Previziunile anului 2013

default

Dimensiune font:

| 31-12-2012 05:03

* evoluţia anului viitor se va derula pe fondul cuadraturii Uranus-Pluton, lucru care generează etape de evoluţie mai lungi şi foarte profunde * aspectul a fost întâlnit şi în 2012 şi a adus schimbări şi la nivel personal, dar şi la nivel planetar * în 2013, transformarea se produce prin restructurarea societăţii, a tuturor structurilor organizatorice

Am ajuns la finalul anului 2012, un an al transformărilor şi poate că unii dintre noi ar spune că, după surprizele din ultimii doi ani, nimic nu ne-ar mai surprinde. Şi nici nu este nevoie să ne lăsăm surprinşi. Este mult mai sănătos să fim informaţi şi să încercăm să particularizăm informaţia adaptând-o la propriul program de viaţă. Este important să descifrăm contextul astral şi să-i urmărim influenţele la nivel personal, pentru că în felul acesta devenim din ce în ce mai conştienţi de capacităţile şi de rolul fiecăruia dintre noi în propria viaţă. Astfel, reuşim să susţinem armonia colectivă atât de necesară procesului transformator prin care trece întreaga planetă, prin starea de bine a fiecăruia dintre noi.
Un nou an, cu noi lecţii
Ce avem de învăţat în 2013? Căutam răspunsuri la această întrebare, pentru că viaţa merge înainte în mod constructiv şi ne oferă bucurii şi împliniri în măsura în care noi învăţăm ceea ce avem de învăţat, fiecare şi cu toţii împreună.
Evoluţia anului 2013 se derulează pe fondul cuadraturii Uranus-Pluton cu care mai negociem până în anul 2015 deoarece ambele planete sunt lente (se află la o distanţă foarte mare de Soare, astfel încât deplasarea lor în jurul centrului sistemului solar durează mult mai mult, comparativ cu mişcarea planetelor mai apropiate). Pentru observatorul de pe planeta Pământ acest lucru se traduce prin deplasarea cea mai lentă, comparativ cu deplasarea celorlalte planete, acest lucru generând etape de evoluţie mai lungi şi foarte profunde. Şi anul trecut cele două planete au format de două ori aspectul de cuadratură la grad perfect şi am văzut cu toţii cum s-a manifestat schimbarea în viaţa noastră, la nivel personal, dar şi la nivel planetar.
Planeta Pluton traversează semnul Capricornului încă din anul 2008, iar influenţa sa energetică ne ajută să ne reconfigurăm viaţa, să ne transformăm şi să ne reconstruim personalitatea, în sensul asumării propriei puteri interioare, precum şi a responsabilităţii folosirii acestei puteri în relaţia cu noi înşine, dar şi cu societatea. Această schimbare se produce în acel domeniu de viaţă care este găzduit de semnul Capricornului, pe harta natală a fiecăruia dintre noi.
La nivel de masă, transformarea se produce prin restructurarea societăţii, a tuturor structurilor organizatorice.
Anul viitor, acelaşi aspect de cuadratură se formează de două ori la grad perfect: pe 20-21 mai, cu planeta Pluton în mişcare aparent retrogradă, şi pe 1-2 noiembrie, cu planeta Uranus în mişcare aparent retrogradă. Acestea vor fi două momente importante în procesul de evoluţie colectivă. Vom depăşi situaţii care ne vor solicita o atitudine tranşantă. Este posibil ca primul moment, din luna mai, să ne ajute să vedem mai limpede care este calea potrivită şi cum anume să păşim pe această cale, dacă nu cumva suntem deja pe drumul cel bun. Al doilea moment, din noiembrie, ne va plasa exact la locul potrivit (presupunând că nu-l găsim singuri până atunci) printr-o rafală energetică, printr-un balans emoţional care va avea rolul de a-i trezi pe cei nelămuriţi încă şi de a-i orienta pe cei care chiar fac eforturi conştiente în procesul de interacţiune energetică cu lumea.
Între aceste două faze de ajustare a intenţiilor noastre, traversăm un moment magic, în luna iulie (17-19 iulie), când graţia divină se revarsă asupra Pământului şi asupra pământenilor. Influenţele astrale ale planetelor Jupiter, Saturn şi Neptun construiesc aşa-zisul „degetul lui Dumnezeu” cu care ne binecuvântează casa (planeta) şi viaţa. Cele trei planete preiau şi transmit influenţele semnelor de apă – Jupiter din semnul Racului, Saturn din semnul Scorpionului şi Neptun din semnul Peştilor.
Va fi un moment în care conştiinţa noastră se poate ridica către orizonturi la care unii dintre noi visează de foarte mult timp. Este posibil ca într-un astfel de moment să ne activăm capacităţi intuitive – dacă alegem asta – despre care am auzit doar în poveşti.
Dar totul se derulează pe fondul unui efort personal. Planeta Saturn va fi în mers aparent retrograd, prin urmare, va fi nevoie de alegerea noastră conştientă, va fi nevoie de înţelegerea mecanismului acestui proces precum şi de clarificarea motivaţiei, a aspectului spiritual al acesteia, deoarece şi planeta Neptun se va afla în mers aparent retrograd.
Este important să ne pregătim pentru această fază de dezvoltare şi o etapă importantă o traversăm în luna iunie când se formează primul trigon Saturn-Neptun (aflat încă în mers direct) şi când am putea descoperi un nou înţeles al procesului intuitiv. De asemenea, s-ar putea să conştientizăm sensul iubirii necondiţionate şi să avem ocazia să o trăim conştient şi voluntar.
Evoluţie spirituală
Vara anului 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viaţă: „Spiritualitatea practică”. Vom alege sau nu să folosim conştient capacităţile noastre spirituale.
Încă de la sfârşitul secolului trecut, spiritualitatea şi-a făcut loc în viaţa noastră prin Rudolf Steiner, eliberându-se de orice rigoare dogmatică.
Din ce în ce mai mulţi oameni, indiferent de religia fiecăruia, şi-au redescoperit propriul aspect spiritual şi au înţeles că Sursa Divina este aceeaşi, indiferent cum o denumim fiecare dintre noi.
Între timp, s-a scris mult şi în felurite moduri, despre procesul conştientizării şi al evoluţiei spirituale, lucru foarte necesar având în vedere faptul că suntem unici şi că fiecare avem nevoie de o „teorie” pe limba noastră.
Anul acesta însă, începem „practica” la nivel global, la nivelul micii şi marii comunităţi.
Anul trecut am lucrat intens la nivel personal, transformându-ne prin relaţiile noastre, aducând în lumina conştiinţei blocajele şi eliberându-le prin desprinderea de tot ce nu ne-a mai fost de folos în procesul de evoluţie.
Acum învăţăm să creştem împreună, practicând în mod normal, natural, firesc, teoriile spirituale în viaţa de zi cu zi. Potenţialul energetic care ne întâmpină este extraordinar şi este AICI, ACUM.
Iar noi îl preluăm şi îl folosim cu încredere, cu bucurie, dar şi cu responsabilitate. Toată această curgere energetică şi informaţională se realizează în ritmul optim al fiecăruia dintre noi; fiecare va simţi cumva, imboldul de a acţiona în sensul curentului. Planul energetic funcţionează în baza unor legi pe care unii oameni abia le intuiesc, dar din ce în ce mai mulţi le folosesc conştient, construindu-şi experienţele de viaţă. Putem demonstra experimentând.
Iubiţi-vă pe voi şi unii pe alţii!
Mesajul anului 2013 ar putea fi: „Preţuiţi-vă unii pe alţii şi lucraţi împreună, construiţi lumea nouă în mintea şi inima voastră şi apoi proiectaţi-o cu tot sufletul pe scena socială”.
Poate că acesta este anul în care vom accepta şi vom înţelege şi astfel de idei care apar şi se materializează în afara cadrului sistemului actual de referinţă al gândirii umane. Timpul ne conduce către această evoluţie, natura urmându-şi cursul firesc de dezvoltare şi invitându-ne să participăm alături de planeta care ne găzduieşte, la acest proces de maturizare colectivă.
Şi poate ne-ar fi de folos să ne reamintim mereu că nu cunoaştem decât ceea ce am reuşit să descifrăm până acum. Să reconsiderăm imposibilul ca fiind posibil şi inevitabilul ca nefiind necesar.
Harta natală - cheia cu care putem valorifica orice influenţă astrală
Este important ca un potenţial energetic - al unui anume moment sau al unui interval de timp - să fie particularizat pentru fiecare nativ în parte pentru ca harta natală a fiecăruia dintre noi reprezintă cheia cu care putem valorifica orice influenţă astrală. Dar pentru ca planul mental individual încă se recalibrează şi încă aşteaptă îndrumări şi confirmări exterioare, încerc să transmit aici un mesaj de suflet pentru nativii fiecărei zodii, inspirat de potenţialul energetic al noului an.
Nativii Berbec ar putea trăi un proces continuu de schimbare, chiar de la aspectul fizic până la aspecte profunde, care ţin de principii de viaţă. Este posibil să depună mai mult efort pentru imaginea publică, pentru carieră sau pentru misiunea pe care o au în planul social.
Nativii Taur ar putea derula o lecţie importantă în planul relaţiilor, pe care ar fi potrivit să le preţuiască şi să le construiască raportându-se la valori adevărate. Este important să se odihnească atunci când organismul cere odihnă.
Nativii Gemeni pot fi foarte creativi, inspiraţi, pot avea succes profesional, dar este important să-şi supravegheze sănătatea. Este posibil să realizeze un salt important de expansiune a conştiinţei, dar acest lucru depinde de modelarea orgoliului, prin plierea personalităţii pe mesajul sufletului.
Nativii Rac se pot întâlni cu oamenii „potriviţi”, cu care urmează să deruleze experienţe necesare pentru evoluţia lor. În aceste noi relaţii este important să se exprime pe sine, la adevăratul potenţial, pentru a valorifica întâlnirile respective.
Nativii Leu pot face eforturi cu succes în planul profesional; de asemenea, pot învăţa o lecţie importantă în cămin, poate chiar în relaţia cu părinţii. Vor găsi uşor ajutorul atunci când vor avea nevoie.
Nativii Fecioară se pot desprinde de trecut şi pot deschide o nouă cale în carieră. Au ocazia să se instruiască şi astfel să valorifice un potenţial creator.
Nativii Balanţă se pot concentra cu succes pe obţinerea de venituri, dar le vor şi avea şi se vor şi bucura de ele dacă vor învăţa o lecţie importantă despre bani şi despre cum pot fi folosiţi.
Nativii Scorpion. În cazul lor, este posibil să treacă printr-un proces de călire psihică şi emoţională. Vor învăţa să se pună în valoare, să se exprime complet, fără rezerve.
Nativii Săgetător pot scoate la suprafaţă răni ascunse în profunzimile sufletului şi le vindeca construind relaţii noi benefice evoluţiei.
Nativii Capricorn. Ei ajung în lumina reflectoarelor şi pot realiza transformări importante în zona muncii, cu efecte benefice privind banii câştigaţi.
Nativii Vărsător pot învăţa o lecţie importantă privind cariera, cu efecte majore asupra propriei transformări. Ei se pot bucura de ajutorul prietenilor, dar este important modul în care vor avea o comunicare cu aceştia.
Nativii Peşti se pot bucura de oportunităţi şi ajutor în carieră, dar este necesară o lărgire a viziunii, o extindere a conştiinţei, o transformare profundă. Ei se pot baza pe sprijinul familiei.
Previziuni oferite de cunoscutul astrolog ieşean Anca Tăutu

* „Mă ocup de astrologie cu scopul de a populariza informaţia astrologică într-un mod uşor accesibil şi utilizabil în propriul proces de evoluţie al celor cu care interacţionez.
M-a interesat astrologia din vremea adolescenţei, în aspectele ei teoretice ca şi formă de cunoaştere şi nu ca metoda predictivă. Eu nici nu fac predicţii astrologice, pentru că înţeleg că realitatea este într-o continuă transformare în funcţie de fiecare alegere pe care o facem. Încerc să prezint „starea energetică” a momentului pentru a putea interacţiona frumos şi eficace cu fluxurile energetice.
Am o formaţie tehnică. Eu sunt inginer şi am experimentat vreo 25 de ani această profesie şi cred că această pregătire mă ajută să aduc în planul concret expresia energetică a unei hărţi astrale. Chiar sistematizez aspectele astrologice ale unei astrograme într-un aşa-zis “sistem de ecuaţii” care mă ajută să extrag mesajul hărţii -- soluţia sistemului, cumva spus -- şi căile prin care acesta poate fi materializat”.
* „Este important să descifrăm contextul astral şi să-i urmărim influenţele la nivel personal, pentru că în felul acesta devenim din ce în ce mai conştienţi de capacităţile şi de rolul fiecăruia dintre noi în propria viaţă. Astfel, reuşim să susţinem armonia colectivă atât de necesară procesului transformator prin care trece întreaga planetă, prin starea de bine a fiecăruia dintre noi”.
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei