Sanatate
swipe pentru navigare

Impotenta sexuala: cauze si tratamente naturiste

A+ a-

Impotenta sexuala: cauze si tratamente naturiste

Impotenta este o disfunctie sexuala masculina a carei vindecare depinde de felul in care bolnavul priveste aceasta afectiune, dar si de buna functionare a sistemului nervos. La fel de importanta este si intelegerea pe care un barbat impotent o primeste de la partenera de viata. Tratarea impotentei se face pe baza de medicamente ce trebuie asociate cu un mediu de viata linistit si cu un regim alimentar sanatos. Informatii asupra cauzelor declansarii impotentei sexuale si asupra tratamentelor naturiste ce ajuta la vindecarea acesteia.

 

Care sunt cauzele care duc la impotenta?

Impotenta nu este, asa cum se crede, o boala genetica, ci o boala de aparitia careia sunt vinovati mai multi factori. Disfunctia erectila sau impotenta sexuala poate fi o reactie secundara a bolilor sistemice sau tratamentului acestora: exista numeroase medicamente care declanseaza impotenta si ejacularea precoce. Tulburarile specifice sistemului uro-genital, afectiunile peniene, afectiunile maduvei spinarii, bolile vasculare, diabetul zaharat, dereglarile psihologice, consumul de droguri, intreruperea vietii sexuale pe o perioada indelungata de timp, alcoolul in exces sau tutunul sunt alte cateva cauze ce duc la aparitia impotentei sexuale la barbati.

Impotenta nu este o boala ce tine de varsta: aceasta poate aparea la tineri la fel de usor ca si la barbatii de varsta a treia. De asemenea, aceasta boala are simptome care sunt usor observabile: pierderea dorintei sexuale, imposibilitatea de a mentine erectia, incapacitatea ejacularii, lipsa orgasmului etc.

Care sunt tratamentele naturiste eficiente in vindecarea impotentei la barbati?

Exista numeroase tratamente naturiste care vin in sprijinul celor care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si sa se vindece de impotenta. Aceste tratamente naturiste nu sunt foarte scumpe, adaptandu-se, astfel, oricarui buget. Un tratament pentru impotenta 100% natural ar fi cel realizat pe baza de ginseng rosu: acesta creste puterea de rezistenta a organismului si ajuta la buna functionare a sistemului nervos. Puteti gasi in orice farmacie sau centru plafar un tratament pentru impotenta din ginseng, dar cel mai bine este sa vorbiti cu urologul dumneavoastra inainte de a achizitiona geluri sau alte unguente pentre tratarea impotentei.

Nici produsele din plante medicinale nu trebuie evitate atunci cand sunteti in cautarea unui tratament pentru impotenta. Cele mai bune plante medicinale pentru tratarea impotentei sunt: branca ursului sau ginsengul romanesc, muira puama (o planta amazoniana folosita nu doar in tratarea impotentei, ci si ca afrodisiac), sofranul, busuiocul, ghimbirul (in special radacina) si napraznicul.


Autor: