0000 XXX

Dimensiune font:

Ești îndrăgostită cu adevărat? Un chestionar care te va ajuta să rezolvi dilema

| 12-10-2019 19:16

 

Ești îndrăgostită cu adevărat? Un chestionar care te va ajuta să rezolvi dilema

Basmele și comediile romantice ne-au făcut să credem că „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” este scenariul după care se desfășoară poveștile de dragoste și, de multe ori, proiectăm în mod toxic acest scenariu asupra propriilor relații. În fapt, un scenariu mult mai plauzibil arată cam așa: un tip întâlnește o tipă alături de care se simte bine, dar asta nu-l împiedică să se întâlnească și cu alte femei. Ea își dorește ca acest bărbat să facă parte din viața ei, prin urmare încearcă să-i mențină interesul și stă prea mult cu el, deși este evident că nu este potrivit pentru ea. Sau, dacă tipul decide că-și dorește ca ea să facă parte din viața lui, este foarte posibil ca temerile și nesiguranțele manifestate de ambele părți să fie un obstacol în calea relației visate. Asta dacă și ea își dorește în mod autentic această relație și nu este pur și simplu sedusă de ideea unei povești de dragoste și nu de poveste în sine. De multe ori, realitatea este atât de diferită de scenariile din mințile noastre încât ne-ar ajuta mult să aflăm răspunsul la întrebarea: „Sunt îndrăgostită cu adevărat?”. 

Să ai emoții puternice pentru cineva te poate face să crezi că ești îndrăgostită, când ai putea fi de fapt fie doar atrasă sexual, fie dominată de o obsesie. Atracția sexuală este, de obicei, de scurtă durată și are mai mult de-a face cu recompensele imediate. De obicei, împlinirea este strict de ordin fizic. Obsesia este atunci când pui obiectul dorinței pe un piedestal, habar n-ai cine este cu adevărat omul ăla și nici nu-ți pasă de fapt, te comporți irațional, ești prinsă în propriul scenariu, care nu are prea multă tangență cu realitatea. Intensitatea acestor trăiri te poate face să crezi că ești îndrăgostită, dar dragostea adevărată nu are nici o legătură cu asta. Dacă dragostea ți se pare incertă, chinuitoare și te face să te întrebi: „Oare sunt îndrăgostită?”, atunci răspunsul este probabil nu. Atunci când ești îndrăgostită, ai sentimente intense pentru un bărbat, ești atrasă de el și, mai ales, conectată la nivel mental, emoțional și fizic.

 
 
 

Ești în continuare nesigură dacă ești îndrăgostită sau doar luată de val? Răspunsurile tale la următoarele 20 de întrebări te vor ajuta să afli adevărul. (Răspunde cu „adevărat” sau „fals” și întotdeauna cu prima variantă care îți vine în minte, fără să te gândești sau să analizezi prea mult. Dacă ți se pare că te gândești prea mult la un răspuns, ia o pauză de la chestionar, relaxează-te, gândește-te la altceva! Poți relua atunci când ești mai calmă).

1. Mă simt atrasă și sunt conectată cu partenerul meu la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual.

2. Gândul la partenerul meu mă face fericită.

 

 

3. Mă simt fericită în legătură cu mine însămi și atunci când sunt cu partenerul meu, și când nu sunt cu el.

4. Mă simt liberă să fiu eu însămi în această relație.

5. Îmi place cine sunt în această relație.

6. Mă iubesc pe mine însămi tot atât cât îl iubesc și pe partenerul meu.

 

7. Mă simt bine în legătură cu cine este partenerul meu.

8. În situația în care partenerul meu își pierde toate bunurile materiale, l-aș mai iubi și aș mai vrea să fiu cu el?

9. Îmi apreciez partenerul, cu tot cu ciudățeniile lui.

10. Toate alegerile mele sunt în favoarea relației noastre; deciziile mele urmăresc binele relației noastre.

 

11. Când am vești bune sau rele sau mă confrunt cu o situație provocatoare, partenerul meu este primul pe care îl anunț.

12. Când ne confruntăm cu probleme în relație, prima mea reacție este să le rezolv, și nu să părăsesc relația.

13. Mă simt mulțumită și împlinită în relație.

14. Știu că partenerul meu simte pentru mine la fel cum simt și eu pentru el (amândoi ne iubim și ne admirăm în egală măsură).

15. Atunci când ne confruntăm în relație cu probleme, sunt încrezătoare că până la urmă lucrurile se vor îndrepta, iar relația noastră va redeveni armonioasă.

16. Partenerul meu este singurul bărbat cu care aș vrea să fiu.

17. Abordez relația noastră doar cu iubire și niciodată ca pe un joc de putere.

18. Sunt fericită pentru partenerul meu atunci când i se întâmplă lucruri bune și are parte de reușite.

19. Atunci când partenerul meu se confruntă cu greutăți, îl susțin necondiționat.

20. Sunt mulțumită de felul în care eu și partenerul meu interacționăm și ne rezolvăm problemele.

Dacă ai răspuns la cele mai multe întrebări cu „adevărat”, atunci înseamnă că ești cu adevărat îndrăgostită de partenerul tău. Dacă majoritatea răspunsurilor gravitează în jurul lui „fals”, atunci nu ești îndrăgostită: abordezi dragostea cu frică și crezi că este un lucru greu.

Concluzia este: dacă ești îndrăgostită de persoana potrivită, dragostea nu îți va părea dificilă și chinuitoare, ci din contra te vei simți împlinită și iubită pentru cine ești tu cu adevărat. Mai mult, vei ști că și el simte la fel pentru tine. Provocările relației vor fi depășite cu lejeritate și nu vor eroda legătura voastră.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
FOTO Unde poate duce dependența de operații estetice: Părinții mi-au spus că arăt ca o ciudată
28/05/2020 21:41

 Este vedetă de televiziune, femeie de afaceri si model. Are 29 de ani si a mărturisit că s-a gandit să apeleze la chirurgia plastică incă de la 12 ani. Amy Childs a povestit cum este să fii depende ...

INCENDIAR! Și-a dat bikinii jos și i-a pus pe față în loc de mască! Soluția găsită de un model Playboy pentru a intra în magazin (VIDEO)
23/05/2020 10:29

  INCENDIAR! Si-a dat bikinii jos si i-a pus pe fată in loc de mască! Solutia găsită de un model Playboy pentru a intra in magazin (VIDEO) / Francia James / Instagram   ...

VIDEO Prima reacție a femeii cu care a fost prins Ciprian Marica, în hotel, dar și ce a decis soțul înșelat
19/05/2020 10:43

 Telenovela amoroasă in care au apărut fostul international Ciprian Marica si Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost sef la firma Transgaz, e departe de a se fi terminat. Femeia care si-ar fi inselat ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!