1bataie

Dimensiune font:

Studenţi de la „Gh. Asachi”, stâlciţi în bătaie de un judoka

| 06-02-2013 05:04

* un eminent sportiv ieşean, cu mai multe medalii la activ, a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a aplicat legea pumnului pe mai mulţi studenţi în campusul studenţesc Tudor Vladimirescu * altercaţia a început într-un club şi s-a terminat la poliţie şi pe patul de spital

Un judoka în vârstă de 21 de ani a bătut cu cruzime mai mulţi studenţi ai Universităţii Gh. Asachi. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 23. Un grup de studenţi de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi au mers în Club Billa 8 (Best Billiards) pentru a se distra. Până aici toate bune şi frumoase. Pe la ora două au mai venit şi alţi colegi. Aceştia susţin că lângă masa lor se afla sportivul George Neagu, judoka la Clubul Sportiv Politehnica Iaşi, împreună cu prietena lui. „În jur de ora două, sportivul a început să se ia de colegii din grupul nostru, iar unul dintre ei a încercat să-l întrebe dacă l-am deranjat cu ceva sau dacă are vreo problemă cu noi. În acel moment, colegul nostru a fost împins puternic de băiatul cu care discuta, iar noi ne-am băgat în faţa lor, pentru a nu se merge mai departe cu violenţa. Apoi, Neagu George a luat un scaun în mâini, l-a ridicat sus, exact ca atunci când doreşti să loveşti pe cineva cu el. Scaunul îl aducea cu viteză în faţă, dar a fost tras înapoi de oamenii din spatele său şi nu a mai lovit pe nimeni. Imediat, a apărut un gardian care ne-a dat pe toţi de la masă afară din club, fără să asculte ce aveam noi de spus”, ne-a mărturisit unul dintre studenţii agresaţi de sportiv. Aceştia mai spun că timp de 10-15 minute au cerut explicaţii bodyguarzilor pentru acţiunea lor, aceştia bruscând o parte dintre studenţi şi făcând gesturi la intimidare cu bastoanele telescopice din dotare. După încercarea de a cere explicaţii paznicilor, tinerii au plecat spre un cămin din Campusul Studenţesc „Tudor Vladimirescu”, iar în apropierea localului Hello s-au oprit pentru a-şi aştepta doi colegi care au mers până la magazinul non-stop din căminul T17. În tot acest timp, în peisaj a reapărut George Neagu, însoţit de prietena lui. Studentul cu care acesta avusese schimbul de replici rămăsese mai îndepărtat de grup. Atunci, Neagu l-a ajuns şi l-a lovit în zona feţei cu pumnul. În urma loviturii, acesta s-a prăbuşit, iar Neagu a rupt-o la fugă. Prietena sa a sunat alţi prieteni, aflaţi în incinta Clublui Billa 8. „Am ajuns cu toţii în faţa căminului T13, un alt coleg din grup s-a întors după prietena lui, care a rămas singură lângă Hello. În faţa localului Food Time, acesta a fost ajuns de prietenii lui George Neagu şi a fost agresat şi târât până în curtea bisericii din campus. Am ajuns în faţa căminului T13, şi am cerut portarului numărul de telefon al firmei de pază din Campus. Acesta a zâmbit şi a spus că nu îl are. Colegul agresat a reuşit să sune la 112 pentru a cere ajutor Poliţiei. În acelaşi timp, au sunat la 112 şi alţi colegi pentru că nu intervenea nimeni”, ne-a mai spus un alt student martor la măcel. Scandalul nu a luat însă sfârşit nici de această dată.
Căzuţi ca popicele
Agresorul, George Neagu, a apărut dinspre căminul T14 însoţit de alţi indivizi. Acesta a început să lovească la întâmplare alţi studenţi deşi, susţin ei, grupul mergea pe stradă liniştit, fără a riposta. „Colegii vătămaţi nu au manifestat niciun gest provocator, care să justifice reacţia agresorului. Primul lovit a încercat să filmeze incidentul, apoi alţi doi dintre noi au rămas inconştienţi pentru aproape un minut, precum şi un al treilea, care încerca să apeleze din nou 112. În urma loviturii, celui din urmă i s-a distrus telefonul mobil”, ne-au mai spus victimele. Potrivit acestora, în momentul în care s-au văzut semnalele luminoase ale poliţiei, George Neagu şi o parte dintre cei care îl însoţeau au fugit. Au rămas trei persoane, care au fost duse la Secţia de Poliţie din campus pentru declaraţii.
Declaraţii cu orele şi transport la spital
În intervalul orar 2.30 – 5.00, toţi cei depistaţi la faţa locului au fost puşi să dea cu subsemnatul pentru lămurirea situaţiei. La ora 4.30 şi-a făcut apariţia şi sportivul George Neagu, însoţit de prietena lui. Victimele judokanului au fost transportate cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe de la „Sf. Spiridon”, respectiv, la Spitalul de Neurochirurgie. „Considerăm că sancţiunile care s-au luat împotriva lui Neagu George nu au fost suficiente. El a fost lăsat să plece, chiar dacă a rănit grav trei persoane şi ne-a ameninţat pe toţi că dacă ne prinde ne omoară în bătaie. Din câte am înţeles de la agenţii de poliţie din Campus, acesta a fost sancţionat doar cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice. Nu considerăm că este normal ca studenţii Universităţii Tehnice din Iaşi să fie ameninţaţi şi supuşi presiunilor celor care se manifestă în mod brutal şi violent”, ni s-au mai plâns studenţii agresaţi de Neagu. Dintre victime, un student s-a ales cu fractură de mandibulă, fiind necesară intervenţie chirurgicală. Acesta are mandibula imobilizată şi se poate hrăni doar cu ajutorul unui pai. Al doilea a fost diagnosticat cu fractură de pomete şi are jumătate de faţă vânătă, iar ultimul s-a ales cu traumatism cranian şi a rămas sub observaţie pentru 24 de ore. „În urma acestui scandal, poliţiştii au declanşat o amplă anchetă. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, iar agresorul a fost amendat cu 500 de lei. Se aşteaptă rezultatul medico-legal, iar în funcţie de acesta se vor lua măsurile legale”, ne-a declarat ag. Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Agenţii de poliţie au menţionat că nu este prima dată când au probleme cu Neagu şi colegii săi.
Legea pumnului, aplicată de un sportiv de performanţă
George Neagu are nenumărate premii şi medalii obţinute în urma participării la diverse concursuri naţionale şi internaţionale de Judo. „El este la noi de câteva luni. Chiar în toamnă a câştigat o medalie de bronz, în urma unui concurs de judo. Până în prezent, nu am mai avut probleme cu el. Am aflat şi eu de cele întâmplate. Aşteptăm rezultatele anchetei, iar în funcţie de ce se va stabili, vom lua măsuri. Acestea pot fi de la o măsură administrativă, până la excluderea lui din club”, ne-a declarat Costică Năftică, antrenorul lui George Neagu de la CS Politehnica Iaşi.

(Andrei Hurbea)
 

Comentarii

andyy

Feb 12, 2013

si in oradea 2 judokani olimpici au mutilat o persoana care a avut dupa 2 operatii pe creier (brata daniel si radu valentin olimpici criminali) vai si amar

gogu

Feb 08, 2013

daca aveti mai multe detalii despre acest evenimen (video, foto) contactati redactia evenimentul!

anonim

Feb 07, 2013

cum poti sa zici ca neagu se autoapara cand el nu a fost deloc agresat ? ce oameni frate. si daca vroiau bataie prietena lui de ce nu a patit nimic ? comentati aiurea in nestiinta de cauza. sa se faca dreptate !

anonim

Feb 07, 2013

si plus ca studentii aia ...amenintau in fata clubului bila 8 ca ei taie spanzura ca au rude in minister si le arata ei la sportivi...mai dai dreacu de tarfe

anonim

Feb 07, 2013

sa zicem ca e adevarat... dar de ce studentii au venit dupa el cand el a parasit clubul ? la ajuns prin zona bisericii si erau vreo 15 indivizi... acest neagu era cu prietena lui si nu putea sa o lase si sa fuga pentru ca prietena lui era pe tocuri.. si normal ca a ramas langa ea... dar daca neagu nu se ferea de lovitura ce a vrut sa o dea studentul ? cadea jos si era sfaramat in bataie ... neagu a lovit de frica... asa ca numai criticati voi daca nu stiti firul actiunii... hai sa fim seriosi neagu sa autoaparat si asta a fost...

gica contra

Feb 07, 2013

adevarul e undeva la mijloc, dragilor. la bautura nici studentul, dar nici judoka nu gandeste. hai, sa ne cinstim cu spor!

anonim

Feb 07, 2013

nu cred ca acest "sportiv" a fost provocat, ci consider ca a vrut sa demonstreze ca este de neatins, pentru ca altfel cum explici faptul ca el a venit cu alti prieteni sa ii ia pe ceilalti din nou la bataie?ce a vrut sa demonstreze? daca era un sportiv muncitor, un reprezentant l tarii, al clubului din care face parte, stia ca astfel de evenimente aduc repercursiuni imagii lui si a clubului, si ar fi gandit rational, incercand sa aplaneze conflictul intr-un mod dimplomatic.

george

Feb 07, 2013

nu stiu cine a provocat scandalul dar este drept sa bagi 3 oameni in spital din moment ce respectivul nu are nici o lovitura? daca acesti studenti cautau scandal , cred ca reuseau sa il loveasca cel putin o data. a lovit 5-6 persoane si nici unul nu a reactionat. societatea are nevoie de cat mai putine personaje ca acest george neagu. si nu va inteleg oamenilor cum puteti sa ii luati apararea. a gresit .. sa plateasca! oricum , degeaba se fac comentarii aici, politia sa isi faca datoria.

anonim

Feb 07, 2013

sa le fie rusine celor care au provocat scandal!un sportiv care munceste pentru o tara,pentru un club este abordat de niste tineri care cauta scandal si apoi tot el este vinovat!copii care stau pe banii parintilor si merg in club sa bea si cauta scandal.si tu care muncesti din clasa 1 pentru un sport ,pentru numele tau si al clubului ajungi sa fii batjocorit in halul asta!trebuia sa stea sa fie batut bagat in spital si sa se duca in scaun cu rotile la concurs!atunci ar fi fost drept !

un fost student

Feb 06, 2013

salutare. "vladimir" "betivanii aia de la electrotehnica...", in articol e vorba de studenti de la "electronica, telecomunicatii...". dragilor nu iau apararea nici unei parti, dar ca fost student care a facut sport de performanta vreo 10 ani sunt de parere ca "sportivii din tudor" trebuie "pusi cu botul pe labe". sportul= disciplina, respect, fairplay, autocontrol, educatie.ei bine acesti "sportivi" nu dau dovada de nici una din calitatile de mai sus. si in timpul studentiei mele faceau destule incidente prin campus, fiind mereu sub efectul "turmei pline de testosteron si adrenalina" da.. probabil ca studentii erau sub inflenta bauturilor alcoolice, dar "maestrul judoka" era limpede la minte ca apa de izvor??? ma indoiesc si plus din cate am dedus el nu a suferit de pe urma "ciocnirii electro-sportive". pace!

student

Feb 06, 2013

@sebi: sa inteleg ca i-au deschis dosar penal agresorului pentru ca erau studentii bauti??? :)) nimic nu explica comportamentul acestui om.atat timp cat 3 oameni au intrat in spital iar el nu are nici o zgarietura + fuga de la locul faptei cred ca lucrurile sunt cat se poate de clare.

vladimir

Feb 06, 2013

betivanii aia de la electotehnica fac numai scandaluri.mintiti cu nerusinare!!!

sebi

Feb 06, 2013

ot ce uitati sa mentionati este fatul sa studentii erau in stare avansata de ebrietate si ca acestia au pornit scandalul,in rest....prostia se plateste

alex

Feb 06, 2013

si eu sunt sportiv. niciodata nu am indraznit sa lovesc pe cineva in afara concursurilor sau antrenamentelor. nu se poate asa ceva. mai ales ca studentii au ajuns la spital. de asta s-a apucat de judo? sa bage studenti in spital? dupa parerea mea ar trebui exclus din club.

alex

Feb 06, 2013

si eu sunt sportiv. niciodata nu am indraznit sa lovesc pe cineva in afara concursurilor sau antrenamentelor. nu se poate asa ceva. mai ales ca studentii au ajuns la spital. de asta s-a apucat de judo? sa bage studenti in spital? dupa parerea mea ar trebui exclus din club.

alex

Feb 06, 2013

si eu sunt sportiv. niciodata nu am indraznit sa lovesc pe cineva in afara concursurilor sau antrenamentelor. nu se poate asa ceva. mai ales ca studentii au ajuns la spital. de asta s-a apucat de judo? sa bage studenti in spital? dupa parerea mea ar trebui exclus din club.

unul

Feb 06, 2013

eu am respect doar pentru cei care iau medalii folosind mintea. atat. sportivii ...ii din romania ..... uitati astia cu matematica.. medalie de aur in europa. primul loc. vine si ii cotonogeste un rapa n cu un singur neuron ..... mama ei de tzara...

adrian

Feb 06, 2013

si eu am stat 1 an de zile in camin cu sportivii si nu am avut nici o altercatie cu ei , si era o vorba respecta si vei fi respectat .

vasile

Feb 06, 2013

nu este prima data cand aud de "baietii buni" din tudor. cineva ar trebui sa traga un semnal de alarma si sa ia masuri. este inadmisibil ca un sportiv sa macelareasca 3 studenti.

viorel

Feb 06, 2013

la puscarie cu neagu asta!

mihai

Feb 06, 2013

poate tu nu ai avut, dar pana sa ii mute in t25 stateau impreuna cu studentii de la uti, in caminul unde stateam si eu. am vazut cat de "civilizat" se purtau .. te multe ori iti era frica sa iesi din camin. dar ma mir ... cum de sti tu ca nu reflecta 10% din adevar?ai fost de fata? te numeri printre acesti sportivi inseamna. sa se faca dreptate!

parpalea

Feb 06, 2013

nu mai vorbiti voi astia in nestire de cauza . deoarece si eu sunt student in campus si eu nu am avut niciodata probleme cu ei. si sa nu o mai faca studentii aia pe victimele pentru ca ei sunt principala cauza a scandalului . informatiile din acest articol nu reflecta nici macar 10% din adevar .

stefan

Feb 06, 2013

domnule antrenor adrei hurbea asa l-ati invatat pe acest tanar ? sa foloseasca violenta chiar si inafara ringului? cum se face ca in aceste cateva luni de cand a reusit sa faca atatea? si o masura administrativa ar fi "potrivita" ! (sau o medalie in plus).

george n

Feb 06, 2013

aceste persoane sunt un pericol pentru studentii din campus. afara cu ei !

neagu

Feb 06, 2013

de cand ma stiu acesti sportivi eminenti au facut probleme in campusul t.v. ce va pati acest neagu george? va primi inca o medalie?

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE LD Expert Grup IPURL, lichidatorul judiciar al SC Kat Company SRL, Iaşi, str Eternitate, nr. 84, bl. Z2-1, sc. C, et. 4, ap. 4, jud. Iaşi, în temeiul Legii 85/2006, vinde prin licitaţie publică, următoarele bunuri: Imobile situate în sat Agapia, com. Agapia, jud Neamţ, în bloc: 1. Teren arabil cu suprafaţă S = 1.892 mp, situat în extravilanul comunei Agapia, punct Molizi, jud. Neamţ, înscris în cartea funciară nr. 451/N a localitătii Agapia cu nr. cadastral 524; 2. Teren arabil cu suprafaţa S = 3.275 mp, situat în extravilanul comunei Agapia, punct Molizi, jud. Neamţ, înscris în cartea funciară nr. 448/N a localitătii Agapia cu nr. cadastral 501; 3. Imobil situat în intravilanul satului Agapia, jud Neamţ, compus din: - teren categorie folosinţă “curţi-construcţii” în S = 1.199 mp, parcela 1CC - construcţia cu destinaţia de pensiune turistică S+P+1E+M cu Sconstruită = 347,28 mp şi Suprafaţă construită desfăşurată = 1.389,12 mp - teren categoria de folosinţă “arabil” în suprafaţă de 1.482 mp, parcela 2A Preţ - 2.307.960 lei . Imobile situate în sat Dancu, com Holboca, jud Iaşi, în bloc: 1. Teren intravilan în suprafaţă de 3.400 mp, CF 60579, nr. cad. 802/1 pe care sunt amplasate construcţiile C1, C2, C3 şi C4, alcătuit din: - parcela 1(417) de categorie de folosinţă „curţi – construcţii” în suprafaţă de 628 mp, pe care sunt amplasate construcţiile C1, C2 şi C3; - parcela 2/1(418/1) de categorie de folosinţă „arabil” în suprafaţă de 2.314 mp., pe care se află construcţia C4; - parcela 3(416) de categorie de folosinţă „vie” în suprafaţă de 458 mp; 2. Construcţia C1 – spaţiu comercial D+P+1E, cu Sc la sol = 81,83 mp, supprafaţă utilă 141,01 mp, CF 60579, nr. cad. 802/1-C1. 3. Rampă C2 cu suprafaţa construită la sol Sc = 19,84 mp, nr. cad. 802/1-C2; 4. Hală C3 - depozit, cu Sc la sol = 198,96 mp, Sutilă = 264,06 mp, CF 60579, nr. cad. 802/A-C3. 5. Casă C4 – locuinţă P+1E, cu suprafaţă construită la sol Sc = 81,40 mp, Sutilă 83,81 mp, CF 60579, nr. cad. 802/1-C4 Preţ - 822.924 lei. Licitaţiile vor avea loc pe 18.05.2018, 31.05.2018, 15.06.2018 orele 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Cronicar Mustea, nr. 17, parter, ap. 12, jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: dovada achitării taxei de participare de 1.000 lei, dovada achitării caietului de sarcini de 1.000 lei, dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei; actele de identificare ale persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila.Taxele se vor achita în contul RO 87 BTRL 0240 1202 8795 78XX deschis pe numele debitoarei SC KAT COMPANY SRL la Banca Transilvania - sucursala Iaşi. Înscrierile se fac la biroul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Cronicar Mustea, nr. 17, parter, ap. 12, jud. Iaşim cu o zi ȋnainte de data desfăşurării licitaţiei, pânã la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit, 30 zile de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunului, care va fi scos din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra imobilelor scoase la vânzare se va adresa lichidatorului judiciar. Informaţii lichidator judiciar telefon 0232/235508.
Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Marflor S.R.L. cu sediul în sat Muntenii de Jos, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, CUI: 6133413, J 37/637/1994, numită conform Sentinței civile nr. 261/F/12.12.2017, pronunțată de Tribunalul Vaslui, în dosarul nr. 233/89/2009, vă invită să depuneţi ofertă pentru angajarea unei firme specializate în vederea întocmirii rapoartelor de evaluare în conformitate cu Standardele de Evaluare ale A.N.E.V.A.R. pentru bunurile propietatea societății debitoare S.C. MARFLOR S.R.L., la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr 82, jud. Iași, până la data de 08.06.2018, ora 15.00. Deschiderea ofertelor se va face pe data de 11 iunie 2018. Plata se va efectua ulterior valorificării bunurilor din patrimoniul S.C. MARFLOR S.R.L. Solicităm ca oferta dvs. să conţină următoarele elemente obligatorii: preţ, termen de execuţie, modalităţi şi termene de plată, cu mentiunea ca plata serviciilor prestate se va putea efectua după valorificarea bunurilor ce trebuie evaluate. Solicităm, de asemenea, anexat ofertei dvs. şi certificatul de atestare din care reiese că sunteţi calificat şi atestat în vederea efectuării acestei lucrari. Menţionăm că oferta dvs. este necesară în vederea efectuării unei selecţii de oferte în scopul desemnării societăţii care va întocmi lucrarea de evaluare a bunurilor aflate în proprietatea societăţii debitoare. Relaţii suplimentare la tel꞉ 0232/243864, fax꞉ 0232/212231. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Manager de caz, practician în insolvență, Lucian Andronic
ANUNŢ DE VÂNZARE S.C. Nefero-Com S.R.L. Iasi, cu sediul social în mun. Iași, b-dul Chimiei, nr. 14, jud. Iași, CUI 14413970, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/430/2003, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, numit potrivit Sentinței civile nr. 566/30.03.2016, pronunţată de Tribunalul Iași – Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 3517/99/2015 (165/2015), anunţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 şi ale hotărârilor Adunării Creditorilor din data de 21.05.2018, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 15 iunie 2018, ora 14.00, a activelor S.C. Nefero-Com S.R.L. Iasi, astfel: Nr. crt. – Denumire și descriere active – Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) – Valoare de pornire (lei, fără T.V.A.) Activ 1 – Teren intravilan, St. 9.045,39 mp și Clădiri industriale, St. construită 2.568,68 mp, amplasate în mun. Iași, zona industrială "Țuțora”, Sos. Iași - Tomești, km. 1 (zona periferică, fostă Calea Chișinăului, nr. 10), jud. Iași, dispune de utilități, proprietatea este învecinată la N - Sos. Iași-Tomești, E – Pieta SRL, S – CFR, are deschidere frontală la Sos. Iași-Tomești, proprietatea este pretabilă pentru activități industriale, compusă din: 1. Teren intravilan, St. 158 mp (categoria de folosință altele) și C1 Clădire Depozit, St. construită 158,17 mp, St. utilă 102,99 mp, parter. (CF. 130740/Iasi, nr. cad. 3129/2); 2. Teren intravilan, St. 14,24 mp (curți construcții) și C2 Clădire Birouri, St. construită 14,28 mp, St. utilă 9,90 mp, parter. (CF. 130757/Iași, nr. 3129/3) 3. Teren intravilan, St. 8.873 mp (curți construcții) și C6 Clădire Hală Depozitare, St. construită 1.103,37 mp, St. utilă 1.054,12 mp; C7 Clădire Cabină Poartă, St. construită 8,52 mp, St. utilă 7,37 mp, (CF. nr. 130756/Iași, nr. Cad. (5408/1-3129/1-3129/4)/2) 4. Platformă betonată pentru depozitare, st. 7.761,05 mp (extratabulară). – 3.872.000,00 lei – 1.300.000,00 lei Activ 3 – Teren intravilan, St. 6.954 mp și Clădiri industriale, St. construită 1.505,71 mp, amplasate în mun. Suceava, Calea Unirii, nr. 31 A, jud. Suceava (Zona industrială “Valea Sucevei”, în spatele MES, vis-a-vis de Piața Angro), dispune de utilități, proprietatea este învecinată la NE – drum acces, SE – proprietate particulară, accesul se face pe Calea Unirii, pretabilă pentru activități industriale, compusă din: C1 – Hală Atelier St. utilă 1.428,71 mp, parter, 10 încăperi; C2 – Centrală Termică, St. utilă 77 mp; Platformă betonată, St. 5.449 mp. (CF. ned. nr. 5776/Suceava, nr. cad. 1629/2) – 2.158.000,00 lei – 971.100,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 14.06.2018, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Licitaţia va avea loc la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, pe data de 15 iunie 2018, ora 14.00, şi se va desfăşura în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 privind procedura de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă şi ale hotărârilor adunării creditorilor din data de 21.05.2018. Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a activului care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232/212231 sau e-mail secretariat@insolventa.ro, intenţia de vizitare. Relaţii suplimentare se pot obţine: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. la telefoanele: 0232/243864, 0757545545. Lichidator Judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Manager de caz, practician în insolvență, Lucian Andronic
 
Cetăţenii, sfătuiţi împotriva violenţei în familie
26/05/2018 06:00

Agentii din cadrul Poliţiei oraşului Harlău şi Secţiei IX de Poliţie Rurală au desfăşurat recent activităţi pe linia prevenirii violenţei in familie. Politistii au purtat discutii libere cu cetăten ...

Şeful CJ Suceava vrea să deschidă un spital de copii
26/05/2018 05:55

    Ministrul Sănătăţii s-a aflat la Suceava, unde a vizitat Spitalul Judeţean „Sf. Ioan Cel Nou”. Sorina Pintea a fost impresionată de condiţiile oferite de Unitatea de Primiri U ...

  Povestea Rusaliilor
26/05/2018 05:50

    Se spune că in cea de-a opta duminică după Paşti, pe cand Apostolii şi alţi ucenici ai Domnului Iisus Hristos se rugau impreună, a pogorat peste ei Duhul Sfant, sub forma unor „limb ...

Amenzi de peste 90.000 de lei, în câteva ore
26/05/2018 05:30

Politistii ieşeni au intervenit recent la 80 de incidente, majoritatea sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Aceştia au dat 461 de amenzi, in cuantum de 92.565 de lei, iar, in urma acti ...

  Autostrada Târgu Neamţ-Iaşi-Ungheni va ajuta şi economia Botoşaniului
26/05/2018 05:20

  Vicepreşedintele PSD pentru regiunea de Nord-Est, senatorul Doina Federovici, a declarat că decizia Guvernului de a aproba proiectul autostrăzii Targu Neamţ-Iaşi-Ungheni, ce va fi realizat in reg ...

Interdisciplinaritatea, o condiţie importantă a tratamentelor medicale eficiente
26/05/2018 05:18

    La cea-a de-a VII-a ediţie a Primăverii Dermatologice Ieşene, care se derulează in aceste zile in oraşul celor şapte coline, participă lectori şi specialişti atat din ţară, cat şi di ...

Ieşenii vor respira aer curat peste 10 ani!
26/05/2018 00:12

În următorul deceniu, calitatea mediului din municipiul Iaşi se va imbunătăţi. Acest lucru a devenit o obligaţie a Primăriei Municipiului Iaşi prin semnarea de către primarul Mihai Chirica a ...

Marile glorii ale gimnasticii româneşti vin la Iaşi
26/05/2018 00:12

Federaţia Romană de Gimnastică, in parteneriat cu Radio ZU şi Primăria Municipiului Iaşi, organizează primul eveniment sportiv dedicat gimnasticii pentru toţi, Forza GYM, parte a fenomenului Forza ZU. ...

Tirkish Airlines nu mai vine la Iaşi
26/05/2018 00:02

Anunţată cu surle şi tambiţe de către staff-ul Consiliului Judeţean in urmă două săptămani, discuţia dintre conducerea Aeroportului şi compania Tirkish Airlines nu a dus la nimic concret, cursa Iaş ...

Aeroportul Iaşi caută 100 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii
26/05/2018 00:01

* ambiţia noului director al Aeroportului Iaşi, Catălin Bulgariu, este dezvoltarea părţii de Est a Aeroportului, insă una extrem de scumpă, pentru care incă nu s-au depistat clar sursele de finanţare * ...