Paris Jackson a încercat să se sinucidă

default

Dimensiune font:

| 07-06-2013 14:44

Compania organizatoare de concerte AEG Live afirmă că va prezenta la tribunal o serie de dovezi potrivit cărora Michael Jackson nu era tatăl biologic al primilor doi copii ai săi, iar această ameninţare ar fi cauzat tentativa de suicid a fiicei cântăreţului, Paris Jackson, relatează dailymail.co.uk.

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, se află în prezent sub supravegherea psihiatrilor în spitalul West Hills din Los Angeles, iar tentativa de sinucidere a ei pare că a reuşit să aducă în sfârşit unitate în familia Jackson, întrucât toţi membrii ei doresc însănătoşirea fiicei megastarului, se afirmă la începutul acestui articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Potrivit presei americane, adolescenta a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele de la încheietura mâinii drepte şi luând multe pastile analgezice, după care a telefonat la un număr special creat pentru persoanele care încearcă să se sinucidă.

Încercând să afle motivul pentru care Paris Jackson a comis un astfel de gest, tabloidul Daily Mail avansează numeroase ipoteze.

Paris a trecut printr-o perioadă foarte grea în ultimele luni - fotografiile din ultimele opt săptămâni o arată purtând de fiecare dată în jurul încheieturilor manşete largi. Deşi acestea pot trece uneori drept accesorii vestimentare, atunci când fiica megastarului nu le poartă, pe pielea din jurul încheieturilor pot fi văzute multe cicatrice.

Unele surse spun că Paris era foarte stresată pentru că se afla în mijlocul examenelor de sfârşit de an. Alţii spun că adolescenta a fost extrem de supărată după ce familia Jackson i-a interzis să meargă la un concert al rockerului Marilyn Manson.

De altfel, Marilyn Manson a postat un mesaj de sprijin pentru Paris Jackson, pe site-ul TMZ, în care a scris: "Sper că te simţi mai bine. Vei fi pe lista mea de invitaţi oricând vei dori acest lucru".

O altă cauză ar putea fi bătălia care este pe cale să înceapă şi care vizează desemnarea persoanei care să preia rolul de mamă pentru Paris. Tânăra a ales să se îndrepte spre mama ei biologică, Debbie Rowe, cu care a început să se întâlnească tot mai des în ultimele luni. Această legătură nu pare să fie pe gustul bunicii sale Katherine Jackson, în vârstă de 83 de ani. Nu este deloc un secret faptul că mama megastarului nu are deloc încredere în Debbie Rowe.

Potrivit Daily Mail, care citează surse din echipa de avocaţi a familiei Jackson, Katherine Jackson se aşteaptă să înceapă din nou în acest an lupta în justiţie cu Debbie Rowe pentru custodia asupra lui Paris. În joc va fi o parte din pensia lunară de 75.000 de dolari cu care Katherine este plătită de avocaţii care administrează averea lui Michael Jackson, pentru a avea grijă de cei trei copii ai starului. Dacă Debbie Rowe va primi custodia lui Paris, ea va avea dreptul să solicite la tribunal o parte din această sumă.

Paris şi-a petrecut ziua de naştere alături de mama ei naturală, iar apoi a mers în vizită la ferma acesteia, unde a petrecut întregul weekend şi a părut foarte fericită, jucându-se cu câinii şi caii de acolo. Însă acea vizită a făcut ca Paris să lipsească de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a bunicii sale, Katherine. În schimb, fratele ei, Prince, în vârstă de 16 ani, doreşte să nu aibă niciun contact cu Debbie Rowe.

Potrivit unei alte surse, Paris Jackson ar fi ameninţat că va solicita emanciparea legală, adică o ieşire a sa de sub custodia tutorilor ei - Katherine Jackson şi vărul ei TJ, fiul lui Tito Jackson - înainte de a deveni majoră din punct de vedere legal, la vârsta de 18 ani.

Presa americană afirmă că adolescenta era "deprimată" şi foarte nervoasă în ultimele săptămâni, cerând să petreacă cel puţin o lună în vacanţa de vară la ferma mamei sale biologice, în Palmdale. În reşedinţa ei actuală, administrată de Katherine Jackson, care este membră a cultului Martorii lui Iehova, tânăra este adeseori criticată din cauza coafurii sale, a prietenilor, a faptului că se machiază şi a muzicii pe care o ascultă.

În ultimele săptămâni, Paris Jackson adoptase un stil rebel, vopsindu-şi părul în culori îndrăzneţe - portocaliu şi roz - şi purtând tricouri cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, care s-a sinucis. Fotografia principală de pe contul ei de Twitter reproduce tabloul "Starry Night", de Vincent van Gogh, pe care celebrul pictor a realizat-o în perioada în care era internat într-un azil.

Potrivit presei americane, Paris pare îngrijorată în plus de imaginea lăsată de tatăl ei, dorind ca lumea să îşi amintească de Michael Jackson ca de un artist excepţional, nu ca de un dependent de medicamente.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută, Paris a spus că doreşte să transforme celebra fermă Neverland într-un parc de distracţii pentru copiii provenind din familii sărace. După ce a început să folosească serviciul de microblogging Twitter, Paris a fost bombardată cu o serie de mesaje agresive şi insultătoare din partea unor persoane care i-au reamintit de acuzaţiile de pedofilie cu care s-a confruntat Michael Jackson.

Anumite surse afirmă că Paris este totodată "îngrozită" de faptul că ar putea să fie chemată să depună mărturie în procesul pe care familia Jackson l-a intentat companiei AEG Live, organizatoarea seriei de 50 de concerte pe care megastarul urma să le susţină la Londra începând din iulie 2009. Familia Jackson a acuzat compania AEG de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat în 2011 pentru omucidere involuntară şi considerat vinovat de moartea cântăreţului Michael Jackson, şi susţine că Michael Jackson nu se afla într-o stare fizică corespunzătoare pentru a putea să susţină acele concerte.

Compania AEG afirmă că deţine o dovadă "irefutabilă" care atestă faptul că Michael Jackson nu este tatăl biologic al primilor doi copii ai săi - Prince şi Paris - şi doreşte să prezinte la tribunal această dovadă. Avocaţii familiei Jackson consideră că această problemă este irelevantă, iar AEG încearcă doar să discrediteze familia Jackson.

Anumite surse susţin că această ameninţare a reprezentat detaliul care a determinat tentativa de suicid a lui Paris Jackson, care a emoţionat o lume întreagă atunci când a spus, în timpul ceremoniei funerare a megastarului, că Michael Jackson a fost "cel mai bun tătic din lume".

În anii care au urmat, Paris Jackson, care avea 11 ani atunci când tatăl ei a murit, a acordat interviuri în emisiunile de televiziune realizate de Oprah Winfrey şi Ellen DeGeneres, a apărut în articole din numeroase reviste şi a strâns peste 1 milion de admiratori pe Twitter. Adolescenta şi-a exprimat intenţia de a începe o carieră muzicală şi intenţionează să joace şi în filmul "Lundon's Bridge and the Three Keys".

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o staţiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Sursa: mediafax.ro
 

 

Acum ne poți urmări și pe FACEBOOK

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Parisul, îngrozit de un avion de luptă
30/09/2020 14:41

 Un zgomot puternic provocat de un avion care a spart bariera sunetului deasupra Parisului a creat temeri legate de o explozie. După aparitia primelor informatii de presă, care vorbeau despre o explozie, ...

Pandemia le-a sporit americanilor cheful de băut
30/09/2020 10:30

  Americanii au băut cu aproximativ 14% mai mult alcool anul acesta, pe fondul pandemiei de COVID-19, faţă de 2019, o creştere alarmantă, mai pronunţată in randul femeilor, a declarat un grup de ce ...

 Șocant! O educatoare din China a otrăvit 25 de copii
29/09/2020 15:41

  O educatoare din China a fost condamnată la moarte pentru că a otrăvit 25 de copii de grădiniţă, dintre care unul a murit, a anunţat justiţia, potrivit AFP. O instanţă din Jiaozuo, u ...

 Malta vrea înapoi dintele de rechin dăruit Prințului George de către Sir David Attenborough
29/09/2020 14:10

  Dintele fosilizat apartinand unui megalodon Carcharocles dispărut, care a trăit in urmă cu mai bine de 3 milioane ani si se crede că avea peste 15 metri lungime, a fost descoperit de către veteranu ...

 Criminal român, prins în Italia
29/09/2020 13:54

  Carabinierii au arestat un bărbat roman in varstă de 22 de ani care se presupune a fi vinovat de moartea a doi frati italieni care au fost găsiti morti in luna iunie a acestui an la Caltanissetta, in ...

 Scandal cu împușcături și luare de ostatici în Oregon
29/09/2020 13:21

  Poliţiştii din oraşul Salem din statul american Oregon au impuşcat mortal luni un suspect care luase mai mulţi ostatici intr-o locuinţă, relatează dpa. Au fost şi alte victime, dar niciun poli ...

Victorie sărbătorită călare, la Gorj
28/09/2020 15:45

  Ion Dumitru Popescu, primarul reales al comunei Drăgutesti, din judetul Gorj, a marcat intr-un mod inedit victoria in alegeri: călare pe un cal maro, in toiul noptii, si a făcut turul localitătii pe ...

După ce și-au violat sora, doi frați Amish scapă de pușcărie
28/09/2020 11:45

Doi frati americani, acuzati că si-au violat sora minoră si au lăsat-o gravidă, au scăpat de inchisoare. Este vorba despre Aaron, 22 de ani, si Petie, 18 ani, doi frati din Missouri, care fac parte din ...

Sute de bucureșteni, păcăliți că sunt infectați cu COVID-19
25/09/2020 15:30

Sute de locuitori din sectorul 1 al Capitalei s-au speriat teribil după ce au fost anuntati că sunt pozitivi la testul Covid, printr-un mesaj care s-a dovedit fals. Cel mai probabil, baza de date din ...

Polițist britanic, ucis de un necunoscut în pușcărie
25/09/2020 15:13

Un poliţist britanic a fost ucis impuşcat intr-un centru de detenţie din sudul Londrei, a anunat vineri poliţia, relatează Reuters. Suspectul, un bărbat in varstă de 23 de ani, a fost rănit prin im ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei