« Inapoi

Şoferii cu maşini vechi primesc o veste extrem de proastă

Şoferii cu maşini vechi primesc o veste extrem de proastă#1
Mărime font - +

Maşinile mai vechi de 12 ani vor fi obligate să facă inspecţia tehnică în fiecare an.

 

 Directorul general al Registrului Auto Român, George Dincă, că instituția pe care o conduce vizează creşterea frecvenţei de efectuare a ITP pentru autoturismele mai vechi de 12 ani.

„Registrul Auto Român intenţionează să propună, ca măsură de majorare a siguranţei rutiere, în actualul context al evoluţiei parcului auto naţional, creşterea frecvenţei de efectuare a ITP pentru autoturismele mai vechi de 12 ani, de la doi ani cât este în prezent la un an", a anunţat pentru revista Capital, George Dincă, directorul general al Registrului Auto Român (RAR).

Conform oficialului, după eliminarea timbrului de mediu, „reacţia pieţei auto a fost cea preconizată, anume de creştere importantă a numărului de autovehicule uzate, pentru care deţinătorii acestora au solicitat eliberarea de către RAR a documentelor necesare înmatriculării în România", arată sursa citata.

 

Data publicarii: 20/04/2017
loading...
Comentarii

adrian

Apr 20, 2017

este o prostie sau se se urmareste sa se scoata sume de bani suplimentare pentru statul lacom si hot. aproape toate accidentele de circulatie au drept cauza stilul de conducere (viteza excesiva, depasiri riscante, neacordare de prioritate, conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau fara permis auto) si nu cauze tehnice. in plus itp ar trebui sa fie facut in functie de kilometri parcursi. pot circula intr-un an cu un auto nou 20000 - 30000 km si cu un auto vechi doar 2000 - 3000 km.

Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > AUTO

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 25.06.2017 - 6:44

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange