VEZI AICI TOTUL DESPRE US Open 2017: Grand Slam-ul marilor absente - Federer si Nadal

default

Dimensiune font:

| 27-08-2017 06:53

 

Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii
 

 

Stan Wawrinka, Novak Djokovic, Kei Nishikori, Milos Raonic, Serena Williams si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care nu vor participa la editia din 2017 a US Open-ului. Avem insa spectacolul garantat de "lupii tineri" Rafael Nadal si Roger Federer, cei care in acest an ne-au readus in prim-plan, dupa sezoane de seceta, celebrul "FEDAL". In lipsa Serenei Williams, mai multe jucatoare isi doresc coroana "abandonata" temporar de viitoarea mamica: Karolina Pliskova, Simona Halep, Garbine Muguzura sau Elina Svitolina (in total, opt jucatoare pot ajunge pe cea mai inalta pozitie modiala). 

Despre US Open, pe scurt



  • Va fi editia cu numarul 137 a competitiei americane.
  • Se va disputa intre 28 august si 10 septembrie 2017.
  • La start se vor gasi 128 de jucatori pe tabloul de simplu, 64 de perechi la dublu si 32 la dublu mixt.
  • Premii totale: In valoare de 50,4 milioane de dolari. US Open va fi primul turneu care va depasi bariera celor 50 de milioane de dolari, cresterea fata de 2016 fiind de 9%. Marii castigatori de la simplu feminin si masculin vor primi cate 3,7 milioane de dolari (3,2 milioane de euro), in timp ce finalistii vor fi recompensati cu cate 1,825 milioane de dolari (1,57 milioane de euro).
  • Oras: New York, USA.
  • Locatie: "USTA Billie Jean King National Tennis Center".


Castigatorii de anul trecut

Simplu masculin:
 Stanislas Wawrinka 

Simplu feminin: Angelique Kerber

Dublu masculin: Bruno Soares/Jamie Murray

Dublu feminin: Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova

Dublu mixt: Laura Siegemund/Mate Pavic.





Simona Halep, evolutie oscilanta in ultima perioada - Greu de dat un pronostic



Dupa finala pierduta la Cincinnati, Simona Halep a ratat sansa de a fi cap de serie numarul unu la US Open. Eliminata in sferturi la editia din 2016 a competitiei americane de Serena Williams (mai multe detalii aici), Halep are de aparat 430 de puncte. Cu evolutii oscilante in ultima perioada (meciuri bune, dar si infrangeri categorice precum cele cu Elina Svitolina si Garbine Muguruza), Simona ar putea in egala masura sa faca turneul carierei sau sa paraseasca intrecerea inca din runda inagurala. Cea mai buna performanta de la "Flushing Meadows" ramane semifinala din 2015. 

Karolina Pliskova (liderul mondial), Garbine Muguruza, Elina Svitolina si Johanna Konta sunt cateva din jucatoarele care au sanse importante sa ridice trofeul de la US Open (forta fizica si agresivitate pe cea mai rapida suprafata din circuit). Castigatoare in 2016, Angelique Kerber traverseaza o perioada slaba, cu evolutii neconvingatoare si cu neincredere in propriile forte. De luat in seama sunt si jucatoare precum Venus Williams, Jelena Ostapenko, Petra Kvitova sau Coco Vandeweghe. 

US Open: Opt jucatoare, printre care si Simona Halep, se vor lupta pe durata ultimului Grand Slam al anului pentru locul intai in lume

Sportivi din Romania acceptati direct pe tabloul principal 

Pe langa Simona Halep (2 WTA si o obisnuita deja a fazelor superioare din competitii), Romania va mai avea direct pe tabloul feminin de simplu inca patru jucatoare: Sorana Cirstea (53 WTA), Monica Niculescu (56 WTA), Irina Camelia Begu (58 WTA) si Ana Bogdan (127 WTA).

La masculin, singurul reprezentant este Marius Copil (83 ATP). 

Fara finalistii din 2016 de pe tabloul masculin de simplu la editia din acest an 

Pe tabloul masculin, absentele sunt importante. Din cauza accidentarilor, Stan Wawrinka si Novak Djokovic (ultimii finalisti) au declarat forfait, lista fiind completata de Kei Nishikori si Milos Raonic. 

In 2017, doi jucatori au castigat turneele de Grand Slam: Roger Federer (Australian Open si Wimbledon) si Rafael Nadal (Roland Garros, plus finala la Australian Open). Cei doi sunt favoriti sa ajunga in fazele superioare: ibericul va fi cap de serie numarul unu, iar elvetianul favorit trei. 



Pe langa "lupii" tineri Alexander Zverev si Dominic Thiem, un rol important l-ar putea avea la aceasta editie de la US Open jucatorii cu servicii puternice precum Marin Cilic (castigator in 2014) si Nick Kyrgios. Nu trebuie uitat Grigor Dimitrova castigat Masters-ul de la Cincinnati. 

Invins in optimi la editia de anul trecut (de Lucas Pouille), Nadal are de aparat 180 de puncte, in timp ce Roger Federer va fi pe plus (nu a participat in 2016). In functie de jocul rezultatelor, am putea avea la finalul US Open-ului o noua schimbare de lider mondial: Federer sta la panda. 

Clasamentul ATP: Rafael Nadal, noul lider al ierarhiei mondiale



US Open = The United States Open Tennis Championships.
 Este al patrulea turneu de Grand Slam al anului, desfasurandu-se in fiecare an la sfarsitul lunii august (se intinde pe durata a doua saptamani). Are probe de simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin si mixt. Competitia este detinuta si organizata de USTA (n.r. United States Tennis Association). 

US Open, istorie bogata - Prima editie a avut loc in 1881 

Prima editie a avut loc in august 1881, pe iarba, la "Newport Casino", si a fost castigata de Richard Sears. De fapt, Sears a ramas in istoria competitiei cu cele sapte turnee castigate consecutiv. Turneul se disputa in complexul de la "Flushing Meadows" incepand din anul 1978

Imagine de arhiva de la US Open
Sursa foto: tennisworldusa.org


Suprafata de joc

US Open beneficiaza de cea mai rapida suprafata de joc dintre toate turneele de Grand Slam. Daca intre 1881 si 1974 s-a jucat pe iarba, iar intre 1975 si 1977 pe zgura, incepand din 1978 s-a trecut la hard. La New York se joaca pe"Decoturf", cea mai rapida suprafata - este de nivelul 5 in clasamentul vitezei de joc (n.r. cimentul american). Aceasta suprafata de joc ii avantajeaza pe jucatorii cu un serviciu foarte bun (in forta) si care au lovituri puternice. 

Cum se pune Decoturf-ul



Arenele de la US Open 



Arthur Ashe


Cea mai mare este "Arthur Ashe", cu o capacitate de 23.711 locuri (conform site-ului oficial al competitiei). Numele vine de la Arthur Ashe, fost sportiv care a castigat competitia in anul 1968. Stadionul a fost inaugurat in anul 1997. Din 2016, arena beneficiaza de un acoperis retractabil. In total, se va juca tenis pe un total de 15 arene.



"Louis Armstrong Stadium" nu va gazdui meciuri in 2017 

A doua arena ca importanta a complexului  - "Louis Armstrong Stadium" - nu va gazdui partide la editia din 2017. Organizatorii au daramat stadionul, iar in 2018 noua arena va face parte din schema US Open (va avea 14.000 de locuri si acoperit retractabil). Vechea constructie avea 10.103 locuri si fusese inaugurata in 1978. 



Arena provizorie de 8000 de locuri 


Pentru a nu avea probleme cu programarea meciurilor, organizatorii s-au pregatit cu o arena temporara (doar pentru aceasta editie), de aproximativ 8000 de locuri. Stadionul trebuie sa tina locul ramas liber dupa demolarea "Louis Armstrong Stadium". 

Grandstand Arena

Noul Grandstand a fost inaugurat in 2016 si va gazdui si la aceasta editie partide importante de la US Open. Are o capacitate de 8.125 de locuri. Se afla in parte de sud-vest a complexului de la "Flushing Meadows". 



La US Open se joaca tie-break in setul decisiv

Spre deosebire de toate celelalte turnee de Grand Slam, la US Open se joaca tie-break in setul decisiv. Aceasta masura ii "dezavantajeaza" pe spectatori (meciul ar putea sa se incheie ceva mai repede), dar ii avantajeaza pe jucatori (si asa obositi ca au ajuns in setul cinci).

Ilie Nastase, singurul roman care a ridicat trofeul de la US Open


Cel mai important rezultat al romanilor la US Open a fost consemnat in anul 1972. Atunci, Ilie Nastase (favorit numarul patru) a reusit sa ridice trofeul dupa ce l-a invins in finala pe Arthur Ashe - favorit sase, cel care da numele celei mai importante arene de la US Open. A fost 3-6, 6-3, 6-7, 6-4, 6-3 pentru Ilie.

"Nastase a reusit o revenire senzationala", se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei. Finala a avut parte de o asistenta record (n.r. pana la acea editie): 14.696 de spectatori. Nastase a primit un cec in valoare de 25.000 de dolari. In 1972, turneul american a avut premii totale in valoare de 117.000 de dolari. In 2017, US Open-ul va avea premii in valoare de 50,4 milioane de dolari. 

Ilie Nastase, cu trofeul de la US Open



Premii si puncte 

US Open a "rupt" bariera celor 50 de milione de dolari pentru premii. Competitia americana a marit cu 9% fondul de premiere fata de 2016. Castigatorii de pe tablourile de simplu de la feminin si masculin vor incasa 3,7 milioane de dolari. Finalistii se vor multumi "doar" cu 1,825 milioane de dolari. 

Banii din premii

Turul I: $50.000
Turul II: $86.000
Turul III: $144.000
Optimi: $253.625
Sferturi: $470.000
Semifinale: $920.000
Finalist/ Finalista: $1.825.000
Castigator/ castigatoare: $3.700.000

Puncte

Turul I: 10/10 (feminin/masculin)
Turul II: 70/45
Turul III: 130/90
Optimi: 240/180
Sferturi: 430/360
Semifinale: 780/720
Finalist: 1300/1200
Castigator: 2000/2000. 

Absente notabile

Editia din 2017 a US Open-ului este una cu multe absente notabile
, atat pe tabloul masculin, cat si pe cel feminin. 

Cele mai importante vor fi insa la masculin, acolo unde Stanislas Wawrinka (castigatorul de anul trecut), Novak Djokovic, Kei Nishikori si Milos Raonic nu vor participa la competitia de la New York. Elvetianul are are o accidentare la genunchi, sarbul la cot, iar niponul la incheietura. 

La feminin, nu o vom vedea pe Serena Williams (este gravita) si pe Timea Bacsinszky (probleme la coapsa stanga si la incheietura). 

Masculin: 

Novak Djokovic - inlocuit de Henri Laaksonen pe tabloul principal 
Milos Raonic - inlocuit de un "lucky loser"
Federico Delbonis - inlocuit de Alessandro Giannessi 
Dan Evans - inlocuit de Ernests Gulbis
Kei Nishikori - inlocuit de Thiago Monteiro
Yoshihito Nishioka - inlocuit de Tennys Sandgren
Stan Wawrinka - inlocuit de Florian Mayer. 

Feminin:

Serena Williams - inlocuita de Richèl Hogenkamp
Samantha Stosur - inlocuita de Annika Beck 
Laura Siegemund - inlocuita de Aliaksandra Sasnovich
Yaroslava Shvedova - inlocuita de Alison Van Uytvanck
Bethanie Mattek-Sands - inlocuita de Ons Jabeur 
Kristina Kucova - inlocuita de Viktorija Golubic 
Anna-Lena Friedsam - inlocuita de Ana Bogdan 
Sara Errani - inlocuita de Denisa Alertova
Timea Bacsinszky - inlocuita de Pauline Parmentier  
Victoria Azarenka - inlocuita de Misa Eguchi.

Cu ce nu ai voie la US Open

Organizatorii au intocmit si o lista a lucrurilor cu care nu ai voie in complexul de la Flushing Meadows: rucsac, orice fel de pachet sigilat, sticle sau cutii, alcool, camere video sau dispozitive de inregistrare, computere sau laptopuri, arme, animale, steaguri, banere, orice material prin care s-ar putea face publicitate neautorizata, dispozitive laser, rachete de tenis, drone si betele de selfie. 

Locurile unde poti manca la US Open



Ben & Jerry’s Ice Cream Shop, Curry Kitchen, Farm 2 Fork, Franks & Fries, Hill Country BBQ, Korilla BBQ, BLT Fish Shack, Neapolitan Express, Prime Burger, Angry Taco, Glatt Kosher, Grey Goose Bar, Jacob's Creek Wine Bar, Lavazza Café, Fuku.
 
Langa terenul 12:
 Franks & Fries, Crepes, Ben & Jerry's Ice Cream Shop, JoJu  Modern Vietnamese Sandwiches. 

South Plaza: Pat LaFrieda Meat Co, Dean & DeLuca.

Grandstand Food Village: Angry Taco, Franks & Fries, BLT Fish Shack, Oyster Bar 7, Hill Country Chicken, Ben & Jerry's Ice Cream Shop, Neapolitan Express, Prime Burger, Grey Goose Bar.



Sponsorii de la US Open




Televiziunea care asigura transmisia TV: ESPN.

*In Romania, competitia va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si Eurosport Player. De altfel, Eurosport-ul ramane partenerul exclusiv al competitiei pentru Europa - asigura transmisia in peste 50 de tari. 

WOWOW difuzeaza imagini de la US Open in Japonia, iar alti parteneri ai Grand Slam-ului mai sunt: beIN Sports in Orientul Mijlociu, ESPN International in Mexic, America Centrala, Caraibe si America de Sud, TSN si RDS in Canada, SuperSport in Africa, Fox Sports in Asia si Star India in India. 

Wilson, mingea oficiala de la US Open de aproape patru decenii



Trofeele de la US Open



US Open, cele mai importante momente din istoria competitiei americane

1968 
- "US National Championships" devine US Open, competitie unde pot juca atat amatorii, cat si profesionistii

1973 - Este primul an in care premiile de la masculin si feminin au fost egale.

1975 - Apar sesiunile de seara, se trece de la iarba la zgura in ceea ce priveste suprafata de joc.

1977 - A fost ultimul turneu disputat la "West Side Tennis Club", in Forest Hill, New York.

1978 - Competitia se muta la USTA National Tennis Center de la Flushing Meadows. De asemenea, suprafata de joc se schimba inca o data: de la zgura la hard (ciment).

1997 - Are loc inaugurarea arenei "Arthur Ashe", in timp ce stadionul "Louis Armstrong Stadium" a fost renovat.

2001 - A fost prima finala feminina disputata in "prime-time".

2003 - USTA National Tennis Center sarbatoreste 25 de ani cu inaugurarea "US Open Court of Champions si cu "Grandstand Stadium".

2005 - Culoarea suprafetei de joc este shimbata, se trece la albastru.

2006 
- USTA redenumeste "National Tennis Center" in "USTA Billie Jean King National Tennis Center", in onoarea fostei legende a tenisului american.

2007 - US Open sarbatoreste 50 de ani de la victoria istorica a jucatoarei de culoare Althea Gibson, succes care a spart bariera culorii pielii in tenis.

2008 - Se aniverseaza 40 de ani de la aparitia erei "Open".

2010
 - USTA lanseaza "US Open National Playoffs".

2011 - USTA introduce "Terenul 17" (cu o capacitate de 3000 de locuri) pe lista arenelor de unde sunt transmise partide in direct.

2014 - A inceput constructia acoperisului arenei "Arthur Ashe". Din 2016, pe acest stadion va exista un acoperis retractabil. De asemenea, arena "Louis Armstrong" va avea 18.000 de locuri, fata de 10.000 cat are acum.   

2016 - Este prima editie la care arena "Arthur Ashe" dispune de acoperis retractabil.

2017 - Ne se vor juca meciuri pe "Louis Armstrong" - a doua arena ca importanta de la US Open. Stadionul a fost daramat si va fi construita o alta arena, de 14.000 de locuri. Va fi data in folosinta in 2018.  

Cum va arata complexul de la US Open in 2018



Jucatorii cu cele mai multe titluri la US Open

Trei jucatori au castigat de cele mai multe ori competitia americana. Acest lucru se intampla insa inainte de "Era Open". Acestia sunt Richard Sears, Bill Larned si Bill Tilden (toti cu cate sapte).

Bill Tilden

Sursa foto: alchetron.com 



Imagini de arhiva cu Bill Tilden



Daca trecem la "Era Open", recordul este detinut de Jimmy Connors (1974, 1976, 1978, 1982, 1983), Pete Sampras (1990, 1993, 1995, 1996, 2002) si Roger Federer (2004, 2005, 2006, 2007, 2008). 



Jucatoarele cu cele mai multe titluri

Molla Bjurstedt Mallory 
este jucatoarea cu cele mai multe trofee castigate la US Open: opt. Acest lucru se intampla intre 1915 (primul succes) si 1926 (ultima victorie).



In "Era Open", Chris Evert si Serena Williams sunt pe prima pozitie - ambele s-au impus la Flushing Meadows de cate sase ori. Evert in 1975, 1976, 1977, 1978, 1980 si 1982, iar Serena Williams in 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 si 2014.



Jucatorii cu cele mai multe titluri consecutive:
 Richard Sears: 7 (1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887). Daca trecem in "Era Open", recordul este detinut de Roger Federer (2004, 2005, 2006, 2007, 2008).  

Jucatorii cu cele mai multe titluri la dublu:
 Bob si Mike Bryan: 5 (2005, 2008, 2010, 2012, 2014).
Jucatoarea cu cele mai multe titluri la dublu: Martina Navratilova: 9 (1977, 1978, 1980, 1983, 1984, 1986, 1987, 1989, 1990). 

Cel mai tanar castigator: Pete Sampras (19 ani si o luna).

Cea mai tanara castigatoare: 
Tracy Austin (16 ani si 8 luni).

Cel mai batran castigator: William Larned (38 de ani si 8 luni).

Cea mai batrana castigatoare: Molla Bjurstedt Mallory (42 de ani si 5 luni). 

Australia a dat cei mai multi campioni de-a lungul turneului de la US Open: 11 jucatori au reusit sa ridice trofeul de 18 ori. Urmeaza Marea Britanie (3 invingatori, 5 titluri cucerite) si Elvetia (un castigator - Roger Federer: 5 titluri cucerite). Romania (un titlu - Ilie Nastase) este la egalitate din acest punct de vedere cu Germania (Boris Becker), Croatia (Marin Cilic), Mexic (Rafael Osuna) si Rusia (Marat Safin). 

Lista tuturor castigatoarelor de la US Open: 

2016 - Angelique Kerber
2015 - Flavia Pennetta
2014 - Serena Williams
2013 - Serena Williams
2012 - Serena Williams
2011 - Samantha Stosur
2010 - Kim Clijsters
2009 - Kim Clijsters
2008 - Serena Williams
2007 - Justine Henin
2006 - Maria Sharapova
2005 - Kim Clijsters
2004 - Svetlana Kuznetsova
2003 - Justine Henin-Hardenne
2002 - Serena Williams
2001 - Venus Williams
2000 - Venus Williams
1999 - Serena Williams
1998 - Lindsay Davenport
1997 - Martina Hingis
1996 - Steffi Graf
1995 - Steffi Graf
1994 - Arantxa Sanchez-Vicario
1993 - Steffi Graf
1992 - Monica Seles
1991 - Monica Seles
1990 - Gabriela Sabatini
1989 - Steffi Graf
1988 - Steffi Graf
1987 - Martina Navratilova
1986 - Martina Navratilova
1985 - Hana Mandlikova
1984 - Martina Navratilova
1983 - Martina Navratilova
1982 - Chris Evert Lloyd
1981 - Tracy Austin
1980 - Chris Evert Lloyd
1979 - Tracy Austin
1978 - Christine Marie Evert
1977 - Christine Marie Evert
1976 - Christine Marie Evert
1975 - Christine Marie Evert
1974 - Billie Jean King
1973 - Margaret Smith Court
1972 - Billie Jean King
1971 - Billie Jean King
1970 - Margaret Smith Court
1969 - Margaret Smith Court
1968 - Virginia Wade
1967 - Billie Jean Moffitt King
1966 - Maria Bueno
1965 - Margaret Smith
1964 - Maria Bueno
1963 - Maria Bueno
1962 - Margaret Smith
1961 - Darlene R. Hard
1960 - Darlene R. Hard
1959 - Maria Bueno
1958 - Althea Gibson
1957 - Althea Gibson
1956 - Shirley J. Fry
1955 - Doris Hart
1954 - Doris Hart
1953 - Maureen Connolly
1952 - Maureen Connolly
1951 - Maureen Connolly
1950 - Margaret Osborne duPont
1949 - Margaret Osborne duPont
1948 - Margaret Osborne duPont
1947 - A. Louise Brough
1946 - Pauline Betz
1945 - Sarah Palfrey Cooke
1944 - Pauline Betz
1943 - Pauline Betz
1942 - Pauline Betz
1941 - Sarah Palfrey Cooke
1940 - Alice Marble
1939 - Alice Marble
1938 - Alice Marble
1937 - Anita Lizana
1936 - Alice Marble
1935 - Helen H. Jacobs
1934 - Helen H. Jacobs
1933 - Helen H. Jacobs
1932 - Helen H. Jacobs
1931 - Helen Wills Moody
1930 - Betty Nuthall
1929 - Helen Wills
1928 - Helen Wills
1927 - Helen Wills
1926 - Molla B. Mallory
1925 - Helen Wills
1924 - Helen Wills
1923 - Helen Wills
1922 - Molla B. Mallory
1921 - Molla B. Mallory
1920 - Molla B. Mallory
1919 - Hazel Hotchkiss Wightman
1918 - Molla Bjurstedt
1917 - Molla Bjurstedt
1916 - Molla Bjurstedt
1915 - Molla Bjurstedt
1914 - Mary Browne
1913 - Mary Browne
1912 - Mary Browne
1911 - Hazel Hotchkiss
1910 - Hazel Hotchkiss
1909 - Hazel Hotchkiss
1908 - Maud Barger-Wallach
1907 - Evelyn Sears
1906 - Helen Homans
1905 - Elisabeth Moore
1904 - May Sutton
1903 - Elisabeth Moore
1902 - Marion Jones
1901 - Elisabeth Moore
1900 - Myrtle McAteer
1899 - Marion Jones
1898 - Juliette Atkinson
1897 - Juliette Atkinson
1896 - Elisabeth Moore
1895 - Juliette Atkinson
1894 - Helen Hellwig
1893 - Aline Terry
1892 - Mabel Cahill
1891 - Mabel Cahill
1890 - Ellen C. Roosevelt
1889 - Bertha L. Townsend
1888 - Bertha L. Townsend
1887 - Ellen Hansell.

Lista tuturor castigatorilor de la US Open:

2016 - Stan Wawrinka
2015 - Novak Djokovic
2014 - Marin Cilic
2013 - Rafael Nadal
2012 - Andy Murray
2011 - Novak Djokovic
2010 - Rafael Nadal
2009 - Juan Martin Del Potro
2008 - Roger Federer
2007 - Roger Federer
2006 - Roger Federer
2005 - Roger Federer
2004 - Roger Federer
2003 - Andy Roddick
2002 - Pete Sampras
2001 - Lleyton Hewitt
2000 - Marat Safin
1999 - Andre Agassi
1998 - Patrick Rafter
1997 - Patrick Rafter
1996 - Pete Sampras
1995 - Pete Sampras
1994 - Andre Agassi
1993 - Pete Sampras
1992 - Stefan Edberg
1991 - Stefan Edberg
1990 - Pete Sampras
1989 - Boris Becker
1988 - Mats Wilander
1987 - Ivan Lendl
1986 - Ivan Lendl
1985 - Ivan Lendl
1984 - John McEnroe
1983 - Jimmy Connors
1982 - Jimmy Connors
1981 - John McEnroe
1980 - John McEnroe
1979 - John McEnroe
1978 - Jimmy Connors
1977 - Guillermo Vilas
1976 - Jimmy Connors
1975 - Manuel Orantes
1974 - Jimmy Connors
1973 - John Newcombe
1972 - Ilie Nastase
1971 - Stan Smith
1970 - Ken Rosewall
1969 - Rod Laver
1968 - Arthur Ashe
1967 - John Newcombe
1966 - Fred Stolle
1965 - Manuel Santana
1964 - Roy Emerson
1963 - Rafael Osuna
1962 - Rodney Laver
1961 - Roy Emerson
1960 - Neale Fraser
1959 - Neale Fraser
1958 - Ashley J. Cooper
1957 - Malcolm J. Anderson
1956 - Ken Rosewall
1955 - Tony Trabert
1954 - E. Victor Seixas, Jr.
1953 - Tony Trabert
1952 - Frank Sedgman
1951 - Frank Sedgman
1950 - Arthur Larsen
1949 - Richard A. Gonzales
1948 - Richard A. Gonzales
1947 - Jack Kramer
1946 - Jack Kramer
1945 - Sgt. Frank Parker
1944 - Sgt. Frank Parker
1943 - Lt. Joseph R. Hunt
1942 - Frederick R. Schroeder, Jr.
1941 - Robert Riggs
1940 - Donald McNeill
1939 - Robert Riggs
1938 - J. Donald Budge
1937 - J. Donald Budge
1936 - Fred Perry
1935 - Wilmer L. Allison
1934 - Fred Perry
1933 - Fred Perry
1932 - H. Ellsworth Vines
1931 - H. Ellsworth Vines
1930 - John H. Doeg
1929 - William T. Tilden
1928 - Henri Cochet
1927 - Rene Lacoste
1926 - Rene Lacoste
1925 - William T. Tilden
1924 - William T. Tilden
1923 - William T. Tilden
1922 - William T. Tilden
1921 - William T. Tilden
1920 - William T. Tilden
1919 - William M. Johnston
1918 - R. Lindley Murray
1917 - R. Lindley Murray
1916 - Richard N. Williams
1915 - William M. Johnston
1914 - Richard N. Williams
1913 - Maurice E. McLoughlin
1912 - Maurice E. McLoughlin
1911 - William A. Larned
1910 - William A Larned
1909 - William A Larned
1908 - William A. Larned
1907 - William A. Larned
1906 - William J. Clothier
1905 - Beals C. Wright
1904 - Holcombe Ward
1903 - Hugh L. Doherty
1902 - William A. Larned
1901 - William A. Larned
1900 - Malcolm D. Whitman
1899 - Malcolm D. Whitman
1898 - Malcolm D. Whitman
1897 - Robert D. Wrenn
1896 - Robert D. Wrenn
1895 - Fred H. Hovey
1894 - Robert D. Wrenn
1893 - Robert D. Wrenn
1892 - Oliver S. Campbell
1891 - Oliver S. Campbell
1890 - Oliver S. Campbell
1889 - Henry W. Slocum, Jr.
1888 - Henry W. Slocum, Jr.
1887 - Richard D. Sears
1886 - Richard D. Sears
1885 - Richard D. Sears
1884 - Richard D. Sears
1883 - Richard D. Sears
1882 - Richard D. Sears
1881 - Richard D. Sears.





 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei