Lady Gaga în 2012, Depeche Mode în 2013

default

Dimensiune font:

| 03-01-2013 00:00

* Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers, Lara Fabian, Linkin Park sau Toto Cutugno au fost numele din showbiz-ul internaţional care, în 2012, au concertat la Bucureşti, unii pentru prima dată * anul acesta sunt aşteptaţi în România Depeche Mode, Richard Clayderman, Mark Knopfler (fondatorul Dire Straits), Andrea Bocelli şi Roger Waters (membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd)

Unul dintre cele mai aşteptate concerte de către fani din acest an a fost cel al artistei Lady Gaga. De la cei mai tineri până la cei în vârstă, fanii români au dorit să o vadă şi să o asculte pe Lady Gaga, în spectacolul pe care aceasta l-a susţinut în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Îmbrăcaţi în ţinute care de care mai excentrice, plecând de la simple tricouri de plasă până la peruci în toate culorile curcubeului şi machiaje stridente, tinerii au fost cei mai încântaţi de sosirea artistei în România.
La fel de aşteptat a fost şi concertul trupei Red Hot Chili Peppers, la care peste 45.000 de fani au umplut Arena Naţională din Capitală. Printre melodiile care au „zguduit” stadionul s-au aflat atât clasicele „Give It Away”, „Under the Bridge”, „Can't Stop”, „Scar Tissue”, „Otherside” sau „By The Way”, cât şi piese de pe cel mai nou album - „Monarchy of Roses”, „Brendan's Death Song”, „Look Around” sau „The Adventures of Rain Dance Maggie”.
În România, seria concertelor de anul trecut a fost deschisă de cântăreţul italian Toto Cutugno. Lui i-au urmat, în martie, francezul de origine algeriană Enrico Macias, care şi-a sărbătorit prin acel concert cei 50 de ani de carieră, dar şi solista de origine belgiană Lara Fabian. O lună mai târziu, în aprilie, peste 4.000 de spectatori au fost prezenţi la concertul oferit românilor de starul muzicii latino David Bisbal.
Primul concert Linkin Park în România a adunat, în luna iunie, la Romexpo, peste 13.000 de spectatori. Show-ul a făcut parte din turneul de promovare a albumului „A Thousand Suns”.
Şi Julio Iglesias a inclus Bucureştiul în turneul său „2012 - World Tour”. Concertul de la Bucureşti a fost ultimul din turneul european al artistului care, în urmă cu un an, şi-a anunţat retragerea din viaţa artistică.
La Bucureşti au concertat în 2012 şi olandezii de la BZN, dar şi cântăreaţa britanică Bonnie Tyler.
Multe concerte amânate sau anulate
Din cauza unor „obligaţii contractuale ce nu au putut fi înlăturate”, Lenny Kravitz şi-a amânat pentru 2013 concertul pe care urma să îl susţină pe 28 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.
La rândul său, Jennifer Lopez, aflată în turneul mondial „Dance Again”, a fost obligată să îşi amâne concertul de la Bucureşti din cauza unor detalii tehnice, sala de la Romexpo nefiind pregătită pentru un concert de o asemenea anvergură.
Tot motive tehnice „nesusţinute de realitate” a invocat şi solistul britanic Seal, care, pe 27 noiembrie, cu doar câteva ore înainte să urce pe scena Sălii Palatului, a anulat show-ul de la Bucureşti.
Şi Umberto Tozzi şi-a anulat spectacolul din 15 septembrie de la Sala Palatului, artistul invocând unele probleme medicale. Potrivit organizatorilor, concertul ar urma să fie reprogramat în primăvara acestui an.
Chiar în ziua concertului, pe 18 decembrie, organizatorii au anunţat şi anularea spectacolului pe care trebuia să îl susţină la Bucureşti Salvatore Adamo.
Concerte de Crăciun
Seria concertelor de Crăciun a fost deschisă anul trecut, la Bucureşti, de legendarul ansamblu „The Magic Gospel Pearls”.
Ştefan Bănică a continuat, pentru al 11-lea an consecutiv, seria de concerte extraordinare dedicate sărbătorilor de Crăciun. Spectacolul „O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică” a avut loc pe 13, 14 şi 15 decembrie.
Şi colindătorul Ştefan Hruşcă s- aflat într-un turneu prin ţară. Artistul a putut fi ascultat la Bucureşti pe 20 decembrie, împreună cu Corul Naţional de Cameră „Madrigal”, în spectacolul de lansare a celui mai nou album al său, „La mijlocu' cerului”.
Celebrul compozitor şi violonist ucrainean Edvin Marton şi Vienna Strauss Orchestra i-au aşteapta pe români să petreacă un „Crăciun vienez” pe 21 decembrie, la Sala Palatului.
În aceeaşi zi, la Sala Polivalentă din Capitală, iubitorii de muzică au putut vedea show-ul „I Love the 90's” - un spectacol live în care au concertat No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat şi Robin S.
Pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti a găzduit spectacolul „Regal Vienez”, susţinut de Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg. Daniil Zaharov a dirijat o orchestră internaţională, compusă din 27 de instrumentişti, printre care şi acordeonistul Evgheni Nagruzza.
Perspectivele lui 2013
Anul acesta, în România sunt aşteptaţi, între alţii, Depeche Mode, pianistul Richard Clayderman, Mark Knopfler, Andrea Bocelli şi Roger Waters.
Seria spectacolelor din Bucureşti va fi deschisă de trupa Smokie, care revine pe scena Sălii Palatului pe data de 2 martie.
Belgienii de la Vaya Con Dios revin şi ei, la Bucureşti, pe 15 martie, în cadrul mega-turneului „Farewell Tour”. Trupa încheie astfel 27 ani de carieră, bucureştenii având încă o dată ocazia să asculte hituri precum „What's a Woman”, „Puerto Rico” sau „Neh Na Na Na”.
Richard Clayderman, cel mai popular pianist al lumii din ultimele decenii, va concerta la Bucureşti pe 21 martie. Supranumit „Prince of Romance”, artistul va interpreta melodiile care l-au consacrat, printre care şi piesa „Ballade pour Adeline” cu care a atins pragul vânzărilor record de peste 20 de milioane de exemplare în numai 38 de ţări.
Pe 30 martie, românii vor avea ocazia să îl revadă pe Yanni, iar pe 11 aprilie pe „regina metalului finlandez” Tarja Turunen. Concertul de la Bucureşti al artistei face parte din „Beauty and the Beat Tour 2013”. Artista va urca pe scena Sălii Palatului alături de peste 70 de instrumentişti, membri ai unei orchestre simfonice.
În data de 25 aprilie, la Bucureşti este aşteptat şi Mark Knopfler, fondatorul, compozitorul, chitaristul şi solistul trupei Dire Straits. Concertul din România va da startul turneului european de promovare a albumului solo cu numărul şapte al artistului - „Privateering”.
Anunţat ca evenimentul muzical al anului 2013, concertul trupei Depeche Mode va avea loc la Bucureşti pe 15 mai, pe Arena Naţională. Înaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de show-uri în 25 de ţări din Europa. Turneul va debuta pe 7 mai, cu un show în aer liber în parcul Hayarkon din Tel Aviv.
O altă premieră pentru România va fi şi concertul pe care Andrea Bocelli îl va susţine pe 25 mai.
În rândul celor mai aşteptate spectacole ale anului 2013 intră şi producţia „The Wall”, care va fi adusă la Bucureşti de Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd. Evenimentul este programat pentru data de 28 august, în Piaţa Constituţiei. Fanii Pink Floyd vor avea ocazia să vadă live, la Bucureşti, super-producţia inspirată de cel de-al 11-lea album al trupei - „The Wall”. Considerat o adevărată capodoperă, show-ul „The Wall” este o combinaţie de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale şi decoruri grandioase, toate reunite într-o construcţie colosală, concepută sub forma celebrului zid.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei