Cum îşi întreţine SILUETA Mirela Stelea: antrenamente la sală şi o dietă SĂNĂTOASĂ.
Dimensiune font:
Mirela Stelea se poate lăuda cu o siluetă admirabilă, iar formele frumoase ale trupului său se datorează atât alimentaţiei sănătoase de zi cu zi, cât şi sportului pe care îl practică frecvent.
Designerul vestimentar are un antrenor personal care nu doar ca i-a programat exercitiile fizice ideale pentru corpul ei, dar i-a si echilibrat stilul de viata zilnic, prin sfaturi privind dieta si modul de a gandi.
„De aproape un an de zile ma antrenez cu un antrenor personal si cred ca este cea mai buna alegere pe care am facut-o! De multe ori ai senzatia ca stii multe despre sport si lucrezi corect dar se pare ca nu este suficient niciodata! De cand lucrez cu Cristof Ladislau, binecunoscutul antenor de spinning, care este si antrenorul meu personal, orele la sala sunt mai dinamice, ma simt mai motivata. Chiar si atunci cand sunt foarte obosita sau poate am o zi mai proasta, el stie exact cum sa ma motiveze sa fac miscare pentru a ma readuce in forma. In plus, cel mai mare avantaj este timpul. De cand lucram impreuna, antrenamentele dureaza intre 75 si 100 de minute, mult mai eficient decat cele doua ore sau chiar si mai mult pe care le petreceam eu antrenandu-ma singura”.
Mirela Stelea sustine ca, de cand a descoperit T-Rex, munca la sala este mai eficienta ca niciodata. “Fac spinning, exercitii cu T-Rex-ul, in sala de sport sau in aer liber, inot numai vara sau cand sunt in vacanta intr-un loc unde imi permite clima, iar iarna merg si la patinoar”, spune designerul.
Cat despre alimentatie, Mirela Stelea recunoaste ca acorda o importanta deosebita hranei sanatoase si hidratarii. “Mananc sanatos, respect orele de masa, ma hidratez corespunzator si fac miscare regulat. La toate acestea adaug si orele petrecute la salonul de cosmetica, tratamente faciale si multe alte metode de intretinere corporala.
Designerul dezvaluie si cum se prezinta meniul ei zilnic, intr-o zi de lucru. “Dimineata un bol de iaurt grecesc cu miere si nuca, o banana, la pranz piept de pui la gratar cu salata iceberg cu rosii cherry, intre mese un baton proteic si un pumn de migdale, iar seara o salata de avocado si ardei cu branza degresata”, a marturisit Mirela pentru revista “Ce se intampla, doctore?”.
realitatea.net
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau