Superlună Plină în Scorpion. Transformări ULUITOARE pentru 4 zodii

1200x625-00-90

Dimensiune font:

| 27-04-2021 07:50

Luna plină de marți dimineața, 27 aprilie, evenimentul astrologic major al perioadei, este o așa numită “superlună” (se percepe de pe Pământ mai mare decât în mod normal dar și mai strălucitoare). Ea are o intensitate atât de mare încât putem vorbi despre evenimente pe care nu le vom uita curând. La fenomenul de Lună plină, Luna este în punctul de iluminare maximă, în acest caz reflectorul punându-se pe cele două zodii ale axei Taur/Scorpion.

Cele două energii se activează puternic într-un context astral care predispune la trăiri emoționale furtunoase, la surprize, la evenimente bruște, șocante, cutremure ale scoarței terestre sau ale scenei politice/financiare, și la destabilizări de tot felul. Cele 4 zodii fixe ale zodiacului sunt vizate în mod special, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și cei care au puncte importante ale hărții natale în aceste zodii.

Sunt momente de presiune psihică, emoțională, dar partea frumoasă a acestor momente învolburate este potențialul uriaș de transformare, purificare, curățare, vindecare, eliberare. Vorbim de situații nocive, otrăvitoare, ce stau ascunse de mult timp, care ies acum la lumină. Cu durere, cu usturime, ca o infecție în care puroiul erupe, în sfârșit. În ciuda disconfortului, rănile se vor vindeca. Secrete ies la iveală, lucruri ce țin de politică, putere, bani, sexualitate.

La nivel personal suntem provocați să privim în interiorul nostru la atașamentele pe care le-am construit, fricile legate de pierderi, de trădare, la sistemul de valori pe care îl hrănim cu energia noastră. Orientarea exclusivă către latura materială a vieții, compromisurile pe care le facem pentru a păstra o anumită stare de stabilitate și siguranță, sacrificiul libertății pentru a întreține un anumit standard material (de exemplu acumularea de proprietăți și posesiuni cu prețul dependenței de instituțiile bancare) sunt teme ridicate de axa financiară Taur/Scorpion.• Ce este nevoie să fac pentru a echilibra felul în care câștig bani? Cât de mult este nevoie să mă implic în munca de unul singur, cu propriile mijloace și talente și unde este nevoie să mă las să primesc ajutor sau beneficii de la ceilalți?

• Unde renunț la a trăi viața în plenitudinea ei de frica pierderii siguranței financiare? Ce compromisuri fac de dragul păstrării unui status-quo aparent stabil?

• Care sunt vulnerabilitățile pe care le ascund, unde mă prefac că murdăria nu există și ce ascund sub preș?

Sunt șanse mari ca toate acestea să iasă la lumină, sub o formă cu atât mai dureroasă cu cât ne agățăm mai tare de lucruri.

Schimbarea este certitudinea pe care ne putem baza, ea vine pentru unii mai lin, pentru alții cu crize, drame și multă rezistență. Cuadratura planetelor din Taur a căror energie acționează cumulativ într-un stelium puternic (Soare, Uranus, Venus, Mercur, Lilith) cu Saturn în Vărsător este unul dintre aspectele majore care sugerează provocările perioadei despre care vă vorbesc. Este o poziție care, la prima vedere, naște haos și situații de criză, dar rolul ei este de înnoire, de schimbare, de a releva puterea interioară a fiecăruia dintre noi, de a schimba un stil de viață perimat.

Guvernatorul tradițional al Lunii pline în Scorpion, Marte, tocmai a părăsit semnul mental al Gemenilor plasându-se în Rac, o poziție care deturnează energia de bază a planetei Marte (acțiunea, voința, vitalitatea, dorința, decizia, războiul). Suntem orientați mai mult pe defensivă, emoționali, motoarele încetinesc, acțiunea este orientată mai mult către spațiul intim, către acel loc pe care-l numim “acasă”, către trecut, copilărie. Vorbim despre a ne proteja rădăcinile, tradițiile, neamul. Vom vedea cum va evolua situația geopolitică tensionată din apropierea României, este de menționat că, luând în calcul harta astrologică a României de la 1 decembrie 1918, România are Luna (simbolul poporului) în Scorpion. Este posibil să fim marcați într-un fel sau altul de evenimente importante.

O poziție puternică o are și dispozitorul modern al Lunii în Scorpion, Pluto, care își începe retrogradarea anuală chiar pe 27 aprilie. Pluto este zeul morții și al renașterii, asociat arhetipului păsării phoenix care arde și renaște din propria cenușă. Suntem martorii unei purgații majore, a unei purificări necesare chiar dacă vom fi plimbați din adâncurile pământului până în înalțimile cerului. Cei curajoși, care vor avea tupeul să se uite cât mai adânc în interior, cei care vor fi dispuși să scoată la lumină cele mai mari temeri, vor trece prin procesul transformării din omidă în fluture, deschizând un drum proaspăt, plin de oportunități și noi paliere de explorat.

Este posibil ca aceste evenimente intense să somatizeze puternic în corp, de aceea sunt recomandate tratamente ale zonelor intime, tot ce ține de organele genitale, hidratare, băi sau plimbari pe lângă apă.


Încăpățânarea specifică semnelor fixe, rezistența ne fac cele mai mari deservicii și învolburează spațiul emoțional, deci, atenție :)… de fapt nu ni se întâmplă nimic la care să nu putem răspunde creativ și “smart”. Răbdarea este una dintre cheile cu care putem accesa oportunitățile perioadei, la care putem adăuga flexibilitatea și, ca de fiecare dată, încrederea în forțele proprii și în divinitate. 

Sursa - www.astrocafe.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8766/99/2017 (527/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Kolado” S.R.L., cu sediul în sat Dancu, str. Daliei nr. 70, bl. D3, sc. A, et. 3, ap. 13, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Componenţa, Valoare -lei-, 1. Bunuri mobile, Echipamente şi utilaje, 90.670,00, 2. Bunuri mobile, Mijloace de transport, 62.700,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunrile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.07.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv până la data de 10.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 3093/89/2017, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Total Media Radio - TV” S.R.L. Vaslui, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Unirii nr. 14, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV/BUN, Valoare -Lei- 1., Echipament tehnologic, aparate de măsură şi control, mijloc de transport, mobilier, aparatură birotica 174.679. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scose la vânzare este cel de mai sus şi reprezintă 100% din valoarea de inventar, iar vânzarea se va efectua conform hotărârilor Adunării creditorilor din data de 23.07.2021, respectiv la cel mai bun preţ oferit. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 12.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv până la data de 09.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administratorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefon: 0335/566.035, 0744/291.653, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
HOROSCOPUL ZILEI
26/07/2021 05:15

 BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR Vi se ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/07/2021 06:40

  BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR ...

Vaticanul publică în premieră informații despre proprietățile sale imobiliare
24/07/2021 18:54

Vaticaul a publicat sambătă informatii despre proprietătile sale imobiliare. Vaticanul a publicat sambătă pentru prima dată informaţii despre proprietăţile sale imobiliare, dezvăluind că deţine p ...

HOROSCOPUL ZILEI
24/07/2021 06:22

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Lună Plină în Vărsător. care sunt cele mai afectate zodii
23/07/2021 12:34

    Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de ...

HOROSCOPUL ZILEI
23/07/2021 05:36

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai "bogată" in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Relatiile cu ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/07/2021 06:01

 BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR Vi se ...

Biserica Ortodoxă îi îndeamnă pe cetățenii Greciei să se vaccineze
21/07/2021 13:17

Biserica Ortodoxă din Grecia a lansat un apel către cetătenii acestei tări, prin care ii indeamnă să se vaccineze anti - Covid. Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei a difuzat un articol care contine in ...

HOROSCOPUL ZILEI
21/07/2021 06:04

BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiară este ...

Tradiţii de Sfântul Ilie. Pârliile
20/07/2021 06:27

  Potrivit tradiţiei populare, oamenilor nu le este frică de nici o sărbătoare ca de cea a Sfantului Ilie, surugiul lui Dumnezeu. Se spune că in ziua sa de hram se deschide cerul, iar el apare intr-u ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei