Cine sunt arcturienii și cum ne pot ajuta

download (3)

Dimensiune font:

| 08-01-2022 09:15

Arcturienii sunt una dintre cele mai avansate civilizații din întreaga noastră galaxie. Arcturus este cea mai strălucitoare stea din consteleția Bootes, aflată la aproximativ 36 de ani lumină de Pământ. Ei sunt o rasă prietenoasă, venită dintr-o lume existentă începând de la cea de a 5–a dimensiune, mergând însă și mult mai mult către dimensiunile superioare, fiind un fel de prototip al viitorului omenirii. Prietenoși în natura lor, arcturienii sunt renumiți ca o rasă care ajută ființele fără ca acestea să știe.

Sunt descriși ca având aproximativ 1.2 -1,5 m înălțime, cu ochi mari căprui, având o piele verde și trei degete la mâini. Ei sunt foarte asemănători unul cu altul, ceea ce elimină starea de comparație și competitivitate specifică pământenilor. Distanțele care pentru noi sunt astronomice nu prezintă nici o dificultate pentru arcturieni, deoarece ei dețin cea mai avansată tehnologie din galaxia noastră, Calea Lactee.

Energia lor lucrează ca un vindecător mental, emoțional și spiritual pentru umanitate. Ea reprezintă de asemenea un pasaj de trecere prin care oamenii trec în cadrul procesului morții și renașterii. Am putea spune că ea funcționează ca o stație ce este folosită de conștiința imaterială pentru a se acomoda la fizicalitate.

În orice aspect la viții focalizarea lor este preponderent asupra căii ce conduce la realizarea îndumnezeirii. Arcturienii lucrează îndeaproape cu Maeștrii ascensionați, ce formează ceea ce ei numesc Fraternitatea Totului, și de asemenea cu Comandamentul galactic.

Ei înșiși se prezintă:

”Noi în viețile noastre vibrăm în cea de a 5-a dimensiune. Putem să revenim atunci cand alegem aceasta la forma fizică, pe care o putem păstra mai mult timp decât voi pământenii. De obicei existăm în această forma fizică timp de 300-400 de ani tereștri.”

Arcturienii ne învață că ingredientul fundamental al vieții în cea de a 5-a dimensiune este iubirea. Negativitatea, teama și vinovăția trebuie depășite și alchimizate, fiind transmutate în iubire și lumină.

Societatea arcturiană este guvernată de cei în vârstă, care sunt venerați de către populația din Arcturus pentru profunda lor cunoaștere, înțelepciune și extrem de înalta frecvență de vibtație, Cu cât mai înaltă este frecvența de vibtație, cu atât ființa este mai aproape de Lumină sau Spirit sau, altfel spus, de Dumnezeu.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare și lipsite de judecată față de ceilalți ființe pe care vi le puteți imagina vreodată. Ei au capacitatea de a deplasa obiecte cu mintea și sunt perfect telepați.

Ei nu mănâncă propriu-zis, dar au capacitatea de a ingera energia. Sursa lor de hrană este un lichid efervescent care este foarte vitaminizant pentru întreaga ființă.

Auzul subtil le depășește capacitățile telepatice și sunt, de asemenea, înzestrați cu o capacitate de a simți ce prpovine din partea posterioară a capului. Înaltele capacități spirituale le-au permis să evite îmbătrânirea, orice boală fiind eliminată cu secole în urmă și au, de asemenea, capacitatea de a transcende timpul și spațiul. Ei iși încheie existența atunci când contractul pentru această viață s-a încheiat și au realizat ceea ce își propuseseră.

La ei nu există temperaturi extreme. Civilizația lor a transcens dualitatea și trăiește în unitate. În Arcturius profesia unei ființe este dată de frecvența sa de vibrație și de culorile din aura sa. De exemplu, cei care sunt desemnați pentru a avea grijă de copii trebuie să aibă violet în aură (o culoare a înțelepciunii) în mod preponderant, deoarece numai sufletelor înțelepte le este permis să aibă grijă de cei tineri. La fel se petrece și cu cei desemnați să dea naștere copiilor. Ei sunt scanați și cercetați auric și vibrațional și atunci când sunt aleși de bătrâni pentru a da naștere unui arcturian trec printr-un process uimitor: vibrațiile ambilor părinți sunt ridicate la o frecvență corespunzătoare dimensiunii a șaptea ( ce corespunde maeștrilor ascensionați) pentru ca procesul nașterii să permită venirea unor suflete foarte elevate.

Procesul reproducerii este o onoare pentru un arcturian și una dintre cele mai elevate profesii.

Actul reproducerii nu este realizat în sens fizic așa cum este privit pe Pământ. Pe Arcturius este un fel de conexiune mentală în care energiile masculine și feminine sunt perfect echilibrate și un fel de forță subtilă curge prin cele două ființe și crează o altă ființă. Noua formă de viață este apoi luată și dusă într-o cameră specială ce emană frecvențele de vibrație adecvate, până când ființa este gata pentru a se integra într-o unitate familială pe Arcturius. Multe ființe din Arcturius sunt apoi implantate pe alte planete ca un mare act de dăruire și ajutor.

Pe Arcturius nu există competiție. Fiecare gând, cuvânt, acțiune și produs este judecat prin prisma capacității sale de a ridica frecvența cât mai aproape de Dumnezeu. Dacă nu este așa, atunci nu există pe Arcturius. Frecvența de vibrație a unei persoane este corelată direct cu capacitatea ei de a-și controla corpul, emoțiile, gândurile, acțiunille și creațiile. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte.

Ei au dezvoltat capacitatea de a transcende ego-ul, separativitatea și temerile specifice naturii de bază. Succesul este apreciat numai în termenii măsurării frecvenței de vibrație. Dacă o ființă arcturiană primește feedbackuri că nu împlinește țelul său evolutiv, imediat i se trimit profesori care să o ajute.

Arcturienii dorm foarte puțin, doar pentru o scurtă perioadă o dată pe săptămână, dar pentru ei acesta este un timp sacru în care sufletul călătorește și se reconectează la tărâmurile înalte ale conștiinței. Ei sunt capabili să asimileze informații în mod telepatic. Este un process similar am putea spune cu acela al ingestiei hranei, dar se produce la nivel energetic. Ei sunt capabili să asimileze informații de o sută de ori mai repede decât ființele umane de pe Pământ. Au, de asemenea, capacitatea de a călători în timp.

Ei călătoresc de-a lungul Universului în navele lor stelare, care sunt printre cele mai avansate din întregul Univers. Unul dintre motivele pentru care Pământul nu a fost atacat de rasele negative de extratereștri a fost teama acestora de avansatele nave arcturiene, care veghează asupra Pămîntului. Una dintre aceste nave stelare arcturiene a fost numită Athena, după numele Zeiței grecești.

Navele arcturiene fac parte din Confederația arcturiană. Ele au fost acceptate în Federația galactică aproximativ acum 3.75 milioane de ani. Navele arcturiene sunt propulsate de niște cristale care provin de pe o planetă din galaxiea Calea Lactee care este necunoscută oamenilor de știință de pe planeta noastră. Aceste cristale pot conduce energia luminoasă provenită de la marele Soare Central.

Arcturienii se află aici pentru a asista umanitatea pentru a intra în cea de a patra și a cincea dimensiune a realității și în ridicarea frecvenței de vibrație. Ei se pot manifesta fizic, dar există, de asemenea, în stare eterică, astfel încât materia fizică nu constituie un obstacol pentru ei. Ei sunt cunoscuți ca și gardieni și protector ai conștiinței înalte în Univers. Multe suflete sunt aduse în timpul nopții pe navele spațiale arcturiene în timpul stării de vis, timp în care sunt ajutate și se lucrează asupra lor, fără a fi încălcat niciodată liberal arbitru al ființei așa cum se petrece în cazul micilor cenușii.

Arcturienii au baze de-a lungul întregului Univers și, de asemenea, pe planeta noastră și pe Lună. Ei se află aici pentru a educa umanitatea, dar din păcate guvernele mondiale sunt extrem de materialist și egoist orientate și sunt interesate doar de tehnologia militară și nu de iluminarea spirituală. Ei pot ajuta extrem de mult, mai mult decît ne-am putea noi imagina, dar până acum guvernele au opus rezistență ajutorului pe care aceste ființe atât de evaluate l-ar putea acorda, preferând alianțe cu micii cenușii, care sunt ființe foarte egoiste, interesate de a folosi resursele și lumea noastră doar pentru scopurile lor egoiste. Totuși această situație nu va mai fi tolerată mult timp și schimbări importante sunt în curs de desfășurare. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:04

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei MEGA EDILE IAȘI SRL – societate în faliment, dosar nr. 2517/99/2019 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele active : Nr. crt. Denumire activ Buc Preț de pornire 90% (lei-fără TVA) 1. Mobilier 1 2.507 2. Bena cu descarcare centrala 1 1.877 3. Masina de curatat panouri 1 4.981 4. Masina de taiat 1 2.864 5. Masina de taiat caramida 1 2.951 6. Masina de fasonat 1 9.470 7. Aparat suduraMAX 403 1 10.434 8. Compresor de aer AB 300/808F 1 3.667 9. Masina de sudat carcase tip PILEMASTER IIIDF200/1500/12 si accesoriile aferente 1 554.088 10. Masina de confectionat etrieri tip TWINMASTER 12S, Model 031 si accesoriile aferente 1 355.857 11. Masina de fasonat 1 9.743 12. Compresor trifazat stationar AB300/808F 1 3.574 13. Masina de legat fier RB441T 1 8.228 14. Pistol sudura MIG,DC-00020 1 4.393 15. Radiocomanda macara 1 5.401 16. Bos furca macara auto 1 4.066 17. Uscator de aer prin refrigerare QNOM=900 L/M 1 3.001 18. Bena 1000 l descarcare centrala cu tub 1 3.646 Licitațiiile vor avea loc în zilele de 03,17.06.2022 respectiv 01 și 15.07.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine :  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 595 lei;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO25PIRB2400776062003000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Cererile de participare se vor depune cu cel târziu cu 1 zi înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termen de 30 zile, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţiei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel:0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei RESIDENT EST COM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 5539/99/2020 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Autoutilitară marca Ford, model Transit, fabricat în anul 2002, capacitate cilindrică 2.402 cmc, putere 66 kw, 90 CP, norma de poluare E3 - Preț de pornire 2.000 Euro reprezentând 100% din valoarea de piață/de lichidare stabilită prin raportul de evaluare. Licitațiile vor avea loc în zilele de 27.05.2022 respectiv 03, 10 și 17.06.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 595 lei;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO54PIRB2400764684002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la: tel:0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Primaria Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani, telefon 0231/561.946, fax 0231/561.936, e-mail: primariacotusca@ yahoo.com, cod fiscal 3372157. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: a) teren in suprafata de 7.900 mp, din Parcela Cadastrala 677, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; b) teren in suprafata de 680 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; c) teren in suprafata de 7.210 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 1, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; conform H.C.L. nr. 22/08.04.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Primariei Comunei Cotusca. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei, se achita numerar la Casieria institutiei sau in contul concedentului: RO60 TREZ 1195 006X XX00 0330, deschis la Trezoreria Saveni, cod fiscal al concedentului 3372157. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.05.2022, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2022, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2022, ora 12.00, la sediul Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Botosani, oras Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, e-mail: tr-botosani-reg@ just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.05.2022.
VIDEO. Descoperire impresionantă făcută într-o groapă adâncă de 192 de metri, în China
24/05/2022 16:02

 O goapă adancă 192 de metri a fost descoperită in China, iar inăuntrul ei, cercetătorii au găsit o uimitoare pădure străveche, cu copaci inalti de ...

Google Maps aniversează 15 ani de Street View cu mai multe noutăţi
24/05/2022 15:45

Google anunţă o nouă funcţie şi o nouă cameră foto pentru serviciul Street View din cadrul Google Maps, cu ocazia aniversării a 15 ani de existenţă. Street View, funcţia care oferă imagini panora ...

Nu suntem singuri în Univers. Dintr-un sistem stelar locuibil s-a primit un semnal misterios. Ce spun astronomii
24/05/2022 11:14

Un nou studiu controversat se concentrează asupra unui posibil – si potential locuibil – sistem stelar candidat care ar fi putut fi la originea semnalului „Wow!”, unul dintre cele mai ...

Cofondatorul platformei Skype, Jonas Kjellberg, vine la Iași
24/05/2022 09:30

Cofondatorul platformei Skype, Jonas Kjellberg, ajunge la finalul săptămanii la Iaşi, unde va participa la IQ Digital Summit, cel mai mare eveniment de business şi tehnologie din zona Moldovei, un proiect i ...

WhatsApp nu va mai funcţiona pe unele versiuni mai vechi de iOS
23/05/2022 08:45

WhatsApp anunţă că va renunţa peste cateva luni la suportul pentru două dintre versiunile mai vechi ale sistemului de operare folosit de iPhone, transmite News.ro. Din 24 octombrie, WhatsApp nu va mai f ...

Misterul sondei Voyager 1. După 45 de ani în spațiu, nava încă funcționează, dar transmite date „imposibile”
22/05/2022 10:50

Sonda Voyager 1 incă explorează spatiul interstelar, la 45 de ani de la lansare, si incă reuseste să-i surprindă pe cercetătorii de la NASA, relatează CNN. Voyager 1 continuă să functioneze, in ciud ...

Cum afli dacă telefonul tău a fost hackuit. Metode prin care te prinzi dacă smartphone-ul tău e afectat de infractorii cibernetici
22/05/2022 10:31

De unde stii că telefonul tău a fost spart? Odată intrati in smartphone, hackerii pot fura date personale pe care le pot folosi pentru tot felul de inselătorii. Chiar dacă producătorii fac eforturi de a ...

Serviciul gratuit introdus de WhatsApp pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicația
22/05/2022 08:15

WhatsApp introduce servicii API gratuite bazate pe cloud, pentru a atrage mai multe companii să utilizeze aplicaţia, a anunţat CEO-ul Meta Platforms, Mark Zuckerberg, la evenimentul de mesagerie al companiei ...

Pentagonul avertizează că tot mai multe OZN-uri apar pe cer. Piloţii militari nu pot explica fenomenele
18/05/2022 08:51

Un "număr tot mai mare" de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer in ultimii 20 de ani, a indicat marţi, 17 mai, un responsabil al Pentagonului in faţa congresmenilor americani, fără a aju ...

Amfore antice, scoase la lumină de soldații ucraineni care săpau tranșee în Odesa
17/05/2022 20:12

Soldatii din cadrul Batalionului 126 de Apărare Teritorială ucrainean au descoperit amfore antice in timp ce săpau transee in Odesa, in vederea pregătirii pentru o nouă agresiune rusă. Amforele sunt reci ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei