Andreea Marin, despre sarcina. Vedeta e in culmea fericirii!

download (1)

Dimensiune font:

| 28-01-2020 20:04

Andreea Marin traversează una dintre cele mai frumoase perioade, atât profesional cât și pe plan personal. Vedeta este fericită, împlinită și este convinsă că și-a găsit sufletul pereche, în persoana partenerului său de viață, Adrian Brîncoveanu. Ce spune despre relația lor și ce o așteaptă în noul an, vedetă ne-a povestit într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO.

Reporter: Andreea, cum a fost anul 2019 pentru tine, profesional și personal vorbind? Ai făcut tot ce ți-ai propus? A sunat bine bilanțul sfârșitului de an?

2019 a fost un an memorabil, îi mulțumesc lui Dumnezeu și mă rog că anul acesta să fie de asemenea bun, în viața de familie, în profesie, am avut parte de mari realizări. Anul trecut a fost și un an de vârf, profesional vorbind. O premieră a fost faptul că toate campaniile pe care le-am gândit și le-am dus departe împreună cu echipa mea au fost premiate, vorbesc de premiile care chiar contează în branșă noastră, căci după 26 de ani de activitate, știu să fac diferență între ceea ce e doar PR și ce e valoare, substanță cu adevărat. M-am bucurat să simt o apreciere a muncii și creativității, dar și a rezultatelor noastre, care înseamnă uneori salvări de vieți omenești, înseamnă mult pentru sufletul meu.

Raluca Afrăsinei a murit fulgerător din cauza unei boli rare, pe care o are și Selena Gomez. Avea 20 de ani și multe visuri de îndeplinit

 

Îmi doresc un an în care credința și dragostea să îmi mângâie sufletul, sănătatea să îmi binecuvânteze mintea și trupul, ideile bune să înflorească și oamenii dragi să-mi fie aproape, la bine și la greu, iar copilul meu să evolueze frumos.

Campanii mari naționale, precum „Nu există nu se poate” sau „Ajută-ne să ajutăm!” vor crește, le dezvoltăm, căci succesul lor mă încurajează să le ducem la următorul nivel, altele sunt acum în fază de pornire, companiile cu care lucrez, din țară și din străinătate, au fost inspirație și pentru alți parteneri care au venit cu propunerea de a le dezvolta concepte de PR, campanii sau proiecte de promovare și dezvoltare a identității, vom fi implicați în organizarea primei olimpiade internaționale în România la începutul anului viitor și începem deja lucrul. Filmări în țară și peste hotare, organizare și prezentare de evenimente, cursuri de dezvoltare personală, life coaching, social media, toate acestea fac parte din viața mea profesională și în acest an.

Cum ești acum, personal vorbind? Fericită, împlinită, ai tot ce îți dorești din acest punct de vedere?

Sunt împlinită și, totodată, mereu visez să fac pași înainte, să învăț mai mult, să descopăr, să mă bucur de viață în plenitudinea ei. „Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere.”

Dacă îmi permiți, vreau să te rog să ne spui, cum este relația ta cu Adrian Brîncoveanu? Cum îți place să o definești și ce calități are omul care îți stă alături?

E sufletul mereu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești 3 ani de când suntem împreună.

Amândoi aveți experiențe de viață. Care este numitorul comun al vostru, ce vă ține împreună și cum vă mențineți atât de frumos ca și cuplu? Sunteți foarte discreți!

Bunătatea profundă, necontrafăcută, ne leagă, moderația care ne guvernează viețile, credința și dragostea.

Ce ai învățat din celelalte casnicii și ce greșeli nu vei mai repetă pe viitor?

Am învățat să mă respect și să mă iubesc și pe mine, nu să mă așez în cuplu mereu pe ultimul loc. Atunci transmiți mesajul că… merge și așa. Nu îmi doresc o relație de compromis.

Violeta, fiica ta, a împlinit 12 ani! La mulți ani! Ce relație mamă-fiică aveți?

Prietene, ne leagă o dragoste fără margini, dar există și autoritate, un copil are nevoie să fie ghidat, sprijinit și iubit în același timp.

Cum îți place să o descrii pe Violeta? Este așa cum ți-ai imaginat? Îți seamănă?

Creativă, inteligentă, cu ochii de cer senin, cu o inimă mare, sensibilă și puternică în același timp.

Ce îți dorești pentru fiica ta?

Nu îmi doresc să fie perfectă, ci fericită, sănătoasă, echilibrată. E sufletul meu.

Ții legătura cu mama ta vitregă? Vă mai vorbiți?

Bineînțeles, a fost la noi de sărbători și nu simt nevoia deloc să o numesc astfel. A fost pentru mine ca o mamă adevărată, nu a avut un rol secundar în viața mea. O iubesc.

A avut vreodată complexe Andreea Marin?

Nu prea, am fost întotdeauna o fire realistă, care știe că perfecțiunea există doar în povești, normalitatea mi se pare mult mai interesantă chiar. Modul în care calitățile și defectele noastre se îmbină și crează un tot e minunat. Depinde de noi să vedem lucrurile așa cum sunt și să transformăm minusurile în plusuri, în loc să ne simțim afectați, complexați de așteptările noastre nerealiste. Sunt o fire constructivă.

Dar compromisuri ai făcut vreodată?

Nu-mi place cuvântul compromis și nu îl agreez, să fiu sinceră, îmi induce ideea de a da înapoi, de a coborî. Însă a regândi o situație și a o aborda diferit pentru a ajunge, pe altă cale poate, mai creativă, la rezultatul dorit, asta e altceva. E alegerea mea, a omului care are drept motto în viață cuvintele tatălui meu : „Nu există nu se poate!”

Îți mai dorești copii?

Da, Dumnezeu să ne ajute.

Ai timp să gătești de obicei? Ce anume îți place cel mai mult să mănânci și de la ce nu te poți abține? Ești pofticioasă de fel?

Da, îmi fac timp pentru cei dragi. Din fericire, și eu și partenerul meu de viață avem preferințe culinare asemănătoare, respectăm și aceleași restricții pe care noi ni le impunem în folosul sănătății noastre, în doi e mai ușor totul. Fetița mea este în creștere și are alte nevoi, impuse de dezvoltarea ei. Gătim în casă bazându-ne pe legume, verdețuri, fructe, evităm cât putem carnea, noi, maturii nu am mâncat deloc de la începutul acestui an, nici nu am mai mâncat după ora 17, lăsând corpul să aibă până dimineață repausul de care are nevoie să funcționeze cum trebuie . În grădina noastră, nu avem parte de chimicale, ne dorim să mâncăm sănătos, chiar dacă fructele și legumele noastre nu arată ca și cele din vitrinele supermarketurilor, dar sunt mult mai gustoase și parfumate.

Ce anume ai eliminat complet din alimentație și cum te menții în formă? Știu că faci și sport!

Pe lângă carne, am eliminat și pâinea și dulciurile, dar există și excepții, când sunt ocazii speciale, cu condiția să fie chiar excepții și să însemne a gusta de poftă, nu a exagera. Pe scurt, mănânc o felie de tort, nu tot tortul.:) Evit cina și nu am nicio problemă, dacă mănânc sănătos și corect în timpul zilei.

Adaug sportul, cură de detoxifiere la Brașov la Centrul Atasagon la începutul fiecărui an pentru reechilibrare, yoga, câte un masaj care să mă țină în formă, deși nu am mult timp liber la dispoziție. Contează și să îți ții spiritul treaz și să îi oferi informație de calitate.

Ce cadouri îți place să faci de obicei?

Cele care ating sufletul și care înseamnă emoție, declasează amintiri de neuitat.

Ai fost într-o binemeritată vacanță după un an plin și ai făcut senzație cu pozele de acolo, atât de la relaxare, cu aerial yoga, cât și în costum de baie! Cum a fost și cum te ai întors de acolo?

Am fost fericită să descopăr un colț de lume ca o părticică din rai, cu oameni care zâmbesc cinstit, nu din obligație, din suflet, plini de generozitate, de bun simț și cu bune intenții. Natură, locul în care am stat pe munte, în mijlocul junglei, animalele, fructele parfumate, sunetele dimineții, roua de pe tălpile noastre în zori… atâtea detalii care au creat amintiri de neuitat! M-am întors inspirată, cu energie pozitivă și motivație pentru noul an! 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
LEXINSOLV S.P.R.L. Suceava, lichidator judiciar desemnat în dosar nr. 7007/86/2013* al Tribunalului Suceava, scoate la vânzare prin licitație publică, în bloc, bunuri mobile aparținând debitorului S.C. PELLETS PRODUCTION S.R.L. Baia, cu sediul în com. Baia, str. Ulmului, nr. 125, jud. Suceava, CUI 26292448, constând din: - linie tehnologică pentru fabricare brichete din rumeguș cu o capacitate de producție de 500 kg/h, cu putere totală instalată de 35 kw, rezultând brichete cu diametrul de 60 mm, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 94.000 lei, exclusiv TVA. Bunurile scoase la vânzare sunt situate în com. Baia, sat Bogata, str. V. Stroiescu, nr. 11, jud. Suceava. Licitația va avea loc la data de 26.05.2021 ora 14:00, la sediul LEXINSOLV S.P.R.L. din mun. Suceava, str. Zamcei, nr. 5, jud. Suceava. În vederea participării la licitație, licitatorii au obligația de a depune 10% din prețul de pornire al licitației în contul de lichidare judiciară al debitorului S.C. PELLETS PRODUCTION S.R.L. Baia. În caz de neadjudecare licitația publică se va repeta în aceleași condiții în data de 16.06.2021 ora 14:00, 07.07.2021 ora 14:00, 28.07.2021, ora 14:00 și în data de 18.08.2021 ora 14:00. Prezenta publicație de vânzare constituie și notificare către creditori, debitor și orice persoană fizică sau juridica interesată în dosarul în cauză. Informații suplimentare la sediul lichidatorului judiciar sau la tel./fax 0230/551784, 0745635896, e-mail: lexinsolv@yahoo.com, web: www.lexinsolv.ro. Lichidator judiciar, Ec. Ceucă Ion
Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme
13/05/2021 19:45

La 43 de ani, Minodora se declară fericită că a ajuns unde şi-a dorit, după ce a slăbit nu mai puţin de 40 de kilograme. Artista mărturiseşte că acum mănancă de toate, insă cu limită. „Am aj ...

Crimă în Italia - Româncă ucisă după ce a refuzat un joc erotic
13/05/2021 16:30

Elena Raluca Şerban, romanca de 32 de ani omorată intr-un apartament din Aosta, şi-a găsit sfarşitul pentru că nu a acceptat să participe la un joc erotic. Gabriel Falloni, un italian de 35 de ani, arest ...

O femeie transgender a jefuit o bancă pentru a-și plăti operațiile estetice. A fost prinsă din cauza nasului bandajat
13/05/2021 14:18

O femeie transgender care a furat mii de la o bancă pentru a-si finanta operatia de realocare a fost surprinsă in aeroport din cauza nasului bandajat. Aceasta a fost condamnată la cincisprezece ani de inchis ...

Un poliţist a refuzat o şpagă de 12.000 de euro. Banii au fost oferiţi de un bărbat suspectat că a furat 100.000 de euro
13/05/2021 13:15

Un bărbat dat in urmărire natională pentru furt a oferit mită unui politist 12.000 de euro, după ce a fost oprit in trafic pentru un control de rutină pe autostrada A1. Încercarea indiviului de a ...

Cel mai bătrân donator de organe din SUA a murit. Avea 95 de ani
13/05/2021 12:15

Cecil Lockhart, in varstă de 95 de ani, a devenit cel mai varstnic donator de organe din istoria Statelor Unite după ce a murit, săptămana trecută. Lockhart, din Welch, Virginia de Vest, a murit pe 4 mai, ...

Unde s-a mutat Bill Gates după divorț
13/05/2021 10:30

Bill Gates se afla la un country club de lux din California unde detine o vilă cand a anuntat divortul de sotia sa, Melinda, după 27 de ani de căsnicie, relatează Insider. Cuplul a anuntat pe 3 mai că se ...

Imagini virale cu un preot american care și-a înmormântat câinele
13/05/2021 10:19

Un caine din Pennsylvania a avut parte de o inmormantare ca la carte, cu tot ce presupune un asemenea eveniment. Imaginile cu patrupedul asezat in sicriu, intr-o capelă, au făcut inconjurul planetei. Pe lang ...

Un american și-a luat trei mașini de lux cu banii primiți ajutor în pandemie. El a dat 5 milioane de dolari pe un Ferrari, Bentley și Lamborghini
13/05/2021 10:09

Un american din California a fost arestat sub acuzatia că a cheltuit banii dati de stat drept ajutoare de pandemie pentru a-si cumpăra masini de lux. El a incasat cu acte false 5 milioane de dolari. Statul i- ...

Un polițist local a fost surprins la ieșirea dintr-un supermarket din Buzău cu un produs furat
13/05/2021 07:15

A fost deschis dosar penal pentru furt in cazul unui politist din Buzău,surprins la iesirea dintr-un supermarket cu un produs furat. Bărbatul, angajat al Direcţiei Poliţie Locală din subordinea Primări ...

Fiul Corneliei Catanga, mesaj sfâșietor în amintirea mamei sale
12/05/2021 16:12

Băiatul Corneliei Catanga este in continuare in stare de soc, după ce mama lui a decedat. La o lună de la moartea artistei, Alex Pădureanu a transmis si un mesaj dureros in memoria mamei sale. Vestea că ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei