De ce numai bărbații mai în vârstă oferă sex oral?

0000  iluzie-femei

Dimensiune font:

| 01-11-2020 14:06

Sunaţi alarma. Numai 35% dintre bărbaţii mileniali heterosexuali oferă în mod regulat sex oral partenerelor lor, conform unui studiu recent.

Treaba asta E! O! Prostie! Pentru că, neluând în considerare procentajul extrem de mic de femei care pot să aibă orgasm numai prin penetrare (#jealous), cele mai multe dintre noi au nevoie de ceva ajutor din partea buzelor partenerului ca să încheie partida sexuală cu un bang.


Dar se pare că e un lucru prea dificil de cerut unui tip?

În special bărbaţilor mai tineri. Un sondaj realizat în exclusivitate de Cosmo şi compania de prezervative SKYN Condoms a scos la iveală faptul că unii bărbaţi nici măcar nu încearcă să ofere sex oral până destul de târziu în viaţă. 14% dintre tipii cu vârste între 18 şi 20 de ani au spus că nu cred că este necesar.

Şi aproape 50% dintre cei cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani se simt mai confortabil făcând sex penetrativ decât făcând unei femei sex oral (prin comparaţie cu 32%dintre bărbaţii între 28 şi 32 de ani). Iată care-i treaba cu această aversiune faţă de sexul oral.

 

Inamicii cunnilingusului

Există cel puţin trei. Pe primul probabil îl poţi ghici cu uşurinţă: educaţia sexuală este aproape inexistentă în şcoli. „Cultura noastră implică o fobie faţă de sex, favorizează descurajarea femeilor din a-şi explora sexualitatea şi nu încurajează discuţiile oneste şi educative despre sex”, explică Chris Donaghue, PhD şi expert în sex şi intimitate. Numai elevii norocoşi ajung să fie învăţaţi în şcoli cum se foloseşte corect un prezervativ. Aşadar, e nefezabil să ne imaginăm că cineva ar veni să-i înveţe pe tinerii băieţi de pretutindeni că sexul oral e ceva senzaţional de oferit unei femei.

Filmele, serialele şi clipurile porno nu ajută nici ele (în afara cazului în care o grămadă de bărbaţi ar începe să urmărească serialul Euphoria, aflând, astfel, de la liceenii Ethan şi Kat că mişcările din buze şi limbă sunt tot ce contează). „În serialele TV încă nu vedem ilustrată plăcerea feminină prea des, aşa că sexismul rămâne la putere”, spune Carol Queen, PhD, sexolog în cadrul Good Vibrations. „În rarele ocazii în care vedem cunnilingus pe ecrane, nu e uşor să ne dăm seama exact cum se petrecere actul”, adaugă Queen, subliniind că, în aceste circumstanţe, este departe de a fi educativ.

Sex oral

„Apoi mai există şi cultura aventurilor de-o noapte, aflată în creştere, care tinde să promoveze ideea de a obţine un orgasm în cel mai scurt timp, nu cea de a satisface partenerul”, spune Donaughue. Adaugă această dorinţă de a termina cât mai rapid faptului că studiul nostru arată că 37% dintre bărbaţii cu vârstele între 18 şi 22 de ani nu ar face sex oral unei tipe pe care nu o cunosc prea bine şi nu mai avem motive de mirare că relaţiile de scurtă durată nu includ cunnilingus.

Cu toate acestea, cea mai gravă problemă este că multe tinere femei sunt împinse (de reclame, de publicitatea pentru produsele de îngrijire intimă sau chiar de către partenerii lor) să considere că zonele lor intime sunt dezgustătoare sau neplăcut mirositoare sau că ar trebui să aibă o eitchetă pe care scrie „a nu se ingera”. Chiar şi în studiul nostru bărbaţii au bifat drept motive pentru a refuza să facă sex oral unei femei lucruri precum „e dezgustător”, „miroase urât”, „ e prea umed” sau „e prea mult păr acolo”. Serios, băieţi, încetaţi, nu e ca şi când blowjob-urile sunt mereu un festin. Aceste zvonuri negative pot provoca atât de multă ruşine şi anxietate încât multe femei nici măcar nu îşi întreabă partenerul dacă ar fi dispus să facă asta, sau ajung să nu şi-o dorească nici măcar ele, confirmă Queen.

Dar şi aliaţii săi

De reţinut: Nu toţi bărbaţii se tem să-şi pună buzele acolo unde le stă mintea. În cadrul studiului nostru, am dat peste tipi care au dat răspunsuri precum „Femeile sunt delicioase, merită să fie răsfăţate” sau „Să fac unei tipe sex oral e la fel de plăcut pentru mine pe cât este şi pentru ea”. Nişte observaţii excelente, băieţi! Asta pentru că odată ce bărbaţii vor realiza că faptul de a satisface o femeie este mai palpitant decât goana după propriul orgasm, toată lumea se va simţi mai bine în pat, okay?

Studiul nostru a mai arătat şi faptul că, cu cât bărbaţii înţeleg mai bine mecanica din spatele unei partide de cunnilingus, cu atât vor ajunge să se priceapă mai bine la asta. 51% dintre bărbaţii cu vârste peste 33 de ani consideră că îşi pot face partenera să aibă orgasm numai prin sex oral, în timp ce numai 41% dintre bărbaţii cu vârste între 18 şi 22 cred asta. Noroc cu maturizarea.

„Cu cât înaintăm în vârstă, plăcerea resimţită în timpul sexului devine mai importantă, pentru că nu ne mai cuplăm doar ca să ne-o tragem”, explică Queen. „Şi cu cât creşte nivelul de intimitate, cu atât e mai uşor să abordezi acest subiect al plăcerii şi să discuţi despre el.”

 

Cum să o scoţi la capăt

Dacă ai lângă tine un tip care încă nu e conştient ce foc de artificii ar putea crea cu limba lui între picioarele tale, există câteva moduri în care să aduci subiectul în atenţia lui. Poţi aborda problema la modul educaţional: „Am citit pe Twitter că a face o femeie să aibă orgasm fără stimulare clitoridiană e ca şi când ai încerca să faci un tip să îşi dea drumul fără să îi atingi penisul”, sugerează Queen. Dacă preferi faptele, nu vorbele, încearcă o abordare mai la obiect. „Atinge-te şi pune-ţi partenerul să te privească în timp ce o faci”, propune Alex B. Porter, autor al volumului The Cunnilinguist. „Foloseşte-ţi degetele pentru a-l ghida, încă dinainte să ajungă cu buzele acolo.”

Alteori, e cel mai bine să abordezi problema direct. S-ar putea să fie nevoie să spui pur şi simplu „Nu cred că înţelegi de ce am nevoie pentru a putea avea un orgasm. Hai să încercăm altceva”, spune Queen. Dacă partenerul tău e receptiv, super. Dar dacă observi că nu îi pasă, ar fi bine să începi să reevaluezi relaţia.
„Ar trebui să te decizi dacă te simţi confortabil să mergi înainte cu o relaţie cu cineva care consideră nevoile tale neimportante”, explică Donaughue.

Practic, după ce am analizat problema pe toate părţile, iată care ar fi concluziile de reţinut: indiferent dacă tipul cu care te vezi tocmai a ieşit de pe băncile facultăţii sau se află la al treilea job serios, viaţa e prea scurtă ca să ratezi plăcerea sexului oral. E posibil să fie ne-voie să-l înveţi puţin cum stă treaba, dar numai un bărbat care caută cu tot dinadinsul să te satisfacă merită să fie ţinut
în preajma ta.

 

5 bărbaţi ne spun de ce adoră să ofere sex oral

…şi nu, nu îţi putem da numerele lor de telefon.

„Nu există senzaţie mai tare decât să văd cum îşi iese din minţi de plăcere pentru că atingi toate punctele care trebuie.”

—Austin, 25

„Ador să le fac sex oral femeilor pentru că asta le aprinde cheful de sex. Îţi pui buzele acolo şi bam! Toată lumea are deodată dispoziţia necesară.”

—Jerry, 25

„Se simte ca şi când ai săruta încă un set de buze! Vreau ca ea să ştie că sunt dispus să sărut, să ling şi să sug fiecare centimetru din corpul ei. Gemetele ei sunt ca o simfonie. Și, în plus, primeşti fix ceea ce oferi.”

—Israel, 28

„Îmi produce şi mie plăcere să ştiu că îmi pot satisface partenera. {tiu că uneori nu poate avea orgasm doar prin sex, aşa că puţin preludiu e cel mai mic lucru pe care-l pot face pentru ea.”

—Alex, 29

„Să aduc o tipă la orgasm e lucrul care mă excită cel mai tare – în special atunci când poţi să simţi gustul plăcerii ei pe limba ta.”

—Keith, 33 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Ziarul Evenimentul angajeaza: Economist Senior / Director Economic Poti fi persoana potrivita daca: - Ai cunostinte solide in domeniul contabilitatii si consultantei fiscale, declaratii fiscale, bilanturi, gestiune si operatii cu personalul, obligatoriu Expert contabil, membru CECCAR activ; - Detii o experienta de minim 5 ani in domeniul contabilitatii societatilor comerciale; - Ai cunostinte avansate ale programului Nexus si al pachetului Office; - Detii o forma juridica de organizare (constituie un avantaj). Descrierea jobului: - Organizarea, conducerea si controlul activitatilor financiar-contabile prin care se asigura evidentierea contabilitatii potrivit conditiilor legale. Inregistrarea si reflectarea in expresie valorica a proceselor economice din cadrul societatii. Elaborarea si propunerea spre aprobare a masurilor de imbunatatire a activitatii economico-financiare a societatii; - Coordonarea echipei din subordine. Responsabilitati: - Coordoneaza, verifica si raspunde de activitatea financiar-contabila a companiei; - Inregistreaza si asigura reflectarea in contabilitatea financiara a operatiunilor derulate de societate si a documentelor fiscal in conformitate cu reglementarile in vigoare; - Vigilenta cu privire la riscuri financiare/legale/de business; Se informeaza permanent de legislatia din domeniul financiar-contabil si transmite informatiile necesare subordonatilor, dar si managementului companiei; Intocmeste la timp si in conformitate cu dispozitiile legale, balantele de verificare, situatiile lunare, trimestriale, semestriale si anuale (declaratii catre ANAF); Asigura platile la termen a sumelor care intra in responsabilitatea firmei fata de bugetul de stat, fata de terti, conform prioritatilor stabilite de conducerea companiei; Evidenta contabila a conturilor de furnizori si client; Realizarea analizelor economice-financiare / alte rapoarte catre managementul companiei; Asigura arhivarea documentelor aferente inregistrarilor contabile; Supervizarea implementarii procedurilor de contabilitate cu ajutorul programului informational. Conditii: - Se asigura intr-un mediu ambiant, birou privat; - Colectiv tanar si bine pregatit; - Program de lucru: luni-vineri, flexibil intre 6-8 ore/zi. - Salar brut 3.500-4.000 RON/Luna. CV pe office@ziarulevenimentul.ro # 0744299159
Un bucureștean a violat un copil de 13 ani în repetate rânduri
15/04/2021 16:06

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce, incepand de anul trecut, ar fi agresat sexual in mai multe randuri un copil de 13 ani. Bărbatul i-ar fi oferit bani acestuia pentru a ...

Jackie Chan vrea să-și doneze averea de 370 de milioane de dolari. Actorul a refuzat să-i lase banii fiului său
15/04/2021 15:59

Jackie Chan este unul dintre cei mai cunoscuti actori la nivel mondial. Ajuns la 67 de ani, Chan a strans de-a lungul carierei sale impresionante averea fabuloasa de 370 de milioane de dolari, pe care insa, po ...

Român ucis de o avalanşă în Alpii austrieci
15/04/2021 15:45

Un roman de 36 de ani a fost ucis de o avalanşă in Alpii austrieci, potrivit presei locale. Prietena lui, o tanără de 22 de ani, a scăpat cu viaţă. Cei doi, cazati intr-o cabana la 2.200 de metri altitu ...

Ce spune iubita lui Vlad Voiculescu despre demiterea lui
15/04/2021 13:52

Laura Stefănut, iubita fostului ministru Vlad Voiculescu, incearcă să facă o conexiune intre demiterea concubinului si sacrificarea biblică pascală. „Fatidic si-au ales momentul sacrificiului. &Ici ...

Câți iubiți a avut Andra înainte de măritiș
15/04/2021 13:26

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar in prezent se poate declara o femei implinită. Vedeta este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Mărută si au impreună doi copii minunati ...

Ce avere a adunat Prinţul Philip și cui va rămâne
15/04/2021 11:56

Cel mai longeviv prinţ consort din istoria Angliei, ducele de Edinburgh, a strans de-a lungul deceniilor in care a slujit coroana britanică o avere estimată la 25 de milioane de euro. Prinţul Philip, car ...

Un bătrân a câştigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă și nu a văzut ce numere a bifat
15/04/2021 11:50

Un bătran in varstă de 80 de ani, din Marea Britanie, a castigat peste 100.000 de lire sterline la loterie, după ce si-a uitat ochelarii de vedere acasă si nu a putut să aleagă numerele favorite, inform ...

FOTO/VIDEO - Irina Rimes, detalii picante despre relația cu noul ei iubit. Sex 48 de ore
15/04/2021 09:45

Irina Rimes a dezvăluit detalii din intimitatea cuplului pe care il formează alături de David Goldcher, fiind invitată să povestească despre ea insăsi in cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici. ...

Lumea interlopă online. Cum a schimbat pandemia infracționalitatea virtuală
15/04/2021 08:47

 Într-o lume din ce in ce mai digitalizată, infractorii se adaptează mai rapid decat societatea si si-au mutat o parte din „operatiuni” in online. Riscul unor atacuri cibernetice a cres ...

 Eleve înjunghiate și violate în drum spre școală. Agresorul are 15 ani!
15/04/2021 08:00

Un adolescent de 15 ani, din Marea Britanie, a fost condamnat, zilele trecute, după atacuri de o violentă iesită din comun asupra unor eleve care se indreptau către scoală. Potrivit Politie Metropolitane, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei