Carne injectată: Otrava din puii-gigant pe care îi luăm din magazin
Dimensiune font:
Specialiştii susţin că, dintr-un kilogram de carne de pui cumpărată din magazin, o treime este saramură, care este injectată în carne, de procesator. Alte pericole din carnea de pui sunt hormonii şi medicamentele care le sunt administrate animalelor în crescătorii, mai atrag atenţia nutriţioniştii. Boli ale sistemului imunitar, boli oncologice sunt urmările în timp ale consumului cărnii „ajustate”.
Carnea injectată „trage” la cântar şi trage şi de timp, în sensul că puiul astfel tratat are termen de valabilitate mai mare. Nu este o practică ilegală, dar face rău la buzunare, dacă ne gândim ce plătim de fapt.
O treime din preţ este apă de mare, nu de ploaie!, pentru că plătim saramura. Teoretic, comercianţii nu pot vinde pui cu un conţinut de apă mai mare de 4,3 la sută, o normă europeană.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau