Copilul tau a cerut un smartphone de la Mos Craciun? Alege telefoane Huawei!

default

Dimensiune font:

| 06-12-2018 09:56

Unul din 5 copii cu varsta sub 12 ani are deja propriul telefon smartphone. Copilul dumneavoastra i-a cerut anul acesta lui Mos Craciun un smartphone Huawei? Aflati care este varsta potrivita pentru a oferi unui copil primul telefon mobil si care sunt cele mai bune 6 oferte telefon Huawei pentru Craciunul 2018. 

 La ce varsta sunt pregatiti copiii sa primeasca un telefon Huawei in dar de Craciun?

Varsta potrivita pentru a oferi copiilor primul lor telefon mobil Huawei sau alta marca, tine de fiecare parinte in parte. Varsta nu este atat de importanta precum nivelul de maturitate al unui copil, capacitatea sa de a intelege si a urma regulile de acasa (si de la scoala), simtul responsabilitatii.
Sa oferi unui copil un telefon Huawei inseamna sa-i pui in mana un instrument puternic de comunicare si media. Cu ajutorul unui telefon smart copiii si tinerii pot scrie texte, pot face fotografii si videoclipuri, care in cele din urma ar putea fi incarcate instantaneu pe site-uri si distribuite la scara larga. Parintii trebuie intr-adevar sa se gandeasca foarte bine care este momentul oportun pentru a oferi cadou copiilor primul lor telefon mobil - daca acestia sunt pregatiti sa-l utilizeze in mod responsabil.
Daca ajungeti la concluzia ca maiestria tehnologica a copiilor este mai mare decat capacitatea lor de a o folosi cu intelepciune, fiti atent la acest decalaj. S-ar putea sa fiti nevoit sa spuneti: "Nu, inca nu este momentul.".
Iata cateva intrebari pe care puteti sa le aveti in vedere inainte de a comanda un telefon Huawei pentru un adolescent:
- Copilul dumneavoastra are simtul responsabilitatii - cum ar fi de exemplu sa va anunte cand pleaca de acasa? Vine acasa la timp asa cum stabiliti impreuna dinainte?
- Copilul dumneavoastra obisnuieste sa-si piarda lucrurile (rucsac, caiete de teme etc)? Daca se intampla asa, ar putea pierde si un telefon scump.
- Din motive de siguranta, trebuie sa fiti permanent in contact cu copilul dumneavoastra?
- Accesul facil la prieteni, l-ar putea ajuta din punct de vedere social?
- Credeti ca ar folosi smartphone-ul in mod responsabil? - de exemplu sa inteleaga ca nu trebuie sa-l utilizeze in timpul orelor la scoala sau pentru a-i deranja pe ceilalti prin conversatiile telefonice.
- Credeti ca poate sa se limiteze usor la un numar de minute sau aplicatii descarcate, pe care le stabiliti impreuna in prealabil?
- Credeti ca are maturitatea necesara pentru a folosi functiile text, foto si video in mod responsabil pentru a nu-i deranja sau hartui pe altii?
 
5 oferte telefoane Huawei pentru cadou de Mos Craciun
 
Smartphone-urile reprezinta unul din cele mai solicitate lucruri de catre copiii mari, adolescenti si tineri in fiecare an, in apropierea Craciunului. Noile aplicatii permit parintilor sa aplice restrictii in functie de varsta, sa programeze accesul online, sa monitorizeze durata petrecuta de copil online, sa verifice site-urile vizionate, sa filtreze diferite tipuri de continut, sa blocheze accesul la anumite site-uri si aplicatii neadecvate, sa inchida complet accesul la internet. Trebuie sa puneti in balanta valoarea in bani a unui smartphone, dar si cat de sigur va fi acesta pentru un adolescent.
Daca ati ajuns la concluzia ca scolarul dumneavoastra este suficient de responsabil si matur pentru a primi un telefon smartphone, iata in continuare cele mai bune telefoane Huawei pentru sfarsitul anului 2018.
 
1. Telefon Huawei Mate 10 Pro dual sim, Procesor HiSilicon KIRIN 970, Octa Core 1.84GHz / 2.36GHz, Ecran Amoled 6", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Duala 20 MP + 12 MP, 4G, WI-FI, Dual Sim, Android (Gri) 2249 lei.
Huawei Mate 10 Pro este unul din smartphone-urile emblematice ale anului 2018. Este absolut superb din toate punctele de vedere. Are un design rafinat din sticla si metal care se incadreaza perfect in mana dumneavoastra. Huawei Mate 10 Pro poate fi cel mai potrivit prim telefon pentru un tanar care intra in contact cu toate avantajele conectarii globale. Are touchscreen capacitiv LCD IPS de 6 inch, compatibil HDR 10, cu multitouch, cu protectie Corning Gorilla Glass. Suporta hibrid Dual SIM, 6 GB RAM pentru multitasking si procesor cu opt nuclee. Memoria interna este de 128 GB (Mate 10 Pro se gaseste si in varianta cu 64 gb, mai ieftin) si unul din lucrurile importante este ca nu suporta memorie extensibila. Camera duala este unul din cele mai tari puncte forte de pe acest telefon smart. Cu ajutorul ei puteti realiza fotografii si filme cu o calitate exceptionala. Camera duala are 12 MP + 20 MP, cu numeroase functii suplimentare cum ar fi zoom 2x fara scapare, optica Leica, autofocus si focalizare automata cu laser, touch focus, detectare faciala/ zambet, HDR si panorama. Camera frontala este de 8 MP. Din orice unghi ar fi privit acest telefon, rezultatul este acelasi: impresioneaza cu adevarat si ofera performante fara limite.
2. Telefon Huawei Y5 2018, Procesor Quad-Core 1.5GHz, TFT Capacitive touchscreen 5.45", 2GB RAM, 16GB Flash, 8MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru) - 519 lei.
Principalul avantaj al acestui model este cu siguranta pretul. Performantele medii il recomanda pentru tinerii care intra in contact cu primul lor telefon. Displayul tactil LCD capacitiv ar 5.45 inch, cu rezolutie HD+. Vine echipat cu cel mai actual sistem de operare Android v8.1 (Oreo). Suporta doua cartele SIM si are 2 GB RAM pentru multitasking. 2 GB nu e mult (comparativ cu smartphone-urile mai noi care au minim 4 GB RAM), dar avand in vedere pretul si restul performantelor, rezultatul este unul echilibrat. Procesorul este quad core cu chipset Media Tek MT6739. Huawei Y5 2018 are memorie interna de 16 GB si memorie extensibila acceptata pana la 256 Gb (slot dedicat). Camera foto este unul din capitolele esentiale la un telefon mobil, iar pe acest model regasim o camera foto pe spate de 13MP cu functii suplimentare (f/2.0), AF, dual-LED cu blit dublu, focalizare tactila, HDR , panorama si detectare faciala. Puteti face videoclipuri full HD cu 1080p si 30fps, iar redarea acestora curge firesc, fara lag-uri deranjante.
3. Telefon Huawei P20 Lite dual sim, Procesor Octa-Core 2.36/1.7 GHz, LTPS TFT Capacitive touchscreen 5.84", 4GB RAM, 64GB Flash, 16+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, Android (Negru) - 1098 lei. P20 Lite vine cu sistem de operare Android V8.0 Oreo, are un ecran tactil capacitiv LCD IPS de 5.84 inch si Multitouch. Prezinta un raport bun ecran - corp de 80.5% pentru o experienta de vizionare nemaipomenita. Ecranul are o densitate buna a pixelilor pentru rezolutia Full HD+. Suporta hibrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand by) si are 4 GB RAM pentru multitasking (memorie extensibila acceptabila pana la 256 GB - foloseste slotul SIM 2). La baza dispozitivului se afla un procesor cu 8 nuclee, pentru performanta de top. Camera web din dotare este duala - 16 MP (f/2.2, 1.0µm) + 2Mp camera pe spate cu caracteristici suplimentare cum ar fi autofocus, blit LED, Geo-tagging, focalizare tactila, detectare faciala, HDR si panorama. Camera frontala este de 24 MP cu f/2.0, 1080p. Suporta inregistrare video Full HD la 1080p si 30 cadre pe secunda, iar capacitatea bateriei este de 3000 mAh, solutie ideala pentru utilizare intensa. Huawei P20 Lite sta excelent si la capitolul conectivitate; are WI-FI, Bluetooth, USB, 3G, 4G, NFC.
4. Telefon Huawei Honor Play, Procesor Octa-Core 2.4GHz/1.8GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.3", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera Duala 16+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Albastru) 1499 lei.
Honor se alatura smartphone-urilor de jocuri, dar cu un nou concept. In loc de grandoare, noul Honor Play are in vedere accesibilitatea. El arata ca majoritatea telefoanelor de azi - corp metalic, display generos, camera duala pe spate. Chipul Kirin 970 are grija ca sesiunile de gaming sa curga perfect; de altfel el a fost recunoscut ca fiind una din cele mai eficiente componente hardware pentru jocuri mobile - nu e costisitor, dar ofera performante stabile si durabile.
Cu GPU Turbo lucrurile se imbunatatesc simtitor. Ecranul de 6.3 inch este suficient pentru jocuri, luminos, cu posibilitati de setari avansate. Iata alte motive pentru care se merita sa alegeti acesti telefon pentru a-l oferi cadou de Craciun unui adolescent: telefonHuawei Honor Play are un aspect robust si este usor de tinut in mana. Pentru ca ecranul frontal este protejat de o sticla dura gandita special pentru Huawei, modelul nu a avut nevoie de binecunoscuta Gorilla Glass. Are rezolutie 2340 x 1080 cu o densitate a pixelilor de 409 PPi. Ecranul FHD+ de 6.3 inch este incadrat de margini subtiri. Este perfect pentru o experienta de gaming minunata. Are un raport ratio 19.5:9, mai bun decat cel prezent pe Xiaomi Mi A2.
Pe spate se afla o camera duala de 18 MB si 2MP cu diafragma f2.2 si f2.4, cu blit LED si functie AI. Imaginile de pe camera din spate in stare de iluminare ampla sunt foarte bune (chiar si in modul portret). Cat priveste inregistrarea video, puteti face filme 4K cu 30 cadre pe secunda si 1080 p cu 60fps.
Camera frontala pentru selfie-uri are 16M, cu diafragma ce utilizeaza functia de focalizare automata si putere de binare a pixelilor. Nici nu poate fi discutia despre lag sau zgomote de fundal neplacute. In conditii de iluminare potrivita, camera selfie se dovedeste a fi suficient de inteligenta incat sa poata detecta marginile din jurul fetei cu modul special AI. Imaginile selfie sunt vibrante, dramatice si naturale. Puteti filma videoclipuri la rezolutie 4K cu 30 cadre pe secunda.
Acest dispozitiv de jocuri are o interfata de utilizator EMUI 8.2 si sistem de operare Ore Android 8.1, alaturi de NPU (Neural-network Processing Unit). Totusi unele jocuri din Google Play nu sunt acceptate de unitatea GPU Turbo prezenta pe Honor Play. Cat priveste securitatea, puteti folosi inteligent fingerprint-ul sau parola pentru securitate suplimentara. Exista de asemenea caracteristici de siguranta ca File Safe si Private Space, precum si scanare faciala rapida.
Chipset-ul Kirin 970 super-puternic, cu memorie 4 GB si Flash 16 GB maximizeaza viteza de rulare a aplicatiilor pe telefon. Toate acestea sporesc performanta si durata de viata a bateriei. Utilizatorul poate aborda o multime de joculete, chiar si variante cu grafica avansata.
 
5. Telefone Huawei Honor View 10, Procesor Octa-Core 2.4GHz/1.8GHz, LTPS IPS LCD Capacitive touchscreen 5.99", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Duala 16MP+20MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Albastru)
Vreti sa oferiti copilului dumneavoastra un telefon cu cele mai actuale tehnologii, dar care sa nu coste extrem de mult? Huawei Honor View 10 este o solutie demna de avut in vedere. Configurat intelept, Huawei Honor View 10 este similar din anumite puncte de vedere cu Huawei Mate Pro 10. Are acelasi sistem de operare Android v8.0 (Oreo) recunoscut la nivel international ca fiind o interfata intuitiva, foarte prietenoasa, usor de inteles si utilizat. Ecranul IPS cu touchscreen are dimensiune de 5.9 inch cu multitouch, suficient de mare pentru aplicatii obisnuite si chiar jocuri. Suporta Hybrid Dual SIM, iar modelul expus are memorie 6 GB RAM (maxim disponibil pe Honor View).
Procesorul cu opt nuclee, chipsetul Hisilicon Kirin 970 si memoria interna de 128 GB (care poate fi extinsa la 256 GB, prin slotul SIM2) creaza impreuna o configuratie echilibrata pentru performante avansate. Camera duala 16MP+20MP are functii complexe care ajuta la obtinerea celor mai frumoase fotografii: autofocus, flash cu LED, focalizare tactila, detectare faciala, panorama si HDR. Camera frontala este de de 13 MP, f/2.0 si 1080 p. Bateria din dotare de 3750 mAh este ideala pentru utilizare intensa. Din punct de vedere al proiectarii si constructiei, Honor View atrage atentia celor mai rigurosi utilizatori si poate deveni cu usurinta telefonul perfect pentru un tanar adolescent.
 
La evoMAG luna decembrie este luna cadourilor. Aici puteti gasi o multime de alte oferte speciale pentru Craciun si sfarsit de an: smartphone huawei p20 pro, huawei y6, huawei p9 etc. Aflati acum oferta completa de telefoane huawei.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Mexicanii au descoperit un străvechi palat mayaș
10/08/2021 13:30

Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni, construit cu peste 1000 de ani in urmă. Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni ce era utilizat cel mai probabil de eli ...

8 curiozități despre porci, animalele pe care le-am domesticit de două ori
21/12/2019 10:53

 Te-ai intrebat vreodată cand a devenit mistretul animalul docil din cotet pe care il stim cu totii astăzi? Sau cat de tare poate răcni un porc? În acest articol trecem in revistă mai multe curio ...

VIDEO – Animale inteligente care ne fură premiul întâi la testele IQ
21/12/2019 07:49

 Să vorbim despre animale inteligente. Care este cea ma inteligentă specie din lume? Ati putea fi foarte tentati să spuneti că oamenii, dar realitatea este ceva mai complicată. În cartea „ ...

7 adevăruri ascunse despre Roma Antică, pe care nu le găsești în manuale
21/12/2019 07:37

 Roma Antică a fost o fortă civilizatoare si o societate ideală pentru dezvoltarea artelor, filosofiei si stiintei. Romanii erau constructori excelenti, iar armata lor neinfricată era temută de o ...

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat
21/12/2019 06:00

 Un studiu recent a arătat că aproximativ jumătate dintre romani cred că au telefonul ascultat. Cu zecile de programe de interceptare, care pot fi achizitionate chiar de pe internet, la un pret accesib ...

Capacitățile noastre nebănuite: 6 simțuri „supraomenești”
20/12/2019 06:34

 Oamenii au abilităti foarte diferite. Unii dintre noi compun cantece care emotionează pană la lacrimi, altii aleargă ca vantul si altii inventează tehnologii noi care schimbă lumea. Însă aces ...

Tunelul Laerdal: cel mai lung tunel rutier din lume
20/12/2019 06:28

 Unde crezi că se află cel mai lung tunel rutier din lume? În Norvegia, tara in care este imposibil să mergi cu masina dintr-un loc in altul fără să treci printr-o trecătoare montană sau să ...

VIDEO- SUPER OAMENI
20/12/2019 06:12
VIDEO – 5 locuri misterioase și încărcate negativ, care-ți vor da fiori
18/12/2019 09:40

 Există cateva locuri in lume care captivează imaginatia si interesul celor pasionati de mistere. De unele dintre ele se leagă sinucideri de animale, disparitii fără urmă, fenomene ciudate sau traged ...

Există viață după moarte. Mii de gene din corp funcționează chiar și la patru zile după deces
18/12/2019 07:36

 Viată după moarte – acesta nu e doar un concept, ci o realitate. Un studiu publicat de doi cercetători americani dovedeste că, in cazul animalelor, unele gene continuă să functioneze pană la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei