Serenei-Williams-dupa

Dimensiune font:

Cine este soţul Serenei Williams. Povestea lor de dragoste a început la Roma

| 09-09-2019 11:26

 Serena Williams și fiica sa, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în 2017

 Alexis Ohanian este curajosul care i-a cucerit inima temutei Serena Williams, în 2015, într-un moment în care afaceristul de 36 de ani nici nu ştia cine este jucătoarea de tenis lângă masa căreia se aşezase, cât se poate de indiscret. Atât de mult a deranjat-o pe Serena că Alex trăgea cu urechea la discuţia dintre ea şi o prietenă, încât l-a numit „şobolan'. Replica lui Alex a lăsat-o fără cuvinte!

Revista Vogue este cea care a avut exclusivitatea pentru fotografiile de la nunta dintre Alexis Ohanian şi Serena Williams şi tot aici au fost publicate şi detalii despre povestea lor de dragoste, preluată de doartenis.ro.

Astfel, Alexis Ohanian şi Serena Williams s-au cunoscut la Roma, pe perioada unui turneu de tenis. Amuzant este că tânărul nici nu ştia cine este femeia lângă masa căreia s-a aşezat, la micul dejun.

Povestea lor de dragoste stă sub semnul lui „Aşa a fost să fie!' pentru că a fost o adevărată întâmplare că Serena a coborât, în acea dimineaţă, la micul dejun. Tenismena nu este o persoană matinală şi sare întotdeuna peste micul dejun, însă în acea dimineaţă şi-a propus să se trezească mai devreme şi să testeze bunătăţile hotelului în care era cazată şi despre care auzise atât de multe aprecieri.

 

Serena şi echipa ei au ajuns însă la cinci minute după închiderea bufetului, aşa că s-au aşezat la o masa de la piscină, unde au comandat à la carte. Alexis se afla în acelaşi hotel.

În acea dimineaţă decisese şi el să verifice dacă laudele aduse bufetului de la hotel sunt întemeiate numai că şi el a ajuns după închidere. A ales şi el varianta unei mese la piscină, întâmplător chiar cea de lângă cea la care se aflau Serena şi însoţitorii săi. Avea intenţia să comande un suc de fructe şi să stea cu ochii în laptop.

Deranjată că un necunoscut stă atât de aproape de ei şi poate trage cu urechea la ce vorbesc, prietena Serenei, Zena, a început să îl necăjească pe Alexis, spunându-i că are un şobolan sub scaun şi că trebuie să se mute. 'Am fost foarte deranjată că s-a aşezat chiar lângă mine', îşi aminteşte Serena. 'Erau atâtea mese libere'! Chiar dacă nu a fost primit bine, Alexis a ieşit foarte elegant din situaţie, spunând că este din Brooklyn şi a văzut o grămadă de şobolani, aşa că nu-l deranjează. Serena a început să râdă şi l-a invitat la masa lor.

Nu ştia cine este Serena Williams

El a fost amabil şi a acceptat, dar nu era sigur că persoana aceea era chiar Serena sau doar semăna cu ea. Alexis nu avea nici o treabă cu tenisul. Prima dată când a văzut-o jucând pe Serena a fost în acea celebră imagine de pe Instagram cu greşeala de picior a ei. Dar nu a contat. Cei doi au început să iasă, citează adevărul.ro.

 

Prima dată când ea l-a invitat să vină să o vadă la Roland Garros el a ştiut că este un pas important. Dar s-a gândit: 'Ce s-ar putea întâmpla rău? Cunosc oameni în Paris, aşa că dacă nu merge, voi avea o poveste minunată să le spun prietenilor despre cum era să devin iubitul Serenei Williams'.

Serena a apreciat la el optimismul şi prima lor întâlnire a însemnat pur şi simplu o plimbare prin 'Oraşul Luminior' fără destinaţie. De atunci au format o pereche.

Cerere în căsătorie emoționantă

Peste 18 luni, Alexis a cerut-o în căsătorie şi, pe 19 noiembrie 2017, au devenit soţ şi soţie, invitatul special fiind Alexis Olympia, fiica lor în vârstă de două luni atunci.

'Am venit acasă şi am găsit bagajele făcute şi nu aveam nici o idee unde mergem până am ajuns la avion', a recunoscut Serena. 'Alexis m-a dus la Roma, unde ne-am aşezat exact la aceeaşi masă la care ne-am întâlnit. Amândoi eram foarte emoţionaţi dar de asemenea entuziasmaţi că facem un asemenea pas. A fost ceva extraordinar', a povestit tenismena americană.

Ea a dezăluit şi un amănunt emoţionant, semn că Alexis nu a uitat nici un amănunt legat de prima lor întâlnire: a pus pe masă și un şoricel de plastic.

Cine este Alexis Kerry Ohanian

Alexis Kerry Ohanian este un om de afaceri american de origine armeană, considerat o adevărată vedetă a internetului. Potrivit revistei Forbes, averea lui personală se ridică la aproximativ 4 milioane de euro, față de cele 160 de milioane ale soției lui, Serena Williams.Alexis Ohanian a devenit celebru pentru că, la începutul anilor 2000, a creat site-ul Reddit împreună cu prietenul său, Steve Huffman.

Conceptul platformei este foarte simplu: dezabateri și discuții pe teme variate, dar și partajarea de texte, foto, video, etc. Un forum folosit, în special, de amatorii de seriale, filme și jocuri video, potrivit www.dcbusiness.ro.

În câțiva ani, Reddit a cunoscut un succes major. Totuși, în pofida acestei reușite profesionale, Alexis Ohanian a decis să vândă afacerea în urmă cu mai bine de zece ani, păstrându-și, totuși, funcția de șef al consiliului de administrație. În același timp, și-a multiplicat proiectele profesionale.

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
S.C. MECANO FUC S.A. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Metalurgiei nr. 4, construcţia C1, birou 9, jud. Vaslui, nr. de înreg. La Registrul Comerţului J37/748/1992, C.U.I. RO 842629 prin administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., desemnat prin Încheierea de şedinţă nr. 16/F/2016 din data de 29.06.2016, pronunţată de Tribunalul Vaslui, în dosarul nr. 1320/89/2016, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 03.10.2019, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din Mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire activ - Valoare pornire la licitaţie (lei, fără T.V.A.) Activ nr. 2.1 - Fostul Amplasament Al Filaturii De Bumbac compus din teren intravilan în st. de 42.150,95 mp şi clădiri industriale în sc. de 21.816,77 mp amplasat în intravilanul oraşului Negreşti, str. Gării, nr. 65 (fosta nr. 2), jud. Vaslui. Proprietatea este pretabilă pentru activităţi industriale, dispune de utilităţi şi accesul se realizează direct din str. Gării, beneficind de o deschidere frontală de 157,60 ml. Amplasamentul se învecinează la N şi V cu proprietăţi particulare şi la E - Construcţii SA. - 1.374.100,00 lei Activ nr. 2.2 - Utilaje/echipamente tehnologice pentru fabricare cuie şi plasă sârmă situate în Negreşti, str. Gării, nr. 65 (fosta nr. 2), jud. Vaslui - conform anexa 2. - 375.615,50 lei Activ nr. 6.1 - Construcţii industriale şi teren aferent – fostul amplasament al Fabricii Mecanica S.A. amplasată în intravilanul mun. Vaslui, str. Metalurgiei, nr. 4, jud. Vaslui şi bunuri mobile aferente. Proprietatea este pretabilă pentru activităţi industriale, de producţie şi depozitare. Împreună cu proprietatea se vând şi bunurile mobile aferente conform anexelor 5 şi 6, postate pe site-ul www.insolventa.ro. - 7.494.053,92 lei Activ nr. 6.3 - Echipamente tehnologice (cont 2131), aparate şi instalaţii de măsură, control şi reglare conform Anexei nr. 8. Anexa nr. 8 este postată pe site-ul www.insolventa.ro. - 168.048,00 lei Activ nr. 6.4 - Echipamente tehnologice (cont 2131), aparate şi instalaţii de măsură, control şi reglare conform Anexei nr. 9. Anexa nr. 9 este postată pe site-ul www.insolventa.ro. - 98.932,50 lei Pentru alte informaţii suplimentare referitoare la condiţiile de participare la licitaţie şi aplicarea regimului TVA accesaţi site-ul www.insolventa.ro Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunurilor scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 01.10.2019, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232/212231 sau e-mail vanzari@insolventa.ro, intenţia de vizitare. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 01.10.2019, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, documentele prevăzute în Regulamentul de vânzare şi caietul de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul administratorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, până pe data de 01.10.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: 0755132471, 0757545545, 0232/243864. Administrator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Andreea Balan, primele imagini cu cea de-a treia ţinută de la nuntă: ,,N-am mai avut când să o port''
17/09/2019 18:00

 Andreea Balan a trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ei. Duminică, artista s-a căsătorit cu George Burcea, dar şi-au botezat şi cea de-a doua fetiţă. Petrecerea a fost plănuită de ...

Nu o să-ţi vină să crezi. Antonia, apariţie incendiară pe internet
17/09/2019 17:18

 Antonia este o artistă talentată, dar şi o femeie foarte frumoasă. După ce a dat naştere la trei copiii, artista nu pare a fi schimbată deloc, ci din contră, bruneta arată senzaţional. Vedeta ar ...

Cum arată Iulia Albu fără machiaj. A lăsat deoparte extravaganțele și i-a surprins pe toți. FOTO
17/09/2019 16:16

 Iulia Albu isi incantă prietenii virtuali cu tot felul de fotografii – cat mai profesioniste si bine realizate, bineinteles. Creatoarea se găteste mereu intens, pentru a arăta cat mai bine pe ret ...

De ce a plâns Andreea Bălan aproape pe tot parcursul nunţii!
17/09/2019 15:19

 Andreea Bălan a fost extrem de emoţionată. I-a avut aproape cei mai importanţi oameni din viaţa ei şi a avut ocazia să rememoreze tot ce a făcut in viaţă, atat greutăţile de care s-a lovit, ca ...

Motivul real pentru care femeile trimit partenerilor fotografii nud
16/09/2019 12:11

 În prezent, să trimiţi fotografii nud sau sugestive către partener a devenit un lucru normal şi comun. De foarte multe ori se vorbeşte despre acest lucru, dar niciodată despre motivul din spat ...

Metode să-i recâștigi atenția iubitului tău
12/09/2019 12:14

  Pare că tu si iubitul tău ati luat-o pe drumuri separate, desi impărtiti aceeasi casă? Este des intalnită situatia in care cuplurile sunt acaparate de monotonie sau de dezinteresul manifestat de un ...

Ești îndrăgostită cu adevărat? Un chestionar care te va ajuta să rezolvi dilema
11/09/2019 22:16

  Basmele si comediile romantice ne-au făcut să credem că „au trăit fericiti pană la adanci bătraneti” este scenariul după care se desfăsoară povestile de dragoste si, de multe ori, ...

Cea mai sexy apariţie a Biancăi Drăguşanu. Fanii sunt în delir!
11/09/2019 11:00

 Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar asta nu o poate nega nimeni. Contul de socializare al vedetei este plin de fotografii in care işi arată foarmele bine definite. Tot ...