1baschet

Dimensiune font:

UPDATE Baschetul ieşean a primit interdicţie în Polivalentă!

| 20-12-2017 21:15

UPDATECSU Sibiu - Politehnica Iaşi 87-66 (27-20, 19-22, 20-8, 21-16) în etapa a X-a, penultima, a turului Ligii Naţionale masculine de baschet * Politehnica a evoluat în următoarea componenţă: Balogun 22 puncte (4x3), Popa 14, Nuna, Şolopa 12 (2x3), Roberts 2, apoi Lipkins 9 (1x3), Keely Jr. 7 (1x3), Vatră, Amarghioalei şi Calenic.

 

La doar două zile după ce au bifat în etapa a IX-a prima sa victorie din Liga Naţională, baschetbaliştii de la Politehnica se vor confrunta astăzi, de la ora 19:00, tot în deplasare, cu CSU Sibiu, formaţie ce face parte din cvartetul de grupări cu câte 6 victorii clasat pe locurile 3-6. Dacă luni şi-a impus destul de greu totuşi punctul de vedere cu Dinamo, singura echipă rămasă fără victorie în actualul sezon, este limpede că misiunea formaţiei ieşene este una extrem de delicată în partida ce va fi transmisă pe canalul FRB TV.

Aşa cum aminteam mai sus, luni seara, în închiderea etapei a IX-a a Ligii Naţionale, a fost programat la Bucureşti derby-ul suferinţei între echipele care până atunci acumulaseră câte opt înfrângeri din tot atâtea posibile, cu menţiunea că Politehnica bifase primele şapte meciuri doar în deplasare. Dinamo este o echipă alcătuită doar din jucători tineri români valoroşi, aşadar fără străini, însă nici echipa ieşeană nu s-a putut baza la acest joc pe Jackson, accidentat runda trecută, şi pe Tsintsadze, indisponibil de mai multe etape tot pe motive medicale. În plus, s-a accidentat în prima jumătate a disputei şi Cvetanovic, însă echipa ieşeană pregătită de antrenorii Ioannis Tsirogiannis, Bojan Hristovski şi Costel Pintilie a avut din nou în Kelly jr. un veritabil catalizator, cu destule realizări şi pe faza defensivă (13 recuperări), nu doar în atac (5 pase decisive), iar în Balogun (folosit 40 de minute, după ce jocul anterior, pierdut acasă cu Timba, bifase totuşi câteva secunde de odihnă!) acelaşi lider în topul marcatorilor. Desprinderea a venit însă destul de târziu, abia în ultimul sfert fiind definitiv puse lucrurile la punct. Scor final: 66-84 (17-17, 16-23, 22-20, 11-24).

Pentru Politehnica au evoluat Balogun 26 de puncte (2x3), Lipkins 10 (1x3), Vatră, Şolopa 4, Roberts 7, apoi Keely jr. 20 (1x3), Amarghioalei 11 (3x3, din 4 tentative), Popa 5 (1x3), Calenic 1, Nuna şi Cvetanovic (s-a accidentat după un minut petrecut pe parchet).

A ajuns parchetul la Polivalentă!

Derogarea primită de echipa ieşeană pentru a juca în Sala Polivalentă pe taraflex expiră pe 31 decembrie, parchetul ce urmează a fi montat fiind depozitat ieri în sala de joc. Conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi a menţionat că perioada ideală de desfăşurare a lucrării ar fi între 25 decembrie şi 5 ianuarie 2018, cu menţiunea că de pe 4 ianuarie începe pentru echipa ieşeană o serie de 6 meciuri pe care trebuie să le găzduiască până pe 3 februarie! Cert este însă că săptămâna aceasta nu va demara montarea parchetului peste taraflexul deja existent!

Dar nu parchetul este principala problemă a echipei ieşene, ea fiind atenţionată după meciul din Cupa României, cu Timba Timişoara, şi pedepsită după jocul cu Timba, din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale, pentru că între timp nu a pus la punct deficienţele constatate. Astfel, Politehnica a primit o amendă de 500 de euro şi interdicţie începând cu 15 decembrie de a mai organiza vreun meci în condiţiile actuale din Polivalentă!

Sunt mai multe deficienţe ce ar trebui rezolvate, dar FR Baschet nu mai acceptă ca în Sala Polivalentă să se mai joace fără cronometru de atac cu restare la 14 secunde, echipa ieşeană fiind singura din primul eşalon care nu respectă acest lucru! Meciul său cu BC Mureş, din ultima etapă a turului, este programat pe 28 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, însă partida se va desfăşura aici (în caz că nu va începe totuşi montarea parchetului) doar dacă va exista acel cronometru de atac de care am pomenit. În caz contrar, variantele ar fi disputarea jocului la Tg. Mureş (ori în altă sală omologată) sau amânarea disputei (la cererea Politehnicii, dar cu propunerea datei la care jocul să poată fi reprogramat)!

Vulturi generoşi!

Până să înceapă montarea parchetului, sâmbătă, de la ora 14:00, se va desfăşura în Sala Polivalentă a III-a ediţie Santa’s Eagles, spectacol cu scopul de a strânge jucării, hăinuţe, alimente şi bani pentru a-l putea ajuta pe preotul Dan Damaschin, ce are în grijă sute de copii zilnic. „Pentru că ajutorul nostru să conteze este nevoie de multă lume în sală şi din acest motiv facem apel la toţi cei care sunt dispuşi să îşi sacrifice o oră jumătate pentru a fi prezenţi la acest eveniment. Cadoul din partea noastră pentru toţi copilaşii prezenţi va fi un tricou de la legendara echipă The Original Harlem Globetrotters! Pe lângă acest cadou, toţi cei prezenţi au ocazia de a urmări un meci de baschet demonstrativ între echipele noastre de performanţă care participă în Campionatul Naţional de Baschet Masculin la categoriile U-14 şi U-13, momente artistice şi concursuri cu premii pentru toţi copiii prezenţi în sală”, se arată în comunicatul lansat de BC Stomart Iaşi. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

Primăria Iaşi a anunţat că montarea parchetului va începe săptămâna viitoare, iar conform graficului de lucrări lucrarea ar trebui finalizată până pe 25 ianuarie 2018.

 

 

 

 

297.350

LEI

costă montarea parchetului, sumă suportată de Primăria Iaşi.

loading...
Loading...

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

PUBLICAŢIE DE VANZARE SC Avrasop SRL, cu sediul social în mun. Iaşi, bd. Independenţei, nr. 4-6, ap.cam 8, înregistrată la ORC Iaşi sub nr. J22/284/2005, CUI 17192970, prin lichidator judiciar Rodafis IPURL cu sediul în mun. Iaşi, str. Străpungere Silvestru, nr. 48 A, anunţă vânzarea prin licitaţie publică cu strigare a bunurile mobile: Plug cu brazde PP3 – 701 lei; Grapa cu discuri – 1696 lei; Tăvălugi - 841 lei; Cisternă 3,6 to –1682 lei (prţturi fără TVA). Preţurile de pornire reprezintă 35% din preţurile de evaluare. Valorificarea activelor prin licitaţie publică deschisă cu strigare va avea loc la data de 23.01.2018, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar. Pentru bunurile neadjudecate, licitaţia se va repeta în ziua de 30.01.2018, aceeaşi locaţie şi oră, aceleaşi preţuri de pornire. Condiţiile de participare la licitaţie sunt conţinute în Caietul de sarcini. Caietul de sarcini, în valoare de 50 lei, se achiziţionează de la sediul lichidatorului, unde se depune şi documentaţia de participare la licitaţie, în original, până în preziua licitaţiei, orele 13.00. Garanţia de participare este de 30% din suma reprezentând preţul de pornire şi va putea fi plătită în contul nr. RO80BUCU1032235332633RON deschis la Alpha Bank Iaşi pe numele debitorului. Prezentul anunţ constituie şi notificare către creditori, debitor şi orice persoană fizică sau juridică interesată în cauză. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare au obligaţia, sub rezerva sancţiuni decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data licitaţiei. Informaţii suplimentare la tel/fax 0232/273948, e-mail: rodafis@gmail.com
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. Iasi prin lichidator judiciar ACORD SPRL, Dosar nr. 2950/89/2014 Tribunalul Vaslui/Judecător Sindic ANUNŢĂ Organizarea şedinţei de licitație publică de vânzare, cu strigare, la data de 08.12.2017, ora 12.0, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi, pentru patrimoniul debitoarei S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. - in faliment, in bancruptcy, en faillite, CUI 2585521, cu numar de inregistrare la Registrul Comerţului J37/251/2011, cu sediul in municipiul Vaslui, Str. Ing. Badea Romeo, nr.1A, Parter, jud. Vaslui constând în: a. Construcţie situată în Botosani, Str. Viilor, Nr.77, Ap.1, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.50058-C1-U13 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 339.829 lei, valoare fără TVA. b. Constructie situată în Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.17, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 50058-C1-U15 si Extindere si Terasa, Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.22, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 5558 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 332.904 lei, valoare fără TVA. c. Construcţie situată în Botosani, Piata Centrala, Platoul A, Obiectiv U18, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.4819/N la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 516.793 lei, valoare fără TVA. d. Construcţie situată în Botosani, Str. Prieteniei, Nr.4, Bloc V4, Sc. C, Et.II, Ap.13, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr50386-C1-U20 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 67.151 lei, valoare fără TVA. e. Proprietate imobiliara constând în Teren intravilan in suprafaţă de 3.048 mp si construcţii situat în mun. Botoşani, Str. Dobosari, Nr.21 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 1.374.357 lei, valoare fără TVA. In caz de neadjudecare, urmatoarele şedinţe de licitații publice de vânzare, cu strigare, se vor desfăşura în fiecare zi de vineri la ora 1200, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi. Condițiile de participare la şedinţa de licitație publică de vânzare cu strigare și condițiile de adjudecatare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat de la sediul lichidatorului judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 1.000 lei pentru fiecare proprietate imobiliară pentru care se participă la licitaţie. Bunurile imobile anterior menţionate formează obiectul Dosarului nr.1219/193/2016 înregistrat pe rolul Judecatoriei Botosani având ca obiect Actiune in revendicare. Poate participa la şedinţa de licitatie publică de vânzare cu strigare orice persoana care isi manifesta, intentia de cumparare si care pana in preziua şedinţei de licitatie ora 1200, depune o cautiune reprezentand 10% din prețul de pornire al şedinţei de licitație pentru bunul imobil pentru care participa si face dovada achizitionarii caietului de sarcini. Înscrierile se pot face si cu scrisoare de participare la şedinţa de licitație, precum si cu toate documentele menționate în caietul de sarcini, până în preziua şedinţei de licitație, ora 1200. Nedepunerea tuturor documentelor la sediul lichidatorului judiciar în termenul menționat anterior conduce la pierderea dreptului de a participa la licitație. Toate persoanele interesate în achiziționarea bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare sunt invitate să se înscrie la licitație. Orice persoana care emite pretentii asupra bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, este rugata sa-si manifeste pozitia cu 5 zile inainte de data şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, aducand la cunostinta lichidatorului judiciar orice pretentie. Informatii suplimentare se pot obtine de la lichidatorul judiciar la telefon 0742207571. Lichidator judiciar ACORD S.P.R.L. Asociat coordonator Nitescu Dan Nistor
Politehnica Iaşi - Steaua CSM 69-94, la Galaţi, în Liga Naţională masculină de baschet
21/01/2018 18:43

Într-o partidă din etapa a IV-a a returului Ligii Naţionale masculine de baschet, găzduită astăzi tot in exil, la Galaţi, Politehnica Iaşi a pierdut cu 69-94 (16-26, 20-15, 14-23, 19-30) meciul cu ...

UPDATE Victorie categorică în amicalul cu Cernomoreţ Odesa
21/01/2018 18:15

    CSM Poli Iaşi a pierdut ieri cu 2-3 (2-1) in compania polonezilor de la Korona Kielce cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Antalya după ce luni a dispus cu 2-1 (0-1) de FC Alm ...

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificata in sferturi - Victorie in 57 de minute (Rezultatele zilei)
21/01/2018 17:26

 Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina a avut nevoie doar de 57 de minute pentru a-si asigura calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open. Jucatoarea din Ucraina a cedat doar ...

Simona Halep ar intra intr-un top extrem de select daca ar cuceri Australian Open
21/01/2018 13:49

Lidera mondiala WTA din Romania Simona Halep ar putea intra intr-un clasament foarte restrans de doar 15 sportive, daca va reusi sa triumfe la Australian Open. Simona Halep mai are insa mult de muncit pana aco ...

Calcule actualizate: Cum poate ramane Simona Halep pe primul loc WTA dupa Australian Open
21/01/2018 12:41

Simona Halep si-a marit sansele de a ramane pe primul loc WTA dupa calificarea in optimile de finala de la Australian Open. In acest moment, Caroline Wozniacki, Elina Svitolina si Karolina Pliskova sunt jucato ...

Halep mai participă la un turneu după Australian Open! Și-a anunțat prezența la Doha
21/01/2018 11:25

 Simona Halep incepe anul in fortă, iar după Australian Open va participa si la turneul de la Doha, din Qatar, programat intre 12 si 18 februarie. La Doha, Halep va trebui să tragă tare pentru a casti ...

21/01/2018 11:12

 "Sunt aproape moartă". În doar trei cuvinte, Simona Halep a explicat care este starea sa fizică, la capătul celor 3 ore şi 45 de minute ale meciului caştigat dramatic c ...

Australian Open: Irina Begu si Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu
21/01/2018 10:42

 Irina Begu si Monica Niculescu (cap de serie numarul 10) s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Australian Open. La scorul de 4-1 in favoarea lor, Irina si Monica a ...

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki, in sferturi - Victorie confortabila cu Magdalena Rybarikova
21/01/2018 10:36

 Caroline Wozniacki (cap de serie numarul doi) continua aventura de la Australian Open, daneza calificandu-se, duminica, in sferturile competitiei de la Melbourne (dupa o pauza de sase ani). Caro a fost ...