Kevin Spacey a fost pus sub acuzare în procesul pentru agresiune sexuală împotriva unui tânăr de 18 ani

hepta-2934490

Dimensiune font:

| 08-01-2019 10:22

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare luni, în procesul în care este acuzat de agresiune sexuală împotriva unui tânăr de 18 ani, a arătat publicaţia The Independent.

 

 De la primele ore ale dimineţii, trotuarul din faţa tribunalului din Nantucket era ocupat de care de reportaje şi jurnalişti care aşteptau să surprindă momentul în care actorul american intră în clădire. Singura cerere a procurorilor a fost ca vedeta să nu se apropie de presupusa victimă numită în plângerea judecătorească şi să nu ia contact nici cu familia acesteia. Judecătorul Thomas Barrett a acceptat cererea, a notat CNN.

Actorul a apărut însoţit de doi avocaţi, Alan Jackson şi Juliane Balliro, şi a încuviinţat dând din cap atunci când i s-a recomandat să nu ia legătura cu victima. Următoarea audiere a fost stabilită pentru 4 martie, când actorul nu va mai fi obligat să apară în faţa Curţii, dar va trebui să fie disponibil pentru a fi contactat telefonic.
Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de indecenţă, molestare şi lovire, pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani închisoare şi înregistrarea ca agresor sexual.

O serie de acuzaţii de agresiune sexuală împotriva lui Spacey au început să apară din toamna anului 2017 şi au dus la înlăturarea actorului din serialul “House of Cards” şi dintr-un film pentru care deja turnase scenele sale în regia lui Ridley Scott.

Acuzaţiile din Nantucket au venit din partea prezentatoarei de ştiri Heather Unruh, care i-a reproşat lui Spacey că la pipăit pe fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, la barul Club Car de pe insulă. Fosta prezentatoare a postului Boston TV a spus că actorul l-a atins pe fiul său pe părţile genitale, peste pantaloni.

Tânărul, identificat drept William Little, a declarat anchetatorilor că a trimis mesaje, inclusiv o înregistrare video, prietenei sale de la momentul respectiv, prin platforma Snapchat, care vin în sprijinul acuzaţiilor sale. Little lucra pe timpul verii la restaurantul Club Car din Nantucket şi rămăsese la bar după ce şi-a terminat tura, pentru că voia să îl vadă pe Spacey, al cărui fan era. După ce a făcut cunoştinţă cu actorul, au început să consume alcool. Spacey l-ar fi invitat acasă la el, împreună cu alţi prieteni, lucru pe care tânărul l-a refuzat, pentru că bănuia că acesta vrea să îl seducă. A rămas însă la bar pentru a face o fotografie cu actorul. Spacey i-ar fi spus că, dacă îl însoţeşte, va face o fotografie cu el. Ulterior l-a agresat sexual, potrivit declaraţiilor tânărului înregistrate în dosar.

Poliţia ar fi recuperat respectiva înregistrare video care demonstrează acuzaţiile.

În Ajunul Crăciunului, la puţin timp după ce informaţiile privind punerea sa sub acuzare au devenit publice, Spacey a publicat pe platforma online YouTube o înregistrare video, cu titlul "Let Me Be Frank" ("Lăsaţi-mă să vorbesc cu francheţe"), prin care a pus capăt unui an de tăcere.

Într-un monolog livrat cu tonul lui Frank Underwood, personajul său din producţia Netflix "House of Cards" - care, între timp, după acuzaţiile de abuzuri sexuale care i s-au adus actorului, a fost omorât de scenarişti -, Spacey spune: "Bineînţeles că unii cred orice şi au aşteptat cu răsuflarea tăiată ca eu să mărturisesc că sunt vinovat; ei mor de nerăbdare ca eu să declar că tot ce spun ei este adevărat şi că am primit ceea ce am meritat... Cu siguranţă, nu voi plăti un preţ pentru ceva ce nu am făcut".

"Foarte curând, veţi cunoaşte întreg adevărul", mai spune actorul premiat cu Oscar.

Spacey mai este investigat de poliţia din Los Angeles pentru o acuzaţie de abuz sexual, într-un alt incident care a avut loc în 2016. O acuzaţie similară a fost respinsă de procurori pentru că era vorba de un presupus incident din 1992, iar fapta ar fi fost prescrisă.

Kevin Spacey este investigat şi de poliţia britanică, după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de diverse abuzuri sexuale săvârşite pe când era director artistic la Teatrul Old Vic din Londra, în perioada 2004 - 2015.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Kevin Spacey a dispărut din viaţa publică după un val de acuzaţii de abuz sexual care i s-au adus la sfârşitul anului trecut.

În luna octombrie 2017, Kevin Spacey a făcut public faptul că este homosexual, după ce Anthony Rapp - un actor care a jucat în producţii precum "Star Trek - Discovery" şi "Rent" - l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când Rapp avea doar 14 ani. De asemenea, actorul a fost acuzat că a încercat să violeze un tânăr de 15 ani.

Spacey a scris apoi pe reţeaua online Twitter că a iubit şi femei şi bărbaţi, dar în prezent trăieşte ca un bărbat homosexual.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de Rapp, Spacey a scris la momentul respectiv într-un mesaj pe Twitter: "Îi port un respect şi o admiraţie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, ar fi avut loc cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă este să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool, şi îmi pare rău pentru sentimentele pe care spune că le-a avut în el în toţi aceşti ani".

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele "American Beauty" şi "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects". Pentru rolul lui Francis Underwood, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy. MEDIAFAX.RO

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei