă, de c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei