Comicul TV Mircea Badea face circ. Sabin Orcan: ”Nu poți polemiza cu maimuța de la zoo!”. ALO! CNA, ne trezim din somn!? GALERIE FOTO

default

Dimensiune font:

| 05-04-2013 09:50

 

Realizatorul Antenei 3 devine tot mai agresiv. Schimbările politice și faptul că a fost amenințat că va fi dat în judecată l-au determinat pe comicul TV Badea să-și piardă orice urmă de autocenzură.

 

Sub acoperişul unei emisiuni difuzate sub paravanul „Pamflet”, comicul TV Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, îşi ia libertatea să lanseze cele mai violente afirmaţii. Nici vulgaritatea cuvintelor spuse pe post înainte de ora 0.00 şi nici încălcarea în mod repetat a articolelor referitoare la obligaţia radiodifuzorilor privind informarea obiectivă şi respectarea libertăţilor şi a drepturilor omului nu l-au oprit pe Badea să facă afirmaţii pe care niciodată nu s-a simţit obligat să le probeze.

Ce spune Badea despre:

JURNALIŞTI

„Realitatea e că, din punct de vedere economic, presa din România nu mai există. Dar ştiţi de ce presa din România nu mai există? Pentru că ziariştii sunt foarte proşti. Ziariştilor, voi sunteţi săraci de proşti, ce sunteţi. De ce dracu e nevoie de atâtea site-uri de ştiri, că se preaiau în cerc? E ca şi cum nişte urşi ar face laba în cerc, aşa şi ziariştii se cred toţi nişte urşi”, a comentat în data de 2 aprilie Badea.

CONFLICTUL CU ROBERT TURCESCU

După ce Robert Turcescu a anunţat că îl dă în judecată, Badea s-a grăbit să răspundă: „Pe toţi săracii aştia leşinaţi de foame şi de prostie din presă îi interesează cum m-a dat pe mine Turcelul în judecată. Dar Turcescu nu m-a dat în judecată, el a zis că o să... Când o să primesc citaţie, înseamnă că atunci m-a dat în judecată. Ştiu că toţi propagandiştii băsişti cu căpuţul prost, nefuncţional traduc orice fel de intenţie nepozitivă la adresa lor în violenţă. Turcescu, io pe tine de dezintegrez atom cu atom, în nici două secunde eşti pa. Dar eu nu am nicio intenţie violentă în ce te priveşte că nu vreau să fac pârnaie. Eu nu am cum să te bat pentru că e ca şi cum ai trage cu tunul într-un purice să-l doară doar un pic, e ca şi cum Mike Tyson l-ar bate pe Boc. Aşa că io când îl văd pe Turcescu îl ocolesc să nu cumva să strănut să-l izbesc pe biluţa asta de grăsime păroasă dracului de-un perete c-am strănutat,” a spus Mircea Badea în emisiunea sa de pe 2 aprilie.

 

Supărarea nu i-a trecut şi două zile mai târziu, realizatorul emisiunii „În gura presei” a revenit. „Turcescu este bolnav mintal. Vorbeşte despre prezumtiva sa înjughiere şi pune pe seama mea acest delir autodistructiv. Se comportă ca o tută îndrăgostită şi refuzată. Băsescu cred că simte deja lipsa buzelor sale mult prea ocupate să vorbească despre cum mă va da în judecată. Să mă dea, că m-am săturat să-l văd victimă prin toate zoaiele de presă care- l găzduiesc”, a postat Badea pe Facebook.

 

CELE MAI INTIME GÂNDURI

Cum a descris Mircea Badea, la finalul emisiunii Sinteza zilei, că le-ar face rău „propagandiştilor abjecţi” dacă „vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău”:

„Cu privire la propaganda basistă. Deci eu îi urăsc pe aceşti oameni, am ajuns în România anului 2013 să urăsc nişte oameni până la dezumanizare. Cred că am mai spus asta.”

„Mă surprind gândindu-mă, fantasmând şi fiind sigur de comportamentul meu cu privire la, uite, următoarea situaţie: presupunem, presupunem - se întâmplă atâtea în viaţă asta - deci dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie şi aşa cu două degetele se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist d-ăsta abject, băsist hidos, oribil, putred, viermănos, d-ăsta... Tapalaga... nu ştiu daca aţi auzit, e un fel de homuncul - Sabin Orcan, aţi auzit de aşa ceva? Ăsta, Turturică ăla de clipeşte nervos şi dezaxat din ochişorii mici înecaţi în grăsime, vreun Turcescu, vreun d-ăştia. Să-l văd aşa, [agăţat] cu două degete, ajutor, ajutor. Prietene, nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele şi plec. La unii.”

 

„La alţii, îmi scot tacticos o pungă de seminţe, mă pun aşa pe margine şi bănănăi din picioare şi mă uit să văd cum cade. Înţelegi?”

„Mă surprind, îi urăsc atât de rău pe aceşti abjecţi, mă surprind - şi de la mine aşa se pare, că e perfect în regulă să simt asta - de câte ori mi se solicită (...) triliarde de strigăte de ajutor, să donez, să particip, să fac, să dreg, campanii umanitare, ştii care e primul meu gând? E băsist? Prietene, dacă e băsist, nu dau. Înţelegi?”

„E, atât de rău îi urăsc pe aştia. Şi nu ştiu cum e viaţa asta, că, vezi tu, e complicată rău, până la vârsta respectabilă pe care am atins-o mi-am dat seama că e impredictibilă viaţa. Prietene, dacă o să am vreodată ocazia în această viaţă să le fac rău ăstora, o să le fac. Deci n-am nici cea mai mică oprelişte. Românisme d-alea de genul „Să-i lăsăm în plata Domnului”, d-alea, ştii? Nu cred în plata Domnului. Deci dacă vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet şi determinat”, concluzionează Badea.

 

De ce tace CNA?

Discursul lui Mircea Badea devine din zi în zi mai violent, iar realizatorul „În gura presei” nu se sinchiseşte de ora de difuzare a emisiunii - între 23.00 şi 0.00 - oră la care, conform legii, limbajul vulgar nu este permis pe sticlă. Ironic, tocmai în săptămâna aceasta, pe agenda Consiliul Naţional al Audiovizualului, în cadrul programului „Şcoala altfel”, peste 100 de experţi vor vizita mai multe şcoli şi licee din toate sectoarele municipiului Bucureşti. Ei vor să-i informeze, sensibilizeze şi responsabilizeze pe elevii din ciclul de învăţământ primar, gimnazial şi liceal cu privire la efectele violenţei din programele audiovizuale. CNA nu s-a autosesizat însă la violenţa de limbaj şi ameninţările transmise de vedeta trustului Intact.

Evenimentul zilei a pornit un demers prin care va adresa o petiţie către CNA, ori de câte ori emisiunea Antenei 3 va încălca prevederile din Legea audiovizualului.

Dan Tăpălagă „Exercită o influenţă nefastă”

Jurnalistului Dan Tăpălagă, cuvintele lui Mircea Badea îi sună proaspăt în minte. „...vreun propagandist d-ăsta abject, băsist hidos, oribil, putred, viermănos, d-ăsta... Tapalagă... nu ştiu dacă aţi auzit, e un fel de homuncul - Sabin Orcan, aţi auzit de aşa ceva? Ăsta, Turturică ala de clipeşte nervos şi dezaxat din ochişorii mici înecaţi în grăsime, vreun Turcescu, vreun d-aştia”. „E, atât de rău îi urăsc pe ăştia. Şi nu ştiu cum e viaţa asta, că, vezi tu, e complicată rău, până la vârsta respectabilă pe care am atins-o mi-am dat seama că e impredictibilă viaţa. Prietene, dacă o să am vreodată ocazia în această viaţă să le fac rău ăstora, o să le fac”.

„Ultima dată când domnul Badea m-a pomenit a fost în contextul de mai sus. Instigarea la ură e infracţiune, încălcarea dreptului la demnitate şi imagine sunt derapaje grave de care ar trebui să se ocupe CNA-ul. Problema nu e domnului Badea. Din motive care îl privesc, a adoptat acest comportament de infractor, de smardoiaş cu pene în fund în solda unui inculpat cu trecut oficial de securist. Asta e alegerea lui, asta a visat probabil să ajungă în viaţă. Cum era Smărăndescu pentru Becali cam aşa e Badea pentru Voiculescu, cu diferenţa că ăsta din urmă doar face pe durul, dar scuipă urât.

Nu ştiu dacă banii lui Voiculescu i-au luat minţile, dacă e plecat cu sorcova sau nu, habar n-am dacă îl trece vreun sentiment de jenă, dacă privindu-se uneori în oglindă trăieşte mici depresii din cauza situaţiei dezolante în care ajunge un om totuşi inteligent. Nu mă priveşte. Domnul Badea este un caz de competenţa instituţiilor statului. Nu e ziarist, deci nu aşept solidarităţi de breaslă în faţa acestui comportament de rackeţel cu gură mare. Partea proastă e că face prozeliţi, că exercită o influenţă nefastă în societate, că setează un model strâmb din moment ce nimeni nu sancţionează derapajele sale. Iar toată această mizerie este împachetată de multe ori, trebuie să admitem, cu mult umor”, a spus Tăpălagă.

Sabin Orcan „Folosiţi telecomanda!”

Sabin Orcan, jurnalist independent, se află şi el pe lista cu persoane „indezirabile” întocmită de Mircea Badea. Scandalul a izbucnit după ce jurnalistul l-a „faultat” pe antenist într-un editorial.

„Ca unul care am încetat demult să mai urmăresc posturile TV ale tovarăşului Dan Voiculescu, fie şi din simplă obligaţie profesională, vă mărturisesc că mă lasă rece spumele la gură ale lătrăilor săi. Aflu, de pe internet, că unul dintre ei mă împroaşcă şi pe mine, ca şi pe alţi jurnalişti care nu împărtăşesc linia politică a Antenelor, cu diverse epitete de maidan. Ce să fac? Să-i răspund pe limba lui? Să-l dau în judecată şi să-i cer daune? Ar fi ca şi cum aş polemiza cu maimuţa de la zoo! Cât despre CNA, instituţie legată ombilical de actuala putere, slabe speranţe ca ea să se vindece prea curând de impotenţă... Ca urmare, am un singur sfat: folosiţi telecomanda!”, îi sfătuieşte Orcan pe telespectatori.

Dan Cristian Turturică „Se va linişti imediat ce va fi condamnat”

Printre cei „luaţi la ochi” de realizatorul Antenei 3 se numără şi redactorul şef al cotidianului „România liberă”, Dan Cristian Turturică. „Mircea Badea este un măscărici frustrat şi violent care se va linişti imediat ce va fi condamnat în procesele de calomnie care i s-au intentat. Va avea acelaşi traseu ca şi Corneliu Vadim Tudor”, crede Turturică.

 

Robert Turcescu „Deja mi se pare prea mult”

Jurnalistul postului B1TV, Robert Turcescu, a anunţat că va acţiona Antena 3 în instanţă, după ce prezentatorul emisiunii «În Gura Presei» l-a jignit de nenumărate ori. Mai mult, Turcescu a atras atenţia că violenţa transmisă de Badea în emisiunile sale, poate avea consecinţe grave. „Azi am decis să deschid o acţiune în justiţie împotriva lor. Deja mi se pare prea mult. Mult prea mult! Aici nu mai vorbim despre presa şi nici despre concurenţă. E vorba despre ură, instigare la violenţă şi, probabil, demenţă”, a scris Turcescu pe Facebook.

El a exemplificat cu un mesaj primit pe pagina sa. „John Michael. «Eşti un jeg subuman. Să îţi dau muie cu toporul! Să te rogi să nu dai nas în pumn cu mine pe stradă pentru că dacă ne vedem pe stradă vei face nasul mare!». Nu e bine, domnu’ Badea...”, a concluzionat Turcescu. Despre Mircea Badea, Turcescu a spus că va mai vorbi doar la Tribunal.


În ultima perioadă Mircea Badea, în special în emisiunea sa „În Gura Presei” îşi jigneşte adversarii într-un mod care sfidează orice regulă de bun simţ şi ar trebui să îi trezească din somn pe cei de la C.N.A. El foloseşte cuvinte urâte, comentariile sale abundă de vulgarităţi şi, din ce în ce mai des, instigă la violenţă.


Diferenţa de putere între cel care pierde vremea în parcarea blocului şi comunicatorul public produce responsabilitatea cu care ar trebui să acţioneze cel din urmă. Când ai o astfel de putere provoci daune pe măsură.

Spaţiul public este murdărit de indivizi care nu înţeleg sau nu doresc să înţeleagă răul pe care îl fac. Indivizi care se comportă exact la fel şi pe maidanul de la marginea cartierului lor, unde aruncă nepăsători tot felul de gunoaie, fără să se gândească că alterează un loc în care s-ar putea juca copiii lor sau ai vecinilor. Vor face asta la nesfârşit, dacă nu păţesc nimic. Citiţi mai mult: AICI 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:00

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Victorie sărbătorită călare, la Gorj
28/09/2020 15:45

  Ion Dumitru Popescu, primarul reales al comunei Drăgutesti, din judetul Gorj, a marcat intr-un mod inedit victoria in alegeri: călare pe un cal maro, in toiul noptii, si a făcut turul localitătii pe ...

După ce și-au violat sora, doi frați Amish scapă de pușcărie
28/09/2020 11:45

Doi frati americani, acuzati că si-au violat sora minoră si au lăsat-o gravidă, au scăpat de inchisoare. Este vorba despre Aaron, 22 de ani, si Petie, 18 ani, doi frati din Missouri, care fac parte din ...

Sute de bucureșteni, păcăliți că sunt infectați cu COVID-19
25/09/2020 15:30

Sute de locuitori din sectorul 1 al Capitalei s-au speriat teribil după ce au fost anuntati că sunt pozitivi la testul Covid, printr-un mesaj care s-a dovedit fals. Cel mai probabil, baza de date din ...

Polițist britanic, ucis de un necunoscut în pușcărie
25/09/2020 15:13

Un poliţist britanic a fost ucis impuşcat intr-un centru de detenţie din sudul Londrei, a anunat vineri poliţia, relatează Reuters. Suspectul, un bărbat in varstă de 23 de ani, a fost rănit prin im ...

 Scandal la aterizarea cursei Frankfurt-București
25/09/2020 14:50

  Momente agitate astăzi pe aeroportul Otopeni. După aterizare, romanii aflati la bord au ignorat complet rugămintile membrilor echipajului de a astepta să părăsească pe rand aeronava. N- ...

Nepotul lui Pablo Escobar a gasit o comoara in peretele unei locuinte a unchiului sau. Ar fi fost ghidat de o
25/09/2020 12:36

Nepotul lui Pablo Escobar se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni de pe pamant, asta dupa ce a descoperit o punga cu nu mai putin de 18 milioane de euro, ascunsa in peretele uneia dintre locuinte ...

 INCREDIBIL! Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari în peretele casei
25/09/2020 10:35

  Un nepot al cunoscutului traficant de droguri columbian Pablo Escobar spune că a găsit 18 milioane de dolari in numerar ascunşi in peretele casei unchiului său. Nicolas Escobar a afirmat că o &bdqu ...

 La 86 de ani, Sophia Loren revine pe platourile de filmare
24/09/2020 11:45

  După 11 ani de pauză, Sophia Loren se reintoarce la 86 de ani, cu un rol in producţia „The Life Ahead”, o peliculă in limba italiană, produsă de Netflix. Fiul actriţei, Eduardo P ...

 Record în Georgia - o femelă de ciobănesc georgian a născut 17 pui
24/09/2020 11:30

  O cătelusă din Georgia a stabilit un record mai neobisnuit. Aflată la prima gestatie, a adus pe lume 17 pui de ciobănesti georgieni. Nasterea a durat 18 ore, iar mămica si puii ei, care au acu ...

 Cel mai gras mexican a scăpat de COVID
24/09/2020 11:00

  De la momentul numirii lui „cel mai gras om din lume” si pană in prezent, bărbatul a slăbit circa 400 de kilograme Juan Pedro Franco a fost expus riscului pentru că are mai multe boli a ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei