Jennifer-Aniston

Dimensiune font:

Jennifer Aniston, apariție de invidiat la 51 de ani. Nu degeaba Brad Pitt nu a putut să o uite așa ușor

| 13-02-2020 20:27

Toate femeile se vor apuca de yoga întrucât Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, își sfidează vârsta,dezvăluind secretele corpului său criminal. S-ar putea să aibă 51 de ani, dar Jennifer Aniston arată bine așa cum a făcut-o în Rachel Green Days, după cum dovedesc recentele ei fotografii din revista Interview.

Jennifer Aniston, apariție de invidiat la 51 de ani
Vedeta tocmai ce a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani, pe 11 februarie, iar femeile din întreaga lume pot fi invidioase pe actriță, dacă luăm în considerare cum arată în acest moment. Actrița și-a sfidat anii în timp ce nu a stat în altceva decât cizme cu capse, o geacă de piele și lenjerie neagră pentru numărul din martie 2020 al revistei Interview. Dar, în timp ce aspectul ei de tinerețe poate părea miraculos, nu există niciun miracol în această privință, doar muncă serioasă asupra fizicul ei. Se bazează doar pe o varietate de antrenamente diferite pentru a-și menține forma corpului.

Jennifer Aniston, apariție de invidiat la 51 de ani. Nu degeaba Brad Pitt nu a putut să o uite așa ușor
Jennifer Aniston, apariție de invidiat la 51 de ani. Nu degeaba Brad Pitt nu a putut să o uite așa ușor
Nu degeaba Brad Pitt nu a putut să o uite așa ușor
Ea a dezvăluit anterior că participă la sesiuni zilnice de yoga, box, cardio și meditație. Ea a spus: „Mă simt foarte bine când termin un antrenament, minunat. Pentru că am avut grijă de corpul meu, endorfinele mele merg, sângele îmi pompează. Am grijă de un corp pe care îl am. Am o bicicletă rotativă, o bicicletă eliptică și o banda de alergare – și fac cardio cel puțin 20 de minute pe zi.”

Se știe că actrița evită Botoxul, afirmând anterior, „Nu spun că nu am încercat-o. Toate chestiile astea cosmetice arată ridicol pentru mine!”, dar are câteva trucuri când vine vorba de a-și menține fața strălucitoare. Vedeta serialului ”Friends” spune că ia în mod regulat o peptidă de colagen cu smoothie-ul matinal. Colagenul este principala proteină structurală din corpul uman – care leagă oasele, tendoanele și cartilajul. De asemenea, actrița și-a pus aspectul tineresc pe seama genelor bune, susținând că moștenirea ei grecească a jucat un rol important.

La ultima apariție, la ediția din acest an a Premiilor SAG, a fost prima dată, după 15 ani de la divorț, când au apărut împreună în public, maniera în care s-au salutat, zâmbetele și îmbrățișările dintre ei au captatat atenția rețelelor de socializare și publicațiilor. Toată lumea s-a concentrat să vadă reacțiile actorilor, amintindu-și de căsătoria pe care au avut-o cei doi demult, fiind considerați perechea cea mai frumoasă de la Hollywood, asta înainte ca el să o cunoască pe Angelina Jolie și să rupă relația cu actrița din ”Friends”.


Jennifer Aniston, apariție de invidiat la 51 de ani. Nu degeaba Brad Pitt nu a putut să o uite așa ușor
Astfel că, această reîntâlnire a emoționat opinia publică, fiind și tema de discuție a acestei perioade. Pentru prima dată, protagonista din ”The Morning Show” a vorbit pentru ”Entertainment Weekly”. În timpul celei de 26-a gală SAG (Screen Actors Guild Awards), Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au salutat în backstage ca și când ar fi buni prieteni. Deși actorul nu a dat nicio declarație cu privire la acest moment, actrița a vrut să se știe că între ei nu a rămas decât o frumoasă prietenie.

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au cunoscut în 1998 și au început o poveste de dragoste care a ocupat primele pagini ale publicațiilor internaționale. În anul 2000, aceștia s-au căsătorit într-o ceremonie intimă. Cinci ani mai târziu, au semnat divorțul, printre zvonurile de amantlâc cu Angelina Jolie, coprotagonista din ”Ms.& Mrs Smith”. După ce a rămas liber, au apărut și primele imagini care au confirmat noua relație.

 

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Taiwanul a dezincriminat adulterul
29/05/2020 16:44

Cea mai inaltă instanţă judiciară din Taiwan a decis vineri dezincriminarea adulterului, anuland o lege veche de decenii care ii pedepsea cu inchisoarea pe cei implicaţi in relaţii extraconjugale, transmi ...

FOTO Unde poate duce dependența de operații estetice: Părinții mi-au spus că arăt ca o ciudată
28/05/2020 21:41

 Este vedetă de televiziune, femeie de afaceri si model. Are 29 de ani si a mărturisit că s-a gandit să apeleze la chirurgia plastică incă de la 12 ani. Amy Childs a povestit cum este să fii depende ...

INCENDIAR! Și-a dat bikinii jos și i-a pus pe față în loc de mască! Soluția găsită de un model Playboy pentru a intra în magazin (VIDEO)
23/05/2020 10:29

  INCENDIAR! Si-a dat bikinii jos si i-a pus pe fată in loc de mască! Solutia găsită de un model Playboy pentru a intra in magazin (VIDEO) / Francia James / Instagram   ...