1bataie

Dimensiune font:

Studenţi de la „Gh. Asachi”, stâlciţi în bătaie de un judoka

| 06-02-2013 05:04

* un eminent sportiv ieşean, cu mai multe medalii la activ, a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a aplicat legea pumnului pe mai mulţi studenţi în campusul studenţesc Tudor Vladimirescu * altercaţia a început într-un club şi s-a terminat la poliţie şi pe patul de spital

Un judoka în vârstă de 21 de ani a bătut cu cruzime mai mulţi studenţi ai Universităţii Gh. Asachi. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 23. Un grup de studenţi de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi au mers în Club Billa 8 (Best Billiards) pentru a se distra. Până aici toate bune şi frumoase. Pe la ora două au mai venit şi alţi colegi. Aceştia susţin că lângă masa lor se afla sportivul George Neagu, judoka la Clubul Sportiv Politehnica Iaşi, împreună cu prietena lui. „În jur de ora două, sportivul a început să se ia de colegii din grupul nostru, iar unul dintre ei a încercat să-l întrebe dacă l-am deranjat cu ceva sau dacă are vreo problemă cu noi. În acel moment, colegul nostru a fost împins puternic de băiatul cu care discuta, iar noi ne-am băgat în faţa lor, pentru a nu se merge mai departe cu violenţa. Apoi, Neagu George a luat un scaun în mâini, l-a ridicat sus, exact ca atunci când doreşti să loveşti pe cineva cu el. Scaunul îl aducea cu viteză în faţă, dar a fost tras înapoi de oamenii din spatele său şi nu a mai lovit pe nimeni. Imediat, a apărut un gardian care ne-a dat pe toţi de la masă afară din club, fără să asculte ce aveam noi de spus”, ne-a mărturisit unul dintre studenţii agresaţi de sportiv. Aceştia mai spun că timp de 10-15 minute au cerut explicaţii bodyguarzilor pentru acţiunea lor, aceştia bruscând o parte dintre studenţi şi făcând gesturi la intimidare cu bastoanele telescopice din dotare. După încercarea de a cere explicaţii paznicilor, tinerii au plecat spre un cămin din Campusul Studenţesc „Tudor Vladimirescu”, iar în apropierea localului Hello s-au oprit pentru a-şi aştepta doi colegi care au mers până la magazinul non-stop din căminul T17. În tot acest timp, în peisaj a reapărut George Neagu, însoţit de prietena lui. Studentul cu care acesta avusese schimbul de replici rămăsese mai îndepărtat de grup. Atunci, Neagu l-a ajuns şi l-a lovit în zona feţei cu pumnul. În urma loviturii, acesta s-a prăbuşit, iar Neagu a rupt-o la fugă. Prietena sa a sunat alţi prieteni, aflaţi în incinta Clublui Billa 8. „Am ajuns cu toţii în faţa căminului T13, un alt coleg din grup s-a întors după prietena lui, care a rămas singură lângă Hello. În faţa localului Food Time, acesta a fost ajuns de prietenii lui George Neagu şi a fost agresat şi târât până în curtea bisericii din campus. Am ajuns în faţa căminului T13, şi am cerut portarului numărul de telefon al firmei de pază din Campus. Acesta a zâmbit şi a spus că nu îl are. Colegul agresat a reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutor Poliţiei. În acelaşi timp, au sunat la 112 şi alţi colegi pentru că nu intervenea nimeni”, ne-a mai spus un alt student martor la măcel. Scandalul nu a luat însă sfârşit nici de această dată.
Căzuţi ca popicele
Agresorul, George Neagu, a apărut dinspre căminul T14 însoţit de alţi indivizi. Acesta a început să lovească la întâmplare alţi studenţi deşi, susţin ei, grupul mergea pe stradă liniştit, fără a riposta. „Colegii vătămaţi nu au manifestat niciun gest provocator, care să justifice reacţia agresorului. Primul lovit a încercat să filmeze incidentul, apoi alţi doi dintre noi au rămas inconştienţi pentru aproape un minut, precum şi un al treilea, care încerca să apeleze din nou 112. În urma loviturii, celui din urmă i s-a distrus telefonul mobil”, ne-au mai spus victimele. Potrivit acestora, în momentul în care s-au văzut semnalele luminoase ale poliţiei, George Neagu şi o parte dintre cei care îl însoţeau au fugit. Au rămas trei persoane, care au fost duse la Secţia de Poliţie din campus pentru declaraţii.
Declaraţii cu orele şi transport la spital
În intervalul orar 2.30 – 5.00, toţi cei depistaţi la faţa locului au fost puşi să dea cu subsemnatul pentru lămurirea situaţiei. La ora 4.30 şi-a făcut apariţia şi sportivul George Neagu, însoţit de prietena lui. Victimele judokanului au fost transportate cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe de la „Sf. Spiridon”, respectiv, la Spitalul de Neurochirurgie. „Considerăm că sancţiunile care s-au luat împotriva lui Neagu George nu au fost suficiente. El a fost lăsat să plece, chiar dacă a rănit grav trei persoane şi ne-a ameninţat pe toţi că dacă ne prinde ne omoară în bătaie. Din câte am înţeles de la agenţii de poliţie din Campus, acesta a fost sancţionat doar cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice. Nu considerăm că este normal ca studenţii Universităţii Tehnice din Iaşi să fie ameninţaţi şi supuşi presiunilor celor care se manifestă în mod brutal şi violent”, ni s-au mai plâns studenţii agresaţi de Neagu. Dintre victime, un student s-a ales cu fractură de mandibulă, fiind necesară intervenţie chirurgicală. Acesta are mandibula imobilizată şi se poate hrăni doar cu ajutorul unui pai. Al doilea a fost diagnosticat cu fractură de pomete şi are jumătate de faţă vânătă, iar ultimul s-a ales cu traumatism cranian şi a rămas sub observaţie pentru 24 de ore. „În urma acestui scandal, poliţiştii au declanşat o amplă anchetă. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, iar agresorul a fost amendat cu 500 de lei. Se aşteaptă rezultatul medico-legal, iar în funcţie de acesta se vor lua măsurile legale”, ne-a declarat ag. Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Agenţii de poliţie au menţionat că nu este prima dată când au probleme cu Neagu şi colegii săi.
Legea pumnului, aplicată de un sportiv de performanţă
George Neagu are nenumărate premii şi medalii obţinute în urma participării la diverse concursuri naţionale şi internaţionale de Judo. „El este la noi de câteva luni. Chiar în toamnă a câştigat o medalie de bronz, în urma unui concurs de judo. Până în prezent, nu am mai avut probleme cu el. Am aflat şi eu de cele întâmplate. Aşteptăm rezultatele anchetei, iar în funcţie de ce se va stabili, vom lua măsuri. Acestea pot fi de la o măsură administrativă, până la excluderea lui din club”, ne-a declarat Costică Năftică, antrenorul lui George Neagu de la CS Politehnica Iaşi.

(Andrei Hurbea)
 

Loading...

Comentarii

andyy

Feb 12, 2013

si in oradea 2 judokani olimpici au mutilat o persoana care a avut dupa 2 operatii pe creier (brata daniel si radu valentin olimpici criminali) vai si amar

gogu

Feb 08, 2013

daca aveti mai multe detalii despre acest evenimen (video, foto) contactati redactia evenimentul!

anonim

Feb 07, 2013

cum poti sa zici ca neagu se autoapara cand el nu a fost deloc agresat ? ce oameni frate. si daca vroiau bataie prietena lui de ce nu a patit nimic ? comentati aiurea in nestiinta de cauza. sa se faca dreptate !

anonim

Feb 07, 2013

si plus ca studentii aia ...amenintau in fata clubului bila 8 ca ei taie spanzura ca au rude in minister si le arata ei la sportivi...mai dai dreacu de tarfe

anonim

Feb 07, 2013

sa zicem ca e adevarat... dar de ce studentii au venit dupa el cand el a parasit clubul ? la ajuns prin zona bisericii si erau vreo 15 indivizi... acest neagu era cu prietena lui si nu putea sa o lase si sa fuga pentru ca prietena lui era pe tocuri.. si normal ca a ramas langa ea... dar daca neagu nu se ferea de lovitura ce a vrut sa o dea studentul ? cadea jos si era sfaramat in bataie ... neagu a lovit de frica... asa ca numai criticati voi daca nu stiti firul actiunii... hai sa fim seriosi neagu sa autoaparat si asta a fost...

gica contra

Feb 07, 2013

adevarul e undeva la mijloc, dragilor. la bautura nici studentul, dar nici judoka nu gandeste. hai, sa ne cinstim cu spor!

anonim

Feb 07, 2013

nu cred ca acest "sportiv" a fost provocat, ci consider ca a vrut sa demonstreze ca este de neatins, pentru ca altfel cum explici faptul ca el a venit cu alti prieteni sa ii ia pe ceilalti din nou la bataie?ce a vrut sa demonstreze? daca era un sportiv muncitor, un reprezentant l tarii, al clubului din care face parte, stia ca astfel de evenimente aduc repercursiuni imagii lui si a clubului, si ar fi gandit rational, incercand sa aplaneze conflictul intr-un mod dimplomatic.

george

Feb 07, 2013

nu stiu cine a provocat scandalul dar este drept sa bagi 3 oameni in spital din moment ce respectivul nu are nici o lovitura? daca acesti studenti cautau scandal , cred ca reuseau sa il loveasca cel putin o data. a lovit 5-6 persoane si nici unul nu a reactionat. societatea are nevoie de cat mai putine personaje ca acest george neagu. si nu va inteleg oamenilor cum puteti sa ii luati apararea. a gresit .. sa plateasca! oricum , degeaba se fac comentarii aici, politia sa isi faca datoria.

anonim

Feb 07, 2013

sa le fie rusine celor care au provocat scandal!un sportiv care munceste pentru o tara,pentru un club este abordat de niste tineri care cauta scandal si apoi tot el este vinovat!copii care stau pe banii parintilor si merg in club sa bea si cauta scandal.si tu care muncesti din clasa 1 pentru un sport ,pentru numele tau si al clubului ajungi sa fii batjocorit in halul asta!trebuia sa stea sa fie batut bagat in spital si sa se duca in scaun cu rotile la concurs!atunci ar fi fost drept !

un fost student

Feb 06, 2013

salutare. "vladimir" "betivanii aia de la electrotehnica...", in articol e vorba de studenti de la "electronica, telecomunicatii...". dragilor nu iau apararea nici unei parti, dar ca fost student care a facut sport de performanta vreo 10 ani sunt de parere ca "sportivii din tudor" trebuie "pusi cu botul pe labe". sportul= disciplina, respect, fairplay, autocontrol, educatie.ei bine acesti "sportivi" nu dau dovada de nici una din calitatile de mai sus. si in timpul studentiei mele faceau destule incidente prin campus, fiind mereu sub efectul "turmei pline de testosteron si adrenalina" da.. probabil ca studentii erau sub inflenta bauturilor alcoolice, dar "maestrul judoka" era limpede la minte ca apa de izvor??? ma indoiesc si plus din cate am dedus el nu a suferit de pe urma "ciocnirii electro-sportive". pace!

student

Feb 06, 2013

@sebi: sa inteleg ca i-au deschis dosar penal agresorului pentru ca erau studentii bauti??? :)) nimic nu explica comportamentul acestui om.atat timp cat 3 oameni au intrat in spital iar el nu are nici o zgarietura + fuga de la locul faptei cred ca lucrurile sunt cat se poate de clare.

vladimir

Feb 06, 2013

betivanii aia de la electotehnica fac numai scandaluri.mintiti cu nerusinare!!!

sebi

Feb 06, 2013

ot ce uitati sa mentionati este fatul sa studentii erau in stare avansata de ebrietate si ca acestia au pornit scandalul,in rest....prostia se plateste

alex

Feb 06, 2013

si eu sunt sportiv. niciodata nu am indraznit sa lovesc pe cineva in afara concursurilor sau antrenamentelor. nu se poate asa ceva. mai ales ca studentii au ajuns la spital. de asta s-a apucat de judo? sa bage studenti in spital? dupa parerea mea ar trebui exclus din club.

alex

Feb 06, 2013

si eu sunt sportiv. niciodata nu am indraznit sa lovesc pe cineva in afara concursurilor sau antrenamentelor. nu se poate asa ceva. mai ales ca studentii au ajuns la spital. de asta s-a apucat de judo? sa bage studenti in spital? dupa parerea mea ar trebui exclus din club.

alex

Feb 06, 2013

si eu sunt sportiv. niciodata nu am indraznit sa lovesc pe cineva in afara concursurilor sau antrenamentelor. nu se poate asa ceva. mai ales ca studentii au ajuns la spital. de asta s-a apucat de judo? sa bage studenti in spital? dupa parerea mea ar trebui exclus din club.

unul

Feb 06, 2013

eu am respect doar pentru cei care iau medalii folosind mintea. atat. sportivii ...ii din romania ..... uitati astia cu matematica.. medalie de aur in europa. primul loc. vine si ii cotonogeste un rapa n cu un singur neuron ..... mama ei de tzara...

adrian

Feb 06, 2013

si eu am stat 1 an de zile in camin cu sportivii si nu am avut nici o altercatie cu ei , si era o vorba respecta si vei fi respectat .

vasile

Feb 06, 2013

nu este prima data cand aud de "baietii buni" din tudor. cineva ar trebui sa traga un semnal de alarma si sa ia masuri. este inadmisibil ca un sportiv sa macelareasca 3 studenti.

viorel

Feb 06, 2013

la puscarie cu neagu asta!

mihai

Feb 06, 2013

poate tu nu ai avut, dar pana sa ii mute in t25 stateau impreuna cu studentii de la uti, in caminul unde stateam si eu. am vazut cat de "civilizat" se purtau .. te multe ori iti era frica sa iesi din camin. dar ma mir ... cum de sti tu ca nu reflecta 10% din adevar?ai fost de fata? te numeri printre acesti sportivi inseamna. sa se faca dreptate!

parpalea

Feb 06, 2013

nu mai vorbiti voi astia in nestire de cauza . deoarece si eu sunt student in campus si eu nu am avut niciodata probleme cu ei. si sa nu o mai faca studentii aia pe victimele pentru ca ei sunt principala cauza a scandalului . informatiile din acest articol nu reflecta nici macar 10% din adevar .

stefan

Feb 06, 2013

domnule antrenor adrei hurbea asa l-ati invatat pe acest tanar ? sa foloseasca violenta chiar si inafara ringului? cum se face ca in aceste cateva luni de cand a reusit sa faca atatea? si o masura administrativa ar fi "potrivita" ! (sau o medalie in plus).

george n

Feb 06, 2013

aceste persoane sunt un pericol pentru studentii din campus. afara cu ei !

neagu

Feb 06, 2013

de cand ma stiu acesti sportivi eminenti au facut probleme in campusul t.v. ce va pati acest neagu george? va primi inca o medalie?

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

Primăria municipiului Iaşi, cu sediul în bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11, organizează licitaţii publice pentru: 1. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 33/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 134mp, situat în Iaşi, strada Mioriţei între nr. 2 şi 4, aparţinând domeniului privat al municipiului Iaşi. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 2. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 34/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 1062,18mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/52, având nr. cadastral 157758, înscris în cartea funciară nr. 157758, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 3. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 35/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă 149mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 71A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/51, având nr. cadastral 157789, înscris în cartea funciară nr. 157789. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. 4. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 36/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 285mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 59A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/50, având nr. cadastral 157740, înscris în cartea funciară nr. 157740. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. Licitaţiile vor avea loc la primăria municipiului Iaşi din bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11.
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE S.C. VARA MR S.R.L. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, str. 7 Oameni, nr. 23, jud. Iaşi, C.U.I. RO4615947, O.R.C.J22/1478/1993, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iaşi, conform Sentinței civile nr. 698/18.04.2012, pronunţată de Tribunalul Iaşi – Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ, în dosarul nr. 4938/99/2010, anunţă scoaterea la vânzare în data de 16.04.2018, ora 13.00, prin licitaţie publică cu strigare a următoarelor active: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de piață evaluare (lei, fără T.V.A.*) – Preț de pornire a licitației (lei, fără T.V.A. ) Activ 1 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1971mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 866,61 mp și st. utilă de 773,76mp (CF61393/Rediu, nr. cad. 1690, nr. parcelă 1(42/13), AM, amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 232.800 lei – 162.960,00 lei Activ 2 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1952mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 862,37 mp și st. utilă de 773,76mp (CF61394/Rediu, nr. cad. 1691, nr. parcelă 1(42/14), amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 216.300 lei – 151.410,00 lei Activ 3 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1970mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 883,57 mp și st. utilă de 798mp (CF61396/Rediu, nr. cad. 1962, nr. parcelă 1(42/15), amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 208.900 lei – 146.230,00 lei Activ 4 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1997mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 868,78 mp și st. utilă de 773,76mp (CF61397/Rediu, nr. cad. 1694, nr. parcelă 1(42/17), amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 64.400 lei – 45.080,00 lei Activ 7 – Autoutilitară N1, marca KIA, suprastructură deschisă, tip SE/0132/K2500TCI, nr. identificare KNESE01325KO44684, EURO 3, an 2005, 1766 kg, masă autorizată 3200kg, 3 loc., motor D4BH, serie 4040415, 2476 CMC, 69 KW, motorină, tracțiune spate, alb, IS-49-VMR. – 9.600 lei – 6.720,00 lei Activ 10 – Unitate centrala Forte Quattro – 2.500 lei – 1.750,00 lei Activ 12 – Generator LX 3000 – 1.000 lei – 700,00 lei Activ 13 – Instalație de redresare – 600 lei – 420,00 lei Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 13.04.2018, ora 13.00, la sediul Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din Iaşi, Aleea Nicolina nr.82, jud. Iaşi, documentele necesare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud.Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 9.00–16.00, până pe data de 13.04.2018, ora 13.00 (după o programare prealabilă, de 24 de ore) sau pe site-ul www.insolventa.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. 0232/243864, 0757545545, 0755132474.
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12610/99/2013 (1082/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. ROMEXIM S.R.L. Iaşi, cu sediul în mun. Iaşi, Al. Decebal nr. 10, bl. X8, parter, ap. 1, jud. Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. – DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. – Bunuri mobile – Căsuţă tip consart din beton – 3.160 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunul scos la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 20.03.2018. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 12.04.2018, ora 10.00, şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 19.04.2018, 26.04.2018, 03.05.2018 şi 10.05.2018, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727850575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. – Filiala Suceava, cu sediul în mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et.4, camera 19, jud. Suceava, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Chilia S.R.L., cu sediul social în loc. Pojorâta, str. Principală, nr. 108, jud. Suceava, Nr. de înreg. O.R.C. J33/816/1992; CUI 769927, potrivit Sentinței nr. 228 din data de 27.10.2015, pronunţată de Tribunalul Suceava în dosarul nr. 9003/86/2012*, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 19.03.2018, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Filiala Suceava din mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et. 4, camera 19, jud. Suceava, a activelor: Nr. activ – Denumire şi descriere active – Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) – Valoare de pornire licitație (lei, fără T.V.A.*) Activ nr. 2 – Fosta fabrică lactate sc. 355mp cu echipamente prelucrare lapte şi teren st. 2.539mp, amplasată în sat Pojorâta, com. Pojorâta, jud. Suceava (zona centrală, apropierea Pârâului Izvor şi Râului Moldova). Proprietatea pretabilă pentru spaţii de producţie şi industriale este formată din secţie prelucrare lapte sc. 240mp, P+E+M (etajul şi mansardă cu birouri), anul PIF cca.1970 şi anexa sc. 115mp (utilizare service auto), P, dispune de utilităţi, împrejmuire parţială, deschidere la DN 17. (CF nr. 30648/, nr. cad. 1031–882/131–882/13) (CF nr. 3579/, nr. cad. 882/6882/7) (CF 32862/). Depozit frigorific sc. 171,99mp, an PIF 1996, vol. 515,97mc., P, H. 3,0m, dispune de utilităţi. Accesul se face prin parcela de teren în proprietatea dl. Viorel Mugureanu, drum ce face legătura cu DN17. Imobilul este pretabil pentru spaţii industriale şi depozitare. (CF nr. 30277/, nr. cad. 894/10). Notă: terenul st. 2.846mp, pe care este edificat depozitul frigorific nu este proprietatea S.C. Chilia S.R.L. și nu face obiectul vânzării. – 559.870,00 – 475.889,50 * În cadrul licitaţiei, dacă este cazul, se vor aplica prevederile art. 292 din Legea nr. 227/2015, care dispun scutirea de taxa pe valoare adăugată a „...livrarea de construcţii/părţi de construcţii şi a terenurilor pe care sunt construite, precum şi a oricăror altor terenuri. Prin excepţie, scutirea nu se aplică pentru livrarea de construcţii noi, de părţi de construcţii noi sau de terenuri construibile”. Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 16.03.2018, ora 12.00 la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Filiala Suceava din mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et. 4, camera 19, jud. Suceava. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 16.03.2018, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et. 4, camera 19, jud. Suceava, documentele precizate în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00–16.00, până pe data de 16.03.2018, ora 12.00. Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro si la numerele de telefon: 0758049901, 0757545545, 0232/243864. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. – Filiala Suceava Practician în insolvență, Andronic Lucian

 

Nouă arestaţi în cazul reţelei de furturi şi tâlhării
24/03/2018 10:00

Politistii din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Actiuni Speciale, a ...

60 lei pentru bursa socială, la Piatra Neamţ
24/03/2018 08:10

      Dispută pe valoarea burselor sociale ale elevilor din invăţămantul preuniversitar pietrean. Consilierii locali pietreni au avut de votat cele 1.055 de burse sociale in valoare de 6 ...

  Prăpăd pe şoselele din Bucovina
24/03/2018 07:12

    Accidente rutiere in lanţ, ieri dimineaţă, in judeţul Suceava, din cauza vremii capricioase. Cel mai grav accident rutier s-a petrecu la Cornu Luncii, pe şoseaua transformată in patinoar d ...

  Sprijin european pentru sătenii din Preuteşti
24/03/2018 07:08

  La Primăria comunei Preuteşti a avut loc lansarea proiectului A.M.I.C. - Acţiuni Multiple şi Integrate pentru Comunitate. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţ ...

 Proiecte de peste 3 milioane euro semnate la Botoşani prin AFIR
24/03/2018 07:07

    28 de contracte pentru autorităţi publice, dar şi pentru privaţi, vor aduce 3 milioane euro in economia locală. Proiectele au fost semnate ieri, la Palatul Administrativ din Botoşani, in p ...

Procesiune romano-catolică în Duminica Floriilor
24/03/2018 06:43

    La Iaşi va avea loc maine, in intervalul 15.30-16.00, o procesiune dedicată Floriilor. Tinerii, cu ramuri in maini, vor porni de la Biserica „Sfanta Tereza a Pruncului Isus” (carti ...

Test greu pentru drumarii ieşeni
24/03/2018 05:48

 Ninsoarea de ieri a pus in dificultate autorităţile responsabile pentru deszăpezirea drumurilor. Pe drumurile judeţene s-a circulat in condiţii de iarnă iar Direcţia Judeţeană de Administrare a D ...

Alba-neagra cu mandatul viceprimarului Gabriel Harabagiu
24/03/2018 05:45

La mai bine de o lună după ce primarul Mihai Chirica, viceprimarul Gabriel Harabagiu şi fostul deputat Sorin Iacoban, au fost excluşi din PSD in cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean, prefectul de ...

Concurs cu blestem la Drumurile Judeţene
24/03/2018 05:43

Nici unul dintre cei care au susţinut concursul pentru postul de director al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi nu a reuşit să treacă de punctajul minim. Situaţia nu s-a ...

ApaVital a sărbătorit Ziua Mondială a Apei
24/03/2018 05:24

ApaVital a sărbătorit Ziua Mondială a Apei printr-o serie de activităţi de responsabilitate socială derulate pe parcursul mai multor zile, cu sute de elevi şi cadre didactice implicate in activităţi or ...