Nume de baieti litera C

default

Dimensiune font:

| 18-04-2017 22:37

 

Nume de baieti litera C

 

Calin - Numele Calin (cu varianta feminina Calina)este foarte popular si raspindit in toate regiunile tarii.Numele a ramas la moda datorita poemului eminescian “Calin”. Numele reproduc, pe Ealin, Kalina intilnite in onomastica slavilor. Calin si Calina apartin familiei onomastice “Calinic”, nume calendaristic la mai multe popoare europene. Prezenta lui Calin in vechile noastre documente este semnalata inca din 1391. Variante: Calinas, Calinei, Calincea, Calinita etc.

Cameliu – Varianta masculina, rar folosita, a numelui Camelia (vezi Camelia).

Camil – Varianta masculina, rar folosita, a numelui Camelia (vezi Camelia).

Candin – Numele “Candin” este specific pentru zona motilor.

Cantemir – Numele este origine turcica, compus din kan “singe” sau “fel, specie, rasa”.Cantemir este numele unei cunoscute familii de boieri moldoveni, si a fost initial atribuit ca supranume lui Constantin Serdarul, viitor domn al Moldovei intre 1685—1693, dupa numele unui viteaz mirzac tatar din Bugeac, de la sfirsitul sec XVI. Figura cea mai ilustra, a familiei Cantemirestilor este fiul lui Constantin, Dimitrie Cantemir, domn al Moldovei si mare carturar cu faima europeana.

Carol – Numele de Carol este de origine germanica. Are o istorie veche la noi, dar este rar folosit astazi. Carol este corespondentul romanesc al lui Karl, nume de origine germanica, popular sub diferite variante la toate popoarele din apusul si centrul Europei. Dar, spre deosebire de marea majoritate a antroponimelor germanice create prin compunere, Karl este la origine un nume simplu, format pe baza subst. comun karl, care inseamna “barbat”. Variante ale acestiu nume includ: Engl. Charles, Charley, fr. Charle(s), Charlotte, it. Carlo, Caria, Carolina, sp., port. Carlos, oland. Karel, magh. Karoly, Karola, Karolina, rus. Karl, Karolina, bg. Karl, Karlo, Karlio, Karolina, ceh. Karel. Au fost foarte multi regi si imparati cu acest nume in Franta, Anglia, Imperiul romano-german, Suedia, Ungaria, Spania, Tarile de Jos etc.

Casian – Numele Casian este foarte rar folosit astazi la noi si este cunoscut mai ales ca nume de familie (are varianta feminina Casiana). Numele reproduce numele pers. lat. Cassianus, Cassiana, atestate cu valoare de cognomen din epoca imperiala. La origine formatii adjectivale cu suf. -“anus” (-“ana”), si “kass” – de neam nobil. Numele in discutie au la baza un vechi si raspindit gentilic roman Cassius (ginta plebee Cassia era binecunoscuta la Roma). Numele Casian si Casiana au fost purtate de citiva martiri din primele secole ale erei noastre, si se raspindesc in Europa prin biserica. Variante: It. Cassiano, magh. Easszian,bg.,rus. Ea(s)sian etc.

Catalin – Numele “Catalin” ar putea proveni, dupa unii experti, de la “aikaterine”, nume grec ce inseamna “pur”. Altii sunt de parere ca numele este un derivat al cuvantului grec “katharos”. O alta varianta ar putea fi ca se trage din numele lui Hecate, zeita greaca a magiei. Are varianta feminina Catalina.

Cezar – Nume cu origini latine, Cezar are adinci rezonante in istoria romana. Semnificatiile numelui sunt insa un subiect foarte controversat si inca dezbatut. Pliniu cel Batrin explica numele prin faptul ca generalul Cezar s-ar fi nascut prin “taierea pintecelui mamei” (in latina “a caeso matris utero”), nastere cunoscuta astazi sub numele de cezariana. O alta explicatie spune ca dictatorul roman s-ar fi nascut “cu plete, cu coama” (in lat. o caesarie, cf. sanscr. kesara, “coama”).Variante: Fr. Cezar, it. Cezare, sp. Cesario, magh. Cezar si Cezarina, rus. Kesarii.

Chiriac – Numele “Chiriac” este rar folosit in zilele noastre ca prenume, dar a fost foarte popular in secolele trecute. Numele corespunde numelui personal de origine greaca “Kyrialios”. Kyrialios a fost atestat in epoca crestina, si este la origine un adjectiv care inseamna “dumnezeiesc, apartinind lui dumnezeu” (este format de la subst. Kyrios= “dumnezeu”). Numele a fost pastrat in onomastica crestina prin amintirea in calendar a doi martiri care au trait prin sec. IV. El ajunge la romani printr-un intermediar slav. Popularitatea mare in trecut a numelui, folosirea excesiva ca nume de familie si influenta literara nefavorabila a cunoscutului personaj comic Chirita (din ciclul “Chiritele” lui V. Alecsandri) au dus la evitarea numelui Chiriac, care este acum considerat invechit si banal. Variante: • It. Chiriaco, fr. Cyr (forma populara pentru Cyricus), bg. Kir, Kiriak, rus. Kir, Kira, Kiriac, Kiriaca etc.

Ciprian – Numele “Ciprian” este un derivat cu sufixul -are de la numele insulei Cipru si inseamna “originar din Cipru”. In latina numele pers. Cyprianus, fem. Cypriana desemna initial originea locala a purtatorului, si era format din cyprius (din gr. kyprios) care semnifica “din Cipru”. Latinescul Cyprianus s-a raspindit in limbile din vestul Europei iar grecescul Kyprianos, preluat de slavi, a ajuns si la noi. Romanii l-au folosit in secolele trecute in variantele Cniprian, Chipriana si Cuprian. Formele actuale Ciprian si Cipriana sunt de provenienta occidentala, iar mai vechiul Chiprie corespunde grecescului Kyfrios. Variante: • Fr. Cyprian, it. Cipriano, Cipriana, magh. Ciprian, Cipriana, bg., rus. Eiprian, Kipriana.

Claudiu – Claudiu (cu varianta feminina Claudia) sint nume de origine latina, corespondente ale numelor Ciaudius, Claudia. Ginta Claudia se presupune a fi de origine sabina si anume din Regillus, cetate a sabinilor. Semnificatia originara a numelui este inca neclara. Una dintre ipoteze ar fi ca numele este apropiat de adj. ciaudius ce inseamna “schiop”, dar probabil si in acest caz este vorba doar de o etimologie populara. La noi, prenumele Claudiu, Claudia, mai rar Claudian, au patruns in secolul trecut, odata cu cea mai mare parte a numelor romane folosite astazi. Variante: • Fr. Claud si Claude (cu derivatele Claudel, Claudine), it. Claudio, Claudia (cu derivatul Claudetta), magh. Klaudia si Klaudetta etc, rus. Klavdii, Klavdia, Klavdian, Klavdiana etc.

Codrin - In privinta numelui “Codrin” exista mai multe speculatii. Una ar fi ca este de origine latina, varianta a numelui Codrat(inseamna patrat- quadratus, in latina). O alta ipoteza ar fi ca numele “Codrin” este o varianta a numelui Codrut (vezi Codrut).

Codrut - Numele “Codrut” are varianta feminina Codruta. Numele este destul de controversat, existand mai multe ipoteze cu privire la semnificatia si originea lui. Prima ipoteza ar ca numele este de origine greceasca, cu izvoare in mitologie, si il desemna pe Basileus, aparatorul si salvatorul cetatii Atena. A doua varianta ar fi ca numele provine de la termenul latin de “quodrum” are corespondentul romanesc “padure”, “dumbrava”. Variante: Codre, Codrea, Codrescu, Codresti, Codreanu, Codrenita, Codrica, Codricel, Codret, Codrusa, Codrinescu etc.

Constantin – Numele Constantin (cu varianta feminina Constantina) este de origine latina, dupa cognomenul lat. Constantinus. Constantinus este un derivat cu suf. -inus de la Constantius (fem. Constantia), cognomen roman frecvent care provine, la randul lui, din cognomenul Constans, gen. Constantis. El a fost format pe baza adj. constans, constantis ce inseamna “constant, ferm”, participiul verbului lat. consto “a fi ferm, puternic” — compus al verbului sto “a sta”, dupa model grecesc. In rasaritul Europei s-a raspindit forma Constantin datorita faimei imparatului Constantin cel Mare, aparator al crestinismului. Forma gr. Eonstantinos patrunde, prin intermediar slav, si in romana, unde numele este atestat inca de la finele sec. XIV. Variante romanesti: Costa, Costea, Costache, Tache, Tachel, Tachita, Costachel, Costachita, Costan, Costel, Costica, Costin sau Cota, Costas, Tica, Tieu, Ticus, Ticuta, Costila, Costita, Codin, Codina, Cotan, Cotea, Cotinel, Cocea, Cociu, Coia, Coica, Condea, Cota, Coca, Conea etc, Dinu si Dina, Dinica, Dincea, Dinita, Dinut, Dinuta, Dineu, Dinca, Dincuta, Dicu, Dica, Dicut, Didea, Ditu, Dita; Tin, Tina, Tinica etc.Variante internationale:• Fr. Constans, Constant, Constantin, Constance, it. Constanzo, Constanza, germ. Eong-tantin (hipoc. Kunst), Eonstanze (hipoc. Stanzi), sp. Constancio, Constancia, Constantius, rus. Eonstantin, Eonstantina, magh. Eonstancia, Eonstan-tina, Eonstantin etc.

Cornel – Numele Cornel are varianta feminina Cornelia, si este de origine romana. Purtatorii acestor nume, in Roma Antica, apartineau unei cunoscute ginte numita “Cornelia”. Semnificatia numelui Corneliu este ambigua. Unii specialisti considera ca numele este un derivat al substantivului “cornu”, care semnifica “corn” (simbol al abundentei si al fortei in lumea antica). Corneliusa a fost si numele purtat de un cunoscut martir roman, Papa Cornelius. In Romania a patruns incepand cu secolul al XVI-lea. Numele de Cornelia are formele prescurtate de Neli si Nelly. Variante: Corneille, Kornelius, Kornelia, Nils, Kornel, Kornelia, Kornelii, Kornelia etc.

Corvin – Originea numelui Corvin este latina. Numele vine de la substantivul “corvinus” ce insemna corb. Corvin mai poate avea semnificatia culorii negru (specifica corbului).

Cosma – Numele de Cozma (sau Cosma, Cosmin etc) este de origine greceasca, de la Kosmas, Eosmia, Eosmos. Semnificatia numelui Kosmas provine de la un mai vechi compus cu tema subst. kosmos sau al vb. kosmein. In greaca veche kosmos avea doua sensuri: “ordine” si “ornament, podoaba”. Primul dintre acestea este continuat de actualul “cosmos”. Al doilea sens al lui kosmos s-a pastrat in derivatul cosmetic. Ajuns la romani prin intermediar slav, Cosma (Cozma) apare in documentele noastre atit in Tara Romaneasca cit si in Moldova, din sec. 15. Variante romanesti: Cosmache, Cosmat, Cozman, Cozmea, Cozmlta, Cuzmin, Cozmin etc.). Variante internationale:• Fr. Cosme, Come, germ. Kosmas, it. Cosimo, sp. Cosme, magh. Kozma si Kozima, bg. Kozma sau Kuzinu. rus. Kuzima.

Cosmin 
Numele de Cosmin este de origine greceasca, de la Kosmas, Eosmia, Eosmos. Semnificatia numelui Kosmas provine de la un mai vechi compus cu tema subst. kosmos sau al vb. kosmein. In greaca veche kosmos avea doua sensuri: “ordine” si “ornament, podoaba”. Primul dintre acestea este continuat de actualul “cosmos”. Al doilea sens al lui kosmos s-a pastrat in derivatul cosmetic. Ajuns la romani prin intermediar slav, Cosma (Cozma) apare in documentele noastre atit in Tara Romaneasca cit si in Moldova, din sec. 15. Variante romanesti: Cosmache, Cosmat, Cozman, Cozmea, Cozmlta, Cuzmin, Cozmin etc.). Variante internationale:• Fr. Cosme, Come, germ. Kosmas, it. Cosimo, sp. Cosme, magh. Kozma si Kozima, bg. Kozma sau Kuzinu. rus. Kuzima.

Costache – Varianta a numelui Constantin (vezi Constantin).

Costea - Varianta a numelui Constantin (vezi Constantin).

Costel – Varianta a numelui Constantin (vezi Constantin).

Costi – Varianta a numelui Constantin (vezi Constantin).

Costica – Varianta a numelui Constantin (vezi Constantin).

Costin - Varianta a numelui Constantin (vezi Constantin).

Cozma – Numele de Cozma (sau Cosma, Cosmin etc) este de origine greceasca, de la Kosmas, Eosmia, Eosmos. Semnificatia numelui Kosmas provine de la un mai vechi compus cu tema subst. kosmos sau al vb. kosmein. In greaca veche kosmos avea doua sensuri: “ordine” si “ornament, podoaba”. Primul dintre acestea este continuat de actualul “cosmos”. Al doilea sens al lui kosmos s-a pastrat in derivatul cosmetic. Ajuns la romani prin intermediar slav, Cosma (Cozma) apare in documentele noastre atit in Tara Romaneasca cit si in Moldova, din sec. 15. Variante romanesti: Cosmache, Cosmat, Cozman, Cozmea, Cozmlta, Cuzmin, Cozmin etc.). Variante internationale:• Fr. Cosme, Come, germ. Kosmas, it. Cosimo, sp. Cosme, magh. Kozma si Kozima, bg. Kozma sau Kuzinu. rus. Kuzima.

Craciun – Numele “Craciun” este foarte vechi la noi, atestat de aproximativ 500 de ani in toate provinciile romanesti. Etimologia cuvintului craciun este foarte dificila. Data fiind prezenta termenului in rusa, ucraineana, bulgara, slovaca si maghiara, dificila problema careia trebuia sa i se raspunda era daca romana a preluat termenul din limbile slave sau acestea din romana. Una din ultimele solutii propuse si acceptata de mai multi specialisti este aceea care vede in rom. craciun o continuare a lat. “creatione”, insa prin filiera slava. Deosebit de frecvent este Craciun in toponimie, fie sub forma fe- minina, dar si masculina. Variante: Craciunel, Craciuneni, Craciuoesti, Craciunei etc. Numele este cunoscut astazi mai mult ca nume de familie. Apare insa rar diminutivul Craciunel.

Cristian – Numele “Cristian” cu varianta feminina “Cristiana” provin de la numele personale latine “Christianus”, “Christiana”, adjective derivate de la “Christus”, prin care erau desemnati adeptii religiei crestine. Numele Christos provine de la vb. chriein “a unge” si este de origine greaca. Forma “Christus”, preluata de romani, va fi baza de derivare a lui “christianus”. Christianus apare cu valoare de nume personal distinctiv cind crestinismul a devenit religie oficiala. Variante romanesti: Cirstian, Cirstiana, Carstea, Crastea, Cirstea, Cristea, Cristea, Hristea, Hristan, Cristache, Cristei, Cirstici, Cirstila, Cirstocea, Bista, Bistea, Bistel, Bistica etc. Variante internationale: Engl. Christian, fr. Chrestien, Chretien, Christian, Christiane, it. Cristian, Cristiana, magh. Erisztian, Keresztely, bg., rus., ser. Hristian, Hristiana etc.

Cupidon – Numele de Cupidon este de origine latina. Cupidon era zeul dragostei in mitologia romana. “Cupid” inseamna dorinta in limba latina.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google
24/12/2021 11:31

 Pe Internet poti găsi orice, de la lucruri fascinante, la retete de prăjituri si pană la sfaturi despre cum să construiesti o casă. Asadar, cand ai nevoie de o informatie, Google e cel mai la in ...

Cum putem creste si recolta rodii?
25/06/2021 17:20

Cum putem creste si recolta rodii? Rodiul, Punica Granatum, este un arbust, copac de talie mica fructiver cu frunze cazatoare care creste pana la 8 metri inaltime. El este nativ platoului Iranian, Himalaya ...

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la prețul unei garsoniere
03/03/2021 10:15

 Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conţine 105,3 litri din această băutură, s-a vandut duminică in Scoţia pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de li ...

Cum să scapi de mirosul de tutun din casă. Cele mai simple trucuri
01/03/2021 11:57

Există cateva trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi rapid de mirosul de tutun din casă. Pune intr-un vas 250 de mililitri de apă şi cinci linguri cu oţet, după care pune vasul pe foc. După ce se i ...

9 arme devastatoare care au fost interzise în război
13/12/2019 12:13

 Acestea sunt cele mai oribile instrumente cauzatoare de moarte si suferintă, arme pe care s-ar putea să nu le mai vedem folosite in conflicte deoarece sunt interzise chiar si in caz de război. Ideea d ...

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit
12/12/2019 17:27

 Un cuplu din Constanta care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit albă, ceea ce inseamnă că a fost vopsită in asa fel incat caine ...

Cele mai ciudate locuri de pe Terra: 10 regiuni cu aspect „extraterestru”
12/12/2019 11:36

 Care crezi că sunt cele mai ciudate locuri de pe planeta Pămant? Ne intrebăm cum arată corpurile cosmice indepărtate, dar insăsi planeta noastră ne oferă niste locuri atat de iesite din comun, inc ...

Diamantul blestemat. O poveste fascinantă
12/12/2019 10:26

 De secole, diamantul Hope, cea mai celebră piatră pretioasă din istorie, suscită teamă si fascinatie. Povestea lui incepe la inceputul secolului 20, cand magazinul din New York al casei de bijuterii ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

VIDEO-UBER ÎN SAT #3Chestii
03/12/2019 11:04

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei