Arnold Schwarzenegger, o viață amoroasă scandaloasă! Sex de cinci ori pe zi și orgii la sala de sport

0000   917418852800

Dimensiune font:

| 09-02-2021 15:25

Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă foarte zbuciumată, despre care, la începuturile carierei nu s-a jenat să povestească. Ulterior, din păcate, trecutul l-a ajuns din urmă!


 

Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă demnă de un film XXX… Faima imensă de care se bucură însă starul nu poate fi ștearsă de nimic, nici măcar de relatările unor foste iubite de-ale sale… Ba chiar recentele dezvăluiri i-ar putea crește cota în rândul fanilor și mai ales al admiratoarelor…

Deși și el a fost întotdeauna deschis în privința vieții personale, după ce a cunoscut faima ca actor și a devenit și guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger nu a mai fost la fel de dispus să vorbească despre trecutul său, care, iată, l-a ajuns din urmă… iar asta pentru că, începând cu poveștile despre virilitatea sa deosebită și încheind cu partidele de sex în grup și un copil secret, se pare că nu există lucru pe care să nu-l fi încercat!

 

 

Relații deschise
Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă agitată. Totul a ieșit la iveală când una dintre fostele sale iubite, Sue Moray, cu care superstarul se afla într-o relație deschisă, s-a decis să rupă tăcerea. Cei doi s-au cunoscut în 1977 și au avut o relație deschisă, care s-a încheiat când actorul a cunoscut-o pe Maria Shriver.

„Când eram împreună, eram doar noi doi. Dar, dacă ieșeam în oraș separat, eram liberi să facem ce vrem, cu cine vrem. Ne povesteam tot unul altuia, dar nu suporta să audă partea mea de adevăr. Mereu se supăra.


Totul s-a schimbat când a cunoscut-o pe Maria. Îl tot întrebam dacă s-a înfiripat ceva între ei, dar insista că erau doar prieteni, dar eu nu l-am crezut', povestea Sue Moray.

Orgii la sala de sport
În 1977, într-un interviu pentru Oui magazine, Arnold, care la vremea respectivă avea 29 de ani, a mărturisit că s-a implicat într-un „gang bang”, la sală, unde făcea bodybuiding. Actroul a dat, la vremea respectivă, mai multe amănunte despre partida de sex în grup petrecută în Veneția, menționând că la orgie au participat bodybuilders care n-au avut nimic împotrivă în a face sex în fața altor bărbați…

Evident că totul a ieșit la iveală în momentul în care actorul a candidat pentru postul de guvernator al Californiei, pe care, de altfel, l-a și câștigat. Sub presiunea presei, atunci nu a negat acuzațiile.


„Nu mi-am trăit viața crezând că voi intra vreodată în politică sau că voi deveni guvernator al Californiei. Am spus o grămadă de lucruri șocante și nebunești, pentru că ăsta sunt eu. Nu m-am ascuns niciodată', a spus Arnold Schwarzenegger într-un interviu pentru un post de radio din Sacramento.

Citește și: Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Sex de cinci ori pe zi
Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă de invidiat. De parcă ar mai fi avut nevoie de reclamă, actorul a găsit totuși un confrate dispus să-i laude performanțele sexuale. Este vorba despre prietenul și colegul său de platou Tom Arnold, care, în 2013, a declarat că starul din Terminator făcea sex de cinci ori pe zi pentru a se menține în formă!


„Arnie are un apetit nebun. Femeile vin tot timpul la el. Nu e singur niciodată. Din punctul lui de vedere, e ca și cum ar merge la sală să facă sport. De cinci ori pe zi. Chiar el mi-a zis. E un număr impresionant, nu? Puține femei ar putea face față, dar el este într-o formă fizică excelentă, chiar și la vârsta asta', declara Tom Arnold.

Declarațiile făcute de Tom Arnold au apărut la scurt timp după ce Schwarzie se despărțise de Maria Shriver, după 25 de ani de mariaj, când tocmai se aflase că avea un copil din flori, făcut cu menajera familiei!


 
Arnold Schwarzenegger – viață amoroasă foarte „hot”
Mulți probabil au uitat, dar Arnold Schwarzenegger și Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, au avut o relație foarte… încinsă. Actrița a mărturisit la un moment dat că ea și actorul au încercat totul în materie de sex în timpul relației lor (cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției Red Sonja, în 1985).

În cartea ei biografică, You Only Get One Life, actrița de naționalitate daneză a trecut în revistă și povestea ei amoroasă cu Schwarzenegger.

„Mie îmi plăcea să flirtez, dar între noi a fost ceva mai mult. În film, personajele noastre ajungeau să se îndrăgostească, cred totuși că și asta ne-a influențat. Era un tip aproape timid, foarte simpatic, dar avea un corp imposibil, nu-l puteai ignora. Am încercat totul. Nu existau restricții, nu ne-am făcut promisiuni și a fost cea mai grozavă perioadă a vieții mele', a mărturisit Brigitte Nielsen.


La rândul său, Arnold a confirmat aventura cu actrița în autobiografia lui din 2012 – Total Recall: My Unbelievably True Life Story, dar a adăugat că această aventură l-a făcut să realizeze cât de mult își dorea să fie alături de Maria Shriver.

Copilul secret
Brigitte Nielsen nu a fost singura amantă pe care actorul a avut-o în timpul mariajului cu Maria Schriver, pentru că Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă foarte activă… În anul 2011 a ieșit la iveală aventura pe care starul din Terminator a avut-o, chiar sub nasul soției, cu menajera familiei, Mildred „Patty” Baena.


Deși Mildred, amanta lui Schwarzie, i-a ascuns lui Joseph cine este tatăl său, era greu să nu observi asemănarea incredibilă dintre cei doi, pentru că Joseph Baena arată exact ca tatăl său în tinerețe…

Poate cel mai dureros a fost pentru soția starului hollywoodian să afle că atât ea, cât și femeia cu care soțul său a înșelat-o au fost însărcinate în aceeași perioadă, Maria Schriver și Mildred Baena devenind mame la doar cinci zile distanță una de cealaltă (Christopher s-a născut pe 27 septembrie, iar Joseph, fiul menajerei, pe 2 octombrie 1997). Drept urmare, deși era mama celor patru copii ai săi – Katherine (30), Christina (29), Patrick (26) și Christopher (22) -, actrița a decis să pună capăt unui mariaj de 25 de ani. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Cine a fost domnitorul care a renunțat la tron pentru o iubită? A domnit de patru ori în Moldova
19/04/2024 12:58

 Cine a fost domnitorul care a renuntat la tron pentru o iubită? A domnit de patru ori in Moldova, fiind primul din neamul Basarabilor munteni care a ocupat scaunul Musatinilor. A avut o poveste teribil d ...

Narghileaua, un mozaic cultural al relaxării și tradiției
18/04/2024 13:12

Narghileaua, cunoscută si sub denumirea de shisha sau hookah, este mai mult decat un simplu obiect de fumat; este un simbol al ospitalitătii si culturii in multe părti ale lumii. Istoria sa se intinde pe m ...

Somnul polifazic sau redefinirea modului în care ne odihnim
18/04/2024 13:07

Somnul polifazic, o practică de somn fragmentat in mai multe episoade scurte pe parcursul unei zile, continuă să fascineze atat cercetătorii, cat si pe cei in căutarea unei eficiente maximizate a timpului ...

Marcajele de pe cărți și impactul lor în jocurile de noroc
17/04/2024 14:24

 În lumea strălucitoare si adesea enigmatică a cazinourilor, unde norocul si sansa par să conducă dansul, există practici mai putin cunoscute publicului larg care pot inclina balanta in favoarea ...

 Explozia stilurilor. O călătorie fascinantă prin istoria coafurilor
17/04/2024 12:42

De-a lungul istoriei, coafura a fost mai mult decat un simplu aspect al ingrijirii personale; a fost o expresie a identitătii culturale, a statutului social, a afilierilor politice si a tendintelor estetice. D ...

Donald Trump: Procesul meu este un „atac” împotriva Americii
15/04/2024 18:10

Donald Trump a denuntat luni un „atac impotriva Americii”, la sosirea la procesul său penal la New York, un dosar in care este acuzat că a făcut plăti ascunse unei foste vedete porno chiar inain ...

FRF, gest neașteptat după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai în meciul dintre Dinamo și Poli Iași
15/04/2024 16:21

 Duelul din etapa cu numărul 4 a play-out-ului SuperLigii Romaniei, dintre Dinamo si Poli Iasi (1-0), a fost umbrit de accidentarea gravă a fotbalistului Luca Mihai, care a fost transportat de urgen ...

Lângă Autostrada A1 s-a deschis prima fermă de lalele din România
14/04/2024 10:09

Prima fermă de lalele olandeze din Romania a fost deschisă pentru public in satul Pătroaia-Deal din judetul Dambovita, la nici o sută de kilometri de Capitală. Plantatia se intinde pe un teren de 30 de mii ...

Cine este actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”
13/04/2024 00:13

Stela Popescu, un nume emblematic al scenei romanesti, a fost tinta atentiei Securitătii incă din tinerete, pe vremea cand aceasta era studentă la „Teatru si Film”. In grupul ei, format din personalităt ...

Monica Macovei, a fost condamnată vineri la şase luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă
12/04/2024 11:52

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a fost condamnată vineri la şase luni de inchisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă in dosarul accidentului de la Mangalia, produs in 2022. ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei