Crimă înfiorătoare în Atena. Mamă ucisă cu sălbăticie lângă soț și fetița lor

victimele-crimei-din-Atena-Instagram-2-1019x1024

Dimensiune font:

| 17-05-2021 10:25


Poliția din Atena este în alertă maximă după ce o crimă de o sălbăticie înfiorătoare s-a petrecut într-unul din cartierele de lux. O tânără mamă a fost ucisă lângă bebelușul ei și soțul legat fedeleș.

Polițiștii bănuiesc că hoții care au intrat în vila familiei ar putea fi membrii unei bande din care fac parte albanezi, georgieni și romi.

Crima înfiorătoare s-a produs în Atena, în noaptea de marți, în jurul orei 4.30 dimineața. Caroline Crouch, o tânără de 20 de ani de origine engleză, a fost sugrumată cu un tricou lângă fiica ei de 11 luni și soțul său, un pilot grec, Charalambos „Babis” Anagnostopoulos. Cei care au comis oripilanta faptă sunt trei bărbați care au intrat peste ei în casă să fure. Al patrulea stătea afară, la supraveghere.

Sâmbătă, polițiștii care investighează cazul au arestat un bărbat georgian la granița bulgară.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, era suspect într-o altă spargere în care s-a folosit violența față de proprietarii casei, așa cum se petrecuse în familia Carolinei.

O sursă de poliție a declarat că analiza ADN a arătat că georgianul este una dintre cele cinci persoane care au legat un cuplu de pensionari și pe menajer lor, în timpul unei spargeri din aceeași zonă selectă din Atena, pe 7 martie.

Locuința se află la doar 20 de minute de mers cu mașina de casa în care Caroline a fost ucisă în timp ce soțul ei, pilotul de elicopter Babis a fost legat și i s-a aplicat bandă adezivă pe gură și pe ochi.

Bărbatul a fost arestat la Evros, în nord-estul Greciei, care este principala cale spre Bulgaria, a informat reporterul ziarului local Vima.

Suspectul, care călătorea cu mașina, a fost reținut în urma unei razii de rutină a poliției. Atunci când i se verifica identitatea, polițiștii au descoperit că bărbatul călătorea cu un pașaport fals. A fost arestat și dus la secția de poliție locală.

Anchetatorii greci urmează să stabilească, pe bază de probe, dacă georgianul a făcut parte din grupul care a ucis-o pe Carolina.

Ce s-a petrecut în noaptea crimei este înfiorător
În noaptea tragediei, trei spărgători au pătruns în casa Carolinei și a soțului Charalambos „Babis” Anagnostopoulos dintr-un cartier din Atena. Al patrulea individ a rămas de pază, ca să anunțe dacă apare în zonă poliția sau vreun vecin.

Anchetatorii spun că atacul de marți a început în jurul orei 4.30, când banda s-a apropiat de casa cuplului și a spart o cameră video de securitate, montată în afară.

Hoții au pătruns printr-o fereastră de la subsol și au urcat în interiorul proprietății. La parter, au găsit câinele familiei, un husky. Poliția spune că animalul a fost sugrumat cu propria sa lesă. Apoi, criminalul l-a spânzurat de o bară a scării interioare.

Bărbații au urcat la etaj unde, într-un dormitor la mansardă, cuplul dormea ​​lângă fetița lor de 11 luni.

L-au atacat mai întâi pe Babis. L-au legat de un picior al patului și i-au acoperit gura și ochii cu bandă adezivă. N-au fost prea atenți și un pic dintr-un ochi nu a fost complet acoperit de banda adezivă. Pe Carolina au legat-o tot de pat, cu un tricou. Tinerii, sculați din somn, n-au fost capabili să reacționeze, deși Babis era un bărbat puternic, iar Carolina era inițiată în arte marțiale.


Pilotul a povestit ulterior că a fost trezit și și-a văzut fetița cu pistolul la tâmplă. I-a implorat pe spărgători să nu-i rănească familia că le va da tot ce vor.

El le-a spus polițiștilor că atacatorii, mascați și înarmați, i-au legat înainte de a cere „unde sunt banii?” într-o greacă stricată.

Avea, într-adevăr, o cantitate mare de bani acasă, deoarece cumpăraseră recent un teren și aveau nevoie să plătească constructorilor care lucrau pentru ei. Le-a dezvăluit bandiților unde ținea banii – într-o cutie Monopoly – pentru a-i cruța pe cei dragi de orice tortură.

Dar hoții au cerut mai mulți bani și bijuterii, și au îndreptat o armă spre capul fiicei sale. Caroline a început să țipe să-i lase copilul, potrivit presei elene. Atunci probabil că au sufocat-o, îndesându-i un tricou în gură.

”Am țipat să nu fim răniți. Bebelușul plângea, soția mea plângea și cineva sau unii oameni căutau prin casă pentru a găsi mai mulți bani și bijuterii. Dintr-o dată au părăsit camera și nu am mai putut auzi vocea soției mele”, a spus soțul polițiștilor, conform presei din Grecia și Marea Britanie.

Banda a plecat din casă cu suma de 35.000 de lire, în bani și bijuterii.

Scena terifiantă la care au asistat polițiștii
Pilotul Babis a reușit să dea alarma folosindu-și nasul pentru a-și deschide telefonul și a apela numărul de urgență al poliției și apoi pe cel mai recent număr format, al unei vecine. Deși femeia nu a înțeles decât țipetele lui Babis și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat și a acționat.

Totul a fost șocant la momentul descinderii până și pentru polițiștii care au văzut multe în viața lor profesională.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, George Kalliakmanis, citat de presa greacă, a declarat: „De îndată ce poliția a intrat în cameră, au văzut fata, pe Carolina. Era palidă și picioarele ei erau albe, drept urmare și-au dat seama că era moartă. Soțul nefericitei fete a fost încătușat, cu bandă izolatoare pe gură și ochi. În unele momente, se crede că a suferit de lipsa de oxigen și și-a pierdut cunoștința”. În urma leșinului său, atacatorii l-au crezut și pe el mort.

Un ofițer de poliție a spus că lângă Carolina se afla fiica ei de 11 luni care plângea și „își lovea mama cu mânuțele și încerca să o trezească”.

Soțul Carolinei a declarat polițiștilor că spărgătorii aveau un Colt de argint și un pistol negru.

Poliția a spus că armele erau neobișnuite de găsit în Grecia și cred că urmărirea lor ar putea fi vitală în identificarea ucigașilor Carolinei. De asemenea, descrierea ucigașului ei îi va ajuta foarte mult, deoarece Babis i-a zărit chipul.

Criminalul purta o mască pentru gură ca a motocicliștilor pentru a-și ascunde fața. Dar aceasta a alunecat în timp ce se lupta cu mămica de 20 de ani, care încerca să-și apere bebelușul. Babis l-a descris pe asasin ca fiind înalt, cu pielea închisă la culoare, supraponderal și sub 30 de ani.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:30

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei SC IRSIDO S.R.L.–societate în faliment, dosar nr. 380/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică cu strigare următoarele bunuri proprietate ale debitoarei:1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 65% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: a. Stocuri/echipamente birotică–în valoare totală de 26.525 lei (exclusivTVA) b. Obiecte de inventar/mijloace fixe: Nr. crt. Denumire activ Valoare de pornire la licitație–65% lei–fără TVA 1. Mașină ambalat role hârtie 2.465 2. Utilaj de fabricat role hârtie 50.694 3. Autoturism Mazda IS-01-YRS 9.883 4. Autovehicul Ford Tranzit Connect IS-12-YRS 7.352 5. Mobilier pal 483 6. Masina ștampile UM 1100-1200 1.306 7. Scaun directorial 1.177 8. Notebook Benq 1.376 9. Notebook Acer Aspire 743 10. Notebook Acer Aspire 743 11. TV 3d Sony Bravia LX900 2.348 12. Mobila Element Corp 3.300 13. Set canapele 2.007 14. Mobila Element Part 1.009 15. Mobila Sidney alb 1.208 Licitațiile vor avea loc în zilele de: 01,08,15,22,29.10.2021 respectiv 05.11.2021 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun.Iași, Str. Grigore Ureche, nr.3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr.4, Jud.Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 500 lei fără TVA;- dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în cont colector RO35PIRB2400711906003000 deschis pe numele debitoarei la First Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare,sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la tel:0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
ANUNT LICITAȚIE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ONEȘTI organizează licitație publică deschisă cu oferta în plic închis 1). Informații privind concedentul: MUNICIPIUL ONEȘTI, reprezentat legal prin PRIMAR –Victor Laurenţiu Neghină, cu sediul în B-dul Oituz, nr.17, municipiul Onești, județul Bacău, Cod poștal 601032, Telefon: 0234/324.243, Fax: 0234/313.911, e-Mail: primarie@onesti.ro, www.onesti.ro având cont de virament nr. RO29TREZ06221A300530XXXX, deschis la Trezoreria Onești 2) Informații privind obiectul concesiunii a) conform HCL nr. 240/29.09.2021 anexa nr. 1: Nr. Crt. Adresă amplasament Suprafaţă mp. Preţ lei/mp/an Durata ani Destinaţia 1. Str. Tineretului nr. 6, Mun. Onești 4,00 mp 18,60 lei 40 ani Balcon 2. Bd. Republicii nr. 50, Mun. Onești 5,00 mp 104,05 lei 30 ani Acces spațiu comercial 3. Str. Culturii nr. 5, Mun. Onești 5,00 mp 17,11 lei 9 ani Balcon 4. Str. Cașinului nr. 3, Mun. Onești 3,00 mp 61,00 lei 30 ani Acces 5. Str. Emil Rebreanu nr. 3, Mun. Onești 3,00 mp 72,00 lei 11 ani Spațiu comercial 6. Calea Mărășești nr. 106, Mun. Onești 390,00 mp 35,00 lei 30 ani Service auto b) conform HCL nr. 95/19.04.2021 anexa nr. 1 (reluare procedură): Nr. Crt. Adresă amplasament Suprafaţă mp. Preţ lei/mp/an Durata ani Destinaţia 4. Str. Pajura nr. 4, Mun. Onești 5 mp 28,00 lei 20 ani Acces spațiu comercial 3) Informații suplimentare si Documentația de atribuire pot fi obținute: -în format tipărit la Serviciul Patrimoniu imobiliar din cadrul Primăriei Municipiului Onești, etaj VII, cam. 703, în urma achitării contravalorii de 20 lei/exemplar (în numerar la casierie sau în contul RO33TREZ06121180250XXXXX –CUI 4353250 –beneficiar Municipiul Oneşti) -data limită pentru solicitarea clarificărilor: 08 noiembrie 2021, ora 13.00 4) Informații privind ofertele -Data limită de depunere a ofertelor: 16 noiembrie 2021, ora 13.00 -Ofertele se vor depune într-un număr de 1 (unu) exemplare la registratura Primăriei Municipiului Oneşti, B-dul Oituz nr.17, municipiul Onești, județul Bacău, Cod poștal 601032 5) Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 17 noiembrie 2021, ora 13.30, la parterul Primăriei Municipiului Oneşti, la sala mică de şedinţe. 6) Denumirea, adresa, numărul de telefon, telefax și/sau adresa de e-mail a instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Judecătoria Oneşti; Adresa: Municipiul Oneşti, Str. Tineretului nr. 1 cod 601068, tel: 0234/311224, fax 0234/326170;email: jud-onesti-gref@just.ro.
Un român stabilit în Suedia a băut o ladă cu bere ca să dea afară vaccinul din corp
27/10/2021 13:39

Un roman a băut o ladă cu bere ca să „dea afară” vaccinul, povesteste un medic roman stabilit in Suedia. Apoi, pacientul s-a simtit ametit, dar nu l-a crezut pe medic că nu din cauza vaccinului ...

O adolescentă de 14 ani a fost ucisă de fostul ei iubit
27/10/2021 09:00

  O fată de 14 ani a fost ucisă la München, corpul ei a fost găsit duminică dimineata. Ofiterii au fost chemati de mama tinerei la ora 7:40, duminică dimineata, in cartierul Bogenhausen din M&u ...

O femeie este primul român ajuns magistrat în Italia
27/10/2021 08:57

Oana Andreea Mecles, o tanără in varstă de 34 de ani originară din localitatea Viseu de Sus, judetul Maramures, a fost numită magistrat supraveghetor la Tribunalul Cuneo. Este primul roman din Italia care ...

Premianți la IMBECILITATE - O treime dintre români cred că au fost contemporani cu dinozaurii
27/10/2021 08:35

La intrebarea dacă următoarea afirmatie este adevărată sau falsă: ”Primii oameni au trăit in acelasi timp cu dinozaurii?” 34% dintre romanii chestionati spun că este adevărat, in timp ce 45% ...

Ce fantezii sexuale are Bendeac cu Denise Rifai. Actorul a dezvăluit amănunte picante din viata sa amoroasă
27/10/2021 06:50

Mihai Bendeac a acceptat in cele din urmă să participe la poadcastul lui Cătălin Mărută si a făcut declaratii incendiare despre vedetele din Romania. Actorul are o slăbiciune pentru Denise Rifai, preze ...

Ca să facă rost de bani pentru Bingo, o femeia și-a înscenat RĂPIREA
26/10/2021 14:15

Politia a arestat o femeie din Spania care se presupune că si-a inscenat răpirea si a folosit o parte din banii de răscumpărare, de 6.000 de euro, plătiti de sotul ei ingrozit pentru a juca la bingo. ...

Andreea Marin, părăsită de propria fiică. Violeta vrea să plece în America
26/10/2021 09:15

    Andreea Marin va rămane singură in viitorul apropiat. Fiica vedetei, Violeta Bănică, deja isi face planurile pentru viitor. Aceasta intentionează să părăsească Romania după varsta majo ...

CRIMĂ la Constanța. O femeie și iubitul ei au fost găsiți măcelăriți în casă
26/10/2021 08:54

Tragedie intr-o locuintă din Constanta. Un cuplu, o femeie de 51 de ani si partenerul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiti morti, injunghiati. Descoperirea macabră a fost făcută de fiul femeii, care loc ...

Bărbat, achitat după ce a vrut să-şi sărute vecina în lift. Judecător: Nu e clar unde voia să o sărute
25/10/2021 18:33

Un bărbat de 60 de ani din Bucuresti, trimis in judecată pentru tentativă de agresiune sexuală după ce a incercat să sărute o vecină in lift, a fost declarat nevinovat de Judecătoria Sectorului 5, rela ...

Studiu: 70% dintre români cred că există un leac al cancerului, ascuns de oculta mondială
25/10/2021 16:05

Doar 22% dintre bulgari, 27% dintre ciprioti, 29% dintre greci si 34% dintre romani cred că este fals că ar exista un leac pentru cancer ascuns din interese comerciale. Aproape 70% dintre romani cred că in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei