Jennifer Aniston, în formă de zile mari la 51 de ani: Imaginile care au uimit pe toată lumea FOTO

Jennifer-Aniston-by-Mark-Seliger

Dimensiune font:

| 20-11-2020 08:47

 

 

Pe zi ce trece, Jennifer Aniston ține, parcă, să demonstreze că Brad Pitt n-a avut nimic în cap când a părăsit-o pentru Angelina Jolie. Vedeta arată fabulos în aceste imagini!

La 51 de ani, Jennifer Aniston nu încetează să uimească: arată grozav și o duce mai bine decât în anii trecuți, când presiunea singurătății și a lipsei unei familii o împovărau vizibil. Acum, actrița americană strălucește și pare că devine în fiecare zi cel mai mare regret al fostului ei soț, Brad Pitt.

Aniston își etalează fizicul impresionant într-o ședință foto pentru campania de promovare a brandului Vital Proteins. Îmbrăcată într-un top și colanți, ea face cea mai bună reclamă marca a cărei imagine este.

Actrița apare în timp ce aleargă și face câteva mișcări de yoga. Într-una dintre fotografii, ea face jogging și i se văd brațele tonifiate și abdomenul bine lucrat. O altă imagine arată pasiunea sa pentru yoga, vedeta pozând pe covoraș, în aceeași ținută sport, în timp ce privește într-o parte. În a treia imagine publicată, ea poartă un top alb strâns cu un nod și aceiași colanți negri, în timp ce ține brațele la ceafă, privind în sus.

Puterea vine din interior

Jennifer Aniston a devenit imaginea brandului December și va prelua și rolul de director de creație, scrie Daily Mail.

 


Actrița a anunțat miercuri parteneriatul cu brandul de wellness, postând pe Instagram o imagine în care prezintă toate produsele Vital Proteins pe care le folosește. Îmbrăcată casual, ea ține în poală un coș plin cu produse cosmetice. 

"Sunt foarte încântată să vă anunț (în sfârșit) că mă alătur @vitalproteins ca director de creație. Cu ani în urmă foloseam cu regularitate produsele Vital Proteins... așa că atunci când mi s-a oferit oportunitatea să fiu parte a acestui brand într-un mod important, am profitat", a scris Jennifer.

"Am fost mereu adepta descoperirii wellness-ului din interior și sunt foarte fericită să vă împărtășesc importanța colagenului", a scris ea, promițând că va reveni și cu alte informații.

Colagenul este o proteină produsă de organism prezentă în oase, piele, mușchi, tendoane și ligamente, iar suplimentele cu colagen pot ajuta la creșterea masei musculare și la îmbunătățirea elasticității pielii.

"Puterea noastră vine dinăuntru, așa că aleg o nutriție bună și suplimentele adecvate pentru a-mi începe ziua", a spus Aniston pentru People.

Grăsimi sănătoase și sport

Anul trecut, antrenorul personal al actriței, Leyon Azubuike, a dezvăluit câteva trucuri din dieta acesteia.


Unul dintre sfaturile pe care i le-a dat și clientei sale este consumul de grăsimi sănătoase.

"Îmi plac avocado, uleiul de cocos, uleiul de pește, tot ce este sub formă sănătoasă de grăsime este minunat. Eu consum 1,7 grame de carbohidrați și două grame de proteine per kilogram de greutate pentru a-mi susține creșterea masei musculare", a spus antrenorul pentru Women's Health.

 

 În februarie, Leyon Azubuike a dezvăluit că programul de pregătire fizică pe care îl urmează Jennifer Aniston este foarte intens și durează șapte săptămâni. Ea a descoperit boxul, sport care o atrage pentru că îmbunătățește condiția fizică, dar "lucrează și creierul".

Programul a dat repede roade: în februarie, Jennifer Aniston arăta senzațional în fotografiile publicate de Interview Magazine.

Nu mănâncă dimineața, dar nu refuză pastele


Dieta joacă, de asemenea, un rol important în viața actriței.

"Țin post intermitent, așa că nu mănânc nimic dimineața. Am observat că e o mare diferență când nu mănânc nimic solid timp de 16 ore", a explicat Aniston, în octombrie 2019, pentru Radio Times. Ca să-i fie mai ușor să nu mănânce dimineața, actrița nu se trezește mai devreme de ora 9:00.

 

 


Jennifer face mișcare cinci zile pe săptămână și chiar și atunci când are o zi fără regim nu renunță la sucul de țelină, urmat de meditație și de sport.În 2016, Aniston a mărturisit pentru Elle că pastele sunt preferatele ei când vrea să se abată puțin de la dietă. "Pastele au devenit noua mea mâncare favorită", a spus ea, adăugând că îi place versiunea carbonara. "Am învățat cum să le fac. Și nu-i deloc rău pentru tine! E vorba doar de un ou, parmezan și puțină apă.

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Dezastru într-un cimitir evanghelic din Sibiu
28/03/2023 14:09

Peste 40 de pietre funerare au fost distruse in cimitirul evanghelic din Slimnic. Reparatiile sunt destul de costisitoare, iar sasii din localitate nu le pot face pe cont propriu. Politia a deschis o anchetă. ...

O femeie şi-a împuşcat mortal soţul în direct pe Facebook
28/03/2023 13:52

O femeie in varstă de 28 de ani a fost arestată după ce şi-a ucis partenerul de viaţă. Kadejah Michelle Brown este acuzată că şi-ar fi impuşcat soţul, pe Jeremy Roc Brown, in casa lor din Lowndes C ...

Tragedie în Mexic: Cel puțin 37 de morți după un incendiu la un centru pentru imigranți
28/03/2023 13:42

Cel puţin 37 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit la un centru pentru imigranţi din oraşul Ciudad Juarez, situat la frontiera de nord a Mexicului, in statul Chihuahua, au anunţat marţi dim ...

 Invitație la Florența pentru profesoara care le-a arătat elevilor statuia lui David
28/03/2023 13:35

Profesoara din statul american Florida care a fost obligată să demisioneze după ce le-a prezentat elevilor săi o imagine a sculpturii „David”, realizată de artistul renascentist Michelangelo, a ...

Înarmată cu două puști de asalt și un pistol, o femeie a atacat o școală din Tennessee
28/03/2023 11:15

Trei copii si trei adulti au fost impuscati mortal intr-o scoală din statul american Tennessee de o femeie care a fost ucisă de fortele de ordine. Atacatoarea este o fostă elevă a scolii, spun politistii ci ...

Incendiu la Constanța. Un bărbat a ars de viu
28/03/2023 09:36

Un incendiu s-a produs astăzi in municipiul Constanta, pe Aleea Albăstrelelor din zona Abator.Din păcate, pompierii au găsit in interior un bărbat carbonizat. "Am intervenit cu 4 autospeciale cu apă ...

Beneficiile postului cu apă. Ce spune un cunoscut artist
27/03/2023 15:45

Beneficiile postului cu apă. Mihai Onilă, unul din membrii trupe Axxa a vrut să vadă ce se intamplă in organismul său dacă tine post negru. Cea mai mare durată in care s-a abtinut de la mancare a fost d ...

Prinţul Harry, în proces cu tabloidul Daily Mail
27/03/2023 14:30

Prinţul Harry s-a prezentat luni dimineaţă la Curtea Supremă din Londra, unde se desfăşoară o audiere in cadrul procesului intentat companiei care publică tabloidul Daily Mail, Associated Newspaper (ANL ...

Pe un traseu montan din Gorj a fost găsit scheletul unei femei
27/03/2023 13:59

 Scheletul unei femei a fost găsit, duminică, de un turist pe un traseu montan din Gorj. Potrivit autoritătilor, in rucsacul găsit la fata locului se aflau mai multe antidepresive. „Am primit un ...

Bărbat căutat în Italia după ce a sărit de pe o clădire cu trei etaje
27/03/2023 12:53

Autoritătile din Italia caută un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje intr-un canal din Veneţia. Imaginile cu cascadoria au devenit virale, scrie CNN. Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a sc ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei