Darurile lui Jupiter în Rac

default

Dimensiune font:

| 26-06-2013 12:24

 * pe 26 iunie 2013, planul energetic se bucură de o schimbare de regim vibraţional, prin intrarea planetei Jupiter în semnul Racului * ne bucurăm și noi, pentru că întreg contextul astral ne susține într-un proces de dezvoltare personală și de grup, cu implicații la nivelul întregii planete

Jupiter este a cincea planetă în ordinea depărtării de Soare și cea mai masivă dintre toate, având un volum de peste o mie de ori mai mare decât al Pământului. Este cel mai mare dintre giganții gazoși ai sistemului solar, care se rotește cu cea mai mare viteză, față de mișcările altor planete. Un element carcateristic acestei planete este o uriașa pată roșie care se presupune a fi o furtună ce durează de peste 300 de ani tereștri (de când a fost observată prima dată prin telescop).

Se estimează că temperatura în interiorul planetei depășește chiar 30.000A°C, mult mai mare decât temperatura la suprafață Soarelui, iar presiunea atinge milioane de atmosfere. Jupiter are cel mai puternic câmp magnetic din întreg sistemul solar, polii magnetici fiind inversați față de polii geografici.

 

Pământenii au “€œvizitat” prima data planeta Jupiter în anul 1973 cu Pioneer 10, apoi în anul 1979, prin intermediul sondelor spațiale Voyager. S-a descoperit astfel că și Jupiter este înconjurat de două inele (nu numai Saturn) primul la cca 60.000 km deasupra atmosferei, foarte subțire (1km) format din particule fine ce se consideră că provin din resturi sau ciocniri meteoritice.

Ulterior a fost trimisă sonda Galileo, un vehicul spațial care a lansat către Jupiter o sondă atmosferică în 1995, și care a orbitat planetă timp de 7 ani iar la sfârșitul misiunii sale a fost dirijat în atmosfera lui Jupiter transmițând informații prețioase.

Jupiter şi relaţiile cu astrele

Analiza astrologică a influenței energetice a planetei Jupiter ne ajută să descifrăm modul în care noi ne valorificăm posibilitățile de expansiune și cum folosim acest instrument în procesul propriei transformări.

Este o planetă tradițională (cunoscută și studiată din antichitate), lentă, impersonală - care prin aspectele construite în tranzit ne oferă detalii referitoare la propria evoluție spirituală și la conexiunile pe care le facem cu semenii noștri.

Jupiter exprimă șansa providențială, protecția și, indică ghidul spiritual, dar și puterea interioară a nativului, prin caracteristicile semnului zodiacal în care se află în hartă natală. De asemenea, arată pe ce direcție se poate dezvoltă din plin nativul, trăind gloria și fericirea, precum și modul de acțiune pentru atingerea acestui scop.

„Locul în care se află Jupiter în temă natală, reprezintă zona în care se manifestă aspectul spiritual al nativului, înțelepciunea sa, cunoașterea metafizică și, ne arată în ce mod își exprimă și dezvoltă acesta idealul său filozofic, evolutiv. Acest loc din astrogramă ne indică tendințele sale spirituale precum și direcția pe care se produce influența maximă a acestor tendințe, iar aspectele cu celelalte planete nuanțează modul în care nativul utilizează acest tip de energie, exprimându-și entuziasmul creator”, a explicat astrologul ieşean Ana Gabriela Tăutu.

 

Jupiter reprezintă și optimismul, bucuria sau moralitatea, astfel că prin aspectele formate cu celelalte planete poate descrie conceptul nativului privind manifestarea în planul fizic a acestor stări interioare.

Simbolizează justiția divină, dreptatea, legea, demnitarul dar și demnitatea, educația, aspirațiile și spiritualitatea.

Guvernează semnului Săgetătorului și casa a IX-a a unei astrograme, precum și ziua de joi a săptămânii. Marchează vârsta matură, începutul ciclului de la 36 de ani.

Cunoaşterea puterii personale

Prin aspectele formate în tranzit, influența sa energetică declanșează starea interioară necesară pentru a experimenta generozitatea, compasiunea, interesul pt lărgirea viziunii și, aduce răsplata pentru eforturile depuse în sensul elevarii spirituale. Situațiile pe care le provoacă ne ajută să conștientizam propria putere interioară și importanța acesteia în cadrul procesului decizional, modul cum utilizăm acest instrument al puterii și ce efecte anume producem.

„Zonă din harta natală pe care o străbate Jupiter în tranzit se bucură de șansa și expansiune; în acel sector de viață primim un credit, un ajutor, încercăm să valorificăm o oportunitate, pe acea direcție eforturile noastre primesc o recunoaștere, realizăm ascensiunea, dar, tot acolo se poate produce și căderea dacă nu folosim conștient și înțelept ajutorul primit”, a explicat astrologul.

 

Intrarea planetei Jupiter în semnul Racului deschide o perioadă de un an în care fiecare dintre noi, în sectorul de viață din harta natală găzduit de semnul Racului, vom primi un impuls energetic, prin diferite oportunități de creștere. În același timp însă, vom depăși teste de verificare a modului în care am folosit acest sprijin la vizita anterioară a lui Jupiter în acest sector de viață, acum 12 ani.

În tranzit prin semnul Racului, Jupiter ne sprijină în explorarea planului emoțional, prin folosirea constructivă a imaginației, prin descoperirea și dezvolatrea intuiției. Va fi o perioadă în care atenția noastră se reorientează către ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi familia și căminul. Vom reveni asupra trecutului nelămurit încă, pentru a limpezi trăirile și pentru a extrage sensurile necesare pentru a merge înainte.

Darurile lui Jupiter în Rac

Anul care urmează, până în iulie 2014 când Jupiter va părăsi semnul Racului, poate reprezenta pentru fiecare dintre noi un timp al acceptării și vindecării unor experiențe din trecut, prin înțelegerea și conștientizarea rostului acestora în viață noastră. Și este posibil că acest interval de timp să ne aducă o nouă înțelegere a ceea ce înseamnă marea noastră familie, omenirea, și o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă trecutul acestei familii.

În acest interval de timp, planetă Jupiter va avea și o perioadă de mers aparent retrograd, între 8 noiembrie 2013 și 6 martie 2014, o perioadă în care ne recunoaștem, ne reformulam și ne reconstruim mental și emoțional.

„În tranzit, în perioadele sale de retrogradare Jupiter ne oferă ocazia de a descoperi greșelile pe care le facem cu privire la semnificațiile pe care le are în propria temă natală. Acest lucru se realizează prin reeditarea unor situații în care noi repetăm sau nu, anumite greșeli. Rolul acestor situații este să ne ajute să observăm greșeală, să înțelegem mecanismul care o generează și să o evităm/corectăm pe loc sau la următoarea reluare a experienței - moment ce se produce de regulă după revenirea planetei în mers direct”, a mai spus astrologul ieşean.

Putem evita repetarea unei greșeli sau putem corecta un rezultat nedorit, folosind influența energetică a planetei Jupiter, prin acceptarea diferențelor de opinii, prin automodelarea orgoliului, manifestarea în echilibru a spiritului justițiar, învățând astfel onestitatea și cunoașterea de șine. Este important să nu practicăm judecată și nici autojudecata - în cealaltă extremă, ceea ce ar provoca efecte foarte grave asupra noastră, arătând că lecția nu a fost învățată.

Cei care sunt preocupați de propria evoluție spirituală pot folosi tranzitele planetei Jupiter peste zonele importante ale astrogramei natale pentru a-și lărgi viziunea asupra vieții și asupra procesului de evoluție în care sunt implicați și, pentru a depăși barierele care le limitează expasiunea conștiintei.

Maura Anghel

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei