Samsung - 35% cotă de piaţă pe piaţa vânzărilor de smartphone din Europa

Untitled

Dimensiune font:

| 14-09-2022 12:01

Mobilitatea, portabilitatea şi performanţa au devenit unele dintre cele mai importante cerinţe pe care tehnologia din ziua de azi trebuie să le îndeplinească. Într-o lume ce evoluează constant, echipamentele inteligente au devenit instrumente esenţiale în viaţa de zi cu zi, laptopurile, tabletele şi telefoanele mobile fiind folosite pentru aproape orice activitate de muncă sau divertisment. Însă, dintre toate, cele mai populare şi folosite device-uri sunt smartphone-urile de la Samsung.

Conform ultimelor rapoarte de specialitate, pe continentul european, compania Samsung deţine o cotă de piaţă de 35% din totalul vânzărilor de telefoane mobile inteligente, făcând din aceasta liderul pe piaţa de smartphone-uri. Samsung se remarcă şi se separă de competiţie datorită numărului mare de modele din care puteţi alege, a performanţelor crescute, a unui ecran de invidiat şi a multor altor elemente. De aceea, în cazul în care doriţi să achiziţionaţi un smartphone nou, puteţi verifica preţul telefoanelor Samsung şi să alegeţi dintr-un număr impresionant de modele unul care să vă satisfacă toate nevoile şi cerinţele.

 De ce telefoanele Samsung sunt printre cele mai apreciate din Europa?

Performanţe

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care telefoanele Samsung le oferă clienţilor este acela că asigură de fiecare dată performanţe de neegalat. Fiind unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel global în departamentul de cercetare şi dezvoltare, compania Samsung încearcă şi reuşeşte de fiecare dată să ofere componente performante, ascunse sub cele mai uimitoare ecrane de pe piaţă.

Design

La fel ca şi în cazul altor produse, indiferent dacă sunt device-uri inteligente sau nu, aspectul unui telefon este foarte important. De la an la an, telefoanele Samsung se schimbă nu doar din punct de vedere al performanţelor, ci şi al design-ului. Cu un ecran impresionant şi o carcasă realizată din cele mai rezistente şi frumoase materiale, acestea sunt cu siguranţă cele mai estetice smartphone-uri de pe piaţă.

 Ecran

Atunci când vă gândiţi la un telefon mobil, primul lucru pe care cu siguranţă îl vizualizaţi este ecranul. Deşi au diferite dimensiuni, nivele de luminozitate şi densitate de pixeli, toate telefoanele oferite de Samsung sunt create la acelaşi standard înalt de calitate. Consumatorii şi criticii, vechi şi noi susţin faptul că aceste ecrane sunt unele dintre cele mai bune de pe piaţă.

Sistem de operare Android

Android este cel mai utilizat sistem de operare, nu doar în Europa, ci şi în întreaga lume. Datorită popularităţii crescute din partea consumatorilor, numărul de aplicaţii din care puteţi alege este incredibil de mare. Nu este de mirare faptul că pe magazinul Google Play veţi găsi foarte uşor cele mai populare şi folosite aplicaţii din lume, aici fiind peste 3.4 milioane de jocuri, programe, reţele de socializare  şi multe altele.

Număr mare de modele

Pentru a putea ajunge la fiecare consumator şi să îi poată satisface toate cerinţele importante, compania Samsung are în portofoliu un număr foarte mare de modele. Acestea diferă prin performanţe, dimensiuni, baterie, preţ şi multe altele, astfel încât să poată exista un model perfect pentru orice individ.

Indiferent că veţi căuta un telefon high end sau unul entry level,  puteţi verifica preţul telefoanelor Samsung şi să alegeţi exact ceea ce doriţi şi ce aveţi nevoie.

Ecosistemul Galaxy

Ecosistemele digitale există de câţiva ani pe piaţă, iar multe dintre companiile de tehnologie au dezvoltat acest tip de conexiune pentru a conecta propriile device-uri între ele.

Ecosistemul Galaxy este unul dintre acestea, fiind un mod mult mai plăcut şi uşor de a lega dispozitivele preferate. Astfel, cu ajutorul acestuia, telefonul dumneavoastră Galaxy va putea fi conectat şi legat de alte device-uri precum căştile sau tableta. În acest fel, vă puteţi bucura de o experienţă incredibilă, indiferent că ascultaţi muzica preferată, videoclipuri sau aplicaţii.

În ziua de azi, competiţia aprigă între companiile de tehnologie a dezvoltat o oportunitate pentru consumatori, astfel încă aceştia  să poată alege produse de cea mai înaltă calitate. În Europa, compania Samsung s-a făcut remarcată prin nenumărate  beneficii aduse clienţilor, lucru ce se reflectă în vânzările de top ale brandului. Dacă a venit timpul să vă schimbaţi telefonul mobil, atunci puteţi alege cu încredere unul dintre cei mai apreciaţi şi populari furnizori de tehnologie, compania Samsung oferind de fiecare dată calitate de excepţie.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:15

 

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iași, șos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iași, tel: 0232-243.864; fax: 0232-212.231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Starmod S.A. Suceava cu sediul social în mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, jud. Suceava, nr. înregistrare în Registrul Comerţului J33/69/1991 , C.U.I. RO3177717, numită potrivit Sentinţei Civile nr. 19 din data de 25.01.2022, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9819/86/2010**, invită toți agenții economici interesați ca, până la data de 11.11.2022, ora 16:00, să depună o ofertă financiară și o ofertă tehnică pentru efectuarea lucrărilor cadastrale de reglementare a situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. Condiții de formă: Ofertele vor fi depuse la sediul lichidatorului judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L., din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, într-un plic închis şi sigilat prin aplicarea ștampilei ofertantului, ce va conţine documentele de participare mai jos menţionate. Plicul va menţiona în mod obligatoriu şi limitativ: numele/denumirea ofertantului, adresa domiciliului/sediului social al ofertantului, precum şi menţiunea „ofertă servicii cadastrale, a nu se deschide înainte de data de 11.11.2022, ora 16.00”. Solicităm ca oferta financiară să conţină următoarele elemente obligatorii: -Preț (va fi exprimat în lei, fără T.V.A.); -Acordul expres al ofertantului ca plata prețului să se efectueze în conformitate cu dispozițiile Legii 85/2006, pe măsură ce se vor obține fonduri din valorificari de active din patrimoniul societății debitoare. Solicităm ca oferta tehnică să conţină următoarele elemente obligatorii: -Termen de execuţie; -Lista serviciilor cadastrale ce vor fi prestate pentru reglementarea situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. -Certificatul de atestare din care reiese că ofertantul este calificat şi atestat în vederea efectuării de operațiuni/servicii cadastrale. Va fi descalificată automat orice ofertă care nu conţine toate documentele sus-menţionate. Pentru cuantificarea preţului de executare a lucrării, accesul în incinta societăţii debitoare se face cu programare (48 de ore) şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a acesteia care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232-243.864 sau e-mail iasi@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relații suplimentare se pot obține de la: -tel. 0232-243.864 0755.132.473 -fax: 0232-212.231 -email: secretariat@insolventa.ro
VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in data de 23.11.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei acelor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Utilizatorii WhatsApp îşi vor putea trimite mesaje singuri
29/11/2022 11:22

 WhatsApp lansează o funcţie care le permite utilizatorilor să-şi trimită singuri mesaje, funcţie ce poate fi folosită pentru salvarea unor informaţii care să poată fi apoi accesate rapid. &nb ...

China va lansa capsula Shenzhou-15 către staţia sa spaţială
28/11/2022 11:13

China va lansa capsula Shenzhou-15 către staţia sa spaţială pe 29 noiembrie, ora locală 23:08 (15:08 GMT), a anunţat luni Agenţia spaţială chineză pentru zboruri cu echipaj uman, ultima misiune progra ...

Capsula Orion va stabili un nou record luni, când se va afla la cea mai mare distanță de Terra/VIDEO
28/11/2022 09:30

 Capsula Orion din misiunea Artemis 1 a NASA a intrat vineri pe orbita alungită retrogradă a Lunii, iar pe 28 noiembrie va atinge cel mai indepărtat punct al misiunii. Sambătă, capsula a doborat recor ...

Atenție, români. Detaliul de pe telefonul tău mobil care arată ca ești spionat
26/11/2022 20:07

Stiai că telefoanele mobile te spionează?! Desi este socant, smartphone-urile moderne pot urmări orice miscare pe care o faci. Atentie la acest detaliu care le dă de gol. O functie adăugată la telefoane d ...

VIDEO Capsula Orion - Cât de departe a ajuns și care este următorul moment important al misiunii din jurul Lunii
22/11/2022 12:58

 Capsula Orion a trecut luni la doar 130 km de suprafata selenară, dar s-a indepărtat apoi rapid si orbitează la o altitudine de 40.000 km, cu o viteză de 5.000 km/h. Sambătă urmează un alt moment i ...

Cum a ajuns apa pe Pământ?
22/11/2022 11:27

Apa reprezintă aproximativ 71% din suprafata Pămantului, nu degeaba „casa” noastră este cunoscută drept „planeta albastră”. Avem nevoie de apă la tot pasul. Fără apă nu am putea ...

O ploaie de meteori a înspăimântat populația Norvegiei
21/11/2022 10:59

Un meteor neobişnuit de strălucitor a luminat cerul Norvegiei in noaptea de sambătă spre duminică şi a putut fi văzut in mare parte din sudul ţării, relatează BBC. Mingea de foc, cauzată de ardere ...

Astronauții vor locui și lucra pe Lună în anul 2030
21/11/2022 09:03

​NASA ar vrea ca cel tarziu in 2030 astronautii să poată avea sederi indelungate pe suprafata Lunii, unde să locuiască si să facă cercetare, a spus Howard Hu, sef al programului Orion, intr-un intervi ...

Twitter este în mare criză. Angajații vor să plece în masă
18/11/2022 11:02

 Elon Musk a dat un ultimatum angajatilor, spunand că ar trebui să rămană doar cei care sunt decisi să ia parte la o „resetare culturală” a aplicatiei si la construirea unui nou Twitter, ...

Lidia Buble, un an de închisoare. A dat mită
18/11/2022 09:15

Cantăreaţa Lidia Buble a fost condamnată joi la un an de inchisoare cu suspendare pentru dare de mită, după ce a dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Con ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei