1vindecare doina lehaci
1vindecare sr sorin hincu si doina lehaci

Dimensiune font:

Cancer în ultimul stadiu vindecat în mod miraculos

| 30-01-2015 12:17

O bolnavă de cancer în stadiu avansat s-a vindecat în mod miraculos * în urmă cu doi ani, femeia a fost diagnosticată cu cancer * a urmat fel de fel de tratamente, inclusiv chimioterapie, şi a luptat cu boala * şi-a schimbat regimul de viaţă, a băut ceaiuri şi sucuri de legume, iar acum medicii au constatat lipsa tumorii * specialişti încercă să afle care a fost leacul care i-a salvat viaţa

Doina Lehaci are 52 de ani, este mamă a doi copii şi este din comuna Sadova, Suceava. Până în 2012, nu a avut probleme de sănătate. În urmă cu doi ani, a fost internată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde a aflat că-i suspectă de cancer de col uterin. „M-am dus la spital ca să fac un control. Am avut simptome de un an de zile, dar mi-a fost jenă să mă duc la medic”, a recunoscut Doina Lehaci. Medicii i-au spus că trebuie să facă o biopsie pentru a stabili dacă tumoarea descoperită este malignă sau benignă. „Nici nu ştiam ce înseamnă cuvântul biopsie. Fata mea ştia, dar nu mi-a spus. Am făcut analize şi la Cluj”, a spus femeia.
Confirmarea cumplitului diagnostic a venit de la Iaşi, unde a aflat că suferea de cancer de col uterin într-o fază terminală. „Am fost la un medic din Iaşi, la o doamnă foarte bună, dar şi foarte strictă. M-a certat că am stat acasă un an de zile. Ar fi trebuit să merg la medic mult mai repede”, a completat suceveanca povestea.
Ea nu s-a lăsat copleşită când a aflat că suferă de o boală fără leac şi a început lupta pentru viaţă. A urmat tratamente chinuitoare la Iaşi şi la Suceava. A făcut radioterapie şi chimioterapie în speranţa că va trăi să-şi vadă şi nepoţii la casele lor. „Chimioterapia este cumplită. Multe femei care sufereau de cancer, la fel ca mine, renunţau la citostatice. Nu făceau faţă”, a mai spus Doina Lehaci.

Speranţe pentrtu bolnavii de cancer din zona Moldovei

S-a rugat la Dumnezeu
În tot acest timp, Doina Lehaci a avut sprijinul familiei. Fiica ei, în vârstă de 37 de ani, a căutat pe internet fel de fel de tratamente naturiste. Mama şi-a schimbat stilul de viaţă, a înlocuit apa potabilă cu ceaiuri preparate din plantele medicinale culese chiar de ea din pădurile care înconjoară Sadova. În paralel a băut sucuri de morcov, ţelină, sfeclă roşie şi a făcut tratamente de detoxifiere a organismului. „Am mai băut apă cu bicarbonat în fiecare dimineaţă. O linguriţă de bicarbonat la un litru de apă. Am mâncat miere de albine, dar am urmat şi reţeta naturistă a Monicăi Tatoiu, cea cu lăptişor de matcă. Şi, cel mai important, m-am rugat la Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului să mă ajute”, a mai spus Doina Lehaci. Credinţa a ajutat-o mult, aşa cum îi susţine pe mulţi bolnavi. „Nu mă îndoiesc că a fost un miracol. Dacă pacientul este credincios, dacă pentru el se roagă oameni cu credinţă, cum sunt călugării, preoţii, puterea rugăciunii este foarte mare. Bolnavul trebuie să creadă într-adevăr că ceea ce este la om cu neputinţă la Dumnezeu este cu putinţă”, a afirmat preotul Mihai Cobziuc, de la Biserica „Sfântul Ilie” din Suceava.
Medicii nu au explicaţii
În urmă cu câteva zile, pacienta a venit la un control la Spitalul Judeţean. După ce au făcut investigaţii complexe, medicii specialişti au aflat că tumoarea a dispărut. „Am venit să să operez la fiere şi am aflat că nu mai am cancer. Vă spun sincer că nu-mi vine să cred”, a zâmbit femeia.
Nici medicilor nu le-a venit să creadă că bolnava diagnosticată cu cancer în stadiul IV a scăpat de moarte. „Este o vindecare miraculoasă, inexplicabilă pentru noi. În toată cariera mea nu am întâlnit un caz de cancer în stadiul IV care să se vindece. Pacienta a făcut tratament pentru a opri cât de cât evoluţia tumorii. În cazul ei, tumora a dispărut complet. Eu am văzut pacienta şi atunci când a fost diagnosticată în stadiul IV. S-a vindecat”, a confirmat dr Sorin Hâncu, şeful Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.
Specialiştii vor să vadă acum dacă sunt martorii unui miracol sau dacă nu cumva printre plantele pe care le-a consumat pacienta sub formă de ceaiuri se află leacul pentru cancer. Indiferent de situaţie, Doina Lehaci este exemplul şi speranţa de care se agaţă bolnavii de cancer.
Oana ŞLEMCO

„Boala apare ca urmare a unor suferinţe interioare, a unor vini inconştiente. Există multe terapii, iar eu le aplic pe cele alternative. Mecanismul constă într-o bună colaborare între terapeut şi pacient. Terapeutul îşi aplică tehnica, iar pacientul îşi schimbă mintea, îşi schimbă viziunea asupra unor traume sau suferinţe” -- psiholog Niculina Gheorghiţă, terapeut Bowen

Comentarii

csv

Jul 31, 2015

citez: "femeia a urmat fel de fel de tratamente, inclusiv chimioterapie, si-a schimbat regimul de viata, a baut ceaiuri si sucuri de legume, iar acum medicii au constatat lipsa tumorii" de unde si pana unde e miraculoasa? daca nu facea nimic si ii disparea tumoarea de la sine mai ziceam, dar e asa de greu de crezut ca tratamentele pentru cancer sa aiba si efect?

cc

Jan 30, 2015

domnul fie laudat

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, S.C. MASTER WOOD S.R.L. cu sediul în loc. Comănești, str. Combinatului, nr. 9, jud. Bacău, C.U.I. 12014190, nr. de înreg. O.R.C. J4/493/1999, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006 şi ale hotărârilor Adunării Creditorilor din data de 13.09.2017, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 24.11.2017, ora 13.00, a activelor: Nr. crt. – Denumire activ – Valoarea de evaluare (lei fără T.V.A.) – Valoare de pornire licitație (70% din val. evaluare) (lei fără T.V.A.) 1 – Fabrică cherestea functionala (2001) Sc. 4.388,60 mp, cu Echipament prelucrare lemn si mijloace transport, amplasata pe teren intravilan st. 30.379,81 mp in oraș Comănești, str. Combinatului, nr. 9, jud. Bacău (zona periferica, vis-a-vis a serele Comanesti si de cartierul Vernesti). Fabrica este compusa din: Cladire administrativa, P cu Sc. 141mp; hala gater P cu Sc. 595mp; ateliere P+1E partial si Sc. 376mp; depozit cherestea P si Sc. 660mp; soproane de uscare si aburire P si Sc. 2.155,60mp, capacitate de 100mc/celula (marca Baschild); locuinta P+1E, sc. 90mp; hala banzic P si Sc. 252mp; sera cu centrala termica cu Sc. 119mp. Fabrica este dotata cu echipament prelucrare lemn (functional) si mijloace de transport, dispune de utilitati (energie electrica, apa) si este pretabila pentru activitati industriale specifice prelucrarii lemnului. Proprietatea are deschidere frontala la str.Combinatului (cca. 100m). (CF nr. 60399, nr. cad. 763) si dispune de plaforma betonată (11.010,90 mp) – 2.633.005,60 Lei – 1.843.103,92 Lei 22 – Fabrică cherestea Sc. 2.933,81mp cu Echipamente si Utilaje pentru fabricare lemn situate pe teren intravilan st. 85.488,635 mp în sat Agăș, com. Agăș, jud. Bacău (zona ocupata de constructii rezidentiale si terenuri virane). Fabrica este compusa din: hala productie cu Sc. 2.296,89 mp avand in dotare echipamente (platforme uscatoare 6 buc; uscator; camera uscare; instalatie aer comprimat; instalatie exhaustare; post trafo; pupitru comanda uscator; actionare electrica; instalatie electrica hg); magazie Sc. 152,56 mp; 2 soproane cu Sc 393 Fabrica este dotata cu stocuri mărfuri și materii prime, echipamente și utilaje pentru prelucrarea lemnului și a metalelor, dispune de utilitati (energie electrica, apa, canalizare) si este pretabila pentru activitati industriale specifice prelucrarii lemnului. Proprietatea are deschidere frontala la DN 12A (cca. 500m) si drum satesc pe doua laturi. (CF nr. 60112/, cu nr.cad. 39). – 1.965.769,40 Lei – 1.376.038,58 Lei Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica care depune pana la data de 23.11.2017, ora 16.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, documentele prevazute in Regulamentul de vanzare si caietul de sarcini. Relatii suplimentare se pot obtine la telefoanele: 0232/243864, 0757545545
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. Iasi prin lichidator judiciar ACORD SPRL, Dosar nr. 2950/89/2014 Tribunalul Vaslui/Judecător Sindic ANUNŢĂ Organizarea şedinţei de licitație publică de vânzare, cu strigare, la data de 08.12.2017, ora 12.0, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi, pentru patrimoniul debitoarei S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. - in faliment, in bancruptcy, en faillite, CUI 2585521, cu numar de inregistrare la Registrul Comerţului J37/251/2011, cu sediul in municipiul Vaslui, Str. Ing. Badea Romeo, nr.1A, Parter, jud. Vaslui constând în: a. Construcţie situată în Botosani, Str. Viilor, Nr.77, Ap.1, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.50058-C1-U13 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 339.829 lei, valoare fără TVA. b. Constructie situată în Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.17, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 50058-C1-U15 si Extindere si Terasa, Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.22, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 5558 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 332.904 lei, valoare fără TVA. c. Construcţie situată în Botosani, Piata Centrala, Platoul A, Obiectiv U18, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.4819/N la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 516.793 lei, valoare fără TVA. d. Construcţie situată în Botosani, Str. Prieteniei, Nr.4, Bloc V4, Sc. C, Et.II, Ap.13, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr50386-C1-U20 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 67.151 lei, valoare fără TVA. e. Proprietate imobiliara constând în Teren intravilan in suprafaţă de 3.048 mp si construcţii situat în mun. Botoşani, Str. Dobosari, Nr.21 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 1.374.357 lei, valoare fără TVA. In caz de neadjudecare, urmatoarele şedinţe de licitații publice de vânzare, cu strigare, se vor desfăşura în fiecare zi de vineri la ora 1200, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi. Condițiile de participare la şedinţa de licitație publică de vânzare cu strigare și condițiile de adjudecatare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat de la sediul lichidatorului judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 1.000 lei pentru fiecare proprietate imobiliară pentru care se participă la licitaţie. Bunurile imobile anterior menţionate formează obiectul Dosarului nr.1219/193/2016 înregistrat pe rolul Judecatoriei Botosani având ca obiect Actiune in revendicare. Poate participa la şedinţa de licitatie publică de vânzare cu strigare orice persoana care isi manifesta, intentia de cumparare si care pana in preziua şedinţei de licitatie ora 1200, depune o cautiune reprezentand 10% din prețul de pornire al şedinţei de licitație pentru bunul imobil pentru care participa si face dovada achizitionarii caietului de sarcini. Înscrierile se pot face si cu scrisoare de participare la şedinţa de licitație, precum si cu toate documentele menționate în caietul de sarcini, până în preziua şedinţei de licitație, ora 1200. Nedepunerea tuturor documentelor la sediul lichidatorului judiciar în termenul menționat anterior conduce la pierderea dreptului de a participa la licitație. Toate persoanele interesate în achiziționarea bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare sunt invitate să se înscrie la licitație. Orice persoana care emite pretentii asupra bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, este rugata sa-si manifeste pozitia cu 5 zile inainte de data şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, aducand la cunostinta lichidatorului judiciar orice pretentie. Informatii suplimentare se pot obtine de la lichidatorul judiciar la telefon 0742207571. Lichidator judiciar ACORD S.P.R.L. Asociat coordonator Nitescu Dan Nistor
Condamnaţi pentru că au profitat de naivitatea unor fete
18/12/2017 09:00

La finele săptămanii trecute, nouă indivizi s-au ales cu pedepse din partea magistraţilor ieşeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Neculai Ursache la şase ani d ...

 Electricitate gratuită pentru Căminul de Bătrâni
18/12/2017 08:03

Căminul pentru Persoane Varstnice din Bacău se numără printre cele 14 instituţii publice, case de copii, cămine pentru varstnici şi spitale din zece judeţe pentru care compania E.ON Energie Romania va d ...

Mamă: „Nu mi se dă voie să-mi văd copilul!”
18/12/2017 08:00

O ieşeancă incearcă in mod disperat să-şi vadă propriul copil, fetiţa pe care nu a mai strans-o la piept de aproximativ doi ani. Astfel, Elena O. susţine că a plecat in Anglia, pentru a munci şi pentr ...

 Unităţi de învăţământ încălzite cu pompe geotermale
18/12/2017 07:02

Comuna Pomarla este una dintre puţinele din judeţul Botoşani care are de la grădiniţă, la şcoli primare şi gimnaziale, dar şi liceu. Primarul Dumitru Chelariu a semnat la Bucureşti finanţarea pentru ...

Bănuiţi că au furat „ca-n codru”!
18/12/2017 07:00

Agenţii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor ai Secţiei II de Poliţie Rurală Ciurea şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat trei percheziţii domicilia ...

 Sărbători de poveste pentru 1.000 de copii
18/12/2017 06:18

  Pentru aproape o mie de copii sărbătorile de Crăciun vor fi mai frumoase decat in anii trecuţi. Ei au primit dulciuri, jucării, cărţi, fructe şi sucuri de la voluntarii care au susţinut campani ...

S-a lansat manualul juridic pentru elevi
18/12/2017 06:00

Mult aşteptatul manual de educaţie juridică, ,,Ghid juridic pentru elevi (clasele IX-XII), a fost lansat la Iaşi. Evenimentul a avut loc in cadrul Facultăţii de Drept, ,,Universitatea Alexandru Ioan Cu ...

Au fost stabilite locurile unde se vor efectua ore de muncă în folosul comunităţii
18/12/2017 05:30

La finele săptămanii trecute, consilierii locali au aprobat o nouă listă privind stabilirea domeniilor din serviciile publice şi locurile in care contravenienţii, precum şi persoanele condamnate vor pres ...

 Consilierii judeţeni şi-au stabilit indemnizaţiile
18/12/2017 05:23

Plenul Consiliului Judeţean Iaşi urmează să adopte un proiect de hotărare privind stabilirea indemnizaţiei lunare a consilierilor judeţeni. Conform actului CJ, motivat de OUG 91/2017 pentru modificarea ...

 CJ alocă 3,7 milioane lei pentru Axa Iaşi - Suceava
18/12/2017 05:19

Consiliul Judeţean Iaşi va aloca 3,7 milioane lei, inclusiv TVA pentru realizarea activităţilor din 2018 in proiectul „Axei Rutiere strategice Iaşi – Suceava”. Săptămana aceasta, plenul ...