10 hoteluri in care au murit oameni celebri

default

Dimensiune font:

| 28-11-2012 00:00

 

 

Intrucat celebritatile stau si fac destul de des tot felul de lucruri in hoteluri, devine destul de plauzibil faptul ca ei isi pot gasi sfarsitul pe durata sederii intr-o astfel de locatie de lux.  Cel mai recent, faimoasa Whitney Houston a fost gasita moarta la varsta de 48 de ani, in hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. In cele ce urmeaza ai o lista cu 10 hoteluri in care starurile si-au facut check-in-ul inainte de un check out…definitiv.

 

Chateau Marmont, West Hollywood, California

 

Actorul John Belushi a murit in urma unei supradoze in timpul sederii sale intr-unul din apartamentele aflate in faimosul Chateau Marmont de pe Sunset Strip din Hollywood, in ziua de 5 martie 1982. Avea doar 33 de ani. Dupa o noapte alba petrecuta in compania alcoolului si drogurilor, impreuna cu prietenii sai Robert De Niro si Robin Williams, Belushi si-a mai injectat inca o ‘speedball’ (o combinatie de cocaina si heroina) inainte de a se duce la culcare la ora 8.30 dimineata. Nu s-a mai trezit niciodata; antrenorul sau personal l-a gasit mort in pat in jurul pranzului, iar incercarile sale de a-l resuscita au fost fara succes.

 


Chateau Marmont, punct terminus pentru John Belushi

 

Lorraine Motel, Memphis, Tennessee

 

In data de 4 aprilie 1968, liderul american al miscarii pentru drepturile civile ale afro-americanilor si laureat al Premiului Nobel pentru pace, Martin Luther King Jr. a fost impuscat in balconul camerei sale din Lorraine Motel din Memphis, Tennessee. Avea 39 de ani. James Earl Ray, evadat de la Penitenciarul statului Missouri, a fost condamnat pentru crima si si-a petrecut tot restul vietii in inchisoare. Cladirea hotelului Lorraine gazduieste in prezent Muzeul National al Drepturilor Civile, un complex privat de muzee si cladiri istorice.

 


Martin Luther King Jr. a sfarsit in Lorraine Motel

 

Hôtel d’Alsace, Paris, Franta

 

Scriitorul, autorul de piese de teatru si poetul Oscar Wilde a murit in acest hotel in noiembrie 1900, dupa o lunga suferinta. Avea 46 de ani si in ciuda faptului ca era omagiat pentru opera sa literara, si-a petrecut ani buni in inchisoare in urma unor acuzatii de homosexualitate si sodomie si a murit aproape sarac lipit. Viata grea din inchisoare si-a pus amprenta pe sanatatea lui Wilde si acesta nu si-a mai revenit niciodata, dupa ce a fost eliberat.  In saptamanile ce au urmat a devenit tot mai bolnav, ocazie cu care rostea de fiecare data vorbele sale de duh celebre, printre care: “Eu si tapetul meu avem un duel pe viata si pe moarte. Unul din noi doi trebuie sa plece,” “Nu am resurse sa mor,” sau “Nu-mi pot permite nici sa mor.”

 


Oscar Wilde a murit in camera 16 a hotelului d’Alsace

 

Ritz-Carlton, Sydney, Australia

 

Hotelul Ritz-Carlton Hotel (numit in prezent Stamford Plaza Hotel) este o destinatie populara pentru celebritatile care ajung in orasul Sydney. In anul 1997, solistul trupei INXS, Michael Hutchence, avea numai 37 de ani cand a fost gasit mort in camera cu numarul 524 a Hotelului Ritz. El era complet dezbracat si spanzurat cu o curea de piele, inconjurat de droguri si sticle de alcool. Moartea sa a fost declarata oficial drept suicid, dar intrucat nu a lasat niciun bilet de adio si chiar isi facuse planuri pentru a lua micul dejun a doua zi impreuna cu o fosta iubita, multi cred ca moartea sa a fost accidentala. Faptul ca fost gasit dezbracat, face sa se creada ca s-a axfisiat singur, intr-un joc erotic, care consta in propria strangulare, in timpul masturbarii, pentru a creste intensitatea orgasmului.

 


Ritz-Carlton din Sydney, ultima halta pentru liderul trupei INXS

 

Seminole Hard Rock Hotel and Casino, Miami, Florida

 

Anna Nicole Smith avea 39 de ani cand a fost gasita moarta in hotelul Seminole Hard Rock din Miami. Inainte de a i se constata decesul, Smith a fost foarte bolnava timp de o saptamana, prezentand simptome de gripa. Refuzand orice tratament medical, Smith si-a administrat singura medicamente cateva zile. Ea avea o infectie la fese, datorata repetatelor injectii, iar camera sa era plina de doze de SlimFast, cutii de Tamiflu si sticlute cu pastile.

 

Smith facuse febra 40° cu o zi inainte sa moara. In data de 8 februarie 2007 ea a decedat in patul din camera hotelului, iar raportul toxicologic a descoperit noua substante chimice in sangele sau, printre care si cloral hidrat, sedativul care a contribuit si la moartea lui Marilyn Monroe in anul 1962.

 


Anna Nicole Smith si-a gasit sfarsitul in Seminole Hard Rock Hotel

 

Hotel Landmark, Los Angeles, California

 

Janis Joplin a inregistrat ultimul sau album in octombrie 1970, atunci cand a luat o supradoza fatala de heroina si a murit pe podeaua hotelului Landmark (in prezent Highland Gardens) din L.A. Ea lucrase toata ziua in studioul de inregistrari, iar dupa aceea a iesit sa bea ceva impreuna cu membrii trupei sale. A fost vazuta mai tarziu vorbind cu receptionerul, dupa ce isi cumparase tigari. Dupa doza de heroina achizitionata in acea zi, Joplin a cazut atat de rau, incat aproape si-a spart nasul. Heroina injectata era de 8 ori mai puternica decat ceea ce lua ea in mod obisnuit, asa ca totul se presupune ca a fost un accident. Joplin avea numai 27 de ani atunci cand a murit.

 


Janis Joplin s-a stins in Hotel Landmark, din Los Angeles

 

Hotel Ambassador, Los Angeles, California

 

La cateva ore dupa ce a castigat alegerile din California (victorie in urma careia a fost desemnat candidatul democratic la presedintia SUA), Robert F. Kennedy a fost impuscat mortal in bucataria acestui hotel, putin dupa miezul noptii, pe 5 iunie 1968. Kennedy era fratele presedintelui american John F. Kennedy, asasinat si el la randul lui. Imigrantul palestinian de 24 de ani, Sirhan Sirhan a fost condamnat pentru crima si inca isi ispaseste pedeapsa in inchisoare. Hotelul a fost demolat in anul 2005 si in locul sau au fost construite sase scoli, numite Scolile comunitare Robert F. Kennedy.

 


Hotelul Ambassador inca poarta amintirea lui Kennedy

 

Hotel Swissotel Nai Lert Park, Bangkok, Thailanda

 

David Carradine avea 72 de ani in clipa in care o camerista angajata la acest hotel din Bangkok, i-a descoperit trupul neinsufletit in anul 2009. Actorul american era cunoscut pentru rolul sau din drama “Kung Fu” din anii ’70, dar si pentru personajul “Bill” din filmul lui Quentin Tarrantino, “Kill Bill.”  Carradine a fost gasit spanzurat, legat de maini si de organele genitale. In gura avea un calus. Rapoartele post mortem indica faptul ca actorul era cunoscut pentru deviatiile sale sexuale, printre care auto-axifisierea erotica, asa ca in ciuda dovezilor ca este posibil ca in camera sa mai fi fost cineva inainte de moartea sa, decesul a fost declarat accidental.

 


David Carradine a incetat din viata in Swissotel Nai Lert Park

 

Hotel Ritz, Paris, Franta

 

Simbolul modei franceze, Coco Chanel a trait timp de 30 de ani intr-un apartament luxos din Hotelul Ritz Carlton din Paris si a murit la varsta de 87 de ani, in data de 10 ianuarie 1971. Considerata una dintre cele mai faimoase creatoare de moda ale secolului 20, Chanel a introdus notiunea de “little black dress” (mica rochie neagra) si a creat unul dintre cele mai populare parfumuri din toate timpurile, Chanel No. 5. Coco Chanel lucra la colectia de primavara in ziua mortii. Nu se simtea bine, asa ca s-a dus in pat si a murit in somn, linistita. Cauza oficiala a mortii sale este inca necunoscuta.

 


Coco Chanel si-a trait ultimii 30 de ani din viata in Hotel Ritz

 

Hotel Chelsea, New York, SUA

 

Sid Vicious a fost un muzician punk englez si basistul trupei The Sex Pistols. Inainte de moartea sa, Vicious a fost acuzat de asasinarea prietenei sale in varsta de 20 de ani, Nancy Spungen, pe care a injunghiat-o in abdomen, amandoi fiind sub influenta drogurilor. Nancy a murit in baia camerei lor din hotelul Chelsea din New York. Vicious a oferit politiei declaratii controversate; aparent el nu si-a putut aminti daca a injunghiat-o sau nu pe Nancy, pentru ca era extrem de drogat cand aceasta a murit.

 

Povestea dramatica dintre Sid si Nancy nu se termina insa cu moartea acesteia in hotelul Chelsea. In luna februarie 1979, Vicious a incetat din viata in urma unei supradoze de heroina, la varsta de 21 de ani.  Dupa moartea sa, mama lui a gasit un bilet de adio in buzunarul sau, in care scria:  “Am facut un pact cu moartea si trebuie sa respect targul. Te rog ingroapa-ma langa iubita mea, imbracat in geaca de piele, blugi si cizmele de motociclist. Adio.”

 

Din pacate, intrucat Nancy era evreica, iar Sid nu, nu au putut fi inmormantati impreuna.


Nancy Spungen a fost asasinata de prietenul ei, Sid Vicious, in Hotel Chelsea din New York

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Manastirea Bucium – Iasi
25/06/2021 19:04

Manastirea Bucium din Iasi este o manastire de calugari crestin-ortodocsi, cu hramul Duminica Tuturor Sfintilor Atonului. Lacasul a fost construit in anul 1863, ca metoh al schitului romanesc Prodromul de la ...

Pentru cei carora le place iarna
21/12/2018 12:00

Stockholm, Suedia Pamantul Vikingilor, in anotimpul iernii are un aer magic. Poti face o plimbare romantica cu barca impreuna cu prietenul tau pentru a viz ...

Rezervaţia de zimbri „Neagra”
22/05/2018 14:39

 Satul Bucşani din comuna omonimă, judeţul Damboviţa, adăposteşte una dintre cele mai frumoase Rezervaţii de zimbri din ţară, dar şi din Europa. Prima atestare documentară a satului datează din ...

Muzeul de Artă Piatra-Neamţ
18/01/2016 16:00

Piatra Neamţ , reşedinţa de judeţ, este unul dintre principalele puncte de pornire intr-o excursie prin acest ţinut moldovan. Ajunşi aici, veţi vedea că oraşul are o aşezare pitorească in zona de ...

Complexul Green Village – Sfantu Gheorghe
05/01/2016 15:38

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Descriere Complexul Green Village &nda ...

Vila Luminiş - Muzeul „George Enescu” Sinaia
26/11/2015 12:13

 Vila Luminiş a constituit loc de inspiraţie pentru George Enescu, dar şi loc de relaxare după concerte. Clădirea este realizată intr-un mod autentic romanesc, regăsind in faţada acesteia stilul cu ...

Salina de la Slănic - Prahova
26/11/2015 07:59

 Localitatea Slănic din judeţul Prahova este celebră datorită zăcămantului de sare care se află in această zonă. În 1685, Mihai Cantacuzino şi-a dat seama că aici există un mare zăcăman ...

Turismul in Delta are alternative: Birdwatching, foto safari, mormintele de pirati
17/11/2015 14:00

Marea problema a Deltei o constituie suprataxarea serviciilor turistice care se resimte apoi in pretul pe care il platesc turistii pentru un sejur in aceasta zona. Este nevoie de un plan de dezvoltare a D ...

Palatul Poştei, Galaţi
09/11/2015 05:00

În anul 1399, la Giurgiu, este atestată de către Mircea cel Bătran intr-un Hristov, existenţa serviciilor poştale pe teritoriul Romaniei. Prin acest document, localităţile din ţară erau obligate ...

Pasajul Scărilor
06/11/2015 13:49

Atestat documentar pentru prima dată in 1191, Sibiul este un oraş modern, occidental, dar care mai păstrează urme ale infloritorului burg medieval de altădată ori clădiri cu elemente arhitecturale specif ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei