GPS auto cu harta Europei - 4 Recomandari pentru vacanta de iarna 2018 -2019 in Europa

default

Dimensiune font:

| 29-10-2018 11:56

GPS auto cu harta Europa full nu trebuie sa va lipseasca din bagaj daca va pregatiti sa petreceti sarbatorile de iarna in afara Romaniei.

Vacanta de Craciun se apropie cu pasi repezi si cel mai probabil v-ati facut deja planuri despre cum veti fructificati acest timp liber de sarbatoare. Nu este un secret faptul ca foarte multi romani aleg sa petreaca Revelionul si/ sau Craciunului intr-o alta tara. Unii prefera sa mearga la ski in tari renumite pentru partiile frumoase (cum ar fi Austria), altii pur si simplu doresc sa simta cum este la trecerea dintre ani in tari ca Germania, Franta, Croatia, Ungaria, Italia, Spania etc.

Si cum masina ramane principalul mijloc de transport pentru o astfel de vacanta de iarna in Europa, nu va mai ramane decat sa va asigurati ca aveti la indemana o navigatie gps (eventual cu update gratuit) care sa va indrume fidel spre destinatia aleasa si sa va scuteasca de stresul orietarii pe rute noi. Si nu vorbim despre orice navigatie GPS, ci despre un model preinstalat cu harta Europa full.

Avand la discretie telefoane mobile smart care la randul lor au functie de GPS, multi soferi nu inteleg care mai este rostul navigatoarelor auto de sine statatoare. Daca veti reflecta un pic mai mult si veti lua in considerare caracteristicile celor doua tipuri de dispozitive, cu siguranta veti ajunge la concluzia ca era navigatoarelor auto nu a apus impinsa de la spate de catre smartphone-uri. Producatorii nu renunta la introducerea unor elemente optimizate si la dezvoltarea acestui device. De ce? Pentru ca el este in continuare preferat de cei mai multi soferi atenti la detalii, dezamagiti la un moment dat pentru ca au dat prea mult credit GPS-ului de pe telefonul mobil sau fani dedicati ai navigatoarelor auto.

GPS-urile au reusit sa-si mentina pozitia pe piata, in conditiile in care au fost puternic luate cu asalt de alternativa oferita de smartphone-uri, gratie simplitatii care le caracterizeaza. Navigatoarelor auto permit cel mai facil acces la diferite harti. In plus interfata este una placuta, prietenoasa, intuitiva si simplu de folosit. Persoanele care prefera lucrurile simple si clare vor opta intotdeauna pentru un navigator auto de sine statator, in detrimentul folosirii aplicatiei GPS de pe telefonul mobil.

Daca urmeaza sa va faceti bagajele pentru o vacanta de iarna in Europa, unde veti sarbatori Craciunul si/ sau Revelionul, va propunem in continuare cateva navigatoare bune, preinstalate direct cu harta Europei. Nu porniti masina pentru a cutreiera pe drumurile europene fara sa aveti fixat pe parbriz un navigator cu harti europene actualizate la zi. Cu siguranta nu vreti sa va prinda Craciunul bajbaind pe stradute usor ninse sau focul de artificii de Anul Nou pe marginea unei autostrazi incercand sa descifrati tainele unei harti fizice cumparata in ultimul moment dintr-o benzinarie.

 

Navigatie GPS cu harti europene - 4 Recomandari

1. Sistem de navigatie Navitel E500 Magnetic, Touchscreen 5”, Procesor 800 MHz, Memorie interna 8 GB, Harta Full Europa - 369 lei

Navitel E500 Magnetic este un navigator cu ecran touchscreen de 5 inch (adica 13 cm) si rezolutie 800x 480. Puterea de procesara este sustinuta de un cpu Mstar cu frecventa de 800 MHz si o memorie RAM de 128 MB. Gratie arhitecturii Cortex A7, GPS-ul este un consumator rezonabil de energie. Memoria Flash default este de 8 GB, dar GPS-ul suporta carduri SD pentru extinderea memoriei pana la 32 GB (util pentru stocarea hartilor suplimentare si a fisierelor tip media). Cei de la Navitel au echipat acest model cu sistem de operare Windows CE 6.0, usor de controlat si utilizat. Navigatie gps navitel E500 Magnetic este prevazut de asemenea cu port USB 2.0 (pentru conectare la soclul de bricheta prin incarcatorul de masina inclus si el in pachet), audio jack cu mufa standard de 3.5mm si o antena interna. Cantareste doar 177 grame si este simplu de manevrat sau depozitat in torpedou ori buzunar atunci cand nu se afla in functiune. Pachetul contine incarcatorul auto, cablul USB, suportul de prindere si un manual de utilizare.

Ceea ce distinge acest navigator auto de alte modele similare este posibilitatea de montare magnetica, alaturi de multitudinea hartilor offline preinstalate. Montarea de tip magnetic permite o fixare sigura si rapida, dupa care GPS-ul va porni singur si va incepe sa-si incarce softul de navigatie. Magnetul este unul extrem de puternic astfel incat nu exista niciun risc de a cadea in timp ce conduceti. Dupa ce este indepartat de baza, navigatorul se opreste in mod automat. Montarea si deconectarea nu au fost niciodata mai simple. Eficientizati timpul si va bucurati de calatorii cu experiente care conteaza.

Softul acopera intreaga harta a Europei ceea ce va intereseaza in mod direct daca veti alege sa petreceti sarbatorile de iarna departe de Romania. Aveti acces la harti  din 43 de state europene, inclusiv din cele mai putin populare (cum ar fi Rusia, Belarus, Ucraina). Centrul de Actualizari Navitel  va sta la dispozitie pentru alte harti suplimentare. Instalarea acestor harti aditionale este simpla.

 

2. Sistem de navigatie TomTom GO 6200, diagonala 6", Full Europe + Actualizari harti europagratuite pe viata - 2699 lei stoc limitat

 

Iata un alt sistem de navigatie, un gps tomtom pe care il recomandam celor care se pregatesc sa plece in vacanta in Europa la sfarsitul acestui an. Navigatorul TomTom este extrem de apreciat in toate statele europene si vine cu cateva functii exclusiviste extrem de interesante, care il fac sa fie o alegere unica. Practic acesta este cel mai performant si bine dotat model Go. Este smart, foarte rapid, dispune de SIM integrat si conectivitate wireless. Poate fi controlat cu ajutorul vocii si permite receptionarea sms-urilor de pe smartphone. Iata ca vorbim despre un navigator avansat care poate fi interconectata cu telefonul smart.

De asemenea tomtom go professional 6200 se poate conecta cu functia MyDrive care va permite setarea destinatiilor direct pe smartphone, inainte sa va urcati la volanul masinii. Cardul SIM din dotare va mentine conectat la TomTom Traffic pentru a obtine informatii despre evenimentele importante din trafic, pe ruta pe care va deplasati. Daca obisnuiti sa calcati pe acceleratie, optiunea de avertizare a radarelor va poate scuti de neplaceri majore.

Datorita posibilitatii de conectare wireless aveti acces facil la cele mai actuale harti si pachete de soft compatibile. Prin handsfree puteti initia apeluri direct de pe GPS si cititi rapid sms-urile pe ecranul acestuia fara sa va deconectati atentia de la drum, cautand telefonul in buzunar, in torpedou sau in geanta.Totul datorita interconectivitatii Bluetooth. Cu o simpla apasare de buton accesati Siri si Google Now.

Controlati gps tomtom Go 6200 prin voce sau prin ecranul sensibil. Harta preinstalata este extrem de interactiva si va ajuta sa vizualizati detalii existente pe ruta pe care va deplasati pentru a cunoaste mai bine zona in care va aflati. Pentru a va asigura ca nu ratati traseul corect in intersectii, sunteti asistat si ghidat pentru banda de rulare. Acest lucru se dovedeste intotdeauna de mare ajutor mai ales atunci cand va aflati intr-un oras nou pe care nu-l cunoasteti.

Prinderea de parbriz se face printr-un sistem magnetic, foarte usor de fixat. Chiar daca este un navigator mai scump comparativ cu alte modele existente pe piata, TomTom Go 6200 ofera un pachet extins de functionalitati, extrem de utile oricarui sofer precaut, responsabil, bine informat, ager si eficient in trafic. In plus acest navigator permite utilizatorului sa instaleze si sa actualizeze harti din toata lumea (nu doar din Europa) fara sa plateasca nimic in plus, pe toata durata de utilizare a GPS-ului - update gratuit al hartilor. Acesta este un mare plus daca ne gandim la alternativa de a cumpara un GPS ieftin dar care implica cheltuieli suplimentare periodice cu achizitionarea hartilor actualizate.

 

 

3. Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 50 LMT-D EU, WQVGA TFT Capacitive Touchscreen 5", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor - 1199 lei

 

Din lista cu GPS-uri recomandate pentru calatoriile cu masina prin Europa nu putea lipsi un model propus cu mandrie de Garmin, cel mai mare producator de navigatoare auto. Varianta de fata prezinta numeroase avantaje pentru soferi. Ecranul de 5 inch permite orientare dubla si are afisaj cu zoom tactil. Este bine luminat pentru a va permite o vizualizare excelenta a detaliilor in orice imprejurare. Vine echipat cu harti detaliate ale statelor europene si permite update-uri gratuita pe toata durata de viata a dispozitivului, ceea ce reprezinta o mare bila alba. Live Traffic via DAV este solutia dezvoltata de Garmin in vederea furnizarii de informatii pertinente si utile cu privire la traficul existent pe ruta pe care va deplasati.

Datorita prezentei Bluetooth-ului, navigatorul poate fi conectat la smartphone pentru a prelua apeluri hands free. Astfel ecranul navigatorului poate afisa mesaje personalizate, apeluri, sms-uri si diverse alerte.

Daca am atins subiectul alertelor trebuie sa mai stiti ca Garmin acorda o atentie deosebita responisabilizarii si atentionarii soferilor in trafic. Acest lucru minimizeaza situatiile neplacute si chiar eventuale accidente. Prin functia DriveSmart, Garmin isi propune sa incurajeze o siguranta mai mare in trafic si familiarizarea cu imprejurimile. Astfel ca utilizator veti putea alege sa fiti alertat cu privire la curbele mai stranse, la modificarile de viteza, la trecerile peste cai ferate si rute pentru animale. Daca se intampla sa intrati din greseala pe o strada cu sens unic navigatorul va avertizeaza imediat pentru a remedia situatia. De asemenea, sunteti alertat cu privire la zonele din proximitatea institutiilor de invantamant, la camerele de monitorizare a vitezei. Daca se intampla sa conduceti timp de mai multe ore navigatorul va sugereaza sa faceti pauza si chiar posibile locatii pentru odihna si recuperare.

In afara de controlul tactil aveti la dispozitie posibilitatea de a controla vocal intregul dispozitiv de navigatie auto. Nu este nevoie sa va desprindeti mainile e pe volan, ci puteti sa va folositi vocea pentru a intra in contact cu Garmin DriveSmart.

Nu in ultimul rand sunteti indemnat sa descarcati aplicatia Smartphone Link 5 pentru a avea acces nelimitat la informatii in timp real referitoare la conditiile meteorologice si cele de trafic. Navigarea prin intersectii complexe, in zone noi nu a fost niciodata mai usoara. Cu adevarat navigatie gps garmin drive ofera o solutie avansata de asistenta in trafic. Cu un astfel de navigator la bord sunteti permanent conectat la informatiile care conteaza si care transforma calatoria intr-una eficienta, comoda, fara surprize neplacute.

 

4. Sistem de navigatie MIO Spirit 8500 LM, TFT LCD 6.2", Procesor 800MHz, Microsoft Windows CE 6.0, Actualizari a hartilor pe viata, Harta Full Europa - 699 lei

 

 

MIO Spirit inseamna inspiratie pentru calatorii placute si comode. Modelul de fata este o propunere medie, o solutie la pret favorabil care permite acces la numeroase functii utile in trafic. De aceasta data avem in fata un navigator cu ecran touchscreen panorami mai mare, de 6.2 inch, cu rezolutie 800 x 480. Procesorul care sta la baza dispozitivului este Mstar cu frecventa de 800 MHz.

Hartile cu care vine preinstalat acest model acopera toate rutele din Romania, precum si statele europene. Solutia propusa este una de durata pentru ca veti avea acces gratuit la actualizarile hartilor si camerelor de siguranta. Astfel nu va trebui sa va mai faceti niciodata griji cu privire la actualizari, stres si costuri suplimentare necesare pentru update-uri frecvente. Stabiliti noi rute de calatorie si simtiti-va liber sa explorati Europa pe indelete.

Cele mai importante functii prezente pe acest GPS sunt modul pieteon, asistenta de banda si parcare, vizualizarea tridimensionala a intersectiilor si SmartRoutes sau planificator de trasee. Aflati in orice moment cand trebuie sa conduceti cu maxim de prudenta pentru a nu intra in vizorul camerelor de monitorizare a viteze. Bucurati-va de confort si descoperiti cat de usor este sa utilizati acest tip de navigator. Displayul luminos de 6 inch va ajuta sa nu ratati vreun viraj important sau alerta semnificativa. Navigatorul calculeaza pentru dumneavoastra cea mai buna ruta pentru a va asigura ca ajungeti la destinatie in cel mai scurt timp, indiferent de momentul zilei. Functia optimizata LearnMe ProTM este gandita atent pentru a descifra, monitoriza si memora particularitati ale stilului dumneavoastra de a conduce, cu scopul de a va afisa trasee adecvate, in acord cu preferintele dumneavaostra. Cand nu stiti unde sa parcati, aruncati un ochi pe lista locurilor de parcare disponibile pe o raza de 1 km.

Ca si prezenta fizica, acest sistem de navigatie gps MIO Spirit masoara 173.1 x 101.5 x 17.7 mm si cantareste 275 grame.

Acestea au fost recomandarile noastre cu privire la sistemele GPS dotate cu harti preinstalate ce acopera toata Europa. Comandati acum navigatie gps de la evoMAG si asigurati-va o calatorie de vacanta fara griji. Pentru maxim de confort si siguranta, indiferent unde va poarta rotile masinii in vacanta sarbatorilor de iarna, ramaneti permanent conectat la informatiile din trafic, pe rutele pe care va deplasati.

Oferta curenta include sisteme audio, telefoane mobile, lazi frigorifice, masini de spalat rufe, biciclete electrice, electrocasnice mari, boxe auto, masini de spalat.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

06:14

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului Normatos Construct S.R.L., cu sediul social în mun. Rădăuţi, str. Volovăţului, nr. 39, sc. A+B, parter, cod postal 5875, jud. Suceava, C.U.I. RO4604263, nr. de înreg. O.R.C. J33/1464/1993, conform Sentinței civile nr. 1184/17.09.2013, pronunţată în dosarul nr. 15337/86/2011, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr.108/02.04.2024 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Codului de Procedură Civilă, la data de 16.05.2024, ora 14.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Normatos Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1. Denumire şi descriere activ: APARTAMENT nr. 12 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U12, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. Valoare de evaluare (lei, fără T.V.A.): 288.000 lei. Activ 2: APARTAMENT nr. 16 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U16, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. 295.000 lei. Activ 3: TEREN INTRAVILAN, curți construcții, cu suprafața de 5.031 mp, situat în mun. Rădăuți, str. Putnei, F.N., jud. Suceava, înscris în CF 31695 UAT Rădăuți, nr. Cad. 31695. Valoare: 1.325.300 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 15.05.2024, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 15.05.2024, ora 14.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 15.05.2024, ora 14.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Mexicanii au descoperit un străvechi palat mayaș
10/08/2021 13:30

Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni, construit cu peste 1000 de ani in urmă. Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni ce era utilizat cel mai probabil de eli ...

8 curiozități despre porci, animalele pe care le-am domesticit de două ori
21/12/2019 10:53

 Te-ai intrebat vreodată cand a devenit mistretul animalul docil din cotet pe care il stim cu totii astăzi? Sau cat de tare poate răcni un porc? În acest articol trecem in revistă mai multe curio ...

VIDEO – Animale inteligente care ne fură premiul întâi la testele IQ
21/12/2019 07:49

 Să vorbim despre animale inteligente. Care este cea ma inteligentă specie din lume? Ati putea fi foarte tentati să spuneti că oamenii, dar realitatea este ceva mai complicată. În cartea „ ...

7 adevăruri ascunse despre Roma Antică, pe care nu le găsești în manuale
21/12/2019 07:37

 Roma Antică a fost o fortă civilizatoare si o societate ideală pentru dezvoltarea artelor, filosofiei si stiintei. Romanii erau constructori excelenti, iar armata lor neinfricată era temută de o ...

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat
21/12/2019 06:00

 Un studiu recent a arătat că aproximativ jumătate dintre romani cred că au telefonul ascultat. Cu zecile de programe de interceptare, care pot fi achizitionate chiar de pe internet, la un pret accesib ...

Capacitățile noastre nebănuite: 6 simțuri „supraomenești”
20/12/2019 06:34

 Oamenii au abilităti foarte diferite. Unii dintre noi compun cantece care emotionează pană la lacrimi, altii aleargă ca vantul si altii inventează tehnologii noi care schimbă lumea. Însă aces ...

Tunelul Laerdal: cel mai lung tunel rutier din lume
20/12/2019 06:28

 Unde crezi că se află cel mai lung tunel rutier din lume? În Norvegia, tara in care este imposibil să mergi cu masina dintr-un loc in altul fără să treci printr-o trecătoare montană sau să ...

VIDEO- SUPER OAMENI
20/12/2019 06:12
VIDEO – 5 locuri misterioase și încărcate negativ, care-ți vor da fiori
18/12/2019 09:40

 Există cateva locuri in lume care captivează imaginatia si interesul celor pasionati de mistere. De unele dintre ele se leagă sinucideri de animale, disparitii fără urmă, fenomene ciudate sau traged ...

Există viață după moarte. Mii de gene din corp funcționează chiar și la patru zile după deces
18/12/2019 07:36

 Viată după moarte – acesta nu e doar un concept, ci o realitate. Un studiu publicat de doi cercetători americani dovedeste că, in cazul animalelor, unele gene continuă să functioneze pană la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei