000000  media-141

Dimensiune font:

Cum a distrus Gigi Becali nunta fiicei sale

| 14-10-2019 17:48

 Sâmbătă, 12 octombrie, ar fi trebuit să fie o zi memorabilă pentru familia lui Gigi Becali, creditorul din Pipera, devenit celebru când vindea brânză lui Gică Hagi și altor fotbaliști de la Națională, în anii 90.

Fiica cea mare a lui Becali, Teodora, și-a unit destinul cu alesul inimii sale, un ”prinț” autohton, de loc de prin Dobroieștiul Ilfovului. Numai că ceea ce ar fi trebuit să fie ziua lor s-a transformat în ghinionul lor, sau ziua celui supranumit ”războinicul luminii”.

 
 

Totul a debutat la vila din Pipera, unde un individ s-a luat la bătaie cu cine i-a ieșit în cale, dar Gigi a zis că n-a vrut să se ducă el să îi aplice o corecție, cum făcea pe vremuri, ca nu cumva să îl ia poliția și să rateze evenimentul care urma. De la vilă s-a ajuns la biserică, una cu ștaif, probabil cea mai frumoasă din București. Și acolo, ”ciobanul” s-a dat în spectacol. A dat ordine ca printre oi, în curtea locașului, sub ochii uimiți ai altor nuntași care au avut nenorocul să participe la un eveniment similar în același timp cu cel al fiicei milionarului.

Ionuț Luțu, transformat, cu voia lui, din jucător de națională și idol al Băniei în ”sclav” personal, a fost luat la palme de ”stăpân” pentru că nu a mutat mașina așa cum voia Gigi. Supărat nevoie mare că fiica sa a fost pusă să aștepte până se termină și slujba celeilalte nunți, Becali și-a continuat numărul. I-a chemat la el pe preoți, a gesticulat ca la circ și a sfârșit prin a da interviuri presei în care se lăuda că a adus călugări ”care nu au mai văzut parte femeiască” de vreo 4 decenii.

Însă, ”monstrul” avea să se dezlănțuie la lumina lunii, sau mai bine zis, la lumina candelabrelor din cortul în care a avut petrecerea de nuntă. Deși s-au lăudat că vor avea 700 de invitați, uneori vehiculându-se, prin presă, chiar și un număr mai mare, de 1.000 de petrecăreți, la Palatul Snagov au ajuns abia vreo 300 de inși.

La Palat, a început petrecerea în care mirii au avut rolul secundar, iar Gigi Becali s-a transformat în mascotă și a acaparat ringul. A jucat, iar cine nu l-a văzut pe Gigi jucând înseamnă că nu știe cum arată un măscărici care poate distruge orice petrecere. Apoi, timp de aproape o oră, Becali și-a exersat talentele de cântăreț. Cu glasul său de ”berbec” autentic, Gigi i-a speriat și plictisit pe aproape toți nuntașii, mulți dintre ei plecând.

Bătaia de joc era în plină desfășurare, când Becali a decis că e bine să recurgă la arsenalul oricărui interlop care se respectă. A luat bani și a început să-i arunce spre scenă, iar o doamnă dădea cu aspiratorul. La propriu! Așa e că ați fost la nunți în care o doamnă dă cu aspiratorul în timp ce un măscărici aruncă cu zeci de bancnote de sute de euro?

Însă, grotescul abia urma. Becali arunca cu bani luați din plicurile lăsate de invitați. Fără a ține cont, a deschis plicurile, a luat banii, a alergat spre scenă și i-a aruncat, ca să arate cât de șmecher e el. Oare cum s-or fi simțit mesenii, cei care au pus banii în plic? Ce s-or fi gândit, ca orice om normal, măi, ăsta chiar nu ne respectă, chiar își bate joc? Oare mirii au fost fericiți de gestul părintelui lor? Răspunsurile le intuim fiecare dintre noi.

A urmat un gest care denotă întregul din care e plămădit Becali. Spre finalul petrecerii, a luat un teanc uriaș cu bancnote de 200 de euro, i-a aliniat pe ospătari și i-a dat fiecăruia câte o hârtie. Până când a ajuns la o doamnă mai plinuță și trecută de prima tinerețe și despre care milionarul, cel care cu doar câteva zeci de minute înainte arunca cu banii pe jos, a gândit că ea nu merită uriașul său gest, așa că nu i-a dat niciun ban. Mare om, mare caracter.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
INCENDIAR! Și-a dat bikinii jos și i-a pus pe față în loc de mască! Soluția găsită de un model Playboy pentru a intra în magazin (VIDEO)
23/05/2020 10:29

  INCENDIAR! Si-a dat bikinii jos si i-a pus pe fată in loc de mască! Solutia găsită de un model Playboy pentru a intra in magazin (VIDEO) / Francia James / Instagram   ...

VIDEO Prima reacție a femeii cu care a fost prins Ciprian Marica, în hotel, dar și ce a decis soțul înșelat
19/05/2020 10:43

 Telenovela amoroasă in care au apărut fostul international Ciprian Marica si Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost sef la firma Transgaz, e departe de a se fi terminat. Femeia care si-ar fi inselat ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!