hepta-2869452

Dimensiune font:

Nominalizările premiilor Emmy 2019. "Game of Thrones" domină şi stabileşte un nou record

| 16-07-2019 22:29

Nominalizările premiilor Emmy 2019 sunt dominate de "Game of Thrones", în ciuda recepţiei negative din partea fanilor, serialul adunând un număr record de nominalizări, 32, arată CNN. Printre serialele cu cele mai multe nominalizări se regăsesc ”Marvelous Mrs. Maisel” şi ”Chernobyl”.

 

 Vedetele din "The Good Place", D'Arcy Carden şi "The Masked Singer", Ken Jeong au anunţat marţi nominalizările pentru ediţia 2019 a premiilor Emmy.
Este pentru prima dată când o dramă ajunge la un asemenea număr de nominalizări într-un singur an. Printre nominalizaţi se numără Kit Harrington, Emilia Clarke, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams şi Gwendoline Christie. Ultimele actriţe enumerate au marcat şi ele o premieră. Este pentru prima dată când patru actriţe din acelaşi serial sunt nominalizate la aceeaşi categorie, la categoria actriţă în rol secundar pentru serial dramă.

Până acum, serialul a câştigat 47 de trofee Emmy şi, cu tot cu menţionările din acest an, a adunat nu mai puţin de 161 de nominalizări.

Dintre producători, HBO, a strâns 137 de nominalizări în acest an preluând primul loc de la Netflix care a crescut faţă de anul trecut, dar numai până la 117 nominalizări. Cei doi giganţi sunt urmaţi de NBC, cu 58 de nominaliyări, Amayon Prime Video, cu 47 de nominalizări şi CBS, cu 43.

Performanţa de 32 de nominalizări atinsă de ”Game of Thrones” este urmată de cele 20 de nominalizări adunate de ”Marvelous Mrs. Maisel”, de cele 18 sărbătorite de ”Chernobyl” şi 18, pentru ”Saturday Night Live”. Urmează, la egalitate, ”Barry” şi ”Fosse/Verdon”, cu câte 17 nominalizări şi ”When They See Us”, cu 16.

Pentru cel mai bun actor într-o serie limitată, nominalizaţi sunt Mahershala Ali, pentru ”True Detective”, Benicio del Toro, pentru rolul din ”Escape at Dannemora”, Hugh Grant, pentru prestaţia din ”A Very English Scandal”, Jared Harris, pentru rolul din ”Chernobyl”, Jharrel Jerome, pentru protagonistul din ”When They See Us” şi Sam Rockwell pentru interpretarea cerebrului coregraf din ”Fosse/ Verdon”.

Pentru cea mai bună actriţă într-o serie limitată concurează Amy Adams, pentru prestaţia din ”Sharp Objects”, Patricia Arquette, pentru ”Escape at Dannemora”, Aunjanue Ellis şi Niecy Nash, pentru rolurile din ”When They See Us”, Joey King, pentru rolul din ”The Act” şi Michelle Williams pentru rolul din ”Fosse/ Verdon”.

În ce priveşte actriţele care joacă roluri principale într-un serial de comedie sunt în competiţie Cristina Applegate, pentru ”Dead to Me”, Rachel Brosnahan, pentru rolul femeii care îşi face carieră în lumea stand-up-ului masculin din ”The Marvelous Mrs.Maisel”, Julia Louis-Dreyfus, pentru rolul pe care l-a jucat şi în al şaptelea sezon din ”Veep”, Natasha Lyonne, protagonista din ”Russian Doll”, Catherine O'Hara, din ”Schitt's Creek” and Phoebe Waller-Bridge, din ”Fleabag”.

Pentru rol principal într-un serial de comedie sunt în competiţie actorii Anthony Anderson, pentru ”Black-ish”, Don Cheadle, pentru ”Black Monday”, Ted Danson, pentru gestionarul şi arhitectul iadului din ”The Good Place”, Michael Douglas, pentru ”The Kominsky Method”, Bill Hader, pentru criminalul plătit care descoperă actoria în ”Barry” şi Eugene Levy, pentru ”Schitt's Creek”, ca actori.

Pentru rolurile interpretate într-un serial- dramă sunt nominalizaţi Jason Bateman, pentru rolul tatălui care încearcă să îşi salveze familia făcând înţelegeri cu interlopi tot mai dubioşi în ”Ozark”, Sterling K.Brown pentru ”This is Us”, Kit Harington, revenit cu ”Game of Thrones”, Bob Odenkirk, pentru rolul său pornit din ”Breaking Bad” şi consacrat în propriul său serial, ”Better Call Saul”, Billy Porter, din ”Pose” şi Milo Ventimiglia pentru ”This is Us”.

Câştigătoarea (sau câştigătoarele) premiului pentru cea mai bună actriţă într-un serial-dramă vor fi stabilite dintre Emilia Clarke, cu rolul din ”Game of Thrones”, Jodie Comer, cu rolul criminalei plătite care dezvoltă o pasiune pentru agenta care o urmăreşte în ”Killing Eve”, Viola Davis, pentru rolul din ”How To Get Away With Murder”, Laura Linney, pentru rolul soţiei din ”Ozark”, Mandy Moore, pentru prestaţia din ”This Is Us”, Sandra Oh, Eve din ”Killing Eve” şi Robin Wright, pentru rolul devenit care a preluat toată greutatea serialului ”House of Cards”.

Dintre programe concurs, la Emmy au fost remarcate ”The Amazing Race”, ”American Ninja Warrior”, ”Nailed It!”, ”Ru Paul's Drag Race”, ”Top Chef” şi ”the Voice”.

”Daily Show with Trevor Noah”, ”Full Frontal with Samantha Bee”, ”Jimmy Kimmel Live”, ”Last Week Tonight with John Oliver”, ”The Late Late Show with James Corden” şi ”The Late Show cu Stephen Colbert” sunt talk-show-urile dintre care va fi ales câştigătorul în această toamnă.

Filmele de televiziune care au reţinut atenţia celor de la Emmy pentru acest an sunt episodul special ”Bandersnatch”, din ”Black Mirror”, ”Brexit”, ”Deadwood The Movie”, ”King Lear” şi ”My Dinner with Herve”.

Dintre serialele cu număr limitat de episoade, ”Chernobyl”, ”Escape at Dannemora”, ”Fosse/ Verdon”, ”Sharp Objects” şi ”When They See Us” sunt nominalizate.

Serialele de comedie care sunt în cursă pentru trofeul care se acordă în septembrie sunt ”Barry”, ”Fleabag”, ”The Good Place”, ”The Marvelous Mrs.Maisel”, ”Russian Doll”, ”Schitts Creek” şi ”Veep”.

Premiul pentru serial-dramă va merge spre una dintre producţiile ”Better Call Saul”, ”Bodyguard”, ”Game of Thrones”, ”Killing Eve”, ”Pose”, ”Ozark”, ”Succession”, şi ”This Is Us”.

A mai fost dată publicităţii şi lista de nominalizări pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie, unde Sarah Golberg cu rolul din ”Barry”, concurează cu Sian Clifford, din ”Fleabag”, Betty Gilpin, din ”Glow”, Olivia Colman, din ”Fleabag”, Kate McKinnon pentru diferitele personaje din Saturday Night Live, Alex Borstein şi Marin Hinkle pentru rolurile din ”The Marvelous Mrs.Maisel” şi Anna Chlumsky, din ”Veep”.

Anthony Carrigan, Henry Winkler şi Stephen Root, din ”Barry” concurează cu Tony Shalhoub, din ”The Marvelous Mrs.Maisel”, Alan Arkin, din ”The Kominsky Method” şi Tony Hale, din ”Veep” pentru celui mai bun actor într-un rol secundar într-un serial de comedie.

Matt Damon, Adam Sandler şi John Mulaney, din ”Host”, vor concura cu apariţiile lui Robert De Niro, din ”Saturday Night Live”, dar şi cu Luke Kirby şi Rufus Sewell, din ”The Marvelous Mrs. Maisel” şi Peter MacNicol, din Veep pentru distincţia care va fi acordată celui mai bun actor invitat într-un serial de comedie.

Dintre actriţe atunci când e vorba despre invitaţii în seriale, Fiona Shaw şi Kristin Scott Thomas, s-au remarcat în ”Fleabag”, Emma Thompson şi Sandra Oh, în ”Saturday Night Live”, Maya Rudolph, în ”The Good Place”, iar Jane Lynch, în ”The Marvelous Mrs Maisel”. Lista completă a nominalizărilor se găseşte pe platforma emmys.com.

Cea de-a 71-a ediţie a premiilor Emmy Creative va avea loc pe 14 şi 15 septembrie, la Microsoft Theater din Los Angeles, iar Premiile Emmy se vor decerna duminică, 22 septembrie, în acelaşi loc. MEDIAFAX..RO

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

EURO-SIMCOS IMPEX S.R.L. Nr. de înreg. ORC: J33/1391/1994, CUI: 6180733, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. numit conform Sentinței nr. 163/24.02.2015 pronunțată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9950/86/2013, în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2006 și ale H.A.C./12.11.2018, anunță scoaterea la vânzare, prin licitație publică cu strigare, la data de 08.11.2019, ora 14.00, a activelor: Stație Peco amplasată în oraș Frasin, Calea Bucovinei, nr. 8, jud. Suceava ce include spațiu comercial, platforma betonată, pompă distribuție cu sistem managerial, distribuitor automat tip FBD 2036R pentru 3 produse cu 6 furtune, cuva cu 3 rezervoare oțel pentru depozitare combustibil, separator grăsimi și bazin vidanjabil pentru apă menajeră. Identificare cadastrală: - Teren cu suprafața de 1.515 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 30399/Suceava, nr. top. 3526/2; - Teren cu suprafața de 1.000 mp, înscris în Cartea funciară veche nr. 30398/Suceava, nr. top. 3526/100, pe care se află edificat Corpul C1 – Stație PECO cu regim de înălțime P+M (mansardă nefinalizată) cu suprafața construită de 47 mp; Valoare de pornire a licitației (lei, fără T.V.A.) - 232.570,00. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2019, orele 14.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura din mun. Suceava, strada Mihai Eminescu, nr. 10, județ Suceava în fiecare zi de luni până vineri până la data de 07.11.2019. Relații suplimentare se pot obține: Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. la telefoanele: 0232/243864, 0757545545, 0755132476.
Consorțiul format din EuroBusiness LRJ S.P.R.L., cu sediul în Iaşi, Str. Zorilor, nr.11, Jud. Iași, și INSOLVENCY HOUSE S.P.R.L., cu sediul în Sat Păun, Str. Arțarului, nr.7, Com. Bârnova, Jud. Iași, în calitate de administratori judiciari ai debitoarei PETROLBIT S.R.L., desemnați prin Încheierea nr. 99/09.05.2017, pronunţată de Tribunalul Iași Secţia a-II-a Civilă-Faliment în dosarul nr.3075/99/2017 (nr. în format vechi:131/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, coroborat cu prevederile Codului de Procedură Civilă, în măsura compatibilității, organizează licitație publică competitivă, cu strigare, în data de 12.12.2019, ora 11.00, pentru valorificarea următorului activ imobil: DENUMIRE ACTIV - PREȚ DE PORNIRE A LICITAȚIEI (EUR, fără TVA) Terminal pentru descărcare și depozitare produse petroliere (bitum), amplasat în Com. Holboca, Jud. Iași, compus din: 2.561.247,00. 1.Terenuri intravilane în suprafață totală de 38.662,00 mp (Teren intravilan, categ. curți-construcții, în suprafață totală de 10.528,00 mp, nr.cad.62984, CF nr.62984/UAT Holboca; Teren intravilan în suprafață totală de 8.250,00 mp, nr.cad.62985, CF nr.62985/UAT Holboca; Teren intravilan categ. neproductiv în suprafață totală de 6.422,00 mp, nr.cad.1770,CF nr.60172/UAT Holboca; Teren intravilan categ. căi ferate în suprafață totală de 2.938,00 mp, nr.cad.61833, CF 61833/UAT Holboca; Teren intravilan categ. neproductiv în suprafață totală de 6.945,00 mp, nr.cad.61615, CF nr.61615/UAT Holboca și Teren intravilan categ. neproductiv în suprafață totală de 2.000,00 mp, nr.cad.61045, CF nr.61045/UAT Holboca) 532.800,00; 2.Construcții situate pe terenul intravilan categ. curți-construcții în suprafață totală de 10.528,00 mp, nr.cad.62984, CF nr.62984 a UAT Holboca, astfel:1.560.323,00 - Construcțiile C1, C2 și C3 - 711.114,00; - Construcțiile C4 și C5 - 9.299,00; - Construcția C6 - 21.711,00; - Construcția C7 - 29.633,00; - Construcțiile C8, C9, C10 și C11 - 210.374,00; - Construcțiile C12, C13, C15 și C16 - 306.593,00; - Construcția C17 - 6.476,00; - Construcția C18 - 6.725,00; - Construcția C19 - 7.022,00; - Construcția C20 - 205.732,00; - Construcția C21 - 45.644,00; 3. Echipamentele de automatizare și instalațiile tehnologice specifice terminalului -468.103,00. Activul constând în Proprietate de tipul Terminal pentru descărcare și depozitare produse petroliere (bitum), amplasată în intravilanul Com. Holboca se vinde în bloc, ca un activ funcțional așa cum este prezentat, la valoarea de 2.561.247,00 EUR, fără TVA. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, lit.F, din Codul Fiscal, în măsura îndeplinirii condițiilor legale. În cazul în care la licitaţia din 12.12.2019, nu se va reuși valorificarea activului imobil, aparţinând debitoarei, se va organiza o nouă licitaţie, în aceleaşi condiţii în data de 19.12.2019, ora 11.00, la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Iaşi, Str. Zorilor, nr.11, Jud. Iaşi. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 11.12.2019, respectiv 18.12.2019, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Iaşi, Str. Zorilor, nr. 11, Jud. Iaşi. În conformitate cu prevederile art.91, alin.1, din Legea nr.85/2014, bunurile înstrăinate de administratorul judiciar sau lichidator, în exerciţiul atribuţiilor sale, sunt dobândite libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanţii reale mobiliare sau drepturi de retenţie, de orice fel, ori măsuri asiguratorii, cu excepția sechestrului penal. Modalitatea de valorificare a activului imobil este licitaţie publică, cu strigare, competitivă, conform Regulamentului de vânzare aprobat în cadrul Adunării Creditorilor din data de 05.12.2019. Pasul de licitație stabilit este de 5% din prețul de pornire al licitației, conform Regulamentului de vânzare aprobat în cadrul Adunării Creditorilor din data de 05.12.2019. Garanția de participare la licitație este în valoare de 10% din prețul de pornire a licitației, fără TVA, sumă ce va fi depusă în contul de lichidare al debitoarei PETROLBIT S.R.L., nr:RO66BUCU1032235341146RON, deschis la Alpha Bank, suc. Iași. Garanția de participare va fi depusă în lei la cursul BNR din data plății. În cazul câştigării licitației garanția se constituie avans, iar în caz contrar se va restitui licitantului. Dovada consemnării va fi atașată ofertei de cumpărare, până la termenul stabilit pentru vânzarea la licitație publică. Vizitarea și prezentarea activului se poate face în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul administratorilor judiciari, la locul în care acestea se află. Administratorii judiciari vor permite accesul ofertanților care vor achiziționa caietul de sarcini, doar în prezența unui reprezentant al acestora și la solicitarea scrisă prealabilă însoțită de o programare în acest sens. Reprezentanții administratorilor judiciari vor furniza toate informațiile suplimentare disponibile către cei care au achiziționat caietul de sarcini. Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitația publică și modul de organizare a licitației, precum și descrierea activului imobil supus procedurii de valorificare sunt expuse în Caietul de Sarcini care include Regulamentul de vânzare și de organizare a licitaţiei şi care poate fi achiziţionat de la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. Potenţialii ofertanţi au obligaţia achiziţionării caietului de sarcini, aceasta fiind condiţie obligatorie privind participarea la licitaţie. Preţul caietului de sarcini este de 5.950,00 lei, TVA inclus, plătibili în contul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi sau în numerar la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., pe site-ul www.lrj.ro, la tel. 0232/220777, 0733683702, 0744663190, mail: vanzari@lrj.ro sau lichidator.chirila@yahoo.com.
O curva cinstita - Ion Pribeagu
08/12/2019 11:07

 O curva cinstita - Ion Pribeagu   Intr-adevar, la Petrosani, studentii aveau costum de uniforma, restaurantul era "Minerul", Institutul avea echipa de rugbi, minele aveau echipa ...

Turistă răpită de un localnic care a tranşat-o şi i-a mâncat apoi organele
08/12/2019 11:07

   + 0  Talisayan Police Un tanăr din Filipine a decapitat o turistă după care i-a mancat creierul. Potrivit autorităt ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

Ce avere uriaşă are Anamaria Prodan şi ce a moştenit de la mama ei. E printre cele mai bogate femei din România
08/12/2019 07:46

Anamaria Prodan ne-a obişnuit ca apariţiile ei să fie de neuitat. Fie că este vorba despre fotografiile din mediul virtual, fie că participă la evenimente, sexy impresara face furori atat prin prezenţa s ...

 

Facebook a primit o amenda de 3,6 milioane de euro in Ungaria, dintr-un motiv cat se poate de ciudat
07/12/2019 07:31

 Oficiul Concurentei din Ungaria (GVH) a amendat vineri reteaua de socializare Facebook cu 1,2 miliarde de forinti (3,6 milioane de euro), transmite MTI. Este cea mai mare amenda impusa vreodata&nb ...

Cum să faci mujdeiul de usturoi. Reţetă simplă a gospodinelor
06/12/2019 14:28

Mujdeiul de usturoi este foarte sănătos. Vă prezentăm o reţetă simplă. Orice gospodină o poate face. Ingrediente O căpăţană de usturoi O linguriţă de sare Ulei Apă minerală Zeamă de lăma ...

Risotto, pilaf fiert în zeamă de carne sau legume. Secrete culinare de la un nutriționist
06/12/2019 06:37

Nutritionistul Mihaela Bilic dezvăluie secrete culinare despre risotto. „Risotto, un pilaf domnesc. Cel mai bun pilaf il mancam la pomană, poate pentru că era fiert in zeamă de găină de curte, pan ...

Loto 6 din 49. Rezultatele tragerilor de joi, 5 decembrie 2019
05/12/2019 19:39

LOTO. LOTERIA ROMÂNĂ a continuat, joi, 5 decembrie, 2019, seria extragerilor Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc,. DC News publică numerele extrase incepand cu orele 18,15. LO ...

Comenzile online de mâncare românească sunt în creștere. Topul mâncărurilor preferate
05/12/2019 14:23

Comenzile online de mancare romanească au crescut cu 120% in ultimul an. În top se află ciorba de văcuţă, cartofii ţărăneşti, papanaşii, clătitele cu dulceaţă şi micii, potrivit unei platfor ...

Cartofi în crustă de mălai. Rețeta de post rapidă. O vei repeta!
05/12/2019 12:08

Cartofi in crustă de mălai. Reteta de post rapidă. O vei repeta! Cartofii in crustă de mălai reprezintă o retetă de post ideală. Se fac repede si sunt deliciosi. Iată cum se prepară. Ingrediente 5 c ...