Soțul Dianei Tăicuțu, profesorul Stelian Ghinea a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru 

ziaruldevrancea.ro, despre ceea ce s-a întâmplat înainte și după ce au apărut în mediul virtual pozele în care soția sa apare în ipostaze intime în compania unui tânăr care se pare că este un elev din clasa a XII-a a Liceului de Arte ”Ghe. Tattarescu” unde cei doi soți sunt profesori de pictură.

Acesta a spus că, deși avea bănuieli că lucrurile nu ar fi tocmai în regulă, a avut încredere în soția sa. Bărbatul a povestit că, în urmă cu circa doi ani, elevul din clasa a XII-a în acest moment, ar fi venit în casa soților Tăicuțu- Ghinea după ce profesoara i-ar fi cerut soțului său să îl ajute pe copil pentru că ”are o situație mai dificilă”.

Pentru că a simțit că lucrurile depășesc relația normală elev- profesor, Stelian Ghinea susține că a vorbit despre acest lucru de mai multe ori cu soția sa. "Îmi spunea: «Sunt ca o mamă pentru el!» Eu cred că O. a fost o victimă în această situație pentru că este un copil până la urmă”, a mai spus profesorul Ghinea.

 

 

 

Bărbatul a mai mărturisit sursei citate faptul că a demarat procedurile de divorț: ”Eu am înaintat actele de divorț avocatului meu și cred că au fost depuse. Eu nu am fost despărțit de soția mea așa cum înțeleg că a afirmata mai spus profesorul Stelian Ghinea