Cei mai bogaţi jucători de poker din lume

dan-smith

Dimensiune font:

| 05-08-2022 15:37

Jocul de poker este vedeta incontestabilă o oricărui casino online bogat în jocuri de masă. Îl recomandă modul de joc incitant, varietatea de pariuri pe care o cuprinde şi nu în ultimul rând sumele mari de bani care se pot câştiga la o singură mână.
Şi pentru că este un joc de masă atât de popular, există jucători profesionişti de poker care îşi câştigă chiar existenţa din acest joc de noroc. Există competiţii de nivel mondial unde un asemenea jucător poate câştiga sume exorbitante, care să îl scutească de grijile materiale pentru toată viaţa.
Cine sunt cei mai bogaţi astfel de jucători vom parcurge împreună în rândurile următoare, astfel încât să ştii ce averi consistente au strâns din jocul de poker. Cine ştie, exemplul lor poate să fie urmat chiar de tine şi de ce nu, să ajungi personajul principal al unui viitor topic de jucători bogaţi.


1.Phil Ivey
Dacă te întrebi cum faci bani din Instagram, răspunsul este unul cât se poate de simplu. Trebuie să fi original, să produci conţinut de calitate şi să ai o mulţime de urmăritori care să aprecieze munca ta. Dar, asta nu se aplică pentru toată lumea. Pentru jucătorii de poker profesionişti precum Phil Ivey, lucrurile au fost chiar puţin mai complicate. Supranumit Tiger Woods al jocului de poker, Ivey şi-a descoperit pasiunea pentru acest joc în partidele pe care le organiza cu colegii de muncă în anii 1990.
Are nevoie însă de 10 ani de practică în jocul de poker pentru că în anul 2000 să îşi adjudece prima brăţară de aur de campion WSOP. Urmează încă 9 asemenea brăţări pe care le câştigă în turneele WSOP până în anul 2014.
Se poate lăuda şi cu câştigarea unui titlu de campion World Poker Tour dar şi cu includerea sa în nu mai puţin decât 31 de mese finale de-a lungul carierei. Aceste prestaţii fac din Ivy unul dintre jucătorii contemporani de poker care a strâns o adevărată avere din această activitate.
Jucătorul se poate lăuda cu aproape 40 de milioane de dolari pe care i-a strâns din poker, suma care îl plasează printre cei mai productivi 10 jucători de poker din lume. În urma acestor realizări, Ivy a primit o poreclă care se pare că îl caracterizează cum nu se poate mai bine, Fenomenul.
2.Dan Smith
Cunoscut mai ales sub numele de Cowboy Dan, tânărul jucător născut în 1989 impresionează în toate turneele de poker profesionist unde alege să participe. Şi-a descoperit pasiunea pentru poker la o vârstă fragedă, cea de 16 ani.
Pentru că nu avea vârsta legală de a participa la competiţii, a debutat în poker în mediul online. Trecerea la turneele fizice WSOP s-a realizat începând cu anul 2007, atunci când a ales să abandoneze şcoala şi să se dăruiască pasiunii sale de o viaţă, pokerul.
Se pare că decizia a fost una cât se poate de corectă, pentru că i-a adus o brăţară WSOP dar şi un titlu mondial de World Poker Tour. Titlurile obţinute nu fac decât să consolideze cariera în poker a acestui exponent al tinerei generaţii, dar se adăugă în mod benefic şi câştigurilor financiare.
Şi la acest capitol Dan chiar excelează. A bifat cel mai mare câştig al carierei în Londra, unde a reuşit să intre în posesia unui premiu de nu mai puţin de 8,7 milioane de dolari. Împreună cu averea sa totală de peste 37 de milioane de dolari obţinuţi din poker, Dan este cu siguranţă unul dintre cei mai prolifici jucători moderni de poker.


3.Daniel Negreanu
De naţionalitate română dar cu cetăţenie canadiană, Daniel Negreanu este exemplul perfect pentru ceea ce înseamnă să te abandonezi jocului de poker. Încă de la 16 ani îşi descoperă aceasta pasiune mistuitoare şi alege să îşi testeze norocul unde altundeva decât în Las Vegas.
Întâlnirea cu jocul de poker din oraşul păcatelor este însă una negativă, pentru că rămâne rapid fără cei 3000 de dolari cu care intrase în joc. Nu se descurajează însă şi se reîntoarce în Canada unde începe să studieze cu atenţie tainele jocului de poker.
Peste numai 7 ani, Daniel câştigă primii săi bani din poker-ul profesionist, dar totodată şi 2 titluri de campion mondial. În anul imediat următor, Negreanu îşi adjudecă şi titlul WSOP, devenind în acest fel cel mai tânăr jucător care obţine un asemenea titlu.
Îşi păstrează recordul până în anul 2004, însă şirul de victorii de abia începe. Ajunge să deţină astăzi nu mai puţin de 6 brăţări de campion WSOP şi un număr de 2 titluri de câştigător al World Poker Tour. Contul său bancar este şi el unul impresionant, ajungând la o sumă care depăşeşte 47 de milioane de dolari, ceea ce îl plasează pe podiumul celor mai profitabili jucători de poker.
4.Justin Bonomo
Jucătorul îşi face debutul în jocul de poker profesionist la vârsta de 19 ani, când reuşeşte să participe la masa finală de poker organizată la French Open-ul din 2005. Se prevestea în acest fel o carieră fulminantă, care se încununează în anul 2018 când reuşeşte să câştige în Las Vegas 10 milioane de dolari.
Recordurile sale însă nu se opresc aici, Justin reuşind să îşi pună în conturi uriaşa sumă de 27 de milioane de dolari numai pe parcursul anului 2018. Ajunge astăzi să deţină în conturi de pe urmă jocului de poker nu mai puţin de 60 de milioane de dolari, dar şi o mulţime de trofee.
Se poate lăuda cu cele 4 brăţări din aur masiv în versiunea WSOP dar şi cu participarea la peste 29 de turnee considerate High Roll. Este la ora actuală cel mai profitabil jucător de poker profesionist, clasându-se pe locul întâi din punct de vedere al câştigurile dobândite din acest joc.


Concluzie
Aşa cum uşor se poate observa, toţi aceşti jucători au un comun faptul că şi-au descoperit pasiunea pentru poker la o vârstă relativ fragedă. Nu au renunţat în fața eşecurilor şi au dovedit că pasiunea împletită cu muncă asiduă poate aduce satisfacţiile dorite.
Dacă jocul de poker este preferatul tău, poţi urma o carieră strălucită dacă urmezi exemplul jucătorilor din acest topic. Nu uita însă că în spatele câştigurilor imense se afla multă muncă, aşa că pregăteşte-te pentru o viaţă plină de provocări!

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICATIA de vanzare nr. 2. Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat in dosarul nr. 2183/89/2022, in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, precum si a Codului de procedura civila, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. PADINCOM S.R.L. Vaslui, cu sediul in mun. Vaslui, judetul Vaslui. Denumire activ: Mijloace de transport. Valoare (lei): 26.235,00. Pretul de pornire al licitatie este cel de mai sus si nu contine T.V.A.. Vanzarea se va face conform regulamentului de vanzare si hotararea Adunarii creditorilor din data de 31.08.2023. Vanzarea prin licitatie publica pentru bunurile mobile va avea loc la data de 18.09.2023, ora 10,00 si se vor organiza sedinte saptamanal, respectiv pana la data de 18.03.2024 la sediul lichidatorului judiciar. Pana la data si ora licitatiei, ofertantii vor depune dovada achitarii taxei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, a garantiei de participare la licitatie de 30% din pretul de pornire al licitatiei si a caietului de sarcini – 500 lei, cat si documentele de infiintare si imputernicirea data persoanei fizice de catre persoana juridica pentru participare la licitatie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitatie, duce la pierderea garantiei de participare la licitatie, cat si a celorlalte sume achitate in contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vanzare în contul adjudecatarului. Toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, au obligatia sa anunte lichidatorul judiciar inainte de data stabilita pentru vanzare. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul lichidatorului judiciar din Husi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Husi, judetul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Husi
Cum se petrece la nuntă în Japonia
23/09/2023 15:38

 Eram cu un grup de turisti la templul Meiji  si mă intrebam dacă vom avea norocul să vedem o nuntă traditională. Chiar si după atata timp, dacă pe mine incă mă fascina mireasa imbrăcată in ...

FOTO | Cum arată o șpagă de 1,25 milioane de lei - Teancuri de bancnote în portbagajul președintelui CJ Vaslui
22/09/2023 23:11

  Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins, vineri seară, in flagrant de procurorii DNA, care-l acuză că ar fi primit peste un milion de lei mită pentru un co ...

VIDEO Moarte misterioasă în Brazilia a unei actrițe cu origini românești. Cine era Sabine Boghici și cum și-a jefuit propria mamă de 140 de milioane de dolari
22/09/2023 13:06

 Autoritătile din Brazilia investighează moartea misterioasă a unei actrite cu origini romanesti care a căzut de la etajul cinci al blocului in care locuia, in Riod de Janeiro. Sabine Boghici  ...

Filmul „Arsenie. Viața de apoi”, a fost cenzurat
22/09/2023 08:27

  Două institutii de cultură din Arad au refuzat, pe rand, proiectia filmului documentar despre Arsenie Boca, regizat de Alexandru Solomon. Motivele ar fi avut legătură cu amenintări venite din parte ...

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a însurat. Printre invitați, politicieni, magistrați și inculpați
20/09/2023 21:42

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a insurat, la 49 de ani si, potrivit unor surse PRESShub care au participat la eveniment, aleasa lui Stan este nepoata fostei judecătoare CCR Mona Pivniceru. Evenimentul ...

Patru povestiri semnate de scriitorul britanic Roald Dah, subiecte de film pe platforma Netflix
19/09/2023 14:28

Patru povestiri semnate de scriitorul britanic Roald Dahl, ecranizate de cineastul american Wes Anderson, pot fi vizionate la finalul lunii septembrie pe platforma Netflix. La 14 ani de la „Fantastic ...

Ce gen de muzică este potrivit pentru fiecare tip de eveniment?
19/09/2023 11:24

Ce gen de muzică este potrivit pentru fiecare tip de eveniment? Muzica este una dintre cele mai importante componente ale oricărei petreceri, avand puterea să influenteze intreaga atmosferă, starea invitat ...

 Tenorul Ştefan von Korch cântă la Nuremberg în concertul DOR
18/09/2023 15:45

După ce a fost aclamat ca unic solist roman, mesager al muzicii clasice europene in China, tenorul Stefan von Korch işi continuă misiunea de promotor cultural, de data aceasta ca reprezentant al sc ...

Diana Șoșoacă: ”Se face sex în Casa Poporului! Îmi e și frică să mai deschid o ușă” VIDEO
17/09/2023 21:01

 Senatorul Diana Sosoacă face dezvăluiri despre ceea ce crede că se intamplă in spatele usilor inchise din Casa Poporului. "Se face sex, pe bune, in Parlamentul Romaniei, in birouri. Parlamentari ...

Cum arată avionul privat închiriat pentru vizita lui Iohannis la Adunarea Generală a ONU
17/09/2023 18:44

 Preşedintele Klaus Iohannis zboară duminică la New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, la bordul unui avion de la Global Jet Luxemburg, de tip Bombardier Global 6000 care poate transp ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei