Copiii indigo si copiii de cristal

OIP

Dimensiune font:

| 19-11-2021 11:28


Denumirea de "copii indigo" a fost prima oara folosita de parapsihologul, profesorul si consilierul Nancy Ann Tappe, care a dezvoltat concepul in anii 1970, mai exact prin intermediul cartii Intelegerea Vietii Tale prin Culori. Aceasta sustine ca in anii 1960 a inceput sa observe ca tot mai multi copii s-au nascut cu aure indigo (culoarea provine din culorile aurei/tiparul vietii copiilor observate prin sinestezie- desemneaza o percepere simultana, pe cai senzoriale diferite, a unui stimul ce este atunci receptat simultan prin intermediul unor analizatori diferiti); specialistul in domeniul auric uman, cunoscut si drept camp electromagnetic ce inconjoara fiecare fiinta vie a dezvoltat si o metoda de a realiza un profil psihologic pe baza acestei metode. Conform parapsihologului, 80% din copiii nascuti dupa 1980 prezentau un camp nou de culoare albastru inchis pe care s-a considerat indreptatita sa-l desemneze indigo. Trebuie subliniat faptul ca termenul de copii nu indica o anumita varsta, ci faptul ca apartinem cu totii universului.

Cum sunt copiii indigo
Cei mai mari ca varsta (poate fi orice varsta, dar majoritatea s-au nascut in 1970) sunt desemnati drept indigo si impartasesc unele caracteristici cu copiii de cristal. Ambele generatii sunt sensibile, transcedentale si au scopuri in viata importante, insa difera temperamentele. Culoarea indigo apartine celui de-al trei ochi chakra, care reprezinta un centru energetic in interiorul capului localizat intre cele doua sprancene. Acest centru controleaza clarviziunea sau abilitatea de a vedea energie, viziuni si spirite, prin urmare multi copii indigo sunt clarvazatori.

Copiii indigo au un spirit de razboinic deoarece scopul lor colectiv este sa distruga vechile sisteme care nu mai ne sunt de folos. Se afla pe Pamant cu scopul de a schimba conducerea, sistemul de educatie si pe cel legislativ carora le lipseste integritatea. Pentru a realiza acest lucru, au nevoie de firi puternice si determinare inflacarata. Acestia pot simti lipsa de sinceritate, la fel cum un caine simte frica. Stiu cand sunt mintiti, tratati cu superioritate sau manipulati. Iar din moment ce scopul lor colectiv este de a ne introduce intr-o lume noua integra, detectoarele de minciuni interioare sunt de neclintit. Spiritul de luptatori poate parea amenintator pentru unii adulti. Sunt incapabili sa se adapteze situatiilor disfunctionale de acasa, de la munca sau de la scoala. Nu pot sa se disocieze de sentimente si nu pot pretinde ca totul este in regula decat daca sunt medicati/sedati.

Persoanele care se opun schimbarii si pretuiesc conformarea la norme pot intelege gresit copiii indigo care sunt deseori identificati cu diganosticul psihiatric de tulburare de hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD). Din pacate, in urma medicatiei, ei isi pot pierde sensibilitatea, darurile spirituale si energia de luptatori. De multe ori se intampla insa ca trasaturile mentionate copiilor indigo sa le fie insuflate chiar de parinti/familie care incurajeaza comportamente considerate in trecut drept antisociale (aroganta, individualism).

Caracteristici prezentate de promotorii conceptului:
- Intra in lume cu o senzatie de roialitate (si actioneaza in consecinta)
- Au au sentiment ca merita sa fie aici si sunt surprinsi cand altii nu sunt de acord
- Valoarea proprie nu e o mare problema si ii anunta pe parinti cine sunt
- Au probleme cu autoritatea absoluta (fara explicatie sau alegere)
- Nu fac anumite lucruri pur si simplu; este dificil pentru ei sa stea la rand
- Se frustreaza cu sistemele care sunt care sunt orientate ritualic si nu necesita gandire creativa

- Vad deseori modalitati mai bune de a rezolva lucrurile, acasa si la scoala, ceea ce ii face sa para ca nu se conformeaza la niciun sistem
- Pot parea antisociali cu exceptia situatiei cand sunt alaturi de cei asemenea lor, in caz contrar se pot interioriza, simtind ca nimeni nu-i intelege
- Scoala este dificila pentru ei din punct de vedere social
- Nu vor raspunde diciplinei de vinovatie ("asteapta pana ajunge tata acasa si afla ce ai facut")
- Nu vor fi timizi in a va anunta ce vor

Cum sunt copiii de cristal
Primul lucru pe care-l observa oamenii sunt ochii-mari, patrunzatori si intelepti dincolo de varsta. Ochii copiilor de cristal va fixeaza si va hipnotizeaza, in timp ce realizati ca sufletul va este expus pentru ei ca sa-l vada. Poate ati observat acest tip nou de copii populand rapid planeta; sunt veseli, incantatori si iertatori. Aceasta generatie cu varsta de pana la 7 ani nu seamana cu niciuna din trecut. Ei indica directia in care se indreapta umanitatea. Copiii de cristal detin aure opalescente, cu multe culori frumoase in tonuri pastel. Ei demonstreaza un interes deosebit pentru cristale si pietre.

Prin comparatie cu copiii indigo, cei de cristal sunt binecuvantati si temperati. Mai se confrunta uneori cu tantrumuri, insa sunt in general iertatori si coopereaza cu usurinta. Copiii de cristal beneficiaza de exemplul celor indigo care inlatura orice nu are integritate, apoi urmaresc o cale curata, intr-o lume mai sigura. Dupa ei urmeaza copiii curcubeu. Si darurile spirituale innascute ale acestora sunt deseori prost intelese. Dispun de abilitati telepatice care ii ajuta sa vorbeasca mai tarziu in viata; cu totii vom deveni mai constitenti de gandurile si de sentimentele noastre intuitive si nu ne vom mai baza pe cuvinte rostite sau scrise (comunicarea va fi mai rapida, directa si mai sincera, iar multe persoane intra in legatura cu abilitatile psihice-interesul in paranormal creste tot mai mult). Totusi, multi din copiii de cristal prezinta intarzieri in vorbire, chiar pana la 3-4 ani, insa parintii nu au probleme in comunicarea cu ei, utilizand o combinatie de telepatie, limbaj al semnelor si sunete pentru a-si transmite ideile. Personalul medical ii poate cataloga in mod eronat drept suferind de autism; autismul insa presupune traiul intr-o lume proprie, deconectata de restul persoanelor si manifestarea unei indiferente in comunicare. Copiii de cristal sunt dimpotriva conectati, comunicativi, afectuosi si dragalasi, dar si filosofi si inzestrati spiritual. Manifesta un nivel fara precedent de bunatate si sensibilitate fata de lume, oferind imbratisari si demonstrand interes pentru persoanele nevoiase.

Cum sunt copiii curcubeu
Mai exista si o a treia categorie de copii, desemnata copii curcubeu, care constituie intruchiparea divinitatii si exemplul potentialului nostru. Ei nu au mai trait pe planeta inainte si au ca parinti copii de cristal (mame si tati). Acestia nu se tem de nimeni si seamana cu niste mici avataruri (reincarnare succesiva a unei fiinte) care nu doresc decat sa ajute, sa ofere, aflandu-se deja in punctul culminant din punct de vedere spiritual. Copiii curcubeu radiaza energia curcurbeului, tipul cu care am fost cu totii creati, pentru a ne insufla sanatate si echilibru. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
 Marketingul digital. Dinamica inovației în era informației
18/04/2024 15:43

Marketingul digital a revolutionat modul in care companiile interactionează cu consumatorii, transformand strategiile de publicitate si de vanzare intr-un peisaj in continuă schimbare. Într-o lume domin ...

Academia Română: Țara noastră deţine rezerve minerale şi energetice considerabile. E necesară reactivarea industriei extractive şi de prelucrare
12/04/2024 00:10

Academia Romană afirmă că ţara noastră deţine resurse şi rezerve minerale şi energetice considerabile, divers şi relativ uniform distribuite in teritoriu, subliniind necesitatea valorificării acestora ...

SUA testează avioane pilotate de inteligeța artificială, iar secretarul forțelor aeriene va fi pasager
11/04/2024 17:05

Fortele aeriene americane testează un avion de luptă F-16 care zboară singur si sunt atat de increzătoare in tehnologie incat isi trimite seful ca pasager. Associated Press informează că secretarul Forte ...

Ecou din adâncuri. Misterul memoriei apei
11/04/2024 15:12

Apa, acest element vital, omniprezent pe Pămant, detine in esenta sa mai mult decat o simplă necesitate pentru viată; ascunde un mister ce isi asteaptă răspunsul de secole. Printre teoriile stiintifice si ...

Digi RCS&RDS dispare! Reprezentanții companiei discută despre schimbarea oficială a denumirii gigantului din telecomunicații
11/04/2024 14:26

Digi RCS&RDS va dispărea din luna mai a acestui an! Compania ia in discutii schimbarea oficială a denumirii pe care o poartă colosul de telecomunicatii. Dacă in urmă cu ceva timp, pe toate materiale p ...

Sarea de Himalaya, o mare minciună: ce au arătat ultimele studii despre
11/04/2024 11:52

Sarea de Himalaya se găseste azi pretutindeni: in masinile de măcinat sare, in lămpile cu aspect stancos, in plăcile de culoarea apusului de soare concepute pentru a găti friptură si chiar in "camere ...

Uriașa clădire din București construită la ordinul lui Ceaușescu, lăsată în paragină. „E jenant, a ajuns o ruină” FOTO
10/04/2024 21:26

 Multe dintre clădirile importante ale Bucurestiului zac in paragină. Este si cazul unui imobil-mastodont amplasat aproape de Parlament, deci in zona centrală a Capitalei, Casa Academiei. Aici isi desf ...

NASA va lansa 3 rachete de cercetare pentru a studia atmosfera superioară la Eclipsa de Soare din 8 aprilie
08/04/2024 09:40

NASA va efectua mai multe experimente ştiinţifice pentru a studia atmosfera superioară in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi văzută in unele zone din Mexic, Statele Unite şi ...

8 aprilie, Eclipsă totală de Soare
08/04/2024 08:37

Pe 8 aprilie, o eclipsă totală de soare spectaculoasă va intuneca cerul Americii de Nord, urmandu-si traseul pe coastele Mexicului pană in Canada, trecand prin Statele Unite. Acest fenomen ceresc, in care L ...

Fenomenul din Cluj-Napoca ce pare rupt de realitate. ce este „Norul Ozn”
06/04/2024 00:09

Natura poate să fie surprinzătoare! In Cluj-Napoca a fost fotografiat un fenomen rar, si anume „norul OZN”. Fenomenul format pe cer a fost unul spectaculos, fiind rapid capturat in fotografii. Insă, de c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei