« Inapoi

Ghid practic pentru verificarea unei maşini second-hand

Ghid practic pentru verificarea unei maşini second-hand#1
Mărime font - +

 InspectorAuto.ro - instrument online de verificare a istoricului maşinilor - lansează un ghid practic de verificare a automobilelor, destinat cumpărătorilor de maşini de ocazie care vor să reducă la minimum riscul de a lua o decizie proastă şi să verifice maşinile ca nişte profesionişti. Ghidul practic de verificare este disponibil gratuit şi poate fi descărcat, tipărit şi completat de către orice persoană care doreşte să cumpere o maşină rulată în siguranţă.

Un vânzător care ştie să vorbească şi un automobil curat, aparent îngrijit, pot să apeleze la emoţionalul cumpărătorului foarte uşor, iar acesta să lase garda jos, să fie mai puţin atent la ceea ce e pe cale să cumpere. Având ghidul în faţă şi pixul în mână, cumpărătorul nu mai poate să omită etape importante în procesul de verificare a maşinii”, a declarat Mihai Cune, fondator şi director general al InspectorAuto.ro.

Ghidul practic de verificare poate fi descărcat urmărind acest link: https://inspectorauto.ro/blog/.

Scopul ghidului este de a-i face pe clienţii de automobile atenţi la detalii şi riguroşi indiferent cât de atrăgătoare este maşina sau cât de frumoase sunt vorbele vânzătorului. Ghidul are 6 pagini şi 53 de puncte de verificare. Există atât o variantă pentru maşinile din România, cât şi una pentru maşinile aduse din alte ţări.

Acest ghid nu înlocuieşte verificarea istoricului maşinii online şi într-un service. Aceste etape sunt în continuare foarte importante şi complementare ghidului de verificare, ele fiind recomandate inclusiv în ghid.

Nu în ultimul rând, cumpărătorii, având în faţă câte un ghid completat pentru fiecare maşină vizionată, pot analiza la rece ce e bine şi ce e rău la fiecare automobil în parte, iar în definitiv să aleagă maşina potrivită şi să nu fie păcăliţi.

Acest ghid este menit să-l aducă pe client mai degrabă în zona raţională a procesului de achiziţie şi să-l îndepărteze de sfera emoţională, care poate mult mai uşor să-l conducă spre o alegere păguboasă”, a menţionat Mihai Cune.

Estimările InspectorAuto.ro arată că aproximativ 80% dintre maşinile aduse în România din alte ţări au kilometrajele date înapoi, iar aceasta nu este întotdeauna cea mai mare problemă: 60% dintre maşini au vicii ascunse. Toate acestea pot duce, ulterior achiziţiei, la costuri de utilizare mari şi neprevăzute. Tocmai de aceea verificare temeinică a maşinilor înainte de achiziţie este foarte importantă.

De mai bine de zece ani, de când am început să activez în industria auto, visez la o piaţă second-hand transparentă şi onestă în care să nu mai existe oameni păcăliţi de samsari sau pseudo-dealeri. Aşa că, în completarea posibilităţii de a verifica istoricul maşinii online pe InspectorAuto.ro, am creat şi un ghid de inspecţie pe care oamenii pot să-l descarce şi să-l completeze atunci când vizionează o maşină pe care vor să o cumpere”, a explicat Mihai Cune.

Data publicarii: 22/02/2016
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > AUTO

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 25.06.2017 - 5:05

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange