Televizorul Panasonic VIERA TX-P50VT50 a obtinut un prestigios premiu, Asociatia Europeana a Imaginii si a Sunetului, un grup fondat in urma cu 30 de ani care are drept membri peste 50 de reviste audio, video si foto in 19 tari. Modelul a fost recompensat cu titlul de "Televizorul cu plasma al anului 2012-2013 in Europa".

"Premiul reprezinta recunoasterea nivelurilor profunde de negru ale televizorului, datorita filtrului imbunatatit care blocheaza lumina exterioara, redarii naturale a culorilor si performantelor Full HD 3D, oferite intr-o forma subtire si eleganta, datorita designului din metal si sticla", spun cei de la Panasonic in comunicatul de presa.

Juriul a fost impresionat de NeoPlasma TV Panasonic VIERA TX-P50VT50 atat la redarea 2D cat si la cea 3D. Membri acestuia au declarat ca plasma ofera “niveluri profunde de negru, culori naturale si o perfomanta execelentă Full HD 3D. In plus, este dotata cu caracteristici extraordinare, Wi-Fi inclus, browser web, acces catre retelele sociale, aplicatii prin VIERA Connect si posibilitatea de calibrare avansată. Conectivitatea este excelenta printr-un slot SD, patru intrari HDMI si trei porturi USB, iar designului televizorului este subtire si elegant”.

Alte doua produse de la Panasonic au mai fost recompensate. Este vorba despre player-ul Blu-ray DMP-BDT500 care a obtinut acelasi premiul european pentru categoria sa si de lentilele LUMIX G X VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S., care se lauda cu distinctia „Sistemul compact de lentile al anului 2012-2013 in Europa”.

Toate premiile vor fi prezentate oficial in cadrul Ceremoniei Premiilor EISA din 31 august, organizate la Berlin.