Actori care au vorbit despre provocările din spatele scenelor nud din filme

0000  iluzie-femei

Dimensiune font:

| 07-11-2020 11:24

 Scarlett Johansson

Când vine vorba de scene nud din filme sau seriale, actorii de la Hollywood au povești care mai de care. În timp ce unii se simt confortabili să vorbească despre asta, alții preferă să păstreze discreția, având în vedere că în spatele acestor secvențe există și o foarte mare presiune.

Dincolo de asta, trebuie să privești nuditatea din filme ca pe un act artistic, și nu ca pe o obiectificare a corpului unei femei sau a unui bărbat. Acum lucrurile stau complet diferit și atât femeile, cât și bărbații, își revendică dreptul de a-și arăta corpul după o lungă perioadă în care corpurile lor au fost privite ca obiecte sexuale. Așa că, iată ce spun cei mai cunoscuți actori despre scenele nud din filmele sau seriale în care au jucat:

 

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio a apărut complet nud în The Wolf of Wall Street. Actorul a recunoscut într-un interviu pentru Extra că el a fost protagonistul și că nu s-a folosit un alt actor pentru a-l dubla. „Când faci un astfel de personaj, trebuie să îl faci până la capăt. Trebuie să o faci pur și simplu. Nu te poți gândi la tine, pentru că nu ești tu. Este o ipostază a altcuiva. Sper că oamenilor le-a plăcut.”


Penélope Cruz
Penélope Cruz a fost protagonista unor scene fierbinți în filmul Jamón Jamón din 1992, ocazie prin care l-a întâlnit și pe Javier Bardem, actualul ei soț. „Bineînțeles că nu așteptam cu nerăbdare acele scene. Toată lumea era respectuoasă și conștientă de faptul că aveam 18 ani. Îmi amintesc ultima zi de filmări, plângeam și spuneam: „Și dacă nu o să mai filmez niciodată?”, a spus actrița pentru Esquire. Ulterior, ea a mărturisit că a stat departe o vreme de orice a avut legătură cu nuditatea sau cu scenele de dragoste explicite.

Scarlett Johansson
Pentru Scarlett Johansson, care a apărut nud în Under The Skin, a fost important faptul că acest lucru i se cerea din scenariu. „Nuditatea era scrisă în scenariu și sper că publicul a înțeles pentru că nu este atât de îngăduitor.”


Halle Berry
O scenă de dragoste din Monster Ball o regăsește pe Halle Berry nud alături de Billy Bob Thorton. „Amândoi am fost de acord să nu fim inhibați de corpurile noastre. A trebuit să apărem așa o singură data, ceea ce a fost bine pentru că nu îți dorești să faci asta de mai multe ori”, a spus actrița pentru The Guardian.

Angelina Jolie
Cu siguranță îți amintești de scenele iconice cu Angelina Jolie dezbrăcată în filmul Gia. Însă, actrița nu a vorbit despre acelea, ci despre scena nud pe care a filmat-o cu fostul ei soț, Brad Pitt, în filmul By The Sea. „Scenele de dragoste sunt oricum ciudate, mai ales când filmezi cu o persoană cu care chiar faci sex. Singura modalitate de a trece prin asta este să ne asigurăm că nimeni nu se simte inconfortabil”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight.

Nicole Kidman
Nicole Kidman și soțul de la vremea respectivă, Tom Cruise, au fost protagoniștii unora dintre cele mai faimoase scene de sex din toate timpurile în filmul Eyes Wide Shut, dar actrița spune că povestea lor din film nu a avut legătură cu relația lor reală. „În film, soțul și soția erau în conflict, iar regizorul Stanley Kubrick a vrut să se folosească căsnicia noastră ilustrând povestea filmului.”


Anne Hathaway
Anne Hathaway a fost sinceră cu privire la scena nud din Love and Other Drugs. „Există acel moment revoltător de jenant în care trebuie să îți dai hainele jos în fața unor străini. La fel ca în toate lucrurile din viață, când încetezi să faci lucrurile pentru tine și le faci pentru ceilalți, devine distractiv.”

Dakota Johnson
Dakota Johnson a surprins pe toată lumea cu ipostazele în care am putut să o vedem în Fifty Shades of Grey. Iar dacă te întrebai cum au fost pentru ea scenele de BDSM, ei bine, nu a fost totul atât de ușor. „Anastasia a avut mâinile și picioarele legate de o poartă, în timp ce era legată la ochi. Am fost șocată, pentru că nu am realizat că, oricât de pregătită aș fi fost sau oricât aș fi repetat, simțurile îți sunt blocate în acest fel. A fost cu adevărat periculos să mă descurc cu scena aceea. Să filmezi scene de sex nu e deloc ușor”, povestea actrița într-un interviu pentru Vogue.


Kate Winslet
Pentru Kate Winslet nu a fost atât de greu să apară nud în Iris, iar ea a luat acea ipostază ca atare. „Dacă te plângi de asta sau amâni, cu atât mai mult nu va dispărea. Este un lucru ciudat de făcut. Ca actori, vorbești despre asta tot timpul.”

Emilia Clarke
Emilia Clarke a vorbit cu sinceritate despre cât de greu i-a fost să apară nud în serialul Game of Thrones. „Acum am un simț mult mai practic cu care sunt confortabilă și mă simt bine cu ceea ce fac. Chiar am avut câteva frici înainte. În mod cert a fost dificil, tocmai de asta scenele pe care le-am filmat alături de Jason au fost minunate. El a avut grijă de mine într-un moment în care nu știam că am nevoie de grija altcuiva”, a spus actrița în podcast-ul Armchair Expert, a cărui gazdă este actorul Dax Shepard.


Sharon Stone
Sharon Stone a dezvăluit că faimoasa scenă din Basic Instinct a fost filmată mult mai explicit decât credea. În 2014, actrița declara că rolul nu a fost unul ușor de obținut, iar în 2019 a refăcut scena sexy pentru coperta revistei Vogue Portugalia.

Rooney Mara
Rooney Mara s-a dezbrăcat pentru rolul Lisbeth Sandes din The Girl With the Dragon Tattoo și, deși s-a spus că acele scene sunt șocante, pentru actriță nu a fost așa. „Nu cred că corpul uman este ceva de care trebuie să îți fie rușine. Fiecare persoană de pe planetă are aceleași părți ca mine. Așadar, a le vedea nu ar trebui să fie un șoc imens pentru majoritatea oamenilor”, a declarat actrița pentru revista Interview. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Municipiul Paşcani, cu sediul în str. Ştefan cel Mare, nr. 16, judeţul Iaşi, cod 705200, telefon 0232/762300, int. 129, fax 0232/766259, cod de înregistrare fiscală 4541360, organizează în data de 19.05.2021, ora 10:00, licitaţie publică, având ca obiect închirierea pe o durată de 5 (cinci) ani a spațiilor comerciale, proprietate publică a Municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, prezentate mai jos: 1. Spații comerciale (casetele disponibile) nr: 5; 6; 12; 13; 14; 15; 19; 21; 30; 33; 35; 36; 37; 38; 39; 40; 41; 42; 43; 45; 46; 47; 48; 49; 50; 51; 52; 57; 58; 59; 60; 61; 62; 63; 67; 87; 88; 89; 90; 91; 92; 93; 98; 99; 104; 105; 106; 108; 113; 114; 118; 119; 120/1; 121; 122; 123 și 124, toate având suprafață de 3,60 mp, identificate prin numărul cadastral 2683, situate în Hală Piața Vale, Str. Ceferiștilor, Nr. 4, Municipiul Paşcani, Județul Iași conform H.C.L. nr. 46 /31.03.2021; Documentația de atribuire privind organizarea și desfășurarea a procedurii de închiriere poate fi achiziționată de la sediul Municipiului Paşcani, str. Ştefan cel Mare, nr. 16, judeţul Iaşi, Compartiment Patrimoniu și Contracte - Camera 31. Persoana de contact: cons. Asofiei Mariana, e-mail:patrimoniu@primariapascani.ro Perioada de achiziţionare a documentaţiei de închiriere este 26/04/2021 – 10/05/2021, ora 12:00. Preţul de achiziţionare a documentaţiei de atribuire este în cuantum de 50 lei şi poate fi achitat prin virament în contul:RO37TREZ4075006XXX000833, deschis la Trezoreria Paşcani sau în numerar la caseria Serviciului de Taxe și Impozite Locale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pașcani. Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 12.05.2021, ora 15.00. Ofertele se depun la sediul Municipiul Paşcani, situat în str. Ştefan cel Mare, nr.16, județul Iași – Registratură, în două plicuri sigilate. Pe plicul exterior se va indica obiectul licitației pentru care este depusă oferta și va trebui să conțină documentele obligatorii necesare participării la licitație. Pe plicul interior, care conține oferta prorpiu-zisă, se înscriu numele sau denumirea ofertantului, precum și domiciliul sau sediul social al acestuia. Data limită de depunere a ofertelor este 17.05.2021 ora 12:00. Fiecare participant la licitație depune o singură ofertă ce va conține documentele necesare și obligatorii participării la licitație. Ședința de deschidere a ofertelor se va desfășura la sediul Municipiului Pașcani, în data de 19.05.2021, ora 10:00, la Camera 44 (sala de seminarii. Instanţa competentă în soluţionarea litigiilor apărute este Tribunalul Iaşi, Secţia Contencios Administrativ, str. Anastasie Panu, nr. 25, judeţul Iaşi, telefon 0232/260600, adresă poștă electronică tr-iași-civ2@just.ro. Data transmiterii anunțului de licitație către mass media, în vederea publicării, este 21 / 04 / 2021
Dosarul 'Cocaina de la Marea Neagră' - se strânge lațul în jurul traficanților
22/04/2021 13:51

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au pus in aplicare, miercuri, două mandate de arestare preventivă emise in aceeaşi zi de Tribunalul Tulcea pe numele a doi bărbaţi din Galaţi imp ...

Un bărbat s-a prăbușit cu parapanta pe un deal din Prahova
22/04/2021 13:43

Un bărbat de 54 de ani s-a prăbusit, joi, cu parapanta pe un deal din zona comunei Gura Vadului -Tohani, judetul Prahova. Potrivit ISU Prahova, un bărbat a căzut cu parapanta in comuna Gura Vadului -Tohani ...

Brigitte Pastramă: ”M-am operat pentru bărbații de lângă mine. Primul soț m-a înșelat cu o prietenă cu sânii mai mari”
22/04/2021 13:18

După Bianca Dăgusanu, Brigitte Pastramă candidează cu brio la titlul de cea mai operată vedetă din showbiz. Încă din tinerete, bruneta a fost nemultumită de aspectul ei fizic. Mereu a simtit nevoi ...

Tatăl lui Vlad Voiculescu conduce în continuare mașina, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999
22/04/2021 12:15

Scandalurile par să se tină lant de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătătii. De această dată, controversele se conturează in jurul unui secret pe care familia Voiculescu l-a păstrat timp de aproa ...

FOTO/VIDEO - Loredana, videoclip incendiar alături de 10 MANELIȘTI celebri
22/04/2021 12:01

Loredana a scos o piesă alături de cei mai apreciati manelisti ai momentului: Jador, Salam, Costi, Culită, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova si Vali Vijelie. Loredana Groza a rupt gur ...

Migrant călcat de tren, la Caraș Severin
22/04/2021 11:48

Un afgan a murit, miercuri noapte, călcat de tren, in Zăgujeni, judetul Caras-Severin. Bărbatul avea permis de sedere in Romania si era repartizat la un centru de refugiati din Giurgiu, potrivit tion.ro. Co ...

Intubată de o lună, o italiancă bolnavă de COVID-19 a născut un bebeluș sănătos
22/04/2021 08:50

O italiancă bolnavă de COVID-19, intubată de o lună, a dat naştere unui copil. Bebelusul a fost născut prematur prin cezariană la spitalul din Cona, Ferrara, Italia. Mama lui are 35 de ani si este i ...

Un spaniol și-a mâncat mama, iar resturile de carne le-a dat câinelui său. El a ucis femeia pentru că nu l-a lăsat cu prietenii lui
22/04/2021 07:07

Mărturii cutremurătoare la procesul lui Alberto Sánchez Gómez, supranumit „canibalul din Ventas” (un cartier din Madrid), acuzat că si-a ucis mama, după care a transat cadavrul si ...

A murit Jim Steinman. El a fost compozitor pentru Meat Loaf, Bonnie Tyler sau Celine Dion
21/04/2021 11:05

Jim Steinman, compozitor pentru artişti ca Meat Loaf, Bonnie Tyler şi Celine Dion, premiat cu Grammy, a murit la varsta de 73 de ani, potrivit BBC. Fratele lui a declarat pentru Associated Press că Steinma ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei